Gerçekten bu temas bağımlılığı diye laf meşhur olmadan önce hiç kimseden bu tarz hareketler görmüyordum Allah'ım şimdi her buluşmaya gidip de her yanaşan flört temas bağımlısıyım deyip duruyor. Bu ne arkadaş herkes mi temas bağımlısı bu temas bağımlısı yüzünden zaten bugün ki buluşmam da adamı bıraktım gittim ilk bulusmada bile temas bağımlısıyım diye sırnaşmaya çalışıyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçek bir temas bağımlısıyla sevgili olmadan temas bağımlılığını anlayamazsınız. Bir sevgilim öyle olduğunu iddia ediyordu. Ben pek inanmıyordum. Onla ayrıldıktan sonra yeni sevgilim de temas bağımlısı olduğunu iddia etmeye başladı. Bu seferki harbi öyleydi. Kafede otururken yanıma oturup bacağını bacağıma yapıştırırdı, karşımda oturursa ayağıyla sürekli dürterdi ve ayakkabısı mutlaka ayakkabıma değerdi, metroda otururken üstüme çuval gibi yaslanırdı. Rahatsız olduğum zamanlarda falan dile getirirdim biraz rahat oturabilir miyim diye, bu sefer elimi tutardı ve inene kadar bırakmazdı.
Gerçek bağımlılık böyle oluyor. Diğerleri dikkat çekme çabası.02 Yorumla
Soran+1 yılAyyy çok kötü bişey ya gerçekten sevsemde tahammül edemem
- +1 yıl
Evet bazen çok yapışık ve sinir bozucu bir hal alıyor ama rol yapanlara nispeten anlaşılmıştır umarım orijinal temas bağımlılığı. Bir erkek böyle bir iddiada bulunuyorsa %90 kızı ellemeye ve sırnaşmaya çalışıyordur dikkat edin.
En İyi Cevaplar
+1 yılTemas bağımlılığı diye bir şey yoktur kim uydurduysa bir yerinden uydurmuş durumu günümüzde sevgililik öyle mucuk mucuk hale geldi ki kimin ne olduğu belli değil ilk buluşmada oturursun çayını içersin kahveni içersin sohbet edersin karşı tarafın nabzını yoklaarsın onu tanımaya çalışırsın anlamaya çalışırsın baktın iki tarafta artık birbirini kabullenmeye başlamış o zaman elini tutabilirsin ya bu basamak basamak ilerleyecek olan konulardır öyle ilk buluşmada slapstick öpmek nedir ya
00 Yorumla
+1 yılOha bunu da mı bu işlere alet ettiler bu böyle bir şey değil ki sapık olmak lazım herkese karşı olmaz bu teninin çektiği, sevdiğin canının kaynağı olmuş duygularını kaynatan kişilere karşı dokunma sarılma öpme gibi dürtüler ağır basar buna ben ruh çekilmesi diyorum ben temas bağımlısı kelimesini kullanmam yerine dokunmatikim derim :)) ama bu şekilde yaklaşanların bana göre ya dengesizlik sorunu var ya da sapıklar yeni tanıdığın insana da dokunmak istemezsin herhalde
00 Yorumla
Kardeşimin bile bana sürekli temas etmesinden rahatsız olurum. Bi de yabancı biri olsa hayli hayli rahatsız olurum. Flört ya da değil kendi isteğim dışında kimse benimle temas etmeye kalksın da istemem. Bu zaten bi görgü kuralıdır. Temas bağımlılığının arkasına sığınmaya gerek yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
141Cevap
+1 yılİnsan ilk buluşma esnasında karşı tarafın iznini almadan eline bile dokunmamalı. Bağımlı olan gidip dokunacak başka bir şey bulmalı, çok saygısızca. Karşılıklı rıza varsa bağımlılığını gidersinler. O şekilde samimiyet kurmaya çalışan insan küçük duruma düşer bence. Sevgilin olur anlarım ama ilk buluşmada taciz eder gibi ben bağımlıyım diye dokunmak düpedüz rezalet.
71 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bende çok rahatsız oldum zaten ben gidiyorum ya dedim çıktım gittim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence herkes te yok yani kimlerde nasıl bilmem ama temas bağımlıları duygusal ve cinsel yönden her iki anlamda da duygularını zirvede yaşayan insanlardır bu nedenle sürekli bir samimiyet halinde olmak ister bazen travmalarını bırakmıştır ardında bu onda öyle huylar bırakmıştır gibi gibi... kendimden örnek verirsem ben tuhafım teması gün içerisinde severim ki herkese değil mesela kız kardeşim bile yanağını öpse silerim kızarım yılışma diye ama hayatım da olan beyfendiye asla kızmam sevinirim her an öpsün koklasın isterim lakin uykum gelince ye kadar ya uyuyunca biri bana değerse kıyameti bile koparabilirim ya geceleri uyurken temasa cidden karşıyım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Temas bağımlılığı herkeste yok. Her şeyin bir zamanı vardır!
Onlar ayak yapıyor! 😅
Canları cehenneme! 😅22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hshaha bir akıllı kendilerini zannediyorlar
- +1 yıl
Hehehe he yahu 😅 Lanet olası pislikler
Gönlünce olsun 😅 Sektör et şans verme öylesine
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılTemas bağımlılığı olmayanın iltimas bağımlılığı vardır xd
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSevende vardır
00 Yorumla Temas bağımlısıyım diyenler daha çok karşısında ki ile cinsellik yaşamak istiyordur yani alabileceğini alacak ondan sonra da ayrılacak
Ciddi ilişki düşünen biri hobilerden, nelerden hoşlandığını falan sorar muhabbeti öyle açar30 Yorumlaerkeklerde çoğunlukla kızlara temez bağımlılığı var oda ayak :) ama günahlarını almayayım gerçekten bağımlılar yok değil. ama onlar için cinsiyet farketmiyor. ama ilk buluşmada biraz abes olmuş
neyse temas bağımlısıyım demiş bide nemfomayim dese nolurdu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAyyy çok sırnaşıktı ama napiyim dayanamadım 😂
- +1 yıl
sen haklısın rahatsız edici bir durum. utanma belasına bazen kızlar ses çıkarmıyor erkeklerin lakayit davranışlarına ancak sen gibi tepkisini koyan kızları gördükçe hoşuma gidiyor. kendinizi kollamanız.
bir ara bende arabada yenimdaki ile konuşurken bacağını dürtme olayı vardı bırakana kadar canım çıktı.
Soran+1 yılHshshs birakmışsın madem güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kuzen temas bağımlısı ilk sınavım da bence temas bağımlısı neden fotoda yakındık aslında daha yakın olunurdu da ben istemedim aslında o kadın orada yoktu ben o ara oraya geçecektim yana geçtim çok akıllıyım gerçekten kuzenin arkadaşı da temas bağımlısı bence yol kesti çünkü baya yaklaştı itiraf etmeliyim kimse bana bu kadar yaklaşmadı sonra ikinci yol kesmede mesafe koydum araya öyle yol kesti kuzen bile o kadar yaklaşmadı tabiki neden kuzeniz herkes görür diye orada da mesafe oldu
10 Yorumla
+1 yılZarf atmak derim ben buna. Küçük bir dokunuş ile karşı tarafın tepkisini ölçmek. Duruma göre ya ileri gidilir ya da geri adım atılır.
Temel'in fıkrası gibi;
Fransız 'a sormuşlar;
- Bir kadının elini neden öpersiniz?
- Kadınlar hayatın devamlılığını sağlar. Hürmetten öperim.
Alman'a sormuşlar;
- Kadınlar narin varlıklardır. Saygıdan öperim.
Temel'e sormuşlar;
- E bir yerden başlamak lazım
00 Yorumla
+1 yılYav millet populer kültür kölesi bi şey modernlesmeden önce eziklik cahillik modernlestikten sonra farklı yok eril enerji yok disil enerji temas bağımlılığı yok bugün retro var işte dalga mı geçiyorsunuz herkesin ağzında aynı şey "ya aşko bugünde erkolor tarafından lovebombing sonrası ghostlandik mi" daha neler neler neden bi farklılık yok herkes kopyalanmış gibi neden temas bağımlılığından önce sürekli bi dokunma etme yoktuda temas bağımlılığı çıktıktan sonra herkes bi ellesme peşinde olmaya başladı ben mesela Sevmiyorum yok sarılayım öpeyim dokunayim kısaca canım saçma şeyler millet kafayı bozmuş yok güzellik algısı yok bilmem şarkı zevki herkes birbirini aşağılama peşinde sanki İngiltere prensi/prensesi yeminle cildirmalik ya usandık ya vallahi billahi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir ara herkes sapyoseksüeldi. Sonra baktılarki kendilerinde zekada gerilik var şimdi başka şeylere yöneldiler. Bir de son zamanlarda dişil enerji diye tutturup duruyorlar.
00 YorumlaYersen herkeste var 😄
Bizim millet abartıyı pek seviyor 🙂
Çocuk elini tutarak uyuyor benim çocuğum temas bağımlısı diyor kocasının elinden tutarak yürüyor temas bağımlısıyım diyor vs. vs. Ben 25 yaşındayım hiç gerçek bir temas bağımlısı görmedim.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
+1 yılSon zamanlarda bu temas bagmlılıgı lafı da moda oldu zaten
Birine dokunmak icin ay pardon bagmlıligm var kusura bakma
Bu ne ya olgun insan eline koluna hakim olan insandr
Bugn karsndaki erkege kıza dokunursn
Yarn bir baskasına benm icin aynı sey00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. YA biz git gide tuhaf bir ülke olmaya başladık. tamam duramıyorum diye bir cümleyi hit yapın kaşık kaşık bok yiyecek insanların çok olması beni tüketiyor.
Temas bağımlısıyım. Temas etmeden duramıyorum (!) Nedir bu yaa?
Senin ağzına kürekle vurmamışlar hiç. Bırak teması amel defterin aralık kalmaz. Mide bulandırıyor artık...
00 Yorumla
+1 yılHayır, tema bağımlılığı herkeste bulunmaz. Bazı insanlar belirli bir tema veya konuya karşı daha fazla ilgi duyabilirler, ancak herkesin böyle bir bağımlılığı olması gerekmez. İnsanların ilgi alanları, kişisel tercihleri ve deneyimleri farklılık gösterebilir.
00 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada mangala gitmez soyah demlikte caya davet edilmezsen olacagi bu.. İyyy midem bulaniyor yemin ederim temas etmektende, birinin hakkimda boyle dusunmesindende. Altivite olsun diye bulusursaniz olacagi bu. Yavan dusunceler dolu insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bak kusura bakma flört sıkıntı da sevgilime de temas etmeyeceksem duramıyorum ki ben. İnsan sevdiğine dokunmak öpmek sarılmak onu hissetmek ister. Ha bunu o türlü anlamayın ki gerçekten o türlü değil ama insan sevince zaten hep yanında olmak ve onu hissetmek ister işte temas da bir bakıma öyle de denebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok burada adam ilk buluşmada temas bağımlısıyim deyip sürekli sarılıp öpmek istedi
Cevap sahibi+1 yılYok işte o olmaz ve hoş değil ki ben bunun da niyetini hoş bulmam ama sevgili olarak bakarsan o zaman sarılırım da öperim de. O benim her şeyimdir insan sevmeye doyamaz
Sevdiğim insanlara karşı fazlasıyla temas bağımlısıyım hdjdjd
Kardeşime vurmadan (şakasına tabii ki) annemi ısırmadan ve arkadaşımın koluna girmeden duramam shdjdj galiba bağımlıyım evet37 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel enerjik bir kişi lğn var sanırım
Soran+1 yılAyy gerçekten olması gereken şey bu ya çoğu kişi temas bağımlısıyim deyip bahane sunuyor yani benimde böyle katı kurallarim var adam durmuş bana ilk buluşmada opusmek istediğini söylüyor mantığa bak
- +1 yıl
@helendnzRica ederm
- +1 yıl
@serpilsu37 @serpilsu37benmi
Gizli Üye(18-24)+1 yılCidden temas bağımlılığı hakkında saçma sapan yorumlar yapan olmuş bende temas bağımlısıyım ama kimseyi opmuyorum ya da sarilmiyorum ama yanımdaki kişinin parmağını tutmadan da yuruyemiyorum ya da tek yastıkla uyuyamıyorum gibi şeyler ki sürekli mıc mıc olmaktanda hoşlanmıyorum yani gerçek bağımlılık budur bunu söyleyerek sizi öpmek sarılmak birlikte olmak isteyen kişilerin niyeti ztn bellidir uzaklasmanizi tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılTanıdığım kızların çoğunda var bende aksine hiç sevmem kusura bakilmasin ama biri dokundukça vurasim geliyor
22 Yorumla
Soran+1 yılAy gerçekten ya çok rahatsız edici bişey, hayır bide kendimi geri çektikçe hala yakınlaşmalar falan iğrenç
- +1 yıl
Bence tamamen bu erkeklerde yanaşmak için bahane evet aralarında illa ki vardır bağımlılığı olan ama bu kadar olduğunu düşünmüyorum şöyle de bir şey var benim etrafımda genelde kız var ve aynı şeyi onlarda yapıyor kaç kez hoşlanmıyorum dedim bazıları hala devam ettirdi bi tane çarpasim geliyor öyle de olunca
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO ne be öyle, çok belli etmiş ilk buluşmadan. Var öyle tanıdıklarım ama temas bağımlısı olmak, tanımadığın insanlarla da temas etme isteği uyandırmaz, kimse kimseyi keklemesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya sürekli sarılmak falan ne sanki yıllardır samimi olduğum biri gibi
+1 yılAyyy çok sinir. İlk buluşmada tabiki dokunulmamali. Ha ama ben sarılmayı asssirii severim bitek flört sevgili vs değil herkese ama sevdiğim biriyse bı baskaaa🤗🤗🤗 iki saniyede bı sarilasim geliyo insanlara fkdkfkkfkfkd
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin
İnsanlar aldıkça azmış
Başlarında adam gibi anneler babalar olmayınca her şey olabilir yani
Benim çocuklarım neden bu tür hareketler yapmaz çünkü ben izin vermedim vermem00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada temas edilip sırnaşılmaz abazalığa gerek yok. bilgi amaçlı paylaşılır sevdiğine karşı öyle oldugunu söylersin. ben de söylüyorum ama gidip de 1-2 buluşmada boynuna dudaklarına yapışmıyyorum orasını burasını ellemiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAhahahha yanaşmak için temas bağımlısıyım diye yalandan bir sebep uyduruyor anlaşılan.. Temas bağımlısı olan sevgilisine temas etmeli eder, daha ilk buluşmada değil... İyi yapmışsın bırakıp gitmekle zaten iyi niyetli olamaz yani..
00 Yorumla Bende aşırı var, eşimde de var. Ama elbette ilk buluşmadan ben temas bağımlısıyım diyerek yapışmak sırnaşmak hoş değil, insan alıştığı tene dokunur sürekli.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bu olabilir ama şu ilk buluşmada temas bağımlısıyım ben deyip sarılanlar, öpenler igrenc ne bu samimiyet ilk buluşmada
- +1 yıl
Hoş değil gerçekten kimsenin kimseye yapışıp rahatsız etmeye hakkı yok.
Bende var ama herkese değil.
33 Yorumla
Soran+1 yılBende yok ve ne bileyim erkeklerin çoğu temas bağımlısıyım deyip duruyor acayip rahatsız oluyorum bu durumdan daralıyorum
- +1 yıl
kime var :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada falan tabiki olmaz öyle şeyler. Aşk iyice sevgiye dönüşürse, gerçekten değer verdiğim, sevdiğim biriyse dokunmak tabiki hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Biraz bende de var. Bazı arkadaşlarım (kızlar) dokununca, sarılınca falan hoşlanıyorum
Ama erkekse işler değişiyor biraz başka anlamda seni istiyodur, bunu bahane ediyodur
11 Yorumla- +1 yıl
bende de var
Öncesinde bir şekilde uzun uzun sohbetiniz oldu mu yoksa direk tanışıp buluştunuz mu biraz tanımadan buluşmamak en güzlei bence
12 Yorumla
Soran+1 yılDirekt tanışıp buluştuk
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s +1 yılBi temas bağımlılığı bi de narsist kelimelerini öğrendiler, herkesin ağzında💖
22 Yorumla
Soran+1 yılBide ten uyumu 🤣
- +1 yıl
He valla hep aynı kelimeler milletin ağzında 😂
Ya var böyle manyak ca bir sey gercekten de.
Bi iliskimde hep bir yerlerimde olur olmaz dolasan bir el ayak filan hissi ile irkiliyordum
Hani basta seviyor, sevgisini gösteriyor diyorsun da, sonra sonra baymaya basliyor
Hatta bu mazi ortamlarda, malimdir, bana aittir gibi bir imali vurgu iceriyor ki orada artik benligin bitiyor...
Mal oluyorsun resmen
Kontrollüsü iyi ve hos, fazlasi bezdiren bir huy...
;-/00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Dile getiren kişilerden nefret ediyorum hadi bi kere sordun 2. yi neden soruyorsun? Evet temas bağımlısıyım
02 Yorumla
Soran+1 yılİki kere sormadım yanlız sorumun içinde geçen bu ne ya herkes mi temas bağımlısı demem bir sitem ve ayrıca iğrenç bişey haberin olsun 😘
+1 yılşu an araştırmadan konuşuyorum ve bence insanlar bunu yanlış sunuyor temas bağımlılığı olayı cidden yeni çıktı ama bence öyle bir şey değil temas bağımlılığı isim itibariyle her an dokunma ihtiyacı varmış gibi duruyor ama sanmıyorum hani çevremde öyle biri yok orası ayrı ama cidden mq o kadar değildir herhalde ve bunlar benim cahilken söylediğim fikirlerim araştırıp öğreneceğim
00 Yorumla
+1 yılHerkeste yok ama bende temas bağımlısıyım tabi bu aşırı aşırı sevdiğim birisi olursa lise de bir hocam vardı herkese dokunarak konuşuyordu kadın yani o kadar abartıya da gerek yok 😂
00 Yorumla
+1 yılTemas bağımlılığı sapık ruhluların uydurduğu bir kavramdır. İnsanların dürtüleri olabilir ama engelleyebilirler de.. insanı hayvandan ayıran en önemli özellik, dürtü kontrolüdür.🙂
00 Yorumla
+1 yılAbazalığın adı temas bağımlısı mı olmuş? Hiç sevmem nefret ederim öyle gelişigüzel dokunulmasından
02 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya bir sal doğru dürüst konuşalım sürekli dokunmak ne bunaltıcı
- +1 yıl
Bundan sonra tavrım net. Temas bağımlısıyım mı dedi? Çek amatemin önüne indir arabadan. Git tedavi ol gel öyle konuşalım diyeceğim
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Seçiminiz sizi yansıtır. İlk randevuya çıkmadan önce biraz tanıyıp, anlayın karşınızdaki kişiyi. Tensel temas, ilişkinin ana motivasyonu gibidir ama davranış kontrolü ise zekayı yansıtır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk buluşmada temas bağımlılığını sanırım kimse hoş karşılamaz. Çünkü ilk buluşmada kastedilen temas bağımlılığı adı altındaki şey , kesinlikle kişinin art niyetini belli eder bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfarkındaysan bunu diyenler hemen hemen hepsi erkek. Yani burada demek ki başka bir sebep var. yiyişme isteklerine kılıf olarak temas bağımlısıyım bahanesi bulmşlar. Git tedavi ol deseydin madem bağımlısın :D...
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen 🤣 amaçlarım farklı demiyorlar da temas bağımlısıyım deyip duruyorlar bide bu çıktı
Cevap sahibi+1 yılbenzere havalimanı servisine bindiğim zaman geldi. boş yer olmayınca benim yaşlarımda bir erkek izin isteyip oturdu neyse olur dedim. sonra sorular sormaya başladı ben de nezaketen kısa yanıtlar verdim araçtan inince baktım aşağıda beni bekliyor. neyse ben de zaten tekim diye çk da sapmadım sonra bu samimiyeti arttırmaya çalıştı Instagram falan sordu vermedim. tel istemeye yüz bulamadı galiba kendi nosunu verdi bana ende ayıp olmasın diye orada yazdım ama sonra sildim tabii. o da benzer muhabbeti yapmıştı koluma bahaneyle dokunmaya çalıştı sonra işte ben temas bağımlısıyım falan deyince ben de dedim hiç hoşlanmam :D o geldi aklıma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumda olan arkadaşım vardı. O öyle dışarıda yılışıklık değil abi bu diyordu. Mesela uyurken, üzüldüğünde vb bazı durumlarda oluyor. Bunu diyenlerin çoğu başka amaçlar işin kullanıyor diyordu
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yalan söylüyorlar ben temas bağımlısıyım deyip dokunmaya falan çalışıyorlar da çok saçma ya
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısınız. Ne bileyim insan sevdiğine temas etmeyi severde, abartmanın anlamı yok 😎
Uckuruma düşkünüm ün yeni adi temas bagimlisiyim oldu😂
31 Yorumla- +1 yıl
Millet istekli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOff seks istiyorum demenin diğer söylenme şekli. Kendilerince kılıf uydurmaya çalışan üstün zekalı erkekler.😒
11 Yorumla- +1 yıl
Gisganc garı 🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemas bağımlılığı böyle bişey değil ya 😒 o zaman otobüste gelene kadar da mı birilerine temas ediyo. ya da kahvede arkadaşlarına da mı
10 Yorumla
+1 yılTaciz etmeyi temas bağımlıliğı diye meşrulaştırmışlar iyi bir şey gibi her buluştuğun flörtün dokunsa ohoo orta malı gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela ben aileme karşı arkadaşlarıma karşı hiçbir şekilde temas bağımlılığım yok sadece sevdiğim adama karşı olur onda da mesela beşinci aydan sonra başladı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBağımlılık deği ama insan sevdiğine dokunmak ister
21 Yorumla
+1 yılAşkında temas bağımlılığı dediğimiz şey duygusal tatmin veya doyuma ulaşmadır ve her insan için gereklidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Bir arkadaşım var öyle gülerek elimizden kolumdan bacagimisdan tutuyor candan oldugundanmi yoksa ismi alıyor anlamadım
00 Yorumla
+1 yılHerkeste yok hatta teması sevmeyen masaj dahi yaptırmaya tahammülü olmayan insanlar tanıyorum
00 Yorumla
+1 yılİlk defa geçen sene duydum bu cümleyi doğumhanede bebekler için kullanıyor hemşireler. Sanırım herkesin işine gelmiş kullanıyorlar 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBende var ya bağımlılık. Ama Kenny ile tanıştıktan sonra oldu.
08 Yorumla- +1 yıl
Senin bu bahsettiğin olayın nedeni bir kadına nasıl yaklaşacağını bilmeyen erkeklere denk gelmişsin. Ve haklısın onlardan bende çektim.
Soran+1 yılYa normalde sevgili olsak falan tamam dokunsun tabi ki de ilk buluşmada falan da olmaz yani hayır bide dokunmayı geç öpüşmek istedi
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın ve kaliteli adam çok zor bulursun bu ülke şartlarında o yüzden yurtdışından bul :D
Soran+1 yılAy Bulsam keşke de zor o 🤣
- +1 yıl
Ben nasıl buldum :D bulursun dil biliyorsan
Soran+1 yılSosyal medyadan mi buldun onda da zor yani uzak mesafe ne zaman gelcek falan zor iş 🤣 İngilizce biliyorum evet
- +1 yıl
😅 evet sosyal medyadan buldum ama ailem gurbetçi olduğu için rahat gidip gelmesi, sonradan ben oraya taşınacağım şu an iş mi bulmalıyım orada okul mu onu tartışıyoruz ailemle. Bu arada ilişkimden haberleri yok yani genel olarak hep gitmek istiyordum sadece yönümü değiştirdim. Almanya yerine... işte haha pek yerimi söylemiyorum açıkçası haha
Soran+1 yılAyy ne güzel benim için gitmesi zor hshaha
+1 yılDokunmak ve temas önemlidir ve bir çok kişi duygu aktarımı açısından bunu sever. Temas duyguları ve bedeni besleyen önemli bir ifade biçimi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bizde bişey populer olunca herkes ondan oluyor. Ataislik moda oldu herkes ataist oldu, güzel kardeşim moda oldu herkes güzel kardeşim oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTemas bağımlılığı bende de var ama sevgili olup biraz zaman geçtikten sonra yoksa her önümüze gelene karşılıklı dokunalım olur mu öyle şey ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta olmaz o tabi. Bir de içinden gelecek bu. Zaten insan sevmediği, beğenmediği birinin de kendisine temas etmesine izin vermez.
00 Yorumla
+1 yılVur ağzının üzerine yatır yere bir daha vur kat ağzını burnunu bir araya temas bağımlısı onu istiyor senden yanlış anladın durumu 😃
00 Yorumla
+1 yılHerkeste yok. AMA bazi kisiler bunu romantik buldugu icin yapmaya calisiyor bagimliligi bahane eden cok yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHergün bir taraflarından bir şeyler uyduruyorlar hemencecikte benimsiyorlar türevleri oluşuyor. Biz yürekten bağımlıyız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen kraliçesin. Lütfen uzak dur böyle kişilerden. Allah herkese hidayet versin
02 Yorumla
Soran+1 yılYyiaa teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın
- Devamını Gör (196)
Devamını Gör(241)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!