26 yaşımdayım hayatımda kimse yok yaşıtlarım evlendi cocuklari olanlar var bende istiyorum ama çevremde yok bulamıyorum yaşım geçtikçe geçiyor çevremdekiler de sürekli soruyorlar ne zaman evleneceksin diye ama ne yapayım olmuyor istiyorum ki gerçekten beni seven benim sevebileceğim biriyle mutlu bir yuva kurayım ömür boyu mutlu olalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de 26 yaşındayım ama bu kadar dert etmiyorum. Neden illa evlenmek istiyorsun? Evlilik bir mecburiyet değildir, bir seçimdir. Eğer kendin gerçekten evlenmek istiyorsan bu görücü ile de olur ama gerçekten evlenmek istediğin için evlenmelisin. Toplum baskısı yüzünden evleneceksen o zaman hiç evlenme daha iyi. Nasıl rahat ediyorsan öyle ol. Yalnız da yaşayabilirsin mesela. Bu kadar dert etme bence. Hem 26 ne ki? Daha 20li yaşlarındasın, keyfini çıkar, kendini geliştir, hayatını renklendir. Evlilik büyük sorumluluktur. İlla bu sorumluluğun altına girmek istiyorsan da, dediğim gibi kolay yollar mevcut.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvde kalma diye bir şey yok öncelikle. Onlar koca kadınların lafları. Yani yaşın daha çok genç bence evlilik için. En az 30unda evlen diye düşünüyorum ben. Acelen ne hem. Birde birilerinin ısrarı üzerine sakın evleneyim deme ilerde çok pişman olursun benden demesi. Yani kendini ne zaman evliliğe hazır hissediyorsan o zaman evlen bence..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Aynen ama öyle. Evde kalma diye bir şey yok. Onlar bence hepsi koca kadınların lafları. İnsan kendini evliliğe ne zaman hazır hissediyorsa o zaman evlenmeli bence.
+1 yılEvlenmek istiyorsan çevrende sana uygun birini gözüne kestir senin kriterlerine uyuyor mu bak ona göre açıl tabi senden hoşlandiğinı anlarsan söyle
00 Yorumla
26 yaşında evde kalmış değilsin. İş ortamında aktif ol. Sen kız arkadaşlarına muhabbet arasında üzüldüğünü belli etmeden bizde bulsaydık vs de geçiştir onlar zaten mesajı alırlar. Sen tanış. Zaten niyeti düzgün olan insanlar merak eder. Aile çevrenizde düzgün insanlar olabilir onlardan soranlar mutlaka oluyordur
07 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde yok ki iş yerimde de yok kimse bu tarz işlere karışmak istemiyor
- +1 yıl
Hımm çalıştığınız iş kolu ne. Ayrıca umutsuz olmayın daha 26 yaşındasınız yani 30 a kadar vaktiniz var. İnsan bu duruma aslında sevgiyi hissettiği için düşer. Bazı ortamlarda muhabbet açın. Doğa yürüyüşü ekipleri var onlara katılın. Mutlaka bir yerde bir kişimizle karşılaşırsınız
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı olsun
Soran+1 yılHaklısın en iyisi her şeyi akışına bırakmak bu konuyu açmamak
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
+1 yılEvlenmek sart mi evlenmiycem der gecerim ben olsam ha cok istiyosan bilemem evlenecek duzgun insan yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yok
27 yaşında evlendim ikinci çocuğumuz doğacak hayırlısıyla :) geç değil, başkasıyla kıyaslama kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSize sadece sevgi yetmez biraz cepi dolu olacak biraz da öküz olacak
015 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama tanımadan böyle yorumlar da yazma
- +1 yıl
Herkes gördüğünü çektiğini bilir samimiyetsizsizsiniz
Soran+1 yılHerkes aynı değildir
- +1 yıl
İşte o istisnalar ne bana denk geldi ne de çevrem de gorebildim kadın için para=Allah
Soran+1 yılSende haklısın öyle olanlar da var
- +1 yıl
Tesettürlü müsünüz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Tarz olarak mı farz olarak mı? Malum şimdi ki tesettürlü diye gecinenlerin tesettürün T si var ama gerisi nerde ne yapıyor muamma
Soran+1 yılPantolon giyip makyaj yapıyorum
- +1 yıl
Bitmiştir kalın sağlıcakla
Soran+1 yılHiçbir şey anlamadım insanların giyim tarzına göre mi konuşuyorsunuz
- +1 yıl
Yoo sadece 2-5 yorumdan sonra yobaz geri kafalı diyeceksin bende bunu dememeniz için erkenden yol aldım
- +1 yıl
Ayrıca şurası bir gerçek ki yarı çıplak insanla kerhane de çalışanla bile muhabbet ederim yeter ki şartlanmış olmasın. Eğer bir insan alternatif seçeneklere kapalı olursa genelde uzak dururum
Şimdi size soruyorum alternatif seçeneklere eleştirilere açık mısınız
Soran+1 yılNeyse uzatmak istemiyorum iyi günler
- +1 yıl
Sız bilirsiniz
26 tam yaşı bence 28 e kadar aceleye gerek yok bu işlerde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin sevgilisi falan oluyor. Benim o da olmuyor knk. Sorunlu muyum neyim anlamadım ki
00 Yorumla
+1 yılOlur elbet evlenmesen veya çocuğun olmazsa eksik kalmazsın. Hayatta daha güzel hedeflerde var
00 Yorumla
+1 yılHayatında kimseyi duyma nasibindeki kişi elbet birgün seni bulur ben erkek olmama rağmen bana da diyorlar ne zaman evleneceksin işte evlenip çocuğa karış felan diyorlar ama benimde karşıma biri çıkmadi görüştüğüm biri de yok olmayınca olmuyor
024 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sosyal medyadan bile bir bakmışsın biri karşına cıkmış olur nasipte varsa
Soran+1 yılSosyal medyadan düzgün birileri yazmıyor ki
- +1 yıl
Sosyal medyada her erkek kotu olacak diye bi durum yok çok şükür ben iyi karakter de düzgün dürüst anlayışlı güvenilir karakter de biri olmama rağmen bana da yazan yok oyuzden konustugum da yok işte herkes kötülerle beraber olduğu için sanırım iyiler hep yalnız
Soran+1 yılGerçekten öyle
- +1 yıl
Sizde düzgün biriyseniz bende düzgün biri olduğum halde yalnızız ama ben sizinle tanıştığıma memnun oldum bu vesileyle
Soran+1 yılBende memnun oldum çok şükür iyi biriyim
- +1 yıl
İyi biri olmanıza çok mutlu oldum çünkü günümüz de iyi insanlar çok az kaldı nadir varlar. Çok şükür bende iyi biriyim
Soran+1 yılGerçekten az ben çok üzüldüm nişanlanacagım insandan neler gördüm
- +1 yıl
Yaa üzülmenizi hiç istemezdim üzüldüm buna keşke hiç öyle şeyler yaşanmamış olsaydı işte iyi biri olmak çok önemli. Neler görmüşsünüzdür kim bilir iyi insanları üzmesinler artık ya
Soran+1 yılEvlilik teklifi yüzüğünü satıp Borcunu ödedim iban attı bana yalanlar söylüyordu ayrıldım benden yaptığı evlilik teklifinin parasını istedi çok üzüldüm ağladım sonra kimseyi alamayacağım hayatıma dedim sonradan istedim
- +1 yıl
Yaa neler yaşamışsınız öyle bunları yaşamış olmanıza çok üzüldüm inanın işte böyle merhametsiz yalancı karaktersiz erkekler var. Inşallah hayatınız boyunca hep mutlu olursunuz onun yasattiklari yüzünden kendinizi sakın evliliğe aşka kapatmayın sizin gibi iyi birisiyle evliliği mutlulu hakediyorsunuz
Soran+1 yılGerçekten sevildiğimi sandım ama para benden daha değerliymiş ki birinin beni seveceğine artık inanmıyorum ki karşıma biri çıksa hemen düşünüyor aynılarını yaşar mıyım diye
- +1 yıl
Ya bak seni o kandırmış cunki karaktersiz biriymiş o öyle oldu diye her erkek öyle olacak değil. Bunu deme lütfen birinin seni gerçekten sevebileceğine inan çünkü gerçekten seven adam gibi erkekler de var mesela ben biriyle tanışsam konuşsam uzun süre onu adam gibi severim herşeyden daha değer veririm ona ben böyle karaktere sahibim. Karşına biri çıksa aynılarını yaşarım diye düşünme lütfen yaşamazsın bunu hep aynı düşünürsen hep üzülürsün yapma bunu kendine
- +1 yıl
Sizde iyi birisiniz bende iyi biriyim keşke ondan önce ben karşınıza çıksaymışım da böyle üzücü şeyler yaşamasaydınız
Soran+1 yılÖyle ama yapacak bir şey yok
Soran+1 yılKendimi işime verdim çalışıyorum geziyorum
- +1 yıl
Çok iyi yapıyorsun nerede çalışıyorsun?
Soran+1 yılMarkette çalışıyorum
- +1 yıl
Hangi markette çalışıyorsun
Soran+1 yılA101
- +1 yıl
Bu konuda ortak yanımız varmış sizinle 😊
Soran+1 yılSende mi markette çalışıyorsun
- +1 yıl
5 yıl markette çalıştım şey isterseniz özelden yazabilirsiniz sakıncası yoksa sohbet için
Benimde ailem yok kimsesizim yanlızım 26 yaşındayım sevgi ilgi görmedim yuvam olsun sevgi ilgi göreyim istiyorum ama kimsesiz olunca evlenmek de imkansjz galiba
00 Yorumla30 yaşındayım hiçte evde kalmış gibi hissetmiyorum nasip kısmet işi evlilik
011 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın olmayınca olmuyor
Soran+1 yılHaklısın bende sevip öyle evlenmek istiyorum ama karşıma kimse çıkmıyor
- +1 yıl
Nasipte biri varsa dünyanın öbür ucunda olsa seni bulur inan bana sabırlı olmak gerek üstelik kafana takma evlilik konusunu
İnsan neyin üzerine çok düşünürse sürekli o konuyla alakalı kendine kusur bulup dahada olumsuz hissediyor ve olumsuz olumsuz olayları çekmeye başlıyor
Yani demek istediğim şey şu ya arkadaşım evli ne kadar mutlu ben neden mutlu olamıyorum deme zamanın ne göstereceği belli olmuyor çok arkadaşım boşandı geri ve şimdi evlilik diyorum yaka silkiyor adamlar
Soran+1 yılHaklısın bu düşüncelerden kurtulacağım zamana bırakmalıyım olumsuz düşünürsem olmaz
Soran+1 yılHaklısın bir daha düşünmeyecegim
- +1 yıl
Düşünme sürekli kendinde kusur bulacaksın başka şeylere odaklan hayat evlilikten ibaret değil dost edin arkadaş ortamında olsun içinde bulunduğun durumu yalnız sen değiştirebilirsin başkası senin için hiç bir şey yapamaz çözüm sensin bizler sadece yol gösterici olabiliriz uygulamak sana kalmış 😉
Soran+1 yılHaklısın ben zaten kusuru kendimde sanıyorum bazen beni beğenmedikleri düşünüyorum güzel değilim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yapma bunu kendine Allah aşkına aç gözlerini dışarıdaki çiftlere bir bak hangisi kusursuz hangisi manken erkek kız ikiside dahil olmak koşulu ile bak bir
Kimse kusursuz değil dostum aklını başına al kendi kendini ruhsal bunalıma sokmuşsun derin nefes al ve düşünce yapını hemen değiştir hemen
Soran+1 yılÖyle yapacağım çok teşekkür ederim
Bence evlenme yaşındasın evde kaldım saçma bir kelime daha yeni geliyorsun evlenme yasına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşında bu karamsarlıkta neyin nesi
01 Yorumla
Soran+1 yılKaramsarim
+1 yılVardır bir nasibin seninde
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBiz napalım o zaman :D :D
08 Yorumla
Soran+1 yılSende mi evde kaldin
- +1 yıl
30 yaşında evlenmeyince öyle oluyorsa kaldım :D
Soran+1 yılBen 26 yaşımdayım 30 yaşında kalmış olur o zaman
- +1 yıl
Nasip vaktine esir be yoksa ohooo
Soran+1 yılHaklısın hayırlısı olsun
- +1 yıl
Kesinlikle hayırlısı en önemlisi şu an olmuyorsa daha güzel zaman için olmuyordur.
Soran+1 yılHaklısın inşallah iyi biriyle olur
- +1 yıl
İnşallah
Bekarlık sultanlıktır ya boş ver keyfini çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 32 ben de evde kaldim
011 Yorumla
Soran+1 yılKimse olmadı mi
Cevap sahibi+1 yılNe yazık ki
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılNasip olmadı
Soran+1 yılİnşallah olur
Cevap sahibi+1 yılBu saatten sonra olmaz
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYaş 32 hangi ara evlenicem çocuk yapcam bututecen kuşak farkı olcak boş ver artık çok gec
Soran+1 yılBende mi böyle olurum
Cevap sahibi+1 yılEvlenip bosanacagina şiddet göreceğine değer görmeyeceğini benim gibi olman daha iyi. Kuzenim var çok erken yaşta evlendi iki yıl geçmeden boşandı. Kız eğer bosanmasaydim beni mezara gomerdiniz demiştir severek evlenmislerdi ki oysa ikinci evliliği de kaynanası yüzünden bitti. Çevremde çok varm aldatılan değer görmeyen bu yüzden hep iyisini bekledim ve sanırım yalnızlıktan olucem
Soran+1 yılSende haklısın benimde çevremde var demekki böylesi hayırlı bizim için
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala yaşın genç. Zor ama aldirmamaya çalış çevrene
015 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşımdayım karşıma da kimse çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılÇıkmamış olması bundan sonrada çıkmayacağı anlamına gelmez
Soran+1 yılHaklısın sen evli misin kac yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılYoo bekarım yaş 27
Soran+1 yılSana da böyle söyleyenler oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılYoo pek söyleyen olmuyo genelde tanıştırmak istiyorlar birileriyle kafama yatarsa bir kahve içiyorum o kadar. İnsanlarin üzerinde etkili olmasina izin verme, bu senin elinde
Soran+1 yılHaklısın bende tanıştırmak istedikleriyle tanışıyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılÇünkü zamanı gelmemiş. Evli olanların Instagram fotoları seni aldatmasın. Mutlu olan çok az. Çalışıyor musun, tahsil var mı?
Soran+1 yılÇalışıyorum markette
Cevap sahibi+1 yılTamam süper işine odaklan ve akışta kalmaya çalış. O kadar kendinle ilgilen ki başkasıyla ilgilenmeye fırsatın kalmasın
Soran+1 yılSen öyle mi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapıyorum. yalniz olmama rağmen kendimi eksik hissetmiyorum ondan dolayı. Mutluyum
Soran+1 yılNe güzel bende senin gibi olmalıyım
Cevap sahibi+1 yılZor ama başaracaksın🌺🌺🌺
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni anlatman hiç hoş değil kınıyorum shshsh
058 Yorumla
Soran+1 yılSeni değil kendimi anlattim
Cevap sahibi+1 yılSen bensin o zaman shsh
Soran+1 yılÖyledir
Cevap sahibi+1 yılÖyle zaten
Soran+1 yılSende mi çok üzüldün
Cevap sahibi+1 yılEvet ama kimseye belli etmiyorum anlatamıyorum
Soran+1 yılBende öyle burada anlatıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen burada da kimseye anlatmadım
Soran+1 yılBen anlattım
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işe yarıyormu peki rahatladınmı
Soran+1 yılEvet burada kac tane soru sordum yorum aldım bu yaptıklarına rağmen ayrılamıyordum buradakiler ailen arkadaşlarım çok destek oldular
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılSende konuş rahatlarsin
Cevap sahibi+1 yılKonusucak kimsem yok
Soran+1 yılBuradan konuş
Cevap sahibi+1 yılOlmaz herkes görür
Soran+1 yılArkadaş bul buradan
Cevap sahibi+1 yılBulamam ben utangacım
Soran+1 yılBulursun
Cevap sahibi+1 yılYok kalsın boş ver
Soran+1 yılSen bilirsin ama kimse için üzülmeye değmez zamanında çok üzüldüm boşunaymış
Cevap sahibi+1 yılHaklısın da yapamıyorum hayatıma bir kişiyi aldım sadece şimdiye kadar evlenemicemde galiba öyle yanlız ölücem
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama yapılan yorumlara bakılınca her şey evlilik değil onu anladim
Cevap sahibi+1 yılEvlilik değil zaten birini sevmeye ihitiyacım var yanlızım ama hakeden bir kızı bulamıyorum beni sevenide
Soran+1 yılKimse bulamıyor ben evlilikte olsun istedim
Cevap sahibi+1 yılBir insanı sevmeden nasıl evlenicen zaten
Soran+1 yılSevip evlenmek istiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBende öyle ama öyle bir kız yok aslada olmucak gibi
Soran+1 yılBenimde olmayacak
Cevap sahibi+1 yılSeninle yanlız kalalım sonsuza dek shshs
Soran+1 yılÖyle olacak
Cevap sahibi+1 yılOlmadı 30 a kadar evlenmezsen birbirimizle evleniriz
Soran+1 yılNasıl olacak ki
Cevap sahibi+1 yılİşte birimiz 30 una gelip hala evlenmemişse birbirimizle evlenicez
Soran+1 yılYa evlenirse
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapıcak bir şey yok 🥺
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılO zaman birbirimizi kaçırmamak için şimdi tanışalım konuşalım?
Soran+1 yıl30 yaşına çok var sacma
Cevap sahibi+1 yılKaç olsun peki sen belirle😊
Soran+1 yıl1 yıl sonra
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl sonra beni nasıl bulucaksın buradan mı
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılYa istemediğin gibi bir erkeksem tanımıyosun ki beni
Soran+1 yılTanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte ben sana göre bir erkek değilim belkide bilemezsin tanımadan
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBelki sende benim istediğim gibi bir kız değilsin tanışmak lazım o yüzden
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılNe yapmalıyız
Cevap sahibi+1 yılTanışmalıyız
Soran+1 yılNasıl guven oluşacak
Cevap sahibi+1 yılZamanla sana göre bir erkeksem bana güvenin olur sende bana göre kızsan benimde sana güvenim olur
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılEe ne diyorsun
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyorum mesaj at
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıl30 a kadar var
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Hâlâ gençsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Saha var
00 YorumlaBekarlık sultanlıktır💅dlldlflfof
00 Yorumlaboş ver hayatını yaşa 🤝🏼
00 Yorumla
+1 yılEvliliği bu kadar gözünde büyütme bence
00 YorumlaHobi bul
00 Yorumla
+1 yılZamanin vardir
00 YorumlaKismet bu işler
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe peki is yok mu?
00 Yorumla
+1 yılEvde kaldin ztn
01 Yorumla
Soran+1 yılKaldım mi
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?