Biliyotum cok uzun okuduğunuz için çok teşekkürler.
Annemden bunaldım artık söylemlerinden herkesten bıktım bir anne nasıl kızına öl der ya aklım almıyor. Annemle kavga ettik annem her konuda ona yardım etmemi bekler ve ben elimden geldiğince yapıyorum annem sinirli olduğunda da benden çıkarır sinirini onun için sinir topuyum ben abim bilgisayar aldı annem eve yeni şeyler alınmasına para harcanmasına karşı ve aşırı sinirliydi sonra burger alınıcak tamam dedim alıyım babam banyoya girmiş eşarbımda orada (bana ait bir oda olmadiği için eşyalarim her odada ) bende dedim sonra niye şifonyer istiyorsun oturma odasına eşarbim orada kaldı işte dedim annemde kendi eşyalarini dişari çikmalik almiş benimkini almamiş sonra babam çıktı banyodan kendi hazırlandı çıkarkende kızına artık ders ver sen vermessen ben vericem ertık dedi ya ben ders verilcek ne yaptım hayatımda 1 kere sevgilim olmadı evde oturmaktan başka bir şey yapmıyorum sonra ben anne gelince dedim böyle böyle şöyle söyle bir şey varsa gel konuş dedim annemin düşünceleride çok iğrençtir kadına karı der vs. Ve o günden sonra da konuşmadım 1 hafta oldu hayatım boyubca da hiş manevi destek çıkmadı 20 yaşına giricem bu sene yeni mezun oldum tıbbi görüntülemeden ne param var ne bir sey aile evinde biraz çalışıp başka yerlere mi taşınmalıyım sizce ne yapmalım lütfen akıl verin ben çok yoruldum yurt dışı hayallerimde var ne yapmalıyım gönüllülük projeleri denen bir şey var onlara mı katılsam türkiyede işe mi girsem nolur akıl verin ben çok kötuyüm?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence birikim yap bir işe gir ayrı eve çık. Ne zamana kadar onları çekeceksin.
cok zor durumdasin annen cok kotu biri.. evden ayrilip kendi hayatina kendin yon ver biran once
Benim annede öyle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!