Evet çok açık ve net söylüyorum kesin bilgidir! Bu zamana kadar 4 bayanla sevgili olmuş ve birçok bayanla konuşmuş ve şuanda evli olan biri olarak şunu sakın unutmayın ve ona göre davranın, kadınların %95'inin erkekler gibi s. istği olmaz erkeklerin %99'u i. ster gerçekten i. ster ama kadınlar öyle değildir! Kadınlar için s. bir havuza girmeyi sevmek gibidir mesela kışın 4-5 ay havuza girmesede hiç sorun olmaz, ben bunu bizzat deneyimledim denedim birçok kez yaşadım, üç ay boyunca hiç yanaşmadım ve birlikte olduğum insan onu aldatabileceğim vs düşüncesiyle bana 1 ay sonunda yanaşma sinyali verdi yanaşmadı bile sadece sinyal, ben yanaşmamaya devam edince oda bıraktı, kısaca kadınlar için gereklilik değil üzülerek belirtiyorum, bunu bazı kadınlar kabul etmeyebilir çünkü erkeklerin gözünde sahte bir görüntü yaratacağını düşünürler o yüzden i. steekli gibi dururlar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya istekliyim ama istek uğruna da bana yanaşmayan erkeğe yanaşmam a... m... k çünkü benim gururum var. Gider başkasını bulurum.
Ya ben inan çok gördüm istekliyim diyen bayanları :) tamam eyvallah isteği olanlar çok nadirde olsa var oda dediğim gibi testosteron hormonu normalinden yüksek olanlarda oluyor hatta eski bir sevgilim vardı bekarken sesi bile bir kalındı ağzı bozuk baya o muhabbetlerden hiç çıkmazdı, ama ben istekliyim diyene inanmam çok öyle diyen oldu ama ben gördüm göreceğimi :) keşke tam tersi olsa ama gerçekler böyle :)
Sen istek diye nasıl bir şey bekliyorsun? Kadınlar erkekler kadar istekli olsaydı dağları Şirin delerdi Ferhat değil. Sen sırf seks uğruna git dağı del. Çok saçma.
Ya Ferhatı boş ver sen, köşeye sıkışınca sende kadınların isteksiz olduğunu biliyorsun bak bu kötü bir şey değil, isteksiz olabilir bunu bilen biliyor zaten bu kadınlar için bir sağlık sorunu değil zaten çünkü kadınla erkeğin vücut yapisi farklı, erkek s. KS odaklıdır ama kadınlar öyle değil ben bilmeyen erkek arkadaşlara burada bunu anlatmaya çalışıyorum çünkü sonra beklediklerini bulamayınca hayal kırıklığına ugruyorlar sadece sks için evlenen erkekler bile var
E o zaman erkekler trans kadınlarla mı evlensinler? Trans kadınlar aslında erkek. Kadınlar madem isteksiz. Trans kadınlar erkekten olma kdın oldukları için kadınlardan daha istekli olacaklar. Böyle mi yaklaşmaları lazım?
Sizde üreme içgüdüsü olduğu için genleri gelecek kuşaklara aktarma içgüdüsü bu da sizi sekse daha takık yapıyor. Ama dişinin böyle bir derdi yok. Vahşi doğa belgesellerine bak. Çiftleşmek için ölümü göze alıyor tüm hayvanlar. Normal yani. Bunun istekle alakası yok.
Hayır tabiki delikanlı adamın doğasına ters öyle trans mrans, benim anlatmak istediğim kadınlardan kendileri gibi sks hayatı beklemesinler veya sadece sks odaklı olmasınlar, kadınları sks manyağı sanmasınlar, kadınlar çok açık giyiniyorsa sks yapacak birini arıyor gibi peşinde dolanmasinlar, kadınlarla konuşurken kadınların seks yapmak için teklif beklediğini zannetmesinler, vs vs bu şekilde
Bir de şöyle bir şey var kadın seninle seks yaptığında gerçekten orgazm oluyor mu? Eğer olmuyorsa o kadın seksi vazife gibi yapar. Erkek istemedikçe yapmaz ya kendisini tatmin etmenin yolunu bulmuştur ya da bıkmıştır.
Son yazdığın yorum doğru.
Ama tam tersi de doğru çoğu kadın erkeğin harekete geçmemesinden de şikayetçi olabiliyor.
Vazife diyerek iyi noktaya değindin, çoğu kadın vazife olarak düşünür önceden dediğim gibi erkeğini memnun etmek, başka kadınlara gitmesini engellemek, vakit geçirmek vs için seks yapar, kadınlar için orgazm zaten içine girip çıkmak değildir o bir fayda sağlamaz klitorise yapılan uyarılar bir orgazm sağlar lakin kadına önceden bir istek bi sıcak basması olmaz hani biri uyarsınnda orgazm olayım falan diye... Kısaca şunu söylim sekse başlayan erkek seksi yarıda bırakırsa hayatı kaymış gibi hisseder, mutlaka onu tek başına bile olsa tamamlar, boşalmadan bırakmaz, ama kadın için hiç sorun değil orgazm olana kadar kadında hiç bir devamlilik zorunluluğu olmaz, kadın yarıda bırakır hemen üzerini giyer hayatına hiç kafasına takılmadan devam eder
Erkeğin harekete gecmemesinden derken? Erkeğin kadından seks istememesinden bahsediyorsan bir erkek kadından seks istemediginde kadın bunu şu şekilde sorun eder, acaba bu başka biriyle mi yatıp kalkıyor neden beni istemiyor veya artık beni beğenmiyormu diye düşünür yoksa kadin erkeğiyle sevişiyor sevişmiyor diye dert etmez onun haricinde hatta bazı kadınlar kuruluk yaşıyor diye canı acıyor falan aman bu aralar istemiyor rahatım yerinde diye bile düşünür :) ben kadınların her dilinden anlarım çok şey yaşadım biliyorum o yüzden her bilgimden eminim
Valla ben asla kocam beni bırakmasın, başka kadınlara bakmasın diye kendimden ödün vermem. Böyle yapan adam beni hiç sevmemiştir. Defolsun gitsin derim. Seks yaparken orgazm olmak rahatlamak isterim. Yapamıyorsa da seks yapmak istemem onunla. Gitsin film izlesin okusun öğrensin isterim. Seksin yarıda kalması, birinin diğeri tatmin olmadan bırakması iki taraf için de sinir bozucudur.
Bir kadın orgazm olduktan sonra o erkekle ilgilenmiyorsa üstünü giyinip gidiyorsa o kadın o erkekle seks için yatmıştır. Alacağını alır gider. Bunu erkekler de yapıyor.
Evet son dediklerinde haklısın yarıda bırakmak hiç bir tarafa yakışmaz hatta benim en sevmediğim şeydir çok büyük hakarettir, keyfi olarak yarıda bırakan erkek veya kadın hiç farketmez cezayı hak eder, ben kendimden örnek vermek gerekirse s. kse çok düşkün birisiyim ama maalesef kalbimin ekmeğini tam yiyemedim :) ama yapacak bişey yok, yarıda kesmeye gelince öyle bir şey yaşamadım keyfi olarak, eğer yaşasaydım kesinlikle o kişiyle yapmazdım diye düşünüyorum, isteklerim konusunda sorun yaşadım ağzına almak istemeyen falan, zorlamadim asla ben onları sekse uzak gördüm yok yani seks yakın olan herşeye açık olur, istediğim gibi 4- 4 luk bir seks hayatım yok dedim ya kalbimin ekmeğini yiyemedim
Tebrik ederim sonunda biri farketti
Bende bu şüphe yıllar önce başladı ve emin olmak için yıllarımı verdim gerçek ve net yazımdada dedim kabul etmeyenlerde olur dedim çünkü hiçbir kadın bu konuda gerçekçi olmadığını kabul etmez :) çünkü o zaman onu birçok erkek istemez
Ya da aldatıldın haberin yok
Evli bi kadın max taş çatlasın 3 ay dayanabilir bu da her zaman olmaz eşi askere gider vs öyle bi durumda ya da bi yas sürecinden geçiyordur ondan dolayı durduk yere bi kadın 3-4 ay sevişmeden durmaz
🤣imkanı yok 7/24 yanımda gözüm üstünde farkındaysan %95'i dedim, bazı genetik olarak testosteron hormonu yüksek olan bayanlar var hatta eski konuştuğum bir bayan vardı sesi bile biraz kalındı o baya istekliydi, ama genele baktığın zaman benim dediğim gibi aksini kimse iddia etmesib
7/24 nasıl gözünün önünde işe gitmiyon mu mk
He he durmaz :) öyle bir dururki :) ben hiç bekarken geneleve giden bayan görmedim 🤣
Her neyse böyle düşünüp boş bırakma kadınları tanımıyorsun aldatmasa bile soğur sonra hiç istemez s. X yapmayı seninle
Bekarken demedim *evli* bi kadın dedim bekarken durur tabi niye durmasın
Şimdi halk arasında tadını birkere aldinmi vazgeçemez diye bir laf var :) ama oda yalan senin bahsettiğin yalnızlık duygusu yoksa cinsel anlamda bir istek bir kudurmusluk yok :) erkeklerdeki gibi değil yani, erkekler boşta kalsa cebindeki son parayı bile gider orada burada bulur eder işini görür :) ama kadınlarda istek yok erkeğin zaten genetik olarak bir rahatlama gereksinimi var vücuttan çıkarmak için hızla sürekli testosteron ve sperm üretimi var üremeye yaratılıştan beri istekli bir yapıda ama kadınlar öyle değil ben bu konuda kesin bilgi veriyorum
O yüzden burada eşi tatmin etmediği için kadını bec. Rdim evli kadınlar çok istekli oluyor gibi şeyler yazıyorlar hadi biri troll de ikisi troll de her gün 5-10 tane böyle soru soruluyor ne yazık ki aldatan kadın kendini ele vermeden yapar ruhun bile duymaz. Aldatılıyorsun demiyorum ama çok rahatlama bu konuda kadında bulur bi yolunu ve ruhun bile duymaz. Evlilerin aldatmasını doğru bulmuyorum ama eşini 3-4 ay tatmin etmeyerek böyle bi kapı açıyorsun etrafta folu zaten piranalar yazık olur..
bu gerçek değil
Maalesef gerçek
erkek isteksizse nedendir
Erkek isteksizse ya stresli bir hayatı vardır dönemseldir yani, ama eğer sürekli isteksizse cinsel veya hormonsal olarak sorunları vardır