Lütfen bu konuda bana yardım edin?

Merhaba burada ki abi ve ablalarım beni sizden küçük bir tavsiye isteyen kardeş gibi düşünün ben 22 yaşında yeni üniversite mezunu bir kızım bu yıl sınava girdim o arada 30 yaşında iyi biri ilgili biri sorumluluk sahibi olduğunu düşündüğüm biri ile tanıştım bunun sebebi de kendinin çok istemesiydi bende bir şans vereyim ama şunu bil dedim ben senden küçüğüm ve sorumluluk alabilir miyim okuyup atanmak istiyorum dedim o da tamam dedi ama sonra iki ay oldu ilk aydan gittik yüzük taktık eşya baktık ben dedim erken değil mi o da mutlu olsun diye bir şey diyemedim ama sürekli okul konusu açılınca atanmanı istemem ama atan dedi kendisi beni 6 yaşındaki erkekten kıskandı ama bende asla kıskanmam denemek için erkek doktora gidicem dediğim zaman yok ben istemiyorum dedi her şeyde senin yüzünden diyordu bende ona üzüldüğüm bunca zaman sıkıntı çektiği için onun iyi tarafıns bakmaya çalıştım ama çok yoruldum sonra puanım açıklandı bu yıl atanma için yeterli değil ama yine çalışmak istiyorum bu dediğim kişiylede bitirmek istiyorum ama çok üzüldüm

Lütfen bu konuda bana yardım edin?