SEVGİLİM HER TARTIŞMADA AYRILIYOR VE YALAN ATMIŞ Lütfen yardımcı olun?

Sevgilimle 5 buçuk yıldır sevgiliyiz. Ve evleneceğiz yakında. Beni deli gibi seviyor. Bunu biliyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. birbirimizi özlediğimzde birbirimizi istiyoruz bu yüzden tartışıyoruz. Sadede geleyim. Sevgilim daha çok kıskanç biri olmaya başladı. Ve de inat biri. Bir kız arkadaşım var biraz hayatı farklı yollu biri. Ailesini tanımıyorum. Kendisi influemcer. Biz ayrıldığımızda benimle story atmıştı güzel kız diye. Erkek arkadaşım bu kıza takıntılı o günden beri. Sonra beni kendi evlerine davet etti. Ben de önce erkek arkadaşıma sordum. Sonra büyük tepki verdi kızdı küfürler falan engelledi. Ben de sinir oldum. Yazmadım o engelleyince. Çünkü engellemesinden bıkmıştım. Kızın evine de gitmedim bu arada kızdığı için. Sonra benden ayrıldığını söyleyip igden mesajlar atmış. Ayrılmış birden her tartışmada ayrılıp duruyor. Peşimden koşacağımı düşünüyor. Ayrılıp engellemiş benim yazmama bile fırsat vermemiş. Ben de hiç yazmadım. 2 gün sonra bir bakıyorum ki almanyadan story atmış. Arkadaşıma almanyadayım yazmış. Çıldırdım gittim annesine sordum. Meğer yalan atmış gitmemiş. Bana igden yazmış bana yazman gerekirken neden anneme yazıl ortalığı karıştırıyorsun diye. Bunu yapma sebebi anlaşıldı. Hiç story atmayan çocuk günlerdir storyler atıyor kendini atıp duruyor. Ben de bir yandan sessizim benden hiç haber almıyor. Sizce geri döner mi? Ve neden böyle aptallıklar yapıyor? Derdi ne? Bundan sonra ne olacak? Sessiz kalmalı mıyım yoksa ben de güzel storyler mi atmalıyım?

SEVGİLİM HER TARTIŞMADA AYRILIYOR VE YALAN ATMIŞ Lütfen yardımcı olun?