Bense tam tersine tevafuk ettim. Kapalı, ne güzel maşallah dediğim kızlar ortalamanın altında erkeklerle bir arada. Sırlarını bilmiyorum lakin ben denk gelmedim. Herkesin nasibinde biri vardır. Sabretmek gerek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
dinine dikkat eden ve o doğrultuda herşeyini şekillendiren bir erkek olarak yazıyorum. şuanki kapalılarda olan kibir çoğu açık kızda yok. kapalı kadınlar erkeklere herzaman çekici gelir 100 erkekten 99u için böyle, şu an bahsettiğiniz erkek o kızı açık hali ile görse etkileşim almayacak büyük ihtimalle çünkü şu ortamdaki tesettür dine dinin emrine uymuyor. dinde amaç çekici olmayacak şekilde giyinmektir. şu an ki kapalılar tam sıkıntı dikkat edeni var ama çok az. renkli makyajlı ve kusurları kapatan beli dar gösteren diğer vücut kusurlarını örten kıyafetler giyiyorlar çoğu erkeğinde gözü boyanıyor. şu an türkiyede erkeklerde bakirelik benim için önemli değil edebiyatı yapılıyor oda bir süre konuştuğu bakire değilse güven vermek ve kullanmak için. ama evlilik için kapalı seçiyorlar. kapalı olup sabah akşam story atan teşhircilik gösteriş yapanın kapanmasının bir anlamı kalmıyor çoğu erkekte güzel kardeşim yanındaki karısına sevgilisine iltifat alınca göğsü kabarıyor. böyle bozuk bir denklem var. inan bana belkide türkiyede ender güzelllerden hayatıma giren oldu ancak ahlak yoksa kafa uyuşmuyorsa güzellik gözüne bile gelmiyor insanın. bunca konu iç içe :)
50 Yorumla
+1 yılçevrem bana yakışıklısın der bende biraz öyle olabilirim ama işin sırrı şu oluyor; çevremde de cidden çok yakışıklı arkadaşlarım var, kapalı kızların çoğunluğu tatlı ve güzel oluyor benim sevgilim de kapalı :D. aslında sadakat meselesi dene bilinir. kapalı kızların dindar olanları gerçekten seviyor ve sadık kalıyor ve çevresinde ki erkekleri tahrik edecek şekilde'de de giyinmiyor o yüzden kapalı kızlar tercihimiz oluyor.
00 Yorumla
Sanırım biraz güven meselesi
Ben tesettürlüyüm sevgilimde çok yakışıklıydı (şu an ayrıldık ama orası ayrı konu ) bir keresinde bana şey demişti : Biz ne yaşarsak yaşayalım, tartışsakta , aramız kötü olsa bile , ben senin başka bi erkeğe dokunmayacağın konusunda sana her türlü güveniyorum demişti01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBizde kapalı ve minyonuz ama yakışıklı erkek hani nerde bence bu şans meselesi...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü cevap belli yakışıklı adam boş kalmaz xd
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYakışıklı olmaları. güzel kızlar kapılıyorsa aynı nedenden dolayı kolay kadın bulurlar.. hatta talipleri de çok olur.
00 Yorumla
+1 yılaga onu o erkeklere sormak lazim bence öyle degil mi? ama mantikli olursak yakışıklı biri dogal olarak guzel kiz ister.. veya yuzune çok dikkat etmeyen erkekler de varsa fiziğe bakar oyle karar verir 🎈 ya da bazilari da kişiliğe karaktere bakar hatta bazilari belki de ufak bi hareketine bile aşık olup sevgili olurlar. bu böyledir fakat; bunun tesettürle de ilgisi yoktur onuda belirteyim 🙏🏼 ha sizin cevreniz de varsa denk gelmiştir
18 Yorumla- +1 yıl
Belki de ama çevremdeki ve gördüklerimin hepsi yakışıklı çocuklarla kızlar o kadar güzel değil mesela dün bi arkadaşımla oturduk bi yerde yemek yiyoruz bi çocukla kız geldi çocuk çevik kuvvet ama nasıl yakışıklı kızda kapalı ama baya kısa boylu böyle güzel bişey de değil güzel olsa vallahi hakkını yemeyecem ama değil ilk buluşmaymış bide ama kız bi cilve yapıyo ona çocuk seviyo ediyo yanaklarını ellerini dedim bacım biz nerde hata yapıyoruz da biz böyleyiz bunlar böyle
- +1 yıl
ahahah haklisin yavrum ya. şuda geldi aklima ekleyim hemen hem cilve meselesi ve erkeklerin cogunun bence kapalı yani tesettürlü kişilere yonelmesi var 😄
- +1 yıl
kiz sende az cilve yap belki işe yarar
- +1 yıl
hsjedpd evet evet sen bi gozlemle onlari. profilden guzele benziyorsun ne eksik ki senden yakisikli cocuklardan uzaklaştıran 😂 boş ver onlar o kizlari kendilerine aşık edip kullaniyorlar mukemmel insanlar love de sanssiz olurlarr 💅🏼
- +1 yıl
Onlar ben kadinim, cekiciyim, ben istedigimle istedigimi yaparim, aşk falan bilmem, öyle takilmalik yaşıyorum diyen kadinlar gönül adamina cok itici gelir ve bunu hisseder zaten, ve o kadina yanaşmaz, kapali kadinlarda böyle bir ego olmadığı ve neyse o olduğu için samimi içten erkekler böyle kadinlari tercih eder, şu vardır ya iyi kizlar kötü erkeklere gider die, o muhabbette bundan cikar, iyi erkekler açık saçık ben dişiyim edasinda olan kadinlara bakmazlar, zira iyi erkekler icin6cinsellik arka siralardadir, iyi erkekler için samimiyet, içtenlik, dürüstlük adamlik en ön siralardadir
- +1 yıl
takipleselim istersen?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi yakişikliyi kapsa o da iyi. Zenginleri de kapiyorlar. Ben erkek olarak hayret ediyorum benimde dikkatimi cekti.
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa buna bende katılıyorum. Hem pamuk gibi beyefendiler ortalıkta gözükmezken sadece bu tür bayanlarla sosyal medyada ya da sokaklarda nps gibi görünüp yok oluyorlar.
Bu bayanlar bazende en kekoları ile görünüyor. Tabi bu mağara ürünü embiriyoların duyguları yıpratması da cabası10 Yorumla
+1 yılGenellikle başı kapalı kızlar erkeklerine değer verirler, onlara Allahın onlara gönderdiği hayat arkadaşı gözüyle bakarlar, çoğunun çok lüks beklentisi olmaz. Erkeğini kara kaşı kara gözü için sever hep, yeter erkeklerinin ki alkol almasın ister. Yalan yok bu durumda her erkeğin çok hoşuna gider😊 .
31 Yorumla- +1 yıl
Lüks beklentisi olmaz mı atma ziya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun kapalı- açık ile ilgisi yok, influencer olup olmamakla ilgisi var. Açık kapalı tüm influencer kızlar için yanında taşıyabileceği yakışıklı erkek önemli ve birlikte reklamdan para kazanıyorlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir sır. Yakışıklı ya da güzel diye gözde abartılmasına karşıyım ben insanların. Acaba kişiliği, zekası, hayatı ne kadar yakışıklı ya da güzel..
10 Yorumla Başörtüsü masumiyet katıyor ve çok şey ifade edebiliyor muhafazakar kesim hatta buradan bakire çıkarımı yapabilir adam falan filon
05 Yorumla
+1 yılZor soru ama bence Erkeklerin bu kişiyle evlenirim aldatma ihtimalı vs 0 diye düşünüyor olabilir garanti görüyolar kısacası.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten kapalı olanlar tehlikeli şimdi de alkolsuz tekila şampanya ile düğün yapıyolar düşün günah olmasa alem yapacaklar 😄
- +1 yıl
Aldatmak zaten karakter meselesi :D karakteri 0 olan aldatır
🤣 Valla kapalı açık bilmem de ama öyle ya
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece kapalı kızlar kapmıyorki bazen güzel olmadıkları halde yakışıklı erkekleri kapanlarda var ayrıca muhtemelen kapalı kızlarla ciddi düşünüyolardir
117 Yorumla- +1 yıl
Bizim okulda full kapalı kızlar sevgilileri var
Benim çok açık giyinen kız arkadaşım bile kapakların yaptığını yapmaz - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@TaşbebekNana @tasbebeknana
- +1 yıl
@TaşbebekNana imam hatip mi okuyorsun
- +1 yıl
Açık kızlar çok mu namuslu hepinizin öpüştüğü nude attığı sevgili olduğu erkek var dinimiz de allah ve kuran mümin kadınlara yasaklamış nikah bağı olmadan temas etmeyi. Kapalı kızları kötülemeyi bırakın onlar edepli namuslu ahlaklı erkekler bu yüzden kapalı istiyor açık kızlar istediğimi giyerim yaparım kafasında
- +1 yıl
@bendenizberkay sana ne sen ne halta ağladın soruya sana fikrini soran mi oldu
- +1 yıl
@TaşbebekNana nerde ağlamışım mkodumun kızı
- +1 yıl
@bendenizberkay aaa be akilli kapalılar daha çok yapıyor onu konusuyoruz kızlarla senin beynine ben
- +1 yıl
Babanız dışarda erkekle gezdiğinizi görse öldürür bunu biliyorsunuz dimi? Ankara'da kızını manitasi var diye öldürdü adamın birisi
- +1 yıl
@bendenizberkay ananı * süs bacım kapalı canım arkadaşım karili kes sesini bok beyinli ananı popodan simtirtme
- +1 yıl
@TaşbebekNana ecdadını silkerim orzbu ananın vajinasını pompalarım
- +1 yıl
@TaşbebekNana mkodumun eziği anca burada havlarsın böyle orzbu çocuğu
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapalı veya açık olmayla değil kişinin kendisini geliştirmesine bağlı bir durum. Yakisikli olan tiplerin çoğu kendini geliştirmek yerine tipini kullanır. Kendisini geliştiren bir kadını istemez erkekler
11 Yorumla- +1 yıl
Bu bakış açısıyla kapalılar kendini geliştirmiyor mu
Belki de o tür erkeklerin böylelerinden hoşlanıyordur.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Kusurları örtülüyor. Boyu istenmeyen bir boysa fiziği istenmeyen bir fizikse de en azından yakışıklı diyerek kapatılır.
00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar sadece tipe değil bütünen süpere yakın erkekler hayatında istiyor bu da kanıtı.
00 Yorumla
+1 yılbizde kaptık zamanında ultra yakışıklı bir kaç ama maalesef hayal kırıklıkları bir tarafımıza battı
00 YorumlaAçıkla kapalıyla bir alakası olduğunu sanmıyorum.
Sonuçta tüm kadınlar iyi erkekleri değil kötüleri seçer 😂😂😂😂00 Yorumla
+1 yılkapalı kızlar erkeklere yürüyor çünkü, yakışıklı erkekler kendine yürüyen kızlardan hoşlanıyor, gurur var çünkü
00 Yorumla
+1 yılErkekler kapalı kızları genelde hani din açısından temiz bir kız olarak görüyor ondan olabilir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bisey yok siz başkasının kaptigini kıskandığını için öyle oluyor size geldiğinde yüzüne bakmadığını adamlar başkasına gidince kıymetli oluyor bence sizin gözler sorunlu
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı mıyım bilmem ama kapalı kızlar değilde tesettürlü olanlar bana daha çekici geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbiniz bozuk olduğu içindir. KS de gezinen kızı kim ne yapsın. Şahsen erkek olsam burada gezenle olmazdım.
06 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha kanka sen de buradasın hahsbbsba
- +1 yıl
Ben de diyeyim , sen de burada olduğuna göre 😅
- +1 yıl
Sana demedim ya gizli arkadaşa dedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖylemiymiş? Kapalıyım sarışın mavi gözlüyüm benim ki nerde ozaman😂
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben yakışıklı değilim beni hiç kapan olmadı hep yalnız kaldım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende maalesef bu sorun cevabını bulamadım bende kapalıyim ama nerdeee çok şükür Allah'a yine
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunda yanlışlık bize öyleler gelmez ama hayırlısi. Olsun çok şükür Allah'a
Cevap sahibi+1 yılAmin canım inşallah ben sevdiğimden memnunum Rabbim gönlüne göre versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılTebrikler burada bunu dile getirerek buradaki kısmetini açmış oldun hjasgdasd
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok kapalı ve bakımlı kızım, karşıma 1 tane yakışıklı çıkmadı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bir gizem var ama istedikleri zaman da veriyorlar aynı zamanda :) Bembeyaz ve pembe oluyor haliyle, işimize geliyor
020 Yorumla- +1 yıl
Niye herkes boş yapıyor ya? Her kapalı aynı değil. Şu saçma fikirleri kendinize saklayın.
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Yanında yakışıklı çocuk olanlar için zaten bu yorumum, niye alındın ki üstüne :)
- +1 yıl
Ahlak yakışıklılığa veya güzelliğe bakan bişey değil ama haline bakılırsa senin böyle şeyleri anlayabilmen çok zor görünüyor
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Valla ben bildiğimi söylüyorum, sokakta sarnaş dolaş olan kapalılara ithafen. İlaveten kapalı sevgilileri olan biri olaraktan.
- +1 yıl
Bazı kapalıların yaptığı saçmalıklar kapaliliktan dolayı değil. Her şeyi açığa kapalıya göre yorumlamanız çok acı gercekten
- +1 yıl
O zaman ben de bizzat kendimi söyliyim. Eski erkek arkadaşım gayet yakışıklıydı. 1 kere bile öpüşmedim. Tesettürlüyüm. Şu saçma sapan algılarınızla dini değerleri kirletmeye çalışmayı bırakın
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Olsun sonuçta elini tutmadın mı ki? O da haram mesela yani. Ben seni kendime sevgilim yapsam, inan dediklerimi yaparsın zamanla. Herkesin aurası farklı
- +1 yıl
Senin gibi biriyle, senin gibi zihniyetle değil sevgili olman 5 metre yakınıma yaklaştırmam.
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Bilemezsin ki :) Gerekirse elini bile tutmam
- +1 yıl
Zamanla yaparsın diye bişey yok. Açık olup kendini koruyan da var kapalı olup kendini koruyan da var. Bu açıklık kapalilikla alakalı bisey değil ama dediğim gibi senin gibi birinin manevi değerleri, inanca olan sadakati anlayamaması çok normal
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Benim dediğim yakışıklı erkekleri kapmanın kolay yolu, herkeste olmasa bile büyük kısmında var işte. Şimdi sana özelden yazsam bence bi konusuruz
- +1 yıl
Allah'ım keşke bu gereksiz zihniyette olanların tamamı evrenden silinse
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 O zaman da kalanların en zayıfları gereksiz olmuş olur
- +1 yıl
Sen önce dini değerleri ilgilendiren konularda insanlara genelleme yapıp yaftalamayı bırak, ondan sonra konuş
- +1 yıl
Senin gibi biriyle özelden falan konuşmam. Konuşmaya değer biri degilsin
Cevap sahibi+1 yıl@Nightwalk35 Dini değerler farklı, insani hormonlar farklı sonuçta. Ama ortada olan gerçekleri de reddedemeyiz sen yapamıyorsan da. Bak özeline damlarım şimdi :) Kızcağızın sorusunu meşgul ettik
- +1 yıl
Damlayabiliyorsan damlarsın
- +1 yıl
Ama önce bir admine yazıp mesaj kutumu açtırmayı denemen gerekecek tabi izin verirlerse ama hiç sanmıyorum. Konusma burada bitti. Daha fazla uzatmayalım
- +1 yıl
Takip atan sensen engelliyorum. Sana hayatta başarılar
Açık kızlar reddediyorsa çare kapalı kız da
00 Yorumla
+1 yılBıkmadıkız kapalıydı açıktı. Kapalıda nefis yokmu. Şeytan onlarla daha çok uğraşıyor yoldan saptırmak için. Siz zaten açıksnz görevini yapmış şeytn.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Kapalı diye sevgili yapamaz dememiş kız neden en yak8sijlilari onlar aldı demiş
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar ona demedim yorumlara karşılık yazdım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işin duasını bulmuşlar tiktokta paylaşıyorlar mesela emine oğlu ahmetin kalbini bana bağla allahım diyorlarmış 4444 kere dua okuyorlarmış
00 Yorumla
+1 yılhayir bunun acikla kapaliyla alakasi yok bu is sadakat isi.
