öfkeniz geçtiğinde ne yaparsınız?
Kızlar, çok öfkelendiğinizde sevgiliniz veya kocanıza küfreder misiniz?

Normal hayatımda da küfür etmem en fazla aptal derim onu da direkt olarak karşındaki insana değil de daha çok kendi kendime söylenirken.
Normal hayatımda bile küfür etmezken sevgilime küfür edeceğimi zannetmiyorum. Bu zamana kadar öyle aman aman kavgalarımız olmadı ama olanlarda da etmedim bu zamandan sonra da edeceğimiz zannetmiyorum. İnsan bir şeyi söylerken biraz da sonrasını düşünmeli ileride ona bakacak yüzü olmalı.
Bir kadının kocasına küfür etmesi çok yanlış. Bu durum kadının dişil enerjisini düşürur ve erkek o kadını kadın gibi değil erkek gibi algılar beyninde. Sonra kocasi kadına daha çok ezici yaklaşır.
Kadın öfkelendi ise gitsin kum torbası yumruklasin. Bu bence bütün siniri alır. Ben bizim evde kum torbası olmadığı için annemin çeyizlik yorganlarıni yumrukluyorum.
Nadiren küfrettiğim için ağzıma oturmuyor, çocuk gibi küfrediyorum. Güler bana. Sınıfta hoca varken küfretmiştim, bu çok güzel küfrediyor diyip bana sataşmışlardı. Hoca kızmak yerine güldü. Küfür travmam var 🥺
Görüş
7Görüş
Ederim. <3 Sağlam ederim.
Sessizce evet😂
Eşim sevdigim adam basimin tacıdır. Küfretmem. Kufur sevmem ve kufreden birini karsimda istemem kim olursa olsun hosuma gitmez.
Sakin biriyim ofkeliysem cok fazla üzerime gelinmistir ki hemen oyle agzima geleni saymam sabreder sakinlemeyi beklerim. Sonra konuşurum çözmeye çalışırım. Ve ofkeliyken tartışmak istemem.
Ofkem geçince zaten konusurum kizdigim. Neyse soylerim cozum ararim anlayus beklerim anlamaya çalışırım
Küfür eden kadın olsun erkek olsun nefret ederim.
O tarz kisilere "Sizin ben insanliginiza s. okayim demek istiyorum. Ama kufur etmedigim icin diyemiyorum.
Hayır hiç küfür etmem arkadaşa da sevgiliye de küfür öfkeyi yatıştırmaz öfke patlamasının kötü iğrenç bir kusması gibi benlik değil nesnel olarak ilişkimi keserim uzak dururum. Kırıcı konuşmayı tercih ederim
Asla. Küfre gerek olmayan güzel sözler vardır bende. Küfretsem o kadar etkili olmaz😏
Ben şok 🤣
@hayatkaradag şok şok
Eşim yatakta Şok Market reklamına özendi, ne yapmalıyım? ↗
Ona sövemiyorum
(Bence sorulan ender komik sorulardan biri , KS ödül versin bu soruya...)
Demem kimseye sanalda kızdığım kişilere tam kızıyorum o farklı insan değiller çünkü
Küfürü sevmiyorum , ne ederim, nede edilmesini isterim, haaa şuda var arada güzel gidiyor, bazen...
Hani sevmiyodn😂
Rahatlama geliyor insana:))
Ederim.. Bazen de tek kelime etmem.. Bazen susmak en büyük küfürdür.. Keyifli geceler..
Sinirlendiğim zaman küfretme alışkanlığım yok. Normalde de küfretme alışkanlığım yok.
Arada verir veriştiririm. Açtırmasın kutuyu söyletmesin kötüyü.
Tatlı atışmalarda küfrederim. Gerçek bir öfke anında asla küfretmem.
Ben Karadenizliyim anlık patlamalar yaşayabiliyorum bu yüzden sivri dilliyimdirde o yüzden o anlarda genelde ya başka yere giderim ya da telefonu kapatırım sakinleştir dönerim 🤷🏻♀️
merhaba bişey sormam istiyorum konuyla alakasiz ama bir marka ile yorumunuzu gördüm de saç şekillendirici için / SİNBO SHD-2676 modelini önerir misiniz nasıl sizce?
Hayır etmem bağırır çağırırım belki ama ana avrat küfürler saymam
Evet ederim ama şahsına yönelik değil. Küfür var küfür var di mi ama :)
Hmm hatırlamıyorum durduk yere kötü bir şey derse küfür ediyorum
Sinirlenince kırarım ama küfür etmem
En İyi Görüş