Pofuduk Panda
Aşko kuşko
Üzülü kekim
Haşhaşlı böregim
Tosbağam
Ben lakap işinde pek iyi değilim sanırım en fazla öküz diyorum 😂 artık aşka dahil olanlar taktığı lakapları komik olanları özellikle paylaşırsa biraz eğleniriz...

Pofuduk Panda
Aşko kuşko
Üzülü kekim
Haşhaşlı böregim
Tosbağam
Ben lakap işinde pek iyi değilim sanırım en fazla öküz diyorum 😂 artık aşka dahil olanlar taktığı lakapları komik olanları özellikle paylaşırsa biraz eğleniriz...
Kapsar en sevdiğim yiyeceği lakap takar onu da yerim. Çilekli tartoletim, bal dudaklım derim ama bunlara lakap denilemez. Severken içinden gelir böyle dişini sıka sıka söyler ağzını burnunu yersin.
Gereksiz ve çocukça diyenleri gördüm yorumlarda ruhları çökmüş veya çok sıkıcı tipler muhtemelen. Sevme şekli kişiliği de yansıtıyor buna göre.
Her yiğidin bir yoğurt yeme şekli vardır bu söz tam da bu durumlara uygun bence ruh çökmesiyle olayın yakından uzaktan ilgisi yok tamamen sevgiyi yaşama biçiminin farklılığı bende pek tercih etmem ama ruhumun göç ettiği tek yer onun ruhunun yanı olurdu herhalde ;))
O zaman insanların sevgi biçimine laf etmemek lazım öyle değil mi? Yani siz böyle tercih etmiyorsunuz diye diğerlerine samimiyetsiz demeniz ne kadar etik değilse böyle sevenlerin de diğerlerine ruhu çökük demesi aynı şekilde etik olmuyor. Sayınız da az değil gördüğüm kadarıyla aşko kuşkolar sönük kalmışız.
Aşko kuşko musun sen de ☺beni çok ilgilendiren mevzular değil açıkçası soru soruyoruz ama öyle zaman geçsin diye yoksa banane kim kime orman ayım der kim kime çilekli tortelatım der sonra da yer ama yorumunda bir şeye çok güldüm.
"en sevdiğim yiyeceği lakap takar onu da yerim." Onu da önemliydi orada 😂
Aşko kuşkoymuşuz böyle sevgisini gösterenler aşko kuşko oluyomuş da sizin nesildenim bende ne yapacaksın arada çıkıyo demek tırtlar benim gibi.
Estağfurullah olur mu tırt, sizin sevgiyi yaşama biçiminiz çoşkulu biraz diyelim.
Ciddiye almana gerek yok yorumları dediğim gibi her insan sevgiyi farklı yaşar ve yaşatır bu da insanların rengarenk yapısındandır hepsinin kendi özünde kendine has artıları vardır önemli olan iki kişinin bu durumdan memnun olması geri kalanlar aşko kuşko sözlerine maruz kalmadıkça sorun yok..
Yorumlarda sayınız azaldı öyleleri samimi bulmuyorum dediğiniz için böyle bir girizgahta bulundum. Yoksa benim sevgisini böyle göstermeyenlere lafım yok.
Samimi gelmiyor evet ama saygı duymuyorum demek değil bu kişiler kendi düşünce ve davranış biçimine göre samimiyet skalası belirler bilirsin yoksa ortada bir duygu varsa sonsuz saygım vardır...
Bizim nesilin tırt olmayanlarıyla Allah muhabbetinizi artırsın o halde ne diyeyim :)
Enerjin aslında çok da aşko kuşko kadınlara benzemiyor neden bilmiyorum ama içsel dünyan sakın ve huzur veren bir tarafın da var gibi yanlış anlama lütfen sadece ilginç bir enerji akışı yaşadım da söylemek istedin güzel temennilerin için de teşekkür ederim ayrıca
Sakindir yapım genel olarak. Enerjim düşük bugün normalde enerjim yüksekken gayet aşko kuşko taraflarım var 😂😂 Rica ederim.
Genel bir enerji değildi daha önce belki 1 kere hissettiğim bir şey nerdeyse 10 yıl önceydi bu yoğun huzur hissini fark etmiştim.
Belki de sakin, ağır başlı konuşurken saygı çerçevesinde ilerleyen insanlara denk gelmeye gelmeye bir boşluğa denk gelmişte olabilir. Normalde böyle değilim dediğin için emin olamadım
Normalde böyle değilim daha enerjik ve neşeliyimdir evet.