01 Yorumla
+1 yılKapa mıyorlar çok uğraşıyorlar ama Çünkü yakisikli lar devrimci oluyor genellikle
00 Yorumla
+1 yılİmanın gücü dicem allahım sen günah yazma ajdjdj
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler her haltı yiyip güya onları aile kızı gibi görüyor
00 YorumlaBilmem annem dışında kimse böyle bir şey söylemedi zaten kimse de beni kapmadı :)
00 Yorumla
+1 yılAllah iki safı birlşetiriyor gönüllerini osıtıyor demek ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Uyanık ol sende kap :D
00 Yorumla
+1 yılcilveli olan kapar gardas
04 Yorumla- +1 yıl
kiz ne kaybedicez mal hepsi dokanmasinlar bize
- +1 yıl
aynn öyle
+1 yılÇirkef kadınlar yakışıklı erkekleri kapıyor
08 Yorumla- +1 yıl
Olmalısın bence 🤣
- +1 yıl
Neden melek misin 🙄
- +1 yıl
Kaybedersin annem 🤦🏻♂️
- +1 yıl
Peki 🫣
+1 yılKapalı kızlarla ciddi düşünüyorlar çoğu zaman
02 Yorumla- +1 yıl
Çoğu zaman hayır
+1 yılBence kapalı kızlarla ciddi düşünüyorlar.
18 Yorumla- +1 yıl
Noldu minnacık engeli kaldırmışsın haklısın o gün çok ağır şeyler söyledik ağırına gitti üzülme süt iç uza
- +1 yıl
@BirDerdimVar bas git özgüvensiz varoş seni. Sklemediğim birini ne uğraşıp engellicem
- +1 yıl
@BirDerdimVar ahhahahahaa geçen de kendi dedi boyum 150 diyee. Şimdi gelmiş ne diyor takıntılı şizofren cüce.
- +1 yıl
Hsjsjsjsjsjhdhd belli hiç umursamıyorsun
- +1 yıl
Belli belli geçen dediklerimi unutamamış gelmiş kelimesi kelimesine yazmış takıntılı cüce.
- +1 yıl
Okuduğunu anlamada yok ki seni tiye alıyorum onun farkında bile değilsin biraz kitap oku
- +1 yıl
Aşko sen de kısa değil miydin noldu bir an da uzandin da mı bana cüce diyorsun
- +1 yıl
Varoşş boşuna yazma çünkü kalıcı olarak olarak engelliyorum seni. Ben karakteri beş para etmez değersiz ucuz, insan yerine koymadığım varlıklara direkt engel atıyorum hadi bb cücemm😝😝😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ben yalnizim bu arada
00 Yorumla
+1 yılBende kapaliyim ama bulamadım binkoca
00 Yorumlayoo beni kapamadilar daha mesela örnek olarak :D
00 Yorumlaonları bekaret vaadiyle tuzağa düşürüyorlar
00 Yorumla
+1 yılöyle bir şey yok
00 YorumlaAllah insanın gönlüne göre veriyor.
00 YorumlaAlgıda seçicilik bence
00 Yorumla
+1 yılTamamen nasip meselesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl@elliffff karşımda bir güzel var ve o güzelin instasını alsam?
00 YorumlaDine bağlı olmaları olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. alakalı yok benim exler gayet iyiydi jxjjd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben burdayım
00 Yorumla
+1 yılVeriyorlar çünkü o yüzden
00 Yorumla
+1 yılÖnce davranan kapar. Kural budur
00 YorumlaGerçekten öyle neden acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsırrı tipsiz olmak
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne