Sevgilimle 7 aydır birlikteyiz uzak ilişkimiz var 2 defa buluşma şansımız oldu, uzaktan birbirimizi gördüğümüzde ben çok mutlu oluyordum, heyecanlanıyordum. ilk buluşma da onu ilk defa kanlı canlı gördüğümde kalbim çarpmadı, heyecanlanamadım, ellerimi tuttuğunda da öyle bir kıpırtı olmadı hatta biraz sohbet ettik falan ilk buluşma da bana yakınlaşmaya çalıştı öptü, ben bu davranışından gıcık aldım hatta dur yapma dedim demesem sevişirdik bile ama bir yandan da hoşuma gitti (Yani açıkçası hassas noktalarımdan öptüğünde sulandım, bu nasıl oldu bilmiyorum).
Ciddi düşünüyoruz, ilişkimiz evlilik yolunda ilerliyor ama arada tartışmalarımız oluyor. Uzak mesafe olduğu için mi bilmiyorum, sesli konuşurken konuşma tarzını beğenemiyorum, en ufak şey dediği zaman üzerime alınıp kırılıyorum ya ben bu dönem çok hassasım ya da ondan soğuyorum. Şu an hislerimi anlatamam çok karmaşık ama sanki soğukluk girdi aramıza. Çok iyi bir insan, olaylara yaklaşım şekli çok güzel, birbirimizi tamamlıyoruz, sevgi ve saygı aramızda var fakat ona aşık değilim kimseye aşık olamıyorum o ayrı bir mevzu. Bu bana sorun çıkartır mı ve sizce yan yana olsak hislerimden emin olur muyum?
Ciddi düşünüyoruz, ilişkimiz evlilik yolunda ilerliyor ama arada tartışmalarımız oluyor. Uzak mesafe olduğu için mi bilmiyorum, sesli konuşurken konuşma tarzını beğenemiyorum, en ufak şey dediği zaman üzerime alınıp kırılıyorum ya ben bu dönem çok hassasım ya da ondan soğuyorum. Şu an hislerimi anlatamam çok karmaşık ama sanki soğukluk girdi aramıza. Çok iyi bir insan, olaylara yaklaşım şekli çok güzel, birbirimizi tamamlıyoruz, sevgi ve saygı aramızda var fakat ona aşık değilim kimseye aşık olamıyorum o ayrı bir mevzu. Bu bana sorun çıkartır mı ve sizce yan yana olsak hislerimden emin olur muyum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer