Yeni evliyiz ve kocam ilgisiz sürekli oyun oynuyor bu durumdan rahatsız oluyorum. Oysaki sevgiliyken çok güler çokça muhabbet ederdlk. Bu duruma uzuluyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
1. **Duygularınızı İfade Edin**: Kocanızla hislerinizi ve endişelerinizi açıkça paylaşın. Ona, oyun oynamasının sizde nasıl bir etki yarattığını anlatın. Ancak bunu yaparken suçlayıcı bir dil kullanmaktan kaçının. İletişim, anlayış ve empati, her türlü ilişkinin temel taşlarıdır.
2. **Ortak İlgilere Odaklanın**: Belki de kocanızla birlikte yapabileceğiniz ortak bir hobi bulabilirsiniz. Bu, hem kaliteli zaman geçirmenizi sağlar hem de kocanızın oyun oynamak için harcadığı zamanı azaltabilir.
3. **Profesyonel Yardım Almayı Düşünün**: Eğer durum düzelmiyorsa, bir ilişki danışmanından yardım almayı düşünebilirsiniz. Profesyonel bir danışman, sizin ve kocanızın birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Ne yazık ki bazen insan evlendikten sonra bazı özelliklerini sonradan öğrenebiliyor ama her şeyin üstesinden gelmek mümkündür hani derler ya ölüm haricinde her şeyin çaresi vardır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşından sonra evlenmek boşuna... 20 li yaşlarında yanımda olmayan kadını 30 lu yaşlarında hiç olunmaz ya da aynenn bu şekilde olur olur ise işte... Kadınlar en değerli zamanlarınızda zaman var nasılsa demeye devam edin lütfen 30 dan sonra başlayın sonra niye seven olmadı ya beni diye 😏
Eskiden nineler kızlara hu hu uyan geldik derdi şimdi feminizim zaman var rahatına bak diyerek kandırma peşinde...30+ geçince uyanıyor prensesler zaman geçmiş one nıght stand için erkekler yanlızca ama yanlızca yazmaya başlıyınca aklınız başınıza geliyo 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla şu kocalarinizin Cidden elinden çekin alın telefonu. Ortalık 30 35 yaş oyun oynayan adamlarla dolu. Hayır oyun bizim hakkımız bu yaştaki adamlar sabah akşam etkinliğe girip oynuyor biz gençlerin önüne geçiyor. Düşünüyoruz birde evli bu adamlar eşlerine ilgi versinler diyorum ama adamlar gözünü hiç ayirmiyor oyundan ya inanır mısın biri bir şey yazsın sabah akşam fark etmez onlarda yazıyor bir küfür kavga kıyamet geyik dönüyor bu evli 30 yaş üstü adamlarda gına geliyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBı kere aliyoruz iki kere aliyoruz sonunda artık sinirlenmeye basliyoruz. İnsan da biraz kendi düşünür. Beklentim bu yönde en azından.
Cevap sahibi+1 yılAbla sen oyunlardaki ortamı bilsen bırakmayacağını anlarsın. Kendini düşündüğü için oyun oynuyor oyun keyif veriyor diğer oyuncuları ezmek üstünlük kurmak vs. O yüzden bırakmaz. Ama onu oyundan koparacak tek güç sensin kendi kendilerine bırakmazlar çünkü ortam var oyunlarda kendi yaşıtları çok fazla evli olupta bir tür kıraathane gibi düşün. Ama bunların yüzünden gençlerde bırakıyor oyunu
Soran+1 yılÇok bilmiyorum denedim ama sıkıldım açıkcasi galiba yaşlanmisim :) deneyeceğim. Yani elimden geleni yapacağım. Bağımlılık yapmış sanırım kopmakta çok zorlanıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet öyleler ya özellikle online oyunlarda bu dayilara oyunu bıraktırmak için çok yaptırım yaptık ama daha çok yapışıyorlar bazıları oyun kapanana kadar oynayacağım diyor
Soran+1 yılBen başaracağım inaniyorum kendime :) ama gerçekten bı zamandan sonra neyin hırsı neyin oyunu yani anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılİnşallah başarırsın abla bizim oyundaki adamların esleride yakın zamanda böyle yaparlarda kurtuluruz umarım. Oyuna güncelleme geldikce yeni güçlenme itemleri vs gelir onları kasana kadar aralıksız oyunda olmak gerekiyor geri kalan eziliyor işte bu yüzden bırakamıyor hırs yapıyor
Soran+1 yılBenimkide aralıksız oynuyor vallahi zaten geçme imkanı yok ki birinin bide çok hırsla oynuyor. Klan savaşı yapıyorum v. s diyo.
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYaa bu daha ne ki sen bide çocuk olunca gör onu😅 inan nasıl düzeltirsin bilmiyorum, bende yorumları takip edeyim bakıyım belki kafama yatan mantıklı bi çözüm yazarlar ☕️
05 Yorumla
Soran+1 yılAman aman :) umarım duzelirler. İnş. Sana da güzel tavsiyeler çıkar :)
- +1 yıl
Benim evdeki ağır vakalardan 🤣 Umudum Kanepe ile Wc arasında dolanıp duruyor 🤣
Soran+1 yılO derece diyorsun :) aman Allah yardımcın olsun :))
- +1 yıl
Amin canım evde böyle mandalar olan herkese allah yardım etsin😅
Soran+1 yılHahah çok tatlisiniz. :) amin amin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapamazsın, kendisinin farkına varması lazım birşeylerin 😉😉
12 Yorumla
Soran+1 yılYa kendini haklı görüyorsa. Yni bı sorun olmadığını dusunuyorsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu durumda olan milyonlarca kadın var kadınların ilgisizlik karşısında ne kadar kırılgan olduklarını umrsamamak en büyük zulümdür 😏
134 Yorumla
Soran+1 yılÇokta kırıcı. Ben hep diyordum ki biz evlenince çok güzel vakit geçireceğiz. Hiç konusmuyor değiliz. Sadece son zamanlarda sürekli oyun oynayıp sadece futbol izlemek için ara vermesi kırıcı fazlasıyla :) galiba biz kadınlari beklentilerimiz yoruyor
Cevap sahibi+1 yılolabilir beklentiyi ne kadar az tutarsan o kadar az kırılıyosun bu hayatta tespitin güzel teoride yanılıyoruz
Soran+1 yılBazı şeyleri çok güzelleme yapıyoruz içimizde ondan bu kirilislar. Aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle söyledikletimizin ayrı bir nüansı var anlamak naiflik gerektirir 🙂
Soran+1 yılBilmukabele :)
Cevap sahibi+1 yılherşeyi onaylayan sihirli kelimeyi kullandığımıza göre dağılcakmıyız 😅😂
Cevap sahibi+1 yılnaiflik de ince rıhlu insanlara özgüdür herkes göremez 🙂 tıpkı şu an bunu okuyan kadının görmesi gibi ☺️
Soran+1 yılBence aslında bı çok kadın ince ruhlu kimi zaman kirildigimizi gizlmeyi marifet sanıyoruz. ya da karismizdaki üzülmesin diye susuyoruz. Aslında kendimize haksızlık yapiyoruz tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılsustuğumuz her zaman kendimizi kırıyoruz içimizde teşekküre gerek yok karşılık bulmak isterdim teşekkür yerine
Soran+1 yılInanın bende bunu çok isterdim. Umarım bir gün anlasiliriz
Cevap sahibi+1 yılanlaşılıcak çok şeyimiz var bazen insan susarak bile olsa konuşmak isityor öyle bakarak anlaşılmak gibi çok şey konuşucaz bi dertleşssek çok şey dökülücek yerlere toparlayan ikimiz olsk iyi anlıyosun beni çünki şu an onu hissettim
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız. Sanırım yaralarımız yakın :) bende sizin beni anladığınızı hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılhisler karşılıklı sizinde dediğiniz gibi bilmukabil 🙂yaralarımız kabuk baglamış tatlı kaşıyoruz baksana ☺️
Soran+1 yılHaklisinix biraz öyle oldu biz anca kendimize zarar verelim. Hiçte umutsuz bı ev kadını olurum diye düşünmemiştim ama :)
Cevap sahibi+1 yıldüşüncelerimiz bazen hayatımızı yönlendirmiyor ne yazık ki bu arada gizliden çıksam profilime gelseniz sakıncası var mı? burdan konuşmak zor oluyor birazcık yanlış anlamanızı istemiyorum ama 🙂
Cevap sahibi+1 yılbence umutlarınız Hâlâ canlı canlı olan yalnız umutlarınız değil hislerinizde öyle hissetmesini bilmeyen birileri oldugu için his kaybı düşüncesi oluştu bizde 🙂 şu an hisşerimizde tepkilerimizde birbirimizi anladığımız iiçin canlandı diye düşünüyorum 🙂
Soran+1 yılOlur tabi. Ama uygulamayi tam kullanmayi bilmiyorum. yok yanlis anlasilcak bişey yok. :)
Cevap sahibi+1 yılsiz benim ğrofilime girin tabib atın ben yazıcam size bildirim düşücek tir 🙂
Cevap sahibi+1 yılçıktım gizliden
Soran+1 yılBen sizi kadın sandım. Kusura bakmayın sizinle özelden konuşmam doğru olmaz. Özür dilerim.
