Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Ben yaşı küçüklere hep derim ki kafanızdaki hedeflerinizi tamamlamadan evcilik oynamayın diye. Şimdi sen kafasındaki hedeflerini tamamlamış işini eline almış bir kadınsın. Tek bir eksiğin var oda yanlış devirde doğmuş olman. Çünkü iyi iyiye denk gelmiyor gerçekten.
27 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle
Soran+1 yılEvet bir çok riskleri barındırıyor maalesef ama boşanmayı düşünerek de buna adım atılmıyor
Soran+1 yılHayırlısı olsun bazen bekarlık daha hayırlı olabilir
Soran+1 yılEtrafta herkes evli olunca ister istemez
En İyi Cevaplar
Bir kadın veya erkek zaten okumadan ya da eline ekonomik özgürlüğünü almadan evlenmemelidir bana göre. Ama bundan da önce karakteristik olarak ne kadar gelişmiş biri olduğu önemlidir. Çünkü bir insanla evlenmek sadece imza atmak değildir, onu hayatına alıp onun hayatına dahil olmaktır. Birisini hayatına alırken aslında onunla birlikte onun geçmişini, mutluluklarını, hüzünlerini ve sıkıntılarınıda hayatına almış oluyorsun. O da aynı şekilde seninkileri almış oluyor. Sen veya o bunların karşısında nasıl bir tutum sergiliyorsunuz? Birbirinize karşı ne kadar anlayışlısınız? Birbirinizi destekliyor musunuz? Birbirinize karşı olan sevginizi zamanla neye dönüştürüyorsunuz, daha büyük bir sevgiye mi, yoksa nefrete mi? Yarın öbür gün anne ya da baba olursanız o çocuğu doğru bir birey olarak yetiştirebilecek durumda mısınız? Eğer eksikliğin olup olmadığını merak ediyorsan bu açıdan bakmalısın olaya.
19 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel cevap 🙋👍
- +1 yıl
Kardeşimiz evlenmemiş biri olduğu için bilmiyordur büyük ihtimal ben belirteyim. Evlenmeden evliliği bilemezsiniz. Yani siz istediğiniz kadar kendinizi geliştirin, yetiştirin, yüksek karakter özellikleri kazanın, kendinizi her konuda eğitin, evlenince mutlu olup olmayacağını tamamen ama tamamen evlendiğiniz insanla dört duvar arasında ve dışarıda beraber gezerken uyumu yakalayıp yakalamayacağınızdır. İstediğiniz kadar evlenince şöyle yapacağız böyle yapacağız diye hayaller kurun, nikahtan ve aynı eve girdikten sonra her şey çok farklı olabiliyor. Anlaştığın biri bile olsa bazen aileler her şeyi mahvedebiliyor. Bazı şeyler vardır, süpermen, süperkadın olsan da aşamazsın.
- +1 yıl
@aloovera "kendisine göre yorumlamış" derken sizin kendi evliliğinize göre benim yorumumu yorumladığınızı dememiştim. O kasıtla demedim. Kendinizce, sizin fikirlerinize göre yorumladığınızı kastetmiştim. Cidden ben artık yanlış anlamaya bayılan insanlara açıklama yapmaktan sıkıldım. Ben onu hakaret etmek amacıyla söylemediğim halde bana gelip sanki size hakaret etmişim gibi hakaret etmişsiniz. Lâkin ben tabikide terbiyemi bozacak değilim. "Cahil" dediğiniz insan, adını andığınız Celal Şengör'ün çevresiyle iletişimi olan biridir. Birisine "cahil" demeden önce onun kim olduğunu araştırmanızı öneririm. Buraya ise tatil vakti öylesine hayatımda ilk defa girmiştim ve sayenizde girdiğim gibi çıkma kararı aldım, saygılar.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım ve işim var, keyfim iyi. Ailemden ayrı yaşıyorum. Ama anlamadım benim evli olmamam onlara dert olmuş. Sinir ediyorlar beni. Yok şu adamla konuş yok şununla evlen. Bu insanları evlilik konusunda bir salsalar artık, türk milleti iyice şaşırdı. 30 yaşına vardım neredeyse, kendi kararımı kendim verebilecek kapasitesine sahibim !
Bu yaşlarda evlenmek istiyorsan da bir şeyin eksik değildir, sadece türk erkeklerin geneli şerefsiz !
51 Yorumla
Soran+1 yılBenim babamda biraz baskı yapmaya başladı gerçekten sinirimi bozuyorlar
Bu imalı sorunun cevabını herkes ilk bakışta hayat arkadaşı eksiktir diye düşünebilir ama bence bir kadında erkek değil, erkekte kadın eksiktir. Sana gelince canımm, senin evin araban falan eksiktir. Saç bakımın eksiktir. Bir çantana bak bakalım. Tarak falan eksiktir belki. Ama sakın asla erkek eksiktir deme.
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle o eksik olarak görülecek bişey değil 👍🙋👏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebileceği biri eksiktir
10 Yorumla
+1 yılEvlilik için para maddiyat hiç bir şey gerekmez
Sadece sevgi sadakat vefadır
Sen biriyle ömrünü paylaşmak istedinse
Biriyle anlaşıp karşılıklı ilişki için sadece cebinde bir yol parası da olsa yeterdir
Çünkü seven hanımlar erkeklerinin sırtından geçinmek yerine
Ona destek vererek evini bir yılda kurulmasını sağlar.
Mutlu olmak için mutlu eder
Erkek hanımı yorulmasın diye evde yardım eder. Kısaca her iki taraf da birbirini severek her türlü konuda sıkıntılarda yardımcı olurlar
Eksiğine gelelim öncelikle sevgi sadakat vefa lazım gerisi hepsi geliyor
İki kişi birbirinden nefret ederse üçüncüsü Allah'tır
İki kişi birbirini severse üçüncüsü Allah'tır10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de aynı durumdan şikayetçiyim. yaş 29 oldu. hayatımda kimsenin carlığına ihtiyaç duymuyorum. zaten ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum. ama beni her ziyarete geldiklerinde başka birini bulmuş oluyorlar üstelik ailesiyle falan da konuşuyorlar. karşı taraf hevesleniyor. ben reddedince de günaha giriyorsun diyip manipüle etmeye çalışıyorlar. en sonunda ailemle de görüşmeyeceğim sırf bu konu yüzünden. yalnız yaşamak gibisi yok. bu yaştan sonra kimsenin derdini çekemem
12 Yorumla
Soran+1 yılZor bir durum seninki de
Cevap sahibi+1 yılmaalesef zor bir durum. ama kimsenin hayatımıza karışmaya hakkı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaş değil mevzu burada ama işini, kariyerine odaklanıp öyle ayaklarını sağlam basma fikrin çok güzel.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Arayış içinde olma, bakımlı ve güzel ol, güzel giyin. Rica ederim.
Evlenmek için çok yanlış bir zaman gerçekten kaderinde varsa bulursun yoksa zaten olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim yalnızlık çoğu zaman daha iyi duruyor heleki kendi ayaklarımın üstünde duruyorken
+1 yılİlişkiler günümüzde berbat.
Bence bişey olsun diye zorlama olunca berbat olabiliyor.22 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de ailelerde bu kafayı bıraksa insan bazen eksik hissediyor
- +1 yıl
Ailelerin kenfi de memnun değil ama evliliğe zorluyorlar bende bunu hiç anlamıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Evlenmek için çok kötü, karşına çıkmıyorsa arama boş ver
21 Yorumla
Soran+1 yılYok nasip zaten zorlamamak lazim. olursa olur olmazsa olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılDevir meselesi değil, insanlar insan değil :D
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef 👍
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eksiği yoktur ancak aile baskısı oluyor benim ailemdede olduğu gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
ahlakın bo<uk olduğu bir toplumda yalnızlık şifadır
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel drdeniz acı gercekler
Soran+1 yılDediniz*
Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Işini severek yapıyorsa, sevgilisi de olur , evlenir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu devirde doğru kişiye denk geldiyse hiç de yanlış bir şey değildir evlilik. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur zira. Soruya gelecek olursam da ya aday eksiktir ya da hazırbulunuşluk
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşini eline almış 29 30 yaşında bir erkek olarak aynı soruyu soruyorum kendime. Bulduğum cevap 21. yy sorunsalı. Güven duygusu çok zor bu devirde
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
Cevap sahibi+1 yılKadınlar yaş aldıkça daha seçici oluyor. Sana tavsiyem önceliklerin arasında saçma şeyler olmasın. Biraz klasik ama karakteri düzgün tipi kayık birini bulduysan karsilastiysan mesela tamam direkt evlen demiyorum ama tanı şans ver. Zira ilerleyen süreçte pişman olmanı istemem. Bazı şeyleri geriye saramiyoruz
Soran+1 yılYok ben tipe çok takılmam zaten
Cevap sahibi+1 yılÖrnek verdim. Yani kriterlerini sırala. Öncelik verdiğin ve tolere edilebilir kriterler olarak ikiye ayır. Öncelikli kriterlerini karsilayan biri varsa tanı
Soran+1 yılSeçicilik konusu doğru bence de benden 5-6 yaş büyük biri var gerçekten güzel bir kız ama seçici olmuş ablamın iş arkadaşı
Cevap sahibi+1 yılÇevremde çokça denk geldim. 30dan sonra özellikle kadın psikolojisi çok farklı değişimlere giriyor
Soran+1 yılMuhtemelen geleceğim 😄
Cevap sahibi+1 yılİnşallah öyle olmaz en yakın zamanda nasibini bulursun. Takıntı yapıp aceleye de getirme. Batan geminin malları dersen doğru ellere gecemezsin 😅 zamana bırak ama bu esnada karşına çıkan fırsatları degerlendir. Güzel düşün güzel yaşa güzel olsun
Soran+1 yılTabiki acele etmeye hiç gerek yok teşekkürler 👍
+1 yılÇirkin de olsa, zayıf da olsa, şişman da olsa, işsiz de olsa bir kadın her zaman eş bulur. Bekar kalmışsa bu bir kısmetsizlik değil tercihtir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu devirde erkeklerin evlenmeden cinselliğe erişimi artık çok kolay. boşanma ve aldatma oranları çok yüksek. boşanırken tazminat nafaka cabası. şimdi sana soruyorum aklı başında bir erkek bu şartlar altında neden evlensin?
20 Yorumla
+1 yılEvlenirken nikah masasına oturduğun da o kişinin o an ki halini kabul eder oturursun geleceği görerek değil.
10 Yorumla30 gelmeden kimse evlenmemeli bana göre olgunlaşma anca o zaman oluyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Onu seven anlayan hayatı oaylasabilecegi erkek eksiktir
10 YorumlaSeninle aynı düşüncelerde olan milyonlarca erkek içersinden gözüne ve gönlüne hitap eden 1 tanesi ile karşılaşmak.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenip huzurunuzu kaçırmayın bu devrin erkekleri çok sıkıntılı
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Evlilik bu değil ki ne çulsuzlar evleniyor. Olay sadece para değil .
13 Yorumla
Soran+1 yılPara diyen olmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılişini eline almış kendi başına çaresine bakabilen kadın olması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterli erkek yok otur oturduğun yerde knk
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen kank
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Issız adam triplerine girmeyen bir eş adayı.
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍👏
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Nasip… doğru insan doğru zaman..
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 🤗
Ortamı ve cesareti ve evleneceği kişi varsa beklemesin
00 Yorumla
+1 yılmaalesef erkekler evlenmek istemiyor , kirada oturmak zor evimiz olsa desen sen maddiyata bakıyorsun vs diyip bir ton laf ediyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkekle yaşamaya hazır değildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Ama içindeki annelik iç güdüsünü dinlesin.
tam zamanı gelmiş hayırlı olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNasip
+1 yılErkek aday eksiktir ne eksim olacak ,,,
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılevlenme zamanın gelmiş
12 Yorumla
Soran+1 yılBabamda öyle diyor 😂
- +1 yıl
gel biz babanın dediğini yerine getirelim😃😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılLafın tam anlamıyla taşaklı koca eksik kardeşim
Çünkü bu zamanın erkekleri testis yok evlenmek için31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTesti bn yazmadım klavye çevirdi 😀
+1 yılBu soruyu çok ufak bi revize edip kendime sordum. Cevabini bulamadim henüz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadın sevmez erkekler. Güçsüzlüğü eksiktir.
10 Yorumla Tabiki kaliteli bir çevresi 😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek kişi yoktur
10 Yorumla Doğru insan olabilirmi tatlim
10 Yorumla
+1 yılEvleneceği adamin kendi gibi olmasi eksiktir
10 Yorumla
+1 yılEvlenmesen olmuyor mu
10 Yorumla
+1 yıl25 yaşımdayım hevesim eksik
11 Yorumla
Soran+1 yılBu da önemli faktör
+1 yıltanışalım istersen
12 Yorumla
Soran+1 yılBirini aramak için sormadım ki 😄
- +1 yıl
sağlık olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKurabiyesi
13 Yorumla
Soran+1 yılNeli kurabiye 🍪
- +1 yıl
Damla çikolotalı
Soran+1 yılGüzel 😂
+1 yılDevir yanlış :/
14 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Senlik sorun yok yani :) eminim mükemmel bir insansın
Soran+1 yılHayırlısı 😄
- +1 yıl
:)))
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Damat mı eksik
10 YorumlaYabancı dil var mı?
00 YorumlaEvlilik olgusu
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEş adayı eksiktir 😂
20 Yorumla
+1 yılKocası
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam zamanı
20 Yorumla Erkeklere güveni.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Erkekk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. ewlen bnce de
10 Yorumla
+1 yılEksiği yok
10 Yorumla
+1 yılSevgilisi eksiktir
10 Yorumla
+1 yılevlenmek istemiyor olabilir mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazlası vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet bu işler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılKocası
10 Yorumla
+1 yılNesi fazladır diye sormak lazım.
10 YorumlaPartneri
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih