Kızlar eşimden ayrılma kararı aldım çocuğumuz yok
Sizce bundan sonraki hayatımda hangi erkek beni hayatına alır birisi sevebilirmi daha önce evlenmiş birisini düşünceniz nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar eşimden ayrılma kararı aldım çocuğumuz yok
Sizce bundan sonraki hayatımda hangi erkek beni hayatına alır birisi sevebilirmi daha önce evlenmiş birisini düşünceniz nedir
Hiç merak etme tüm erkekler seni hayatına almak ister ama hiç biri nikahına almadan hayatına almak ister. 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyor, ilişkilerin başında boşanmış olman önemli değil derler ama iş ciddiye binince nikah için gerekli belgeleri hazırla dediğinde birde bakarsın kavgalar tartışmalar artar.
Düşüncemi söyledim ve sıradan biri gibi düşünmediğim için memnunum 😎
Seni uzmeyecek insanlar karşına çıkacaktır emin ol. Tabi bu iş biraz nasip işi. Kötü bir evlilik yaşamış olabilirsin ama hayat devam ediyor. Buda senin kaderinmis. Bu tür şeylerin Türkü yabancısı dini dili ırkı yok insan evladı olduktan sonra. Kendine biraz zaman tanı sadece umarım gönlüne göre olur
Boşanmış kadınlar da ikinci evlilik yapabiliyor hayat burada bitmiyor ancak Türkiye'de dul damgası çok zor küçük yerde yaşıyorsanız. Evli bir abin olarak da önerim fevri düşünmemen, yuva kolay kurulmuyor. İyice tart öyle karar ver, kim böyle kabul eder kısmını sonraya bırak
Yaşınız daha genç. Bunları düşünmek için çok erken, özellikle ayrılık evresi daha çok yeniyken. Biraz kafanızı ve zihninizi arındırın, yalnızlığın tadını çıkarın. Hayatın neler getireceği hiç belli olmaz. Kafanızı bu tür sorularla yormayın.
Cevap
27Cevap
Öncelikle yavşayan bütün erkek müsveddeleri Çok kötüsün. İkinci olarak ben de senin yaşlarında boşandım. Çok kısa süren bir evlilik yapmıştım. Umudumun bittiği anda 2 yıl sonra karşıma biri çıktı ve evlenmek niyetinde olan bahane bulmuyor. Gerçi benimki yabancı o açıdan şanslıyım. Türk erkeğinin zihniyeti leş hepsi kendini dünyanın hakimi sanıyor annesinin paşaları. Üstelik müstakbel eşim hiç evlenmemiş biri ve bir defa bile bana sen dulsun iması bile yapmadı. Çünkü saygı duyuyor kadınların hassas varlıklar olduğunun farkında ve beni üzemeyecek kadar çok seviyor. İnşallah senin de karşına böyle biri çıkar. Çocuğunun olmaması avantaj senin için. Umarım mutlu olursun.
Çok iyi geldi bu yorum teşekkür ederim 🥺
Rica ederim Allah yolunu açık etsin. Unutma altın çamura düştü diye değer kaybetmez. Yıkanır yine aynı değerde satılır. Öncelikle kendine değer ver, zümrüdü anka gibi küllerinden doğacaksın. ❤
Bence seçen sen olacaksın seçilen değil.
Ve başından bir evlilik geçtiği için bu seçiminde daha bilinçli bir seçim olacaktır
İnsanlar yanlış kişiyi seçtiği için mutsuz oluyor hayatına alacağın kişiyi doğru seçebilmek çok onemli
BUnun içinde ne yazıkki kötü tecrübeler gerekiyor.
Eminim sonraki ilişkinde çok mutlu olacaksın çünkü kendine en uygun kişiyi seçebilecek tecrübe var artık
Öncelikle şunu diyeyim kendine olan güven ve sevgini asla kaybetme. Evlenen boşanan arada çocuk olan vs bir sürü insan var. Tek değilsin ilk değilsin son da olmayacaksin. O yüzden sen kendini topla işine gücüne bak hayatını yaşa sevecek ilgi duyacak bir sürü insan hayatına dahil olacaktır.
Tabi kii sevebilir , anlaştıktan mutlu olduktan sonra evlenmiş olduğun bişeyi değiştirmez zaten yalnız biride olucaksın
Bende evlenip boşandım
Çocuk olmaması iyi
Arada bağ yok.
Nasip olursa evlilik tekrar olur
Önemli olan kafa yapısı aynı olmalı.
Saygı uyum anlayış bunlar güzel şeyler ve seni sakinligiyle kendine çekmeli
Seni sevmemek ne mümkün ya. Naif tatlı ve kibar bir kadınsın öyle gözüküyorsun. Ee genç ve güzelsin de bırak da seni kaybedenler üzülsün. Hayat devam ediyor güzellik, hayat boyu gülümsemeyi unutma herkese her şeye rağmen
Sevilirsin ama duk bir kadin olarak cok zorluk cekersin erkekler sirf seks icin seni agina dusurmeye calisir
Neden zor?
Ustelikte cok guzelsin
Tabiki vardir mutlaka
En iyisi her gün öleceğine bir gün öl daha iyi bir ömür çekilmez bu hayat
Çok güzel bir kızsın sen ya masallh konusalimmi biraz ne dersin 🌹🌹🥰
Yani çoğu s. x için konuşur ama belli olmaz nasip işi
ya da sen bir erkeği hayatına alır mısın?
Evlenebilirsin hatta evlenmemiş bir erkekle de olabilir hayatta var bu tarz durumlar
Seni birileri hayatına alır tabi
her şey nasip olabilir tabi
Sen önce boşanda gerisini sonda düşünürsün.
Zor bir hayat bekliyor
daha seven de olabilir..
Önce bekarlığın tadını çıkarırsın sen
Boşanmış kadınların şansı daha yüksek bu devirde
Büyük bir nedeni olmali
Cogu erkek yatmak isticektir
Sanmam
Ben alırım. Seni tanımayı çok isterim
Niye boşanıyon ki
Kadınım ol
Bu çok belli olmaz
Neden almasın ki