Sizce neden Kasım da aşk başkadır derler?
Sonbahar geldi çattı ve en sevdiğim mevsim hoş geliyor. Az içimize esinti essin dedim))

Sizce neden Kasım da aşk başkadır derler?
Sonbahar geldi çattı ve en sevdiğim mevsim hoş geliyor. Az içimize esinti essin dedim))

Kasım da insan hafiften üşümeye başlar sıcak baygınlığı üzerinden kalkar bazen lapa lapa kar yağar. Kış aşkı daha bir güzel üşüyen ellerini tutan bir çift el olduğunda ya da seni sarıp ısıtan biri olacağından belki de.
"Kasımda aşk başkadır" gibi deyimler genellikle mevsimsel değişikliklerin duygusal etkileriyle ilgilidir. Kasım, birçok yerde sonbaharın tam ortasına denk gelir ve bu mevsimde hava soğur, doğa renklenir, günler kısalır. Bu mevsimsel değişiklikler, insanların duygusal durumlarını etkileyebilir. Bazı insanlar için sonbaharın hüzünlü ve romantik atmosferi, aşkı daha özel hissettirebilir. Ancak bu, herkes için geçerli bir durum değildir ve aşkın zamanla ve koşullara bağlı olarak farklı şekillerde yaşanabileceğini unutmamak önemlidir.
Kasımda aşk başka değildir benim için aşk her zaman aynıdır.. ama zaten günümüzde mevsim fark etmiyor insanlar aşkı kirleterek yaşıyorlar.. birbirlerine yalan söyleyerek ya da terk ederek ya da değer vermeyerek. ama yine de son bahar da aşk daha güzeldir dökülen yapraklar yağmur ve rüzgar ele ele tutuşup romantik yürüyüşler :))
Kasımda aşk başkadır derken, sanki sonbaharın hüzünlü atmosferi aşkı daha derin ve yoğun hale getiriyor gibi bir düşünce geliyor bana yani aşkın duygusal yoğunluğunun mevsimlere göre değişebileceği fikrini taşıyor. Ben yaz adamıyım sıcak sıcak çok sıcak benim için bambaşka oda ayrı bir konu.
Cevap
13Cevap
Çünkü yaz aşkları o zaman biter xdddd
Özellikle Kasım'ın başında başlanılan tanışılan aşksa akrep burcunun temsili ayı olduğundan aşk daha tutkulu, duygusal ve bağlayıcı olabilir.
Aşkta tanışılan gün ve başlanılan ilişki tarihi ilişkinin uzun olup olmayacağı konusunda ilişkinin kaderini belirler bu yüzden başlangıç tarihi çok önemlidir.
Ben hiç aşk yaşamadım sebebini bilmiyorum ne yazık ki
Sevenler soğukta üşüyüp daha fazla sarılıyorlar falan galiba🤔 bide yapraklar neyim dökülüyor ambians daha bir hoş tabi.
Kara kış soğukları gelseydi bir hayırlısıyla, gidemedi şu nefret yaz vakti hiç sevmiyorum
Aşkın Ekim'i, Kasım'ı olmaz ki... Ilık bir Ekim sabahında, ayaz bir Şubat akşamında ya da Temmuz güneşinde sevemez miyim seni? Severim, hem de çok...
Kesin abazanın teki kasığımda aşk başka dedi Allah’ın romantiğinin biri de Kasım anladı 😂
Aylara yormuyorum ben aşkı maalesef. Fakat sanırım mevsimin verdiği romantizm duygusu bunu hissetmeye neden oluyor..
Gerçekten böyle bişey var 😃😃 mevsim geçisinden sanırım kalbimizi ısıtan birini arıyoruz 😃
Kasım en nefret ettiğim aydır, neden bilmiyorum her Kasım başıma bir şey gelir
Birgun Anlarsam bulurum seni sjsjsjs
Yalan o aşk hep başladı tövbeler olsun bir ayarı yok freni patlamış kamyon gibi mazallah 😀
bu konu hakkında ki fikrim ; deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış 😀
Havaların en guzel oldugu zamanlar hayat rengarenk pozitif verdıgı ıcın
Kasımda aşk gerçekten başkadır iki bebeğimde Kasım ayında tuttu. 🤣🤣 Kasım ayında eşimle uzak yaşamalıyız üçüncüye hazır değilim hshssh
bu tarz konularda genelde sıradışı bi düşüncem var ama genelde bu mevsimlerde insan ilgiye açıktır çünkü yazda ki gibi aktiviteleri yapamazsın bi nevi pasifsin enerjini de oturarak oyunlarda ya da sporla harcarsın bu tarz şeyleri en iyi ya bi duo ya da manita ile daha eğlenceli yaparsın ki bana sorarsanız oyunu sevdiğim insanlarla oynamak havuza gitmekten daha iyidir benim diceklerim bunlar yani bu sebepler üzerinden normalden daha "tatlış" bir ilişki yaşanır
Bilmiyorum benimde bir ilişkim Kasım da olmuştu hiçte başka değil
Filmde öyle anlatıldı, öyle geliyor öyle gidecek işte
Tual bize bunu ogretti. Ona sormal lazim :)
bir film yaptılar güzel aşkı pazarladılar millete :)
Ask basli basina yasanabilecek kiside bir baskadir zaten
Aşk her ayda her mevsimde güzeldir.
Üşürsün ceketini verir ve aşk başlar
Aferin bu paylasimini begendim.
Yok öyle bir sey;
- Onun asli Eylül dür.
Eylü de gel!!!
Çünkü o filmde öyle geçiyodu
Askin mevsimi yok
Çünkü ben doğmuşum 🤣😎
Lafta öyle
Algı sadece xd