Beni resmen mal yerine koymuşlar. İnanamiyorum hala. Ne halt edicem. Zaten terkettim umrumda değiller ama içimdeki boşluk nasıl dolacak?
Cevabın nedir?
+1 yılAynısı benim de başıma geldi ikisine de lanet olsun. bir de ben çocuğu bıraktıktan sonra 4 sene birlikteydiler. Nasıl bir salak yerine konma, hadi bana saygıları yok da kendilerine de yokmuş. Açıkçası ben bir daha arkadaşımı hiç affedemedim, erkek yapar dedim ne hali varsa görsün benden uzak olsun da dedim, ama yıllarca birlikte büyüdüğüm her şeyimi anlattığım o insanı hiç affedemedim. Unutacaksın zamanla denilmiş burada da, bişey diyim mi asla unutulmuyor, yani nasıl unutulsun? bir daha erkek arkadaşım olduğunda kız arkadaşlarımla asla tanıştıramadım, hiçbir arkadaşıma güvenemedim. Ha çok güçlü biri haline geldim o ayrı, ama asla unutmadım. O boşluk da dost kazığı olarak kalıyor işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun. Teşekkürler aynı zamanda. Umursamıyorum artık
En İyi Cevaplar
+1 yılHiic tinlamiyacaksiin onlari. Gerzekler. Iyiki de oyle birsy olmus aslinda. Hayatindaki luzumsuz gereksiz pislikleri atmissin. Kani bozuk olduklarinji ogrendin barii
O bosluk hemen dolmaz malesef. sonucta biri yakin arkadas digeri sevgilin Darbe agir ama ustesinde gelinemiyecek gibi degil. Gucsuz durarak veayda hayata kuserek onlar kazanmis olur
birak herseyin ilaci zamandir. Onlardan nefret bile etmeki aranizda bir bag bile olmasiin010 Yorumla
Soran+1 yılSaolasın
- +1 yıl
birseey degiil:D
- +1 yıl
Kafama birsey takildi. Senin bu arkadas la eski sevgili uzun zamandir mi yatip kalkiorlarmis? Oglan psiman degilmi?
Soran+1 yılBilmiyorum ki ama uzun zaman değildi bence
Soran+1 yılPezevenge ulaşamıyorumda numarası kullanılmıyo
- +1 yıl
vaay adii serefsiiz pismanda degil yanii? dedim belki bir yanlis anlasilma vrdir felan.
Amaan ne yapacaksin sanki serefsizin numarasini. dedim ya aranda nfret icin bile olsa hic bir bag kalmasiin
Soran+1 yılAllah belasını versin şerefsizim gülüyorum hayat devam ediyo falan ama içim aciyo
- +1 yıl
Aciir yani normal degiil basina gelen. Ama gececek Hr gecenin sabah olmadi mi?
Bununda olacak. Kafani baska seylerle mesguul et isinle okulunla hobilerinle
Soran+1 yıl:) teşekkürler
- +1 yıl
ricaa ederrim :D
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Bu durum kısa bir zaman önce bir kız arkadaşımın başına geldi.. Onunda benden daha samimi olduğu hatta en yakını olan kız arkadaşı eski çıktığı çocukla çok güzel anlar yaşamışlar. Bunu da ben bilmeden ortaya çıkardım ve sonra öğrendim ki çok güzel bir şey yapmışım. O yüzden bu tarz konularda yapman gereken, hiçbir şeye takılmadan hayatın sana sunduğu yenilikleri kabullenip sonraki ilişkilerinde dahada dikkatli davranman olacaktır... Emin ol insanların büyük bir kısmı çok karaktersiz buna şahsen şahit oldum. O kadar yaşanan şeylere rağmen şerefsizlik diz boyu her ikisinde de...
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece zaman lazım heralde
ne kadar adi insanlarmış. Boşver ya bırak bu insanları kendi haline
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
135Cevap
Bence lokma dağıt, sadaka falan ver. Ne güzel hem hayırsız bir eşten hem hayırsız bir dosttan kurtulmuş oldun. İnsanlar değişmez. Çok daha kötü bir zamanda da anlayabilirdin bunu, sonuç yine aynı olurdu ama sen çok daha kötü durumda olabilirdin. Mesela düşün evlenmişsiniz, sen hamilesin ve durumu öğreniyorsun. şu an olan şey nimet bence senin için. Acını anlıyorum, aldatılmış olman, sevdiğinden uzak kalmış olman, onun böyle bir insan olması, en güvendiğin iki insan tarafından ihanete uğramış olmak. Anlıyorum seni. Acını da anlıyorum. Ama inan buna şükretmen lazım. Çok daha kötüsü olabilirdi.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet. En iyisi oldu. Ama ben anlatamıyorum içimdekileri
- +1 yıl
Sıkma canını. Sevdiğin insanlar vardır kesin etrafında. Yaşadıklarını anlayacak insanlar. Onlarla görüş. Derdini anlat. İçini dök bol bol. Yalnız kalma mümkün mertebe. Yalnız kaldıkça daha kötü olacaksın.
Senin anlatmana gerek yok, ben anlıyorum. Dediğim gibi seni anlayan insanlarla zaman geçir. Derdini dök onlara. En büyük teselli bu olacak. Burada yazmak birileri ile dertleşmek bile iyi geliyor insana biliyorum. ben de geçtim o yollardan. Hala da o yolun sonuna gelmiş değilim.
Soran+1 yılUzun mu sürecek bilmiyorum. Ben anlatamıyorum kimseye
- +1 yıl
Hayır kesinlikle çok yanlış. Anlatman lazım. İçine attıkça büyür. Sustukça dev gibi olur. Yavaş yavaş dökülmen lazım ki sonra taşmayasın. Yoksa bir yerde patlayacaksın ve kendine büyük zararın dokunacak. Beni dinle lütfen, sen utanılacak bir şey yapmadın. Hiç mi dostun yok, gerçek dostun ama? Yalnız kalma. İçine atma. Yoksa kaybolup gideceksin.
Soran+1 yılAilen uzakta dostum saydığım insan yok güvenemiyorum
- +1 yıl
Ya bir çözüm yok mu, hiç mi gerçekten düzgün insan yok, derdini anlayacak insan yok. Ben 2 günde bir dışarıdayım. Birileri ile görüşüyorum hep, derdimi anlayacak birileri ile. Onlar olmasa çıldırmıştım ya da ona geri dönmüştüm. Bir çözümü olmalı, kendini karanlığa atmak dışında bir çözüm.
Soran+1 yılUmursamıyorum ya önemli değil geçti zaten
+1 yılsen benim kaderimimi yaşıorsun ben dört yıllık ilişkim olan sevgilimle en yakın arkadaşımı üç sene önce benim yatağımda bastım ve okadar tejedikki ben kanser hastasıyım biliyorlar testler tadavi derken dinlenmekve yalnız kalmak için aileme değil kendi evime gitmek istedim girdiğimde gözlerim doldu dişimi sıktım dudağımı ısırdım kalbime sancı girdi ama genede onların karşısında yıkılmadım ayaktaydım kapıyı çarpıp gittim ve dışarda ağladım yıkıldım ve benim hasta olduğumu bilerek bunu yaptılar allah verdi verceğini onlara ama benim belkide en basit şekilde atlatacağım hastalık aldı başını gitti ve hala tedavi oluyorum:(
13 Yorumla- +1 yıl
Uzulme, Allah sifani versin insallah. Agir. Imtihanlar geciriyorsun ama sonunda ferahliga kavusacaksin. Moralini yasadigin seylere ragmen yuksek tut, bu hastalikta moral cok onemli. Allah gercekten sifani versin, bosver onlari senin en buyuk mucadelen bu hastalik
Soran+1 yılGeçmiş olsun. Onlar seni görünce ne yaptılar
- +1 yıl
utandılar sözde
Işte en yakın arkadaşıma bile güvenmem, gerekiyorsa kaç senelik eşime bile güvenmem dediğim zaman tepki alıyorum ama haklıyım. Bana şaşırtıcı gelmiyor böyle şeyler şerefsizlik insanların kanlarına işlemiş çünkü. Unutup yoluna devam etmeye bak en az hasarla geçir bu dönemi. Senin adına üzüldüm..
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yeri geliyo aileni bile siliyosun
Yorumları okudum biraz, erkek istememiştir gibi yorumlar da olmuş. kesinlikle bunu kabul etmiyorum. senin o pislik arkadaşın ne kadar suçluysa o şerefsiz de o kadar suçlu. terk etmişsin, doğrusu da bu. sakın kendini bırakma, yoluna bak. asla kendini eve kapatıp böyle iyice kendini kötü duruma düşürme. sen iki tane seni hak etmeyen pislikten kurtulmuşsun. Tek yapman gereken arkana bakmadan devam etmek ve güçlü olmak. Benim de başıma geldi aynısı çok üzüldüm ama atlatmak zorundasın...
35 Yorumla
Soran+1 yılİçimden Hiçbişey yapmak gelmiyo
Soran+1 yılYok saolasın. Umursamıyorum
insanlar böylece yaptıkları hataların farkına varıyorlar ders çıkarıyorlar tecrübe edinmiş oluyorsun ve sen sevinmelisin Allahın sevgili kuluymuşsun ki erkenden ortaya çıktı ve bitti hiç üzülme dışarda çok var dert etmeye bu hayatta hiçççççç gerek yokkkk
01 Yorumla
Soran+1 yılSaolasın
benide kız arkadasım en yakın arkadasımla aldatmıstı ben barısmıs gibi yaptım bir şekilde ;) aldım intikamımı ama su an dusundukce midem bulanıyo merak etme arkadasım zaman gectikce umrunda olmaz bir hal alıyor hıssızleşiyosun helede karsına gerçekten sevebileceğin bir insan çıkarsa hayat yeniden başlıyor :) gülüyorum çunku iki ay sonra seninde güleceğini biliyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılValla mı ya çok bulanımlardayım yatamıyım bile
ya bari ayrıl ondan sonra ne halt yiyosan ye böyle bir iğrençlik mi var ya erkeklere söylüyorum eğer bir gün biriyle beraberken başkasını severseniz karşınızdaki kıza bunu açıkça söyleyin en azından onu esek yerine koymayın öyle yakalaması daha kötü ve iğrenç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersizin onde gideniymis ikiside yazik olmus ayni sey benim basima geldi ikisinide sildim hayatimdan sindi ayrildilar ve birer gun arayla bana mesaj attilar nolur affet beni diye ikiside boyle yazdi ben sizi oldu biliyorum birakinda oyle kalan agzini bozmayin benim yazdim
08 Yorumla
Soran+1 yılBana bişey yazmadılar dayak yedim ben
- +1 yıl
Kimden yedin ya
Soran+1 yılKızdan
- +1 yıl
Sikayetci ollsaydin 3000lira para alirdinn
Soran+1 yılHa?
- +1 yıl
Sana bir tokat atan 3000lira vercek bilmiynmu kanunuu
Soran+1 yılÖyleyse ben kıza kendimi bidaha dövdüriyim
- +1 yıl
:))
Kusura bakma sevgiline hakaret edeceğim bunları ona iletirsiniz
Ulan g*vat kanı bozuk sen ne adi serrrefsiz çıktın ulan oglum insan böyle kalleslik yaparmi l*n senin bu yaptığın insanlikmi ne vardı kızın duygularıyla oynadin olum akıllı ol sen kendini çok zeki zannediyorsun galiba senin gibi gavatlari iyi s*kmek gerek sizin yüzünüzden ülkede aşk acısı cekmeyen kalmadi12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke duyaydı
içindeki boşluk zamanla dolar merak etme. seni mal yerine koydukları doğru ama sende davranışlarından dolayı fazla iyi davrandın onlara. kimseye değer vermeyeceksin ederinden fazla. aşık olsan bile bu kadar bağlanma kimseye yoksa bundan daha kötüsü olabilir hayal kırıklığına uğrarsın sonra.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin bir alakan yok bu olayla o çocuğa vermiş demekki kız ondan böyle bir şey olmuş
ama emin ol kız onu istemiştir erkek istediğinden değil46 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka o şerefsiz de kabul etmiş olabilir o zaman
- +1 yıl
arkadaşım o erkek anladın sen şimdi erkek mantığıyla düşünmediğin için bu kadar rahat konuşuyorsun karşındaki erkeğin karakterinide bilmiyorum ama emin ol seninki aklına girmemiştir onun kızda vardır birşeyler
- +1 yıl
abii bende bunu anlamıyoruum o erkeek siz anlamıyorsunuz flan neyi anlamıyoz l*n bası yerden kalkmayan edepli erkek nasıl hakimse sizde olabilirsiniz demii oda erkek boktan bahaneler uydurmayın serefsizliğin üstünü örtmeyin artıık
- +1 yıl
kuyruk sallayan kızdır her zamn
o isterse cinsellik olur - +1 yıl
ne alaka yaa sen bir erkek ol ondan sonra gel yanıma
erkek zorla yapmaadığına eminim bu olayda kız onu atmıştır yatağa
+1 yılSen mi yakaladın yoksa sadece birisi mi söyledi? İftira da olabilir. Gerçekse ikisini de hayatından def et. Böyle karakter yoksunu insanlar için üzülmeye bile değmez. Önüne bak hayat devam ediyor seni hakeden birisi elbet çıkacaktır karşına ;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılKendim gördüm elin lafına bakmam ben
- +1 yıl
O zaman önüne bak. Umarım seni hakkıyla seven birisi çıkar kısa zamanda ;-) Ama elbet çıkacaktır ;-)
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı Olay Benim Başıma Geldi Zor Bir Durum 2 Sinide Çıkartım Hayatımdan Tabbi Benim Bahsettiğim Arkadaşım 18 - 19 Senelik Bir Arkadaş Yani Hayat İşte Bazen Böle Olayları Çıkartabiliyor Karşına Ama Üzülme Sakın Ben Çok Üzüldüm Ve Şeker Hastalığına Kadar Uzadı... S*kt*r Et Onlar Utansın Diyecem Ama Utansalar Böle Bişi Yapmazlar Zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanamiyorum. Çok zor
Cevap sahibi+1 yılEvet Ama Alışıyorsun
seni çok iyi anlıyorum. Zaman her şeyin ilacı bunu asla aklından çıkarma, bak gör öyle bir an geliyor ki karşıdaki kişi pişmanlıktan bitiyor :) kendim yaşadım, biliyorum sana düşen burada güzelce sabretmek ve boşvermek.. Gerisini Allah'a bırak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah..
+1 yılBelki biraz klişe ancak ikisini de düşünmemeyi dene. Seni onları düşünmekten alıkoyacak uğraşlara yönelirsen çok iyi olur. Hem sen daha fazla sosyalleşmiş olursun. Bir süre sosyal mecralara girme ki herhangi birini görüp sinir krizi geçirmeyesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Zaten terk ettim umurumda değiller demişsin ama aslında durum gerçekten de umurunda.
Bu dakikadan sonra "yiyebileceğin bir halt" yok.11 Yorumla
Soran+1 yıl:(( Umrumda ama değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun gibi elemanlara diyecek bir cift lafim var...
https://youtu.be/2FBPs9QYDv410 Yorumla Boşversene iki pislikten kurtuldugun için sevin daha buyuk bir boşluktan kurtuldun ileride olacakları dusununce :)
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılerkek yapardır doğal kız yapardır olmaz meselesini bi geçelim başına gelen olay için çok üzüldüm açıkçası fakat ikisiyle de irtibatı kesmen senin için daha mantıklı olacaktır zor bir durum ama imkansız değil bunun da üstesinden gelebilirsin ve sevgili seçiminde bir tık daha tanıyarak vakit geçirerek kişiliğini çözümleyebilirsin umarım yardımcı olmuşumdur cici bak kendine
00 Yorumlademekki ne sevgilin oldugunu sandıgın kişi sevgilin , nede arkadasın olduğunu sandıgın kişide arkadasın değilmiş. yani aslında hiç bişey kaybetmedin , boşver
00 YorumlaYeni sevgili, yeni arkadaş, bol bol eğlence ile kısa sürede hafızadan silinecek, akla bile gelmeyecek olaydır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen umrumda bile değil
+1 yılO adamdan hayır gelmez terk etmen iyi olmuş. O boşluk zamanla dolar geriye dönüp baktığında ne salakmışım bu adamla çıkmışım bile diyebilirsin kendine ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde ki boşluğu boş insanları hayatından çıkararak doldurabilirsin. Boş insanlar boşluk yapmış sende kurtul onlardan. Ama sadece bedensel değil düşünsel olarakta at gitsin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. İçindeki boşluk hemen dolamaz, zamana bırakman şart. En azından anladın ne mal olduklarını boşver. Takma kafaya.
02 Yorumla
Soran+1 yılTakılıyo
Hayatta en korktugum şeylerden biriside masum bir kızın bedduasıdır...
Zamana yatır herşeyi, dön hayatına devam et... Su akar yolunu bulur merak etme.02 Yorumla
Soran+1 yıl:( herşey aynı
+1 yılsakın acını baskasıyla dindirmeye kalkma ya da intikam için onun yakın arkadasıyla olma. Kaliteni hic bozma derim , kimsenin seviyesine inip çizgini bozma. Herseyden önce güçlü ol
34 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum uyku bile tutmuyo
- +1 yıl
cok normal böyle seyler ama şu durumdan bak , o kadar rezil insanlarmış ki Allah sana onların yanlış oldugunu gösterdi en azından ve hayatından pislikleri temizledin , zararın neresinden dönersen kar dır. O cocukta senin sevgini haketmemiş yapılan sey sana çok iğrenc cirkin bisey. Senin değil onların uykusu kaçsın , senin alnın ak vicdanın rahat. Bırak onlar düşünsün. Sende hayatından bu tarz insanların cıkmasına sevin ve bundan sonra daha dikkat li ol hayatına sokacagın insanlar konusunda
Soran+1 yılHep beni buluyolar
- +1 yıl
cevreni degistir o zaman herkese de bu kadar kolay guvenme bundan sonra , iyi geceler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun. Demekki arkadaşında sevgilinde yokmuş. Umrunda olmasınlar zaten unut gitsin. Uzmemeye çalış kendini. Yeni bir sayfa onurlu bir sayfa aç kendine ve devam et. Kendin için çok çok dua et namaz kılmaya çabaları Kurani kerim oku. Inşallah güzel bir hayat yasarsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen nıye uzuluyorsun , kız arkadaşını adam motor yerıne koymuş işte bu o kıza en guzel cevap, tabı kızda namus varsa , ayrıca esas mal olan onlar bu dediklerimi ılerde anlarsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni salak yerine koydular
- +1 yıl
ne salağı bende senın gıbı dusunmuştum ama sonra ıyıce dusununca aslında onlar salak, helede kız arkadaşın tam bir salak mı bence motor olmayı kabul etmiş bundan daha ıyı salak olamaz ınan bana.
- +1 yıl
o çocukta menfaatçi , kaypakmış adam olsa bunu yapmaz. bunların ki tamamen fayda ilşkisi başka birşey yok , sen bu adamdan kurtulduğuna dua et bu adamla evlenen kıza yazık aslında.
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibidir. Evet ferahladım ama içimde acımıyo değil geçer zamanla
- +1 yıl
görürüsün.
+1 yılaltı sakal ustu bıyık kardes... oyle ınsana yazıklar olsun bu sana daha akıllı hareket etmen ıcın bır ders olmustur. ınsallah ılerde daha saglam adımlar atarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende değil onda
- +1 yıl
tamm ıste bende ona dıyorum kardes uslanmayan eşşegi adam etmek zor bu boyle gelmıs boyle gıder allah dogru yolu gosterır ınsallah bu bunun gıbı olanlar ıcın dıyorum sadece senın yerınde olan tek sen degılsın malesef
Soran+1 yılSafım
- +1 yıl
benım kendı odamda kaldıgım cocuk ıkı kız kardesle cıkıyoruz ıkısınınde bırbırınden haberı.. yazık işte bızım ınsanlıgımız bu kadar malesef allah akıl versın boylelerıne. herseyı zevk için yapan ınsanı allah ıslah etsın ne dıyelım baska
Soran+1 yılİnanamiyorum kardeşler ha
- +1 yıl
bu daha hıcbırsey bılıyor musun nerelere sahıt oldum ınanmakta gucluk cekıyorum hala. adama gel namaz kılalım dıyorum bana dedıgı allah kabul etsın gel mubarek sende kıl senınde kabul etsın nıye benmkını kabul edıyor sadece. dın ıman elden gıdıyor. dınden uzaklaştıkca sapıklıklar ve bır kız yetmıyor artık. ALLAH KORKUSU OLMADIKCA BU BOYLE DEVAM EDECEK MALESEF
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. geçmiş olsun canım bu devirde babana bile güvenmiyeceksin...
01 Yorumla
Soran+1 yılSaolasın
Merak etme yaptıkları karaktersizlik hep onlarla birlikte yaşayacak.. Elbette zor bir durum neyse ki böyle durumların en iyi ilacı zamandır..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet blraz zaman gerek
+1 yılVe sen ona hala sevgilim diyebiliyosan diycek sözüm yok...
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıtmak amaçlı. Ahmet mehmet desem bir anlamı olmicak
O boşluga dikkat et. Pisman olcagin seyler yapmaya en musait donemdesin
03 Yorumla
Soran+1 yılValla ya. Bilsen neler geçiyo aklımdan
Soran+1 yılDüşündüm ama olmuyo
+1 yılİşi pişirmişler afedersin ama nasıl farketmedin başta
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişei nasıl beklerim. Hemde ben onlara güvendim
Bebeklik arkadaşımdan aynı boku yedim. İkisiyle de muhattap olma sakın. Boşluk zamanla dolar başkasıyla doldurmaya çalışma. sana zarar verir
08 Yorumla
Soran+1 yılOha o daha beter bebeklik arkadaşın.. ne dediler ne yaptılar
Soran+1 yılİnanamiyorum bu daha kötü çok kötü
Soran+1 yılNee? Nasıl ya. Neden peki
Soran+1 yılÇünkü
+1 yılArkadaşlar, hayat bu. Daha kaç kişi çıkar karşınıza yaşınız kaç daha! Ben de arkadaşım hoşlandığı 2 farklı kızla takılmıştım. Sonradan söyledim kendisine. Biraz karıştı kafası. Fakat o benim hoşlandığım ve sevgili olduğum kızlarla takıldı. İkimiz de birbirimize bir şey demedik. Bir kız için onu mu kıracağım. Kırarım ama gerek yok. Böyle konularda relaks olmak gerek.
03 Yorumla
Soran+1 yılSonuç? Kızla barış mı diyosun
Soran+1 yılÜstüne dayak yedim be. Ama haklısın relaks olmak gerek
- +1 yıl
Yani fazla aldırış etme. Ne kadar umursarsan o kadar kendin için dert yaratır ve üzülürsün. Keyfine bak.
Vay pisler vay.
www.fotografturk.com/.../...i-bakis-5074-950px.jpg00 Yorumla
+1 yılanlamıyorum neden ciddiyetsiz ilişkiler içine girerek basit kaşar oluyorsunuz.
helali varken. ciddi işler yapın ailelerin haberi olsun.
olacağı budur01 Yorumla
Soran+1 yılSen gerizekalı mısın? Ailemin haberi vardı heralde. Suç bende mi. Basit işmişmiş
Kendini mutlu hissettirecek yeni seyler ugraslar bul. Gereksiz insanlarla Oyalanma.
00 Yorumla2 türlü erkek vardır uçkuruğuna sahip çıkan ve çıkamayan zaten genelide çıkamaz
00 Yorumla
+1 yılumursamıcaksın tamam umursamııyomuus gibi davrancaksın desek daha doğru ama değmiceklerini tekrar tekrar hatırlat kendine
00 Yorumla
+1 yılBoşluğa onları göm.
Sonra birde el -fatiha iste bitti.01 Yorumla
Soran+1 yılOkumam onlara anca beddua
İkisininde allah belasini versin de tenceri yuvarlanmis kapagini bulmus iste birbitlerine layiklar iste kurtulduguna sevin bosver takma kafaya
00 Yorumlakızı beraber yolabiliriz böyle kahpelerden nefret ediyorum !! :@
110 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne bide saç başa giriştik beni ayakkabılığa fırlattı
Soran+1 yılValla bak :'(
Soran+1 yılYa ben ona göre biraz daha ufağım onun boyu falanda daah uzun saçlarımda uzun tuttu saçlarımdan blşey yapmadım anca kolunu falan ısırdım
Soran+1 yılOnunda yüzünü tırmaladım işte
- +1 yıl
İçinde kalmasında. Napıcaksın diye bişey sormuyorum kesinlikle yapmıycagın bişeyi sölüyorum sana ikisinden biri veya ikiside olurda geldi yanına özür dilemek için af dilemek için sktiri çekiyosun yolu veriyorsun at gibi giden it gibi geri döner. Tükürdüğünü yalama senin daha o iki kahpeyle işin olmaz olamaz.
Soran+1 yılZaten olmaz gelceklerinide sanmıyorum
Oyle bir pislikle dolacagina birak bos kalsin icin bacim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama kolay olmuyo ki o kadar
+1 yılİçinde neden bir boşluk var? Bence sen sana ağır gelen yüklerden kurtuldun. Eğlenmene bak güzelim!
00 Yorumla
+1 yılSizin sevgilileriniz ve kız arkadaşlarınız yüzünden bizim gibi adamlara güvenmiyorlar bir yere yalnız yollamıyorlar -.-
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevgili herşey değildir hayatını odaklayacağın farklı şeyler buş hedeflerin olsun.. duygusal boşluğu ailenle doldur sevdiklerine tutun.
04 Yorumla
Soran+1 yılTutanamıyorum
Soran+1 yılKabullendim. Yorucu sadece
+1 yılİşte her arkadaşını erkek arkadaşınla tanıştırmayacaksın.
Böyle o* çocukları çıkıyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDesene en yakın arkadaşın da sevgilinle yatıyor öyleyse. ¦¬(
00 Yorumla Bırak seni ayakta s.. cegine onu yatakta becersin nasıl olsa oda aynı duruma düşecek etrafına bak seninle ilgilenen ve seni bekleyen biri, mutlaka vardir erkek arkadaslarindan zarar gelmez artık kizlar yapiyor kahpeligi
10 YorumlaZamanla ama büyük kazık yemişssin gerçekten. Ben olsam onlara unutamayacakları 1 ders verirdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYedim. Dayakta yedim
Soran+1 yılErkek değil kızdan
Erkeğe suç bulma tamam masum değil ama vereni cami avlusunda...
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeğe suç bulmiyimde kendime mi buliyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşte böyle erkekler yüzünden bizler yalnızız
Godomana bak sen06 Yorumla
Soran+1 yıl...
Soran+1 yılPsikolojim bozuk
Soran+1 yılDışardan insana benziyodu
Boşver sen kendi kahpelikleri bu devirde kimseye güven olmuyor. Gerçi hemen yargılama sen bunu sağlam bir kaynaktan mı öğrendin
03 Yorumla
Soran+1 yılGördüm
Soran+1 yılGebersin
zararın neresinden dönersen kardır.. gelecek günler senin için daha iyi olur umarım nazen bir nusubet bin nasihatten iyidir.. geçmiş olsun arkadaşım
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende benzerini yasamistim, ah o kankam dediginiz kiz arkadaslariniz yok mu. Hep onlarin basinin altindan cikiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ak kaşık demi
- +1 yıl
Tabikide oyleyiz, kizlar rahat durmuyor
Soran+1 yılHe he.
dikkatli eş ve dost seç bundan sonra (ama ona zekanız yeter mi bilemem)
09 Yorumla
Soran+1 yılZekam hakkında yorum yapcak kişi sen değilsin
- +1 yıl
Haketmişsin bu kapağı:))))
- +1 yıl
Sakin ol genç sen değil o
Soran+1 yılİkinizde ölün
Soran+1 yılSen allah mısın nerden biliyon. Sanane
+1 yılAyrılmışsın ve içindeki boşluğu doldurmak zorunda değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşlukla mı yaşicam
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Geçmiş olsun ilişkiler sahiplenilecek ve ciddiye alınacak bir şey değildir adı üstünde ilişki sende o kafadaysan ortama uy ha yaşın kucuk okulun varsa okulunu bitirirsin gider adam gibi evlenirsin kurt sofralarınada meze olmazsın geçmiş olsun kızlar ucuzlamaya başladınız lütfen çeki duzen
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler çok mu pahalı
- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri