Şimdi linç yemek için bunu yazmadm.
Ben hatalı oldugumu kabul ediyorum.. yanlış yaptm hayatımda ilk kez böyle bı igrenc durumdayım.. evli olduğunu bilmiyordum sonra kendim öğrendim bikac kez ayrıldım sonra yine geri döndüm.. 2 yıldır tanıyorum onu 2. Sene öğrendim. Hiç buluşmadik.. ikimiz de fake hesaptan konuşuyoruz. Sanrm telefonu açık unutmuş ve karısı görmüş.
Sohbetimiz c. İçerikli ve ben yüzümü de göstererek video vs atmştm sohbet ediyorduk her konuda. O bana evli olsan bile seni isterim diyordu bende aldatmak olur demiştim konusmalarimizda o da umursamyorum ki demişti.
Karısı bana bu hesaptan " canım merhaba dava dosyasına adını yazıyorum benim varlığımı bile bile konuşman sana pahalıya patlayacak. " dedi.
Arkadaşlar hiç buluşmadik görüntülü mst. Yaptk sesli konuştuk numaramı oraya yazmştm gördüyse belki numaramı almstr.
Videolarımı sonradan kaldrdm ama kaydetmiş olabilir.
- Evime dava ile ilgili kağıt gelmesini nasıl engellerim.
- Ayrıca bana tazminat benzeri bı dava açabilir mi?
Karısına dedim ki o asıl seni seviyo birakma onu kimse için senden vazgeçmez seni seviyo asıl iyi bı kız olduğunu biliyorum beni tanışan bende bayağı iyi biriyim tek kusurum bu hayatta bu olaydır. Beni de onu da affet nolur
Yanlış yaptım zaten biliyorum bir daha olmayacam.. lütfen yardm edin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi tc ni vermemissin aferin sana. Olan sana olacak. Bu saatten sonra sende adama oyna resmini vs almissan falan iyi olur ama sana diyim erkekler kendini paylasmiyor hep kadinlar paylasiyor saka gibi kadinin kendini korumasi gerekirken.
Bu adam bu konuda güvenilir biri olduğu için paylastm onunla 2senedir konusuyoruz
Ne farkeder karisini kaybetmemek icin, duzenini bozmamak icin seni yakar savunmaz. Basina bisi gelirse sende onu yak. Madem guvenilir seni savunacak koruyacak bu kadar basit
Evet te karısını kaybetmemek için karısına dur demezse ya da karısı ondan habersiz goruntumu yayarsa
Asagidaki kisinin dedigi gibi bence bos ver. Sakin kal stres de yapma
Mübarek bi tanısaydı seni , bu kadın melek derdi melek
Sen tanımadığın için böyle konuşuyosun. Yanlış yaptım yüzde yüz o haklı bunu biliyorum ben yüzsüz değilim
Bende tanısaydım aynen öyle derdim.. Melek gibisin eminim 😏🤣
senin yapacağın bir şey yok. konudan uzak durman bile işleri kolaylaştırır
Kadına mesaj atyim mi yapma falan diye yine
O işleri daha da karmaşık hale getirir. Belki tatlı bir yalan bulup konuyu kapatacaklar. Sen yazmaya devam ettikçe konu daha uzar.
Görüntülerimi yaymalarindan korkuyorum bı de bı kere ailemin biseyler görmüş olabileceğini telaşla bu adama yazmştm o yazıyı da okumuş. Ve ailene de anlatacağım demis
uzak dur. hatta kaybol. Konunun seninle ilgisi yok gibi davran. panikledikçe hata yaparsın
Oof of.. keşke orada ne oldu ne konuştular bunu bilsem.
Numaran kadın da mı vardı. Adını nereden biliyor
Kocasıyla sohbette yazmştm numarayı orada önceki konusmalarmzda
Keşke numaranı vermeseydin gerçek adınu vermseydin hiç buluşmadıgın birine. Ama olan olmuş. Kadından özür dilemekten başka çaren yok. Makhkemeye verirse de artık uğraşırsın biraz
Özür diledim ama korkuyorum. Mahkeme kağıdı gelmesinden tazminat açılmasından
Aldatılmış kadından korkulur bekleyip görceksin. Umarım uğraşmaz senle
Çok teşekkür ederim böyle düşündüğün icin
Gerçek hayatta sana değer vereceklerl görmezden gelip macera ararsan olacağı bu
Değer veren mi var
Herseyj geçtim adamı neden savunuyosun? Hem karısını aldatıyo hem sana yalan söylüyo.
Ayrılmalarını istemedim hiç istemiyorum da. Bunu belirtmek istedim. Kendisi zaten daha iyi tanıyor kocasını
Sanane ayrilsinlar. Kadin kendini aldatan biri yerine onu seven biriyle evlenir belki
Aslnda sevgiliydiler üni de sonra evlendiler.. Ben yuva yıkan olmak istememiştim😓
Bu defteri kapatman senin icin hayirli olacak. Sen yaptihin yanlistan don. Ne adama ne karisina bisey soyleme bence
Ben adamla daha konuşmak istemiyorum zaten de karısının bişey yapmaması için sadece aklıma mesaj atsammi diye düşünce geliyo
Napacagindan korkuyosun
Videolarımı sohbetten indirmiş olabilir yüzüm görünüyordu o videolarda. Nudeydiler. Ayrıca mahkemeye de çağırılması istemiyorm
Sadece senin sucun degil adamda suclu. O zaman kadinla konuş tamamiyle cikiyorjm hayatinizdan filan de
Demiştim ama hiç bişey yazmyo yazdklarima karşı sonra adamın hesabi silindi kullanıcı adı yaziyo
Bisey yazma
Hicbisey yapma. Adamlada kadinlada gorusme
Gidip nerden buldun evli adamı, burada bekar biri varken ben gibi
Bekar gibiydi. Sonra sevdim falan o da sevdi sonra evlenmiş benle konusurken
kadın kindarsa geçmiş olsun, yazışinda baya yapar Vibe aldım
Oof of
görüntünü falan yaymaz bu arada akıllı kadınsa suç olduğunu bilir hata
Evet.. ama yayıp yaymadigini bilemem işte. Bu kötü
asko sende tehdit et , senin suçun adamın suçundan üstün değil kandırdı beni de beni tehdit edersen ben giderim vs vs
Ya keşke kadınla bı adam akıllı konuşsak yazdığım hiç biseye cevap yazmadı. Gördü sadece msjları
şey yap o zaman son mesaj at onda aranizin iyi olmadığını ve bosancaginizi söyledi evlenme vaadi verdi bana vs vs
sonra engeli bas bı sikm olamz
Aslnda ilk evli olduğu u öğrendiğimde aramız iyi değil bosancam diyordu ilk telefon konuşmamızda 6 kez dedi bunu
tamam bunları anlat abart mağdur rolünü oyna ve engelle
adama da acıma yaptığı tam gotluk sonra bı bahane ile numaranı değiştir bitti gitti
devam edin
güzel kardeşim
Numaranı değiştir
Görüntülerimi yaymasindan ve evine mahkeme kağıdı gelmesinden korkuyorum
Gelmez sildiysen sıkıntı yok
İndirmiş olabilir ben ailene kadar.
Ne kadar süre oldu peki
Daha yeni oldu bu olay 3gunluk
Sen rahat ol bir şey olmaz olursa da şenlik bir şey yok ki haberin yokmuş
Evli olduğunu öğrendikten sonra da konuştum adamla. O sıkıntı işte