Düzenli
Düzensiz
Kaoslu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç düzenli bir ilişkim olmadı. Sevgililik konusunda şu ana kadar bahtım hep karaydı lakin ben ilerisi için pozitif ve umutlu bir bekleyiş içersindeyim. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Beyaza boya kara bahtını kurtar kendini xd
iliskim olmadı, flört vs oldu onlar da b. k gibi oldu. bi kaç kez aşık oldugumu sandim o da sadece acı verdi. doğru kisiyi de bekle bekle gelmedi.
Yanlış durakta durursan istediğin otobüs gelmez xd
Cevap
41Cevap
Tuhaf bir şekilde düzenli ilişkilerim oldu pek düzen sevmesem de şaka maka yürütüyorum bu işleri ahah
Kank sen evlendiydin demi xd
Sen zirveye ulaşmışsın xd
Ahah
Genelde kaoslu oldu düzenli ya da düzensiz olması belirsiz ama kaos kısmı çok barizdi
Başka kaos yaşanmaz umarim
Umarım sakin kalmak istiyorum artık
İsteyen istediğini yaşar. Düzen istiyorsan düzen seni bulur
Düzenli ama dengesiz partnerler
Daha tahtarevalkuye oturunca dengede kalabiliyor bir balans ayarlı subvansiyonlu ilişki yaşarsın inşallah
Aman yok yok iliskilere alerjim var artık 😂😂 öyle bir ihtimal olunca hapşırık tutuyor 😂😂😜
Öksürük tutarsa sıkıntı hapşırık damar açar uyku açar yufka açar dürüm açar xd
Dürüm olmuş 45lira deşme yaramı 😂😂🥺
Kiyacan paraya alacan dürümü yoksa miden sana kin besler karnın sana küser
😂😂😂 alıyorum zaten
Bu kadar kaossuz hayat olmaz organların birbirini yemeli iç dunyan karismalai depresyona girmelisin acıklı dramı filmler izleyip daha çok durum yiyip kilo alıp daha sonra tartıya çıkıp limon yemiş bebek gibi yüzünü ekşitnelisjn bunları yapmazsan düz durum yemiş olursun böyle hayat geçmez xd
Biz zamanında çok kaos yaşadık durulma dönemi simdi👍
Dalgalandın ve duruldun the end...
Yes... you understand me...
Yes du ay xd
Yaw he he😂
Hohoho noel babuş xd
Hayatım boyunca ilişkim olmadı xd
Hayat bitecek barisim yap bir hatun xd
Düzenli ama bol kaos içeren ilişki desek daha doğru olur
Allah ikinizi de rahmet eylesin xd
Ne ikimizi onu rahmet eylesin banane jsjdd
İlişkiyi iki kisi yaşamıyor musunuz bjr tek o mu aşık sen de ona aşıksın o zaman çifte mezar kazılır xd el fatiha xd
Ne aşkı ben onu gömeli çok oldu Allah rahmet eylesin jdjf
Amin fatiha oku yasin oku adı yasinse bir daha oku xd
Dua falan yok ona Allah versin jdjdjf
Beddua var xd
Ergenliktekilerin çoğu kaoslu veya düzensizdi, yetişkin hayatımda artık düzenli olması için uğraşıyorum.
Allah yardımcın olsun
Soruya çok güldüm. Çok çetrefilli oldu ya o nedenle kaoslu dedim. Zor bir hayat zor aşk falan...
Zor aşk kaos getirir düzene girmeyen aşk kalbi heyelan yapar sonra kayan kayar kayamayan çiğ altında kalır xd d
Aptal olduğum için ve bu devrin insanı olarak yetiştirilmediğim için hep düzenli ilişki yaptım.
Allah bozsun hocam artık zamanı geldi düzene son xd
Ben ataerkil inanıştayım bu yüzden bu devrin insabj değilim en son başıma 5 yıllık ilişkimde aldatılma şoku yaşayınca ne yapacağımı şaşırdım.
Uzun süreli bir ilişkide böyle olması insanın hayatını derinden etkiler hocam seni anlayabiliyorum
İlişkilerim olmadı ilişkim oldu o da yeterince düzenliydi, o kadar düzenliydi ki arkadaş dayanamadı gitti😂
Bu kadar düzen olmaz arada kaos lazim ne bilim çorabın teki diğer coraptan uzakta bir yerlere atılmalı felan xd
Bilmem xd
Hayatım boyunca hiç ilişkim olmadı ki düzenli ilişkim olsun
Olue elbet
Hayırlısı ise olsun kardeşim
@FeshiMüna beğeni için teşekkürler
Ben senin hep iç sesin olurum ayıpsınız 😆jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjs
O zaman şu soruya beklerim
Hal hatır sordum engelledi birisini merak etmek ile suç mu işledim? ↗
Hep düzenli, bağlı ve sadakatli başladım ilişkilerine
Harika hoxam devam
👍🏻✌🏻
Düzensiz iki tanesi hariç ama bunun içindende bir tanesi sayesinde aşktan evlilikten soğudum
Allah rahmet eylesin xd
Emin değilim, çünkü ben pek isteyemiyorum düzensiz oluyor sonra işte.
Korkunun ecele faydası yok xd
Mesafe ilişkim uuzn sürdü garip bir şekilde düzenli öncekiler hep kısa ve fostu
Uzun olsun bizim olsun
Aslında çok sevmeme rağmen hep kauslu yaşadım aslında ya da şartlar öyle gerekiyordu
Kaynana bölüm sonu canavarı çıktı xd
Yani işte dedim ya şartlar öyle gerektiriyordu
Kötü hava koşulları xd
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası gibi bir şey işte 😂
Hasta eder xd
Düzenli ilişkiyi severim ama düzen beni hiç sevmedi
İşte bu xd
Acıyı seven kadın.
Erkeği seven değil.
Ben denk gelmedim.
Bir kadın olsun dedim.
Olsun hocam
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kadin olmazsa hayat çekilmez hocam disil enerji lazım xd
Orası ayrı ama daimi olmayacak.
Anladın sen onu
Analdim hocam xd
Yani daha ne diyim :::))))
Düzenli olmaya çalışan , kaoslu hareketli ilişkiler...:D
Allah kurtarsın gardaş xd
Saol gardaş hahah
Recai ederim xd
İlişkim olmadı para kariyer Peşindeydiö hiç aklımı karıya kıza vermedşm
Zamanı geldi hocam
Evet artık zamanı geldi arayıştayım dkfıf
Bu seferde ben sevemiyorum
Seversin hocam az kaldi
Umarım hayırlısı olsun
Maalesef bütün yasaklar bütün kaçamaklar beni buldu
Evwt hocam olan oldu
Hayatım boyunca bir ilişkim oldu oda 4 sene sürdü..
İstikrarlı bir ilişki olmuş. Di li geçmiş zaman peki neden sonlandı
Anladim tamam
Şıklar arasında hiç ilişkim olmadı yazmaması kalbimi bir tık kırdı. Jdndns
Bir tane yapın gari xd
107 yaşındasın şimdiye kadar yapmadıysan obur tarafta bulursun bir Nuri xd
Zebraniler mi bilirim ben onları kankalarim olur içlerinden en yakışıklısın sana yapacam sözüm olsun xd lucifer halt etmiş olacam yanında zebraniler desenli erkeklerdir. Hem siyah hem. Beyazdır takımları Beşiktaş ve juventus artı altaydır ve fulhamdır xd
Beyaz istesen ne olur ki küresel ısınmadan dolayı herkes kara oğlan oldu zor bulursun süt beyaz erkek xd wanted yazılı kağıt çıkart piyasaya beyaz tenli erkek aranıyor bana ulaşın de yine kimse çıkmaz çünkü herkes kara bu sıcaklardan sonra zenci olmayan yoktur xd
Şansa kadere kongolu ve doblo arabasi olan kara bir oğlana denek gelip kabileye gelin gidecek gibisin afrika dansı öğrenmen lazim xd
Ormancı mi bu çocuk xd orman genel müdürlüğünde mi çalışıyor ne odunu meşe mi çam mi cam ise yakalanirsaniz içeri girersiniz diyim ben şimdiden sonra demedi demeyin xd
Benim gördüğüm zebraniler kömür atıyordu ben bilmem odun atanı görmedim bazıları osuruyordu öyle yakiyorlsrdi harliyrolsrdi ateşi grizu patlaması felan oluyordu zor kaçtım mekandan xd
Zebranilerin efendisi Saurondur o da gücünü asla kimseyle paylaşmaz pardon kalbini xd
Gerçek aşkı bulamadım. Sahte ilişkilerin karakteristiği de her zaman düzensiz olmasıdır.
Bulursun inşallah hocam
Saçma sapan bir ailenin saçma sapan bir çocuğu olarak saçma sapan ilişkilerim oldu ve saçma sapan biriyle evliyim.
Saçma sapan diye bir şarkı var dinleyin xd
Saçma sapan şarkılar dinlemiyorum ;)
Geçmişim entrikalı ilişkiler ile dolu hepsi b*ktan hepsi iki yüzlü başka soru :d
Gelecekteki ilişkilerinden beklentin nedir xd
Kalbim kalmadı, aşık olsam bile toksik olurum buna evrilttiler beni, çok bir beklentim de kalmadı ilişkiye dair. sanki ilişki yaşayacağım partneri değil yeni gizli düşman seçiyorum hayatıma, ağlayamıyorum bile, güzel duygu tadamadim hiç aşka dair.
Umudunu yitirirsen kalbinin ışığı söner. En azından mum ışığını yak ki birj gelip mumyan olmaya aday olsun. Seni ölümüne mumyalanana kadar sevsin. Aşk bal mumu heykeli olmaktır xd
Nasibinin nereden geleceğini bilemediğin için bu ilişkileri yaşadın bilsen bile denersin çünkü insanların başına ne geliyorsa meraktan gelir xd
Tam türk dizilik hayat o zaman
Doğru dürüst düzenli ilişkim olmadı. Ya düzensizdi ya kaos hakimdi.
Olur elbet hocam
Olmasın kardeş, böyle iyi. 😊 Alıştım ben.
düzenli düzensiz. Yani bunda bile bir düzen yok.
Kardeşim bir duruşun olsun. Ya düzen ara ya takıl
Düzensiz
Ama böyle olmasını tercih eden benim düzenli ilişki bir yerden sonra bunlatıyor ve heves bitiyor.
Düzenli bir ilişkim olamdı sadece çocukluk aşkım vardı.
Ah o çocukluk aşkları
Çocukluk aşkı dediğimiz şey çok masum bir şeydir.
Evet
Tek bi düzeysiz ilişkim olmadı Ya şanslıyım ya da doğru insan seçmesini biliyorum :/
Hep iyiye gidiyor bu sefer olacak derken b. ka sarması meşhur galiba ben mutlu olamayacağım..
Belli olmaz kank
Düzenli olsun diye , toplamaya çalıştım..
Sonra noldu
Olmadı..
Nasip
Öyle..
Allah muradinizw eristirsin
Sağol.. hepimizi.
Amin
Hayatımda 2 sevgilim oldu 2si de 2 hafta bile sürmedi. Anlayacağınız ilişkim olmadı sksjgjv
Onlar sütten xd
Hayat bir düzene girmesi lazım ondan sonra o düzene girer para ya her şey para
Para lazım
Hep düzenliydi son 1 yıldır düzen hak getire
Düzen neydi felan xd
Modunu açtıysa erkeklere rahmet okuyorum xd
Amin amen amon
Olgun birine denk gelemedim.
Başın dertte dostum xd
Yalnız kalayım problem yok. Hemen oldu bittiye getiren insanlar birbirlerini seneler içinde tanıyor boşanıyor. O baştaki değişir umuduna sarılıyorlar. Ben hazır paket insan arıyorum. Evlilik benim için matah bi şey değil, çoğu kez bekarlik daha iyi
Haklısın
Düzenli ve düzeyli
Yakışır
Mersi
İlişkilerim olmadı benim
Daha gençsin olur elbet
İlişkim olmadı hfjh
Yap bir tane usta xd
Hep kaos ksfjkd
Xdd
Düzenliydi ama düzensize dönüştü
Kötü sonuç olmuş
ilişki mi yeniliyor mu NXKSKXKKXKSKXKJ
İçilir kank xd
Fenerbahçe gibi düzensiz kanka djdjdjd
Bu yıl şampiyon olacaklar xd
Bu yıl çekişmeli olacak ama göreceğiz 🤗
B3n gsliyim. Feneri bu yil takdir ettim sonunda Ali paraya kıydı aldı oyuncu ama Gsnin en iyi dönemlerinden birine denk geldi. Veratti talisca ve ramos gelirse lig biter xd
Ben Fenerbahçeli olarak söylüyorum Fenerbahçe eski formuna geri döndü oyuncu kalitesi olarak da hep böyleydi ama ne yazıkkı 5 sezondur böyle değildi şimdi iyi yolda olduğunu düşünüyorum. GS den daha iyi şuanda ıcardı ve torrerirayı GS den çıkar şu an bitik genel olarak görünen o yani kimse kusurabakmasın :)
Evet şu sira Fenerin oyunu Gsninkinden çok daha iyi. Geçen yılda öyle başlamıştı ama tek düzen oynattı jesus ve Okan sistemi oturtunca rekor gelmişti. Tüm takımların oyjnu omurgasına bağlıdır. Kaleci, defans, orta saha ve forveti. Atanı tutanı iyi olacak. Gsnin şu anki oyununa aldanmamak lazim zira oynamadan maç kazanıyor. Icardi bambaşka bir forvet adamda her şey var. Toreria da Icardi kadar önem arz ediyor. Lakin gs sistemini oturtur Icardi şu an göbeğinde show yapiyorken form tuttukları zaman yine 14 te 14 17 de 16 galibiyet kaçınılmaz olacaktır. Liglerde her zaman ilk 5 hafta ve son 5 hafta önemlidir. Fener güzel başladı ve bu sefer kaliteli lider topçuları var. Şampiyonluk iki ezeli rakip ve ebedi dost arasında geçecektir. Bjk buraya yaklaşamaz.
Fenerin oyunu şimdiden oturmuş benziyor Gs halen olma aşamasında. İkisinin * olmuş ve formda halini 10. Haftadan sonra göreceğiz. Gsnin transferleri bittiğinde oyunu oturması 10. Haftayı bulur sonra tutulamaz eğer sakatlık olmaza iki takımın kaderini derbiler belirler. Benim için fark yapmaz her maçı yesinler ben iddiadan paraları cukkalarım xd
Katılıyorum sana ama uzun zaman sonra bu 2 takımın futbol kadrosu kaliteli oldu heyecan yaptırıyor bakalım ne olacak derbilerde en önemli kilit noktası o biz neyse oyunumuza bakalm ajsjsj
Hep boyle olsun ülke puanı çıksın. Ahmak ahmak birbirlerinyemek yerine ilk 2 sira direkt şampiyonlar ligine gitse bu kadar kaos olmaz. Kısaca her şey para xd o yüzden ben oyun analizi yaparım. Oyuna göre yorum yapıyorum. İyi oynasınlar hep galibiyet alsınlar paraya para demeyim xdd
Hayırlısı bende öyle düşünüyorum dostum :)
Düzenden kastın tam olarak ne acaba?🙄
Hiç bozulmayan, pek tartışma olmayan ya da az olan , ılımlı, olumlu, toksik olmayan, anlayışlı ilişkiler bütüni yani istikrarlı bir yapı
Bir kere benim kendim istikrarlı değil.😂 Ayrıca bende çok toxic biriyim🥲 ama olsun tanıyan ve anlayan herkes seviyor🥳🥳
Bir erkeğin bir kadını anlama süresi mezardır ancak ölünce anlar xd
O zaman bizde Drakula'ya gönlümüzü kaptırırız çokta zor değil😌🤝😂
Allah seni zebani erkeklerden vampir erkeklerden drakula tiplerden korusun yoksa işin zor benden demesi xd
Sende haklısın erkeğinde ölümsüzü çekilmez be birde bunun emeklikliliği var🤦♀️😂
Emekli erkek huysuz virjindir xd
Düzensiz. İnceldiği yerden koptu hep.
Incelen her ilişki fırtına kopartır normal sonuçlar
Düzensiz kaosluu belamı aramış gibii🤣🤣
Allah uzun ömür versin xd
102 yıl 10 ay 3 hafta 5 gün 56 dakika 35 saniye 3 salise xd
Allah bereketini artırsın xd
Düzen içinde düzüldük hep
Katılıyorum
Bir tane oldu ondada baya düzenliydi
Düzen iyidir insanı rahatlatır
1 ilişkim oldu onda da aldatıldım
Allah yardımcın olsun gardas üzülme seni hak etmeyen tipler için değmez sil gitsin
Geçmiş istediğimiz gibi olsa geleceği arzulamazdık
Katılıyorum
İyi geceler hocam
valla hep kaos dehşet kan 😂
Daha 19 yaşındasın böyle giderse aşk katili olursun xd
Diyorum ki bu seferki normal psikopat çıkıyor şimdi benim ne suçum var
Analizi iyi yap joharisine gir bebelerin ve loblarina hakimiyet kur
Önüme bakıyorum zaten evet analizde yapıyorum
Bakiyon aradığın gibi erkek yok xd erkekler ölü erkekler vefat erkekler mumya oldular
Hayatın her alanında farklılık gösterdi , biraz düzehli , biraz düzensiz.
Düzensizlik içerisinde düzen denemeleri oldu
Sonra ne oldu
Düzenli ilişki adamıyım
İşte bu
👌👌
sık ve düzensiz
Sıkıntı xd
Evlendim sevgilim olmadan
Hızlısın reis xd
Görücü üsülüyle
Mutlu musunuz
Evet ateşli biri