Enerjik ve neşeli olman huzur katsayısına 3x yaptırabilir bu nokta da yeniden birleşiyoruz. Küçük bir ayrışmadan sonra yeniden hoş geldin demek isterdim ama açım çok yemek yemem lazım. Sohbetin ve tepkini gösterme biçimin aşko kuşko da olsan mükemmele yakındı tebrik ederim.
Bu tebriği hakedecek ne yaptım diye şöyle bir baktım da mükemmel bişey göremedim sizin tebrik edesiniz varmış 😂😂😂 Teşekkür ederim.
Belki de yukarda da belirttiğim gibi insanlar beni yormuş olabilir. Sakin ve sadece n düşüncesini söyleyen insanlara özlemdendir... Anlamaya meyilli olgun bir birey görünce tebrik etmiş olabilirim.
Oysa sizinle aynı fikirde olanlar da var çokça.
Mesele aynı fikrin çatısında buluşmak olsaydı eğer her çatı da bir kedi bulabilirdi insanlar Mart ayına inat :)) mevzu sen değilsin aslında bu biraz daha içsel bir durum bir boşluk belki de yukarda sen mükemmel bir yazı görmezken eksik olan bir noktaya değinirsin ve bu bir başkası için sırdanlıktan öte bir hal alır. Beni anlayabiliyorsun yargılamadan kendi düşüncelerini diretmeden en önemlisi de karşındaki insanı dinleme yetin var.
Öyle olduğumdan değil de siz böyle görmek istediğiniz için olabilir. Özlediğiniz birini anımsattım galiba.
Bu özelliklere sahip birinin özlemi var mıydı dersen evet derim ama bana birini anımsattığını hiç sanmam maalesef benim kedilerin tırnaklar hep uzundu kıyamadık kesmeye ☺
Bu özelliklere sahip olmadığım için biraz peşin bu kanıya vardınız o halde :))
Sende bu özellikler var mıdır yok mudur bilemem tanımıyorum çünkü ama az önce de belirttim mesele sen değilsin yanlış bir anlaşılma olmayacağından emin olduğum için belki de yorumda ilk defa bu kadar rahat davrandım. Kendi içimdeki bir eksiği farketmeme yardımcı olmuş olabilir bu yorumlaşma... Peşin bir kanı yok yani
Pekala iyi akşamlar size.
teşekkür ederiz efem size de keyifli akşamlar
Pofuduk panda iyimiş 😂
Öyle huylarım yoktur hiç
Olmasın zaten sayınız iyice azaldı☺
Aşko kuşko ergenler yüzünden hep 😒 bizim nesilden sonrası tırtt
Bize tuhaf geliyor belki de bilmiyorum ama samimi bulmuyorum
Zaten samimi değilki. Herşeyi normalleştirdiler.
Bir videoya denk geldim aldatmayı normalleştiriyor bu gencler herşeyi hızlı sacma saygısızca yaşadıklarından hep
Olabilir yaşanacak en doğru devirde olmasakta iyi zamanlarda yaşamışız sanki çocukluğumuzu çocuk gibi yaşadık en azindan
Kesinkikle katılıyorum en azından aşko kuşko olmadık😂
Evet ama 30)35 yaşına gelmiş kadınlarda aşko kuşko oldular :)
30-35e kadar düştü mü bu yaa
Düşenler gördük şükür :))
Allah düşürmesin o yaş aralığındayım 😂
Aman diyim seni de kaybetmeyelim
Aklımı kaybetmem lazım önce
Kaybedersen buluruz merak etme seni vermeyiz aşkolara :)
Anti aşkolar örgütü kuralım 😂
Cevap
1Cevap
Hayır kapsamaz bence
Çok özel bir lisan bunlar, parola sorgular gibi )) gereksiz..
Kesinlikle
İçimden o an nasıl gelirse ona ne yakıştırıyorsam onu söylerim, standart bir listem yok 😄
Seninde var yani böyle huyların
Benimkiler pek romantik olmuyor. Dalgalı kızdırmalı. Her yerde de söylenmez
Paşam derim o kesin diğerlerini söylemem o ne aşko ne ya
Benim daha argo sanırım
Örnek?
pamuk g. t dedim de en son biraz garipsedi
Yani garipsenmeyecek gibi de değil
🤣🤣yok yani teni beyaz 😅
Detaylandırmayalım lütfen ☺
Ben isim takma olayını sevmiyorum çocukça geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar