Sevgilim sana hemen aşık olamam diyor. Ne yapmalıyım?

Yaklaşık 1 aydır sanaldan sevgiliyiz öncesinde 8 aydır bi arkadaşlığımız vardı ona çok güveniyorum oda bana güveniyor o hep doğruları söylüyor hiç bir zaman küfür argo felan kullanmadım bu süre zarfında hep birbirimizi alttan aldık kavga bile etmedik yaklaşık 1 yıl önce kör kütük aşık olduğu kişi anılarıyla birlikte sevgilimden ayrılmıştı saçma bı sebepten bende toparlarım ya bu kızı zamanla kafasındaydım 8 ay boyunca Allah'tan hep onu diledim yavaş yavaş açıldım oda bana açıldı sonra ilk o hislerini söyledi sonrada ben söyledim öyle böyle derken bir birbirimizi çok ama çok seviyorduk güveniyorduk hep iltifatlar ediyordum ben ona o şu an tedavi sürecin de psikolojik ilaçlar kullanıyor bende ona bu sebepten hep hak veriyorum alttan alıyorum oda anlıyor bunu zaten daha sonra ufak bı tartışma çıktı aramızda oda saçma bı sebepten di daha sonra bende seni çok seviyorum çok düşünüyorum dedim bilmiyorum o derece çok seviyorum seni dedi oda ben biliyorum dedi sen aşık oldun aşık olma dedi bu cümlesinden sonra ister istemez yıkılmıştım çünkü eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra hele ki o anıları unutamadığı için tövbeliydi bu tarz şeylere ama biz evlilik bile düşünüyorduk bana dedi ki yanıma geldiğinde aşık olurum olmazmi dedi sana güveniyorum ama ufak tartışmalarda sen uzuluyorsun hemen dedi bende evet aşığım ondan dedim ben değilim o yüzden sende olma üzülmeyelim ufak tefek şeylerde dedi sizce ne yapmalıyım ben bu gece full bunu düşündüm uyuyamadan

Sevgilim sana hemen aşık olamam diyor. Ne yapmalıyım?