Cevap sahibi+1 yılsorun değil üzüldüm şu an 🙄
Soran+1 yılÇok özür dilerim. Kırmak istemedim sizi lakin doğru olmaz. Anlayışınız için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılyanlış bi durum olucagını düşünmemiştim doğrusu kendini bilen insanlarız
Soran+1 yılTabiki kendini bilen insanlariz. Asla sizinle alakali bir durum değil. Ben çokta memnun oldum yorumlarinizdan. Ama ben aynı şekilde eşimi farklı bı kadınla özelden konuşuyor gorsem yanlış anlayabilirim. O nedenle.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum hislerimizin aynı olması çok güzel bi durumdu sırf bu yüzden konuşmak istedim 🙂
Soran+1 yılUmarım kendiniz gibi insanlarla karsilasirsiniz :) teşekkür ederim yorumlarınız icin
Cevap sahibi+1 yılyorumla ibaret diil yazdıklarım sizi hissettim karşımda benim gibi biri var benim kadın versiyonum gibi 🙂
Cevap sahibi+1 yılMerhaba nasılsınız 🙂
Soran+1 yılIyiym teşekkür siz nasilsiniz? Bu arada siz zaten bana istek atmissiniz. Muhtemelen başka bı yorumumu begenmistiniz.
Cevap sahibi+1 yılgizli yorumsa göremiyorum 🙂
Cevap sahibi+1 yılkabul ettiniz mi?
Soran+1 yılYo etmedim. Yorumları gizli yapmıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılanladım hatırlayamadım ben
Cevap sahibi+1 yılşu an napıyosun
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılAynı eve girince böyle oluyor. Oyun oynaması kötü bir şey çünkü bağımlılık yapıyor. Sohbet etmeyi özlediğini söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim aslında bı kaç kez. Ama çok anlaşıldığını dusunmuyorum. Çünkü o bütün gün oyun oynamakta bı sorun görmüyor
- +1 yıl
O zaman eve gelince kapıyı açma, yemek yapma, uyurken ondan sonra yatağa gir yasa o yatağa girdiğinde ondan uzaklaş öyle uyu, sohbet etmeye çalışma
Önce konuş baktın olmuyor onun gibi ona davran ilgisiz davran umursama bak nasıl ilgisini çekersin ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneyelim bunu da
+1 yılKarşına alıp konuşacaksın. Beklentilerini söyleyeceksin. Neden evlendiğinizi anlatacaksın. Öyle evlilik mi olur
017 Yorumla
Soran+1 yılDenedim aslında bunu. Kimi zaman hak veriyor kimi zamanda haksız olduğumu düşünüyor. Hayatına müdahale ettigimi düşünüyor. Ama aslında alakası yok. Vakit bölünebilir
- +1 yıl
Vakit bölünmeli zaten. Bencilce bir evlilik sağlıklı ilerlemez
Soran+1 yılEvet haklisiniz.
- +1 yıl
Dediğim gibi karşına alıp konuş. Böyle bir evlilik hayal etmediğini onu çok sevdiğini tabiki oyun da oynayacağını ama sana da vakit ayırması gerektiğini uygun bir dille anlat ona
Soran+1 yılDeneyim yine deneyeceğim. Umarım bı yarari olur bu defa
- +1 yıl
Denemelisin evliliğini kurtarmak için mecbur. Ne kadar süredir evlisiniz ve çocuk var mı?
Soran+1 yılYeni evliyim 7 aylık. Çocuk yok.
- +1 yıl
Sorunlu bir evlilik çocuk yapmamani tavsiye ederim
Soran+1 yılEvlilik Oturana kadar değil mi
- +1 yıl
Otursa da bir müddet beklemekte fayda var. Çocuk olunca ayrılmak çok daha zor oluyor
Soran+1 yılEvet haklısınız. Süreçte çok zorlar. Gerçi eşimi gerçekten çok seviyorum. Umarım her şey düzelir
- +1 yıl
Ne kadar seversen sev karşı taraf seni anlamadiktan sonra ya da değer verip vaktini ayirmadiktan bir süre sonra hiçbir anlamı olmuyor artık ayrılmak istiyorsun o yüzden dedim
- +1 yıl
Umarım her şey düzelir sizin adınıza
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için
- +1 yıl
Rica ederim Allah kalbinize göre versin
Soran+1 yılSizinde umarım kendiniz gibi insanlarla karsilasirsiniz hep
- +1 yıl
Amin inşallah 🙏
Bakim yap ve sende ona ilgisiz davran bir sure
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu da deneyelim bakalım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende takmıştım oyunlar oynuyor videolar izliyor diye en sonunda boşarım seni bôyle ilgisiz eş olmaya devam edersen evliliğinden dahamı ônemli telefonun dedim şimdi bıraktı okadar bakmıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben konuştum ama pek bişey değişmedi tekrar konusacagim. Umarım düzelir kötü bı süreçtir
Cevap sahibi+1 yılBiz de sürekli tartışıyoduk sinir bozucu bişey sende umursama sende onun yaptığı yap bôyle olucaklarsa ne diye evleniyorlar başımızı yakıyorlar
Soran+1 yılRehabilitasyon merkezi gibi olduk. Aslında hepimiz biraz ilgi ve anlaşılma istiyoruz.
+1 yılSağol abla artık evlenmek gibi bi cümle bile geçmiycek aklimdan😑
04 Yorumla- +1 yıl
Sen daha da ilgisiz davran o zaman düzelir
Soran+1 yılYok yok kesinlikle öyle bi çıkarim yapma. Hayatta en güzel şey sevdiğin insanla beraber kaliteli bı hayat sürdürmek. Herkes aynı değildir. Umarım çok güzel sevdiğin konusabildigin en önemlisi de anlasilabildigin bi evliliğin olur :)
- +1 yıl
Yaa ne kadar iyi kalpli, harika birisiniz böylee😭🥹💝💖💞
Soran+1 yılSizde oylesiniz ❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef ayni tip kocalara sahibiz, benim dilimde tuy bitti artik, umursamiyorum, ben de kendimi dusunup kendimi dusunuyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılNe hayallerle evlenip ne hayatlar yasiyoruz maalesef. Sanırım bende umursamamayi öğreneceğim
Cevap sahibi+1 yılUmursamadikca daha rahat davranmasi da rahatsiz ediyor artik beni, kocalik gorevlerini aksatmaya basladi, bakalim nereye kadar gidecek
Soran+1 yılBeni de sinir ediyor ki oyun oynamasi aşırı sinir ediyor. Valla Allah yardımcın olsun. Bu da bir nevi psikolojik şiddet
Cevap sahibi+1 yılAmin canim Allah cidden yardimcimiz olsun, kesinlikle katiliyorum sana. Ne zamandir evlisiniz?
Soran+1 yıl7 ay oldu. Aslında biz iyi bı cifttik. Tabi hani hep derler ya ayni eve girmeden anlasilmaz diye. Aslında öyle kalp kırıcı ne sözü var ne başka biseyi ben ilgisizliginden çok şikayetçiyim ama. Siz ne zamandır evlsiniz. Çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılBizim de bir bucuk sene oldu iste, dedigin gibi kirici birsey yapmiyor ama hicbirsey yapmamak da kirici oluyor bir nebze. Ilgisizlik zaten dayanilmaz noktada, ama iste evlilik oncesi ve sonrasi cok degisiklikler var ve bu beni konumus olmama ragmen rahatsiz ediyor cunku hicbirsey yapmiyor. Evlendi hayatini garantiledi bundan sonrasi umurunda degil gibi.
Cevap sahibi+1 yılCocuk konusunda cok talihsiz bir olay yasadik ilk aylarda, korunuyorum artik, Şu an dusunmuyorum yani
Soran+1 yılNe kadar kötü değil mi garantiledi değişti demek. Ilgisizlik zaten çok çok kötü bişey daha da kırıcı gerçekten. Ama düzelecegine inanmak istiyorum. Ben konusuyorum mesela o gun normale dönüyor. Ertesi gün yine aynı
Cevap sahibi+1 yılAynilar benim esim de ayni, birgun surmuyor duzelmesi sabah soylesem aksamina yine ayni. Benim cidden umudum yok artik, yapcak adam deger verir kadinina, ilgi gosterir, el ustunde tutar, ittirmeyle yaptirilacak seyler degil bunlar, insanin icinden gelmesi lazim.
Soran+1 yılAynen öyle. Elimde zaten düşüncesi. Aslında çok ta beklentimiz yok ama o bile görülmüyor. Insan bazen iki hoş sohbet bekliyor. Sanki evlenince herşeyin büyüsü bozuldu. cok yazik
Cevap sahibi+1 yılBizim ozel hayatimiz da etkilendi bunlardan, evde sogukluk olunca herseye bulasiyor. O kadar anlatcak sey var ki aslinda dusunuyorum, konussak rahatlarmiyiz acaba? Ciksam mi gizliden? Ona bile emin degilim
Soran+1 yılOlur ama sen bilirsin yine de. Tabiki bı evin içine soğukluk girince her şey daha da kotuya gidiyor
Soran+1 yılBide çok umutlarla bı yola çıkıp daha yolun başında tökezlemek insani yoruyor. Istediğimiz zaten sadece çokta bişey değil insan bunu da göremeyince iyce yıkılıyor
Cevap sahibi+1 yılNe kadar guzel ifade ettin, cidden ruhumun yoruldugunu hissediyorum bazen.
Soran+1 yılInanki bende. Ve geçici bişey olduğunu da düşünmüyorum. Hayal kırıklığı farklı bı seviye
Cevap sahibi+1 yılEvet cunku biz bugunku durumu tahmin edip evlenmedik, buna hic hazirlamadik kendimizi, resmen kandirilmis hissediyorum
Soran+1 yılAynen öyle kandirildikta zaten bı bakımdan. Ben yalnız kakicaksam gerek yoktu ki evlenmeye. Eve gelince sen boyna telefonla oynucaksan ne gereği vardı o kadar sıkıntının
+1 yıldaha çok üzülürsün böyle giderse suç sende. vereyim tüyolar da yapışkan yap onu kendine :)
00 Yorumla
+1 yılAşkım hep böyledir aşk geçici saygı kalıcı derler saygı yitirilmediyse devam edilmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygıyla alakali hiç bı problem yok aramızda ama hani beraberken konusabiliyorduk. Şimdi bunun yitirmemize uzuluyorum
Vur tekmeyi boşa yeni sevgili yap böyle ilgisiz erkeklere bu lazım
00 Yorumla
+1 yılBelki sen sohbet başlatmıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben baslatiyorum genelde. Ve sessizlesince fark ediyor. Acaba biraz sessiz mi kalsam
- +1 yıl
Evet bunu dene
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beraber oynayın oyun.
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlarda söyledim ve indirdim bende oynamaya başladım. Ama sürekli hiç bırakmadan oynayamam ben sikiliyorum
Soran+1 yılOda var ama clash of clans
Soran+1 yılAslında bırakmıştı oyunu ama sanırım oyun bağımlısı
Soran+1 yılÖyle öyle gördüm zaten. Haklisini
+1 yılKonuşmayı denedin mi bu durumu?
06 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama degisen bişey olmadı diyebilirim. Çünkü ben bundan rahatsız oluyorum deyince ona sürekli müdahale ettifimi dusunuyor.
- +1 yıl
mudahale edeceksin tabi ki kocan çünkü. Sende bir kadınsın ilgi görmek kadın gibi hissetmek isteyeceksin. hakkındır.
Soran+1 yılYine konuşmayı deneyeceğim. Sanırım rayına oturana kadar konuşacağım. Umarim çabam işe yarar
- +1 yıl
Umarım yarar. Bu sürede elimden gelen desteği verebilirim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim aslında verilen tavsiyeler yorumlar bile destek.
- +1 yıl
Rica ederim sen bilirsin.
Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Belki geçici bir süreçtir
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir
Demek umduğunu bulmadı
06 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kırıcı sanki :) bişey umarak evlenilmez ki. İlgisizligin tek nedeni umduğunu bulamamak değildir bence.
Soran+1 yılAlışkanlık bağımlilin Senelerdir oynuyormuş. Benim oyunlar konusunda çok bı bilgim yok açıkçası sırf beraber zaman gecirmek adına bende indirdim beraber oynayalim diye ama sikildim. Annemde surekli oyun oynuyorsun diyordu bana diyo mesela.
Soran+1 yılNeden şikayet etmeyeyim. Herşeye zaman ayırabilir oyun da oynayabilir muhabbette edebilir.
+1 yılNormal davran
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. ne oyunu
02 Yorumla
Soran+1 yılClash of clans
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ona yanaşıyor musun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep mi böyleydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
renk katarak
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam ilgisiz davranıyor. Eskisi gibi olmak için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler