- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
u +1 yılO gitmek istemiyorsa bir yerlere sen götür zorla onu. Demekki yoruluyor oda yazık çalışıyor ya ondandır bence. Yani evlilik büyük sorumluluk öyle eskisi gibi istesenizde olmaz ne yazık ki. Bekar bir insan bile evli bir insanın hayatı asla aynı olmaz. Bekarken sorumluluğu yoktu artık evlendi sorumluluk sahibi oldu kolay değil öyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılAylık 40 45 bin lira gelirmiz var ev kira değil bitane de araba var. İkimiz de çalıştığımız için fazla mutfak elektrik gibi gider de olmuyor. Aylık giderimiz en fazla 15 bini geçmiyor ikimizin. Hadi biraz da yatırım yapalım desek yine de aşırıya kaçmadan genç gibi yaşayabiliriz bence. Yaşlandıktan sonra napim ben gezip tozup eğlenmeyi yani. Bence haklıyım ya
- +1 yıl
Yani o zaman sende kendince haklısın. Yani belkide artık bir sorumluluğu olduğu için kendini öyle hissediyor olabilir. Ama sende haklısın sürekli evde olmaz sen ikna et bir yerlere gitmek için
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki bi sorunu vardır insanlar her zaman şaklaban gibi gezmek zorunda değil git bi sor yoruldun mu benimle mi ilgili işle mi ilgili bunu çözebilir miyiz eski seni özledim belkide beraber yorulduk dinlenelim sana kahve yapayım mı beraber konuşuruz anlatmak istemiyorsan da beraber susar kahve içeriz demelisin gibi
00 Yorumla
+1 yılOnunla bunu konuşmanı öneriyorum, önce kafanda ne diyeceğini ayarla, sonra da sakin bir zamanda ona açıkça anlat, sebebini sor, bir sorunun varsa bilmek istiyorum de halledersin işte, umarım eskisi gibi olur.💘💝💖💗💕
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu durumu bende yaşadım. Biraz gayret edip hayatı biraz daha eğlenceli hale getirmek için çaba gösterin. Neler düşündüğünü ya da onu yoran asıl şeyin ne olduğunu öğrendiğinizde inanın daha mutlu ve eskisi gibi keyifli bir ilişkiniz olabilir. Ben bu durumu böyle atlatmıştım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı çökertti demi doğruyu söyle kullandın adamı bitirdin xd
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır be napıcam adama benim gibisi denk gelmiş öpüp başına koyması lazım aşshjdkoa
- +1 yıl
İşte başına koyunca ağır gelmişsin adamın boynu deve kuşu gibi eğilmiş. Adam toprağa erken yaşta bakmaya başlamış. Başı toprakta kıçı dışarıda yaşıyor. Adamı bitirdin be sömürdün xd
Soran+1 yılAllah da benim belamı versin ğaqpsömx
- +1 yıl
Vermiş zaten kocani xd
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor eski haline zor döner gadası
00 Yorumla
+1 yılBence adam zaten öyleydi wv içerisinde dışarıda ister istemez insanlar eğleniyor geziyor tozuyla ama ev içerisinde sakin olması onun karakterimdir be sen omu ev içerisinde tanımadığın için tuhaf geliyor ona birazcık kibar bir şekilde şöyle böyle yapalım diyeceksin durumu söyleyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce her şeyi yaşayıp tukettiyseniz bir heyecan bırakmamissiniz, adam uyanınca uyuyunca surekli yanında olduğunu biliyor. Liseli aşıklar gibi mi davransın?
Farklı şeyler yapmayı deneyin, önceki yaptiklarinizin dışında. Yeterli gelmiyorsa Çift Terapisi alın.
02 Yorumla
Soran+1 yılLiseli aşıklar gibi davranmasın kız ben de öyle mıç mıç ilişki sevmiyorum. Arkadaş gibi olalım artık ama çok yakın arkadaş. O da olmuyorsa en azından enerjimi çalmasın. Kızlarla buluşmak istediğimde de beni yalnız bırakıyorsun diyip surat asıyor o yüzden gidesim gelmiyor. Kendisi de çok sıkıcı. Bunları söyleyince de bana hak veriyor sonra yine bi yere gitsem aynı şey. Kendi de hiçbir şey yapmak istemiyor bırakmıyor ben de yapiyim emekli gibi takılıyoruz bakalım nereye kadar
Cevap sahibi+1 yılAdam dinlenmek için evlenmiş resmen 😀
+1 yılBacım her gün kaynanaya mı gidilir onlar mı gelir boş ver onları getirme eve hastayım halim yok gelemem de kocanla yalnız kal evliliğini kurtar
01 Yorumla
Soran+1 yılGeldiklerinde gidin diyemiyorum tabii ama bizi çağırdıklarında gitmiyoruz genelde
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılO ne ya :)) 10 da uyuya. Koca mi olur ee euyuduktan sonra gece uyandirma falan var mı yani aşiri derecede monotonlasmiş evliligin kusurs bakma ama yerind eolmak istemezdim :))
05 Yorumla
Soran+1 yılUyandırdım bi kaç kere sıkılıyorum diye. Kızmıyor ama kızmayınca da vicdan yapıyorum napim uyusun
- +1 yıl
Valla kusura bakmada kadinini tatminnediceksin mutlu ediceksin uyuyarak bu yapilmaz kadin ruhundan anlamayan bi tip bellii ya da eblendikten sonra sogumus senden
Soran+1 yılCinsel yönden sorun yok. Hangimiz ne zaman istersek diğerimiz hep hazır. Sadece çok sıkılıyorum böyle alışkın değilim çünkü evde oturmaya
- +1 yıl
Gecmez zaman ya tamam bi iki gece yalniz kafa dinlemek iyide :)
Soran+1 yılAynen dışarı çıkmasak bile evde eğlenelim istiyorum. Durup dururken şaka falan yapıyorum dans etmeye başlıyorum sürpriz yapıyorum sadece kalbim kırılmasın diye tepki veriyormuş gibi yapıyor. Bazen evi pavyon gibi yapıyorum viski falan alıyorum seviyor diye. Derbeder gibi içip yatıyor anasfsg anasını satim iç yat diye mi hazırladık o kadar
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok eğlenceli birisin ve çok şanslı bence ama işi çok mu yorucu ki bence bi tempoya alısırsa daha iyi olur mesela iş sonrası eve gitmeyip dışarda bulusun bi şeyler yapın bikaç saat sonra eve gidin buna alısırsa vücudu daha az yorgun hisseder
12 Yorumla
Soran+1 yılYok kız öyle çok bi yoruculuğu yok işinin. Mühendis kendisi arabasıyla gidip geliyor biri yoruluyorum diyecekse o kişi ben olmalıyım.
Benim arabam yok öğretmenim ben KPSS'ye de girmedim yani daha atanmadım. 3 dershanede 2şer saat öğretmenlik yapıyorum ayrıca özel ders isteyen olursa da veriyorum. Hepsine de yürüyerek gidip geliyorum evim de uzak. Bana yoruluyom diyecek olursa ıslak havluyla dinlene dinlene döverim bacaklarım ayaklarım çarpılmış gibi oluyor her gün agahsdh
Cevap sahibi+1 yılkeödğsmhdpsmd kolay gelsinn bence o rutin işini oluşturman lazım yoksa erken uyumaya alısır 😵💫ki alışmıs zaten
+1 yılbelkide adamda aynı şeyi düşünüyo evlendikten sonra cilveleri unuttuysan ya da baştan çıkartmayı eksik edersen olmaz sen onu tetikle bence canım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de ev içinde hep böyle bir adamdı o. Evlendikten sonra olumsuz yönlerini de tanımış oldun. Zaten olumsuz yönlerini de sevebileceğin biriyle evlenmek lazım..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYuh çok erken yatıyor gerçekten.. yoruluyor mu..30 yaş daha çok genç yaa sizin şu an de en eğlenceli zamanlar olmalı evde başbaşa geçen zaman 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılYorulsa ne kadar yorulacak aman yoruluyorum dese de abartıyor mühendis zaten ben daha çok yoruluyom valla ben öğretmenim daha KPSS'ye girmedim 3 dershanede 2şer saatlik ders veriyorum. Ayrıca özel ders isteyen olursa özel derste veriyorum ve arabam yok. Her gün ordan oraya yürü yürü ayaklarıma kara sular iniyor ahahjs
+1 yılNexamandir evlisiniz bi don evlilikte boyle oluyor ya bizde oyleyiz hayattan zevk alamıyoruz gibi geziyoruz ama eski gençlik gibi degil tabi
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 ay oluyor daha çok erken böyle olması için bence ya
- +1 yıl
Evet cok erken neden oyle oldu ki acaba siz de onun gibi değilsiniz dimi
+1 yılValla benim kocam değil, senin kocan sen daha iyi tanır bilirsin. Ama işi çok yorucu olup ondan kaynaklanıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır senin kocan
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bunu burada bize degil eşine anlatmalisin onunla konuşmalisin , bu soylediklerinin aynisini ona soylemelisin bu durumdan rahatsiz oldugunu belirtmelisin, bunaldigini, sıkıldigini boylebir hayat yasamak istemedigini belirtmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbelki psikolojik bir durumdur onunla konuşmayı denemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSen abartıyorsun bende bişey yok değişmedim kafanda kurma diyor. Sanki bi taraflarımızdan uyduruyoruz agahs
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Alacağını aldı o sebeple kafası rahat seni etkilemek için uğraşmasina gerek yok
05 Yorumla
Soran+1 yılAma böyleyse bu çok saçma ya
Soran+1 yılBeni de kendisine benzeticek sonra aldatırsa da sebebi karım benle ilgilenmiyordu sıkıcıydı olur
Soran+1 yılEvet. Ben işte bişey yaptığım zaman eğlenmeye çalıştığım zamanlarda benim kalbim kırılmasın diye bana ayak uydurmaya çalışıyormuş gibi yapıyor. Aslında ilgisini çekmediğini hissedebiliyorum
Eşin senden sıkılmış olabilir mii sence , öyle bişey sezdin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHissetmedim bana yalan da söylemiyor sıkılacak bişey de yapmıyorum ki zaten bence
+1 yılKaynananizin her gün gelmesi eşinizin sıkıcı olmasından daha büyük bir sorun bence
00 Yorumla
+1 yılİş güç hayat şartları iyi değil ki ne yapsın adam onda bitti ise sen canlandır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Sende kendi kendine guzel vakit gecirmeye alis yoksa cok beklersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkim sana evlen dedi ki?
bilmiyormuydun böyle oalcağını00 Yorumla Sen koltugun bir köşesinde o diger köşesinde
Senin elinde telefon onun elinde telefon nasil aktif kalabilirsinizki bu sekilde.
Bence evli bireylerin disardan eve girdiklerinde internetle olan baglarini kesmeleri gerekir.00 Yorumla
+1 yılEğlenceyi sen kendin yapsana evde kocanıda al ben bunu yapmak istiyorum sıkıldım söyle yapalım mı falan de bi kaç kez yaptıktan sonra o yapmaya başlar sonrada
03 Yorumla- +1 yıl
O kazanana sorınu bende de vardı bende kocamın agzından burnundan getire getire şimdi gitmez oldı gittiğimizde de 1 2 saat oturup kalkıyoruz
Soran+1 yılYaptım ya evi pavyona bile çevirdiğim oluyor alkol alıyorum falan seviyor böyle şeyleri. Ama eskisi gibi değil kalbim kırılmasın diye ayak uydurmaya çalışıyormuş gibi yapıyor. Sıkıldım valla ya ne güzel adamı buldum diyodum emekli dedeler gibi oldu
- +1 yıl
Canı birşeye mi sıkkın sana diyemiyor al karsına konuş ne diyecek bak bakalım biz bayanız yapamayacagımız bir şey yok kocanı en iyi tanıyan sensin neyi sevip sevmediğini de bilen sensin
Bak kardeşim sana taktik vereyim. Bir gün adam eve gelmeden al 70 lik vodka falan meyve de al süpriz yap gece sonunda da güzel bi seks bitti. sana bu 2 ay gider
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler yapıyorum zaten. Sorun bu değil bence
+1 yılNeden böyle oldugunu sor canını sıkan bişey vardır belki herşeyi gezmeye mi bagliycaksın adamın halini hatrını sor
02 Yorumla
Soran+1 yılKafanda kurma diyor bana değişmedim diyo
- +1 yıl
Kafanda kurma lafını dediyse bı şeyler vardır bu işte takip et
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendik tamam dagilin ben yoruldum diyor 😁😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAh ahh keşke bana da senin gibi birisi nasip olsaydi sansima benim...
00 Yorumla
+1 yılTanıdığım güzel bir avukat var lazım olucaksa eğer benimle iletişime geçebilrsin hahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhahsahdh umutsuz vaka mı
+1 yılKocanız normaline dönmüş. En mantiklisini yapıyor şu ekonomik koşullarda ,,😅
00 YorumlaMaddi sıkıntılar varsa onlardan dolayı olabilir veya işin stresi durgunluk yaratabilir
00 YorumlaBelki mutsuzdur içinde bir dert vardır anlamayı dene ruh hali nasılsa öyle davranır insan
00 Yorumla
+1 yılKocanız oğlak burcumu?😂
04 Yorumla- +1 yıl
@izyonex benimde burcum oğlak. Kendimden biliyorum o yüzden sordum kötülemek için değil.
- +1 yıl
hayır kötülediniz demedim burçla alakası yok inanın, artık çoğu insan böyle her burçtan insan bu şekilde, tüketimden ve çok fazla alternatif olduğundan, bazı şeyleri kolay elde edebildiğinden sıkılganlık yaşıyor herkes, yetinememe var. özetle insanlar doyumsuz sıkılgan sürekli elindekinin daha iyisini daha farklısını istiyor
Soran+1 yılEvet oğlak hahahhd
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam hayattan soğumuş resmen 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bişey yapmadım ya bahshdjk
- +1 yıl
senlik değil sanırım konu :)
+1 yılsadece ondan mi kaynakli?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden olduğunu düşünmüyorum çünkü ben her halükarda eğlenmeyi biliyorum hiçbir şeyden şikayet etmem kolay kolay. Bulunduğum ortamları da neşelendirip enerjiyi yükseltebilirim onda işe yaramıyor. Belki de o da çok kaygısız görüp bundan sıkılıyordur onu bilemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çocuk da var ise bitmişsin zaten sen..
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok daha 1 yıl bile olmadı evleneli 5 ay olmak üzere
+1 yılKlasik evlilik... her evliliğin kaçınılmaz sonu
04 Yorumla
Soran+1 yılValla evlenmeyi de istemiyordum onu tanıyana kadar çünkü çok sıkıcı geliyordu evlilik. Onunla farklı olacağından çok emindim o da aynı oldu hayır ne var yani böyle olucak ortada bişey yok ki
- +1 yıl
Evlilik oldu evlilik. Boşuna kendini kasma evlilik budur alış buna.
Soran+1 yılSiz de mi böyle
- +1 yıl
12 senedir bı sitedeyim belki binlerce evli insanla konuşmuşumdur farklı olan görmedim. İyi geceler.
+1 yılBu yaşta çökerttin demek adamı 😂jdjdjd
03 Yorumla
Soran+1 yılBenle insan yaşlanmaz valla bulmuş benim gibi karıyı napıyo manyak ahhahdj
- +1 yıl
Kusura bakma adam da hal bırakmamışsın 😂
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım napmış olabilirim
+1 yılMaddi sıkıntılar vardir
00 Yorumla
+1 yılKöprüden geçene kadar ayıya dayı demiş. :D
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına gelince türkiyedeki erkekler 😏
00 Yorumla
+1 yılBunu için sen bir şey yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik zaten öyle anormal gözüyle bakma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Başkasına vererek mutlu olabilirsin
00 Yorumla9.5 10 gibi mi uyuyo 😳
00 YorumlaÜrün satılınca reklamlar bitti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çalıştığı iş yorucudur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBize mi soruyon? Sorsana kocana.. 🙄🤦♂️
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyom cevap alamıyom? Kafanda kurma diyor napim
Cevap sahibi+1 yılEe kurma o zaman...
Soran+1 yılKurucam
Cevap sahibi+1 yılKur ama tantana etme o zaman?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe için harcadın hiç düşünmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu saatte üçüncü postayı atması lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlenince böyle olmam umarım
12 Yorumla
Soran+1 yılLütfen
- +1 yıl
Esime de bağlı bi durum
+1 yılKendin gez dolas
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz o da gelecek ahhahs