Evli bir adamla Sanalda Sevgili gibiydik Karısı gördü msjları ne yapabilirim?

Şimdi linç yemek için bunu yazmadm.

Ben hatalı oldugumu kabul ediyorum.. yanlış yaptm hayatımda ilk kez böyle bı igrenc durumdayım.. evli olduğunu bilmiyordum sonra kendim öğrendim bikac kez ayrıldım sonra yine geri döndüm.. 2 yıldır tanıyorum onu 2. Sene öğrendim. Hiç buluşmadik.. ikimiz de fake hesaptan konuşuyoruz. Sanrm telefonu açık unutmuş ve karısı görmüş.

Sohbetimiz c. İçerikli ve ben yüzümü de göstererek video vs atmştm sohbet ediyorduk her konuda. O bana evli olsan bile seni isterim diyordu bende aldatmak olur demiştim konusmalarimizda o da umursamyorum ki demişti.

Karısı bana bu hesaptan " canım merhaba dava dosyasına adını yazıyorum benim varlığımı bile bile konuşman sana pahalıya patlayacak. " dedi.

Arkadaşlar hiç buluşmadik görüntülü mst. Yaptk sesli konuştuk numaramı oraya yazmştm gördüyse belki numaramı almstr.

Videolarımı sonradan kaldrdm ama kaydetmiş olabilir.

• Evime dava ile ilgili kağıt gelmesini nasıl engellerim.
  • Ayrıca bana tazminat benzeri bı dava açabilir mi?

Karısına dedim ki o asıl seni seviyo birakma onu kimse için senden vazgeçmez seni seviyo asıl iyi bı kız olduğunu biliyorum beni tanışan bende bayağı iyi biriyim tek kusurum bu hayatta bu olaydır. Beni de onu da affet nolur

Yanlış yaptım zaten biliyorum bir daha olmayacam.. lütfen yardm edin.

Evli bir adamla Sanalda Sevgili gibiydik Karısı gördü msjları ne yapabilirim?