Karşı cinste neye tav olursunuz anında?
Gülüşe
Ses tonuna
Dış güzelliğine
Karakterine
Gözlerine
Boyuna posuna
Bakışlarına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karşı cinste neye tav olursunuz anında?
Gözler, bakışlar ve gülüş üçlüsünden herhangi birine...
Üçlü kombinasyon aynı anda etkilerse zaten balayı hayalleri kurmaya başlarım.
Ben kızımızla oyunlar oynarken onun da gülümseyerek bizi izlediğini hayal ederim.
Cevap
12Cevap
Ben karakterine tav olurum tabi ki de ama en çok da bana olan aşkına beni arzulamasına tav olurum
Aynen karakteri etkiler benide. Normalde dış görünüşe önem veren biriyim ben ama en az dış görünüşü kadar karakteride beni etkiler diye düşünüyorum ben.
Dış güzellik ve fizik 1. önceliğim. Sonra iletişim, zeka, karakter ve birlikte eğlenebilmek, uyum kısımları.
Aynen bende dış güzelliğe önem veren biriyim karşı cinste. Dış güzellikten sonra benim için her zaman karakter güzelliği gelir. Bir insanda bu ikisinin olması önemli.
Görüntü olarak ellerinin yüzünün üstü başının temiz düzgün olduğuna , karakter olarak da kibarlığına
Dış güzellik gülüşü karakteri ama önce güzellik gelir güzellik gelmez diyen yalan söyler.
Dış görünüşü oluşturan faktörler hususunda en az 1 şeyi güzel olmalı. :D
Karakteri ve dış görünüşü
Aynen bende bu ikisine tav oluyorum. Karakter ve dış görünüş benim için olmazsa olmaz karşı cinste. Karşı cinste en değer verdiğim şey birinci karakter ikinci dış görünüş.
Gözlerine...
Aynen karşı cinste gözlerde çok önemli bence. Güzel bir bakış her insanı etkilemeye yeter diye düşünüyorum ben. Birde karakter etkiler beni karşı cinste her zaman.
Gözler ilk planda sonrasinda ses tonu. ve sonrasinda vucut hatlari
Gülüşe, sohbetine. Düşüncelerine.
Karakteri gülüşü bakışları bu üçü önemli
bunların hepsine tav oluyorum
karakterine
Aynen karakter hepsinden önemlisi bence. Benim için ilk önce dış görünüş gelir dış görünüşe çok değer veren bir insanım sonrasında ise iç güzellik yani karakter gelir.
hic olmuyom
Zekâya
Kalça bel oranı
Üslup
Boyuna posunu Ha Ha bir de memişlerine bakarım
Mavi gözlerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?