Ben bu haldeyken onlar çok mutlu?

Evliliğe giden bir ilişkim vardı. 5 senedir beraberdik. Aileler tanışmıştı. Her şeyin güzel gittiğini düşünürken herkes evleneceğimizi beklerken aldatıldığımı öğrendim. 4 aydır hayatında başka kız varmış. Benden sakladı. Bunu kendim öğrendim. Allah karşıma çıkardı. İkimizi aynı anda idare etmiş. Bana yalanlar söyleyip onunla birlikte olmuş aynı evde yaşamışlar. Dünyam başıma yıkıldı. Kıza aşık olmuş. Bana söyleyememiş. Korkmuş. Beni yarı yolda bıraktı. Evliliğe giden bir ilişkim vardı. 5 senedir beraberdik. Aileler tanışmıştı. Her şeyin güzel gittiğini düşünürken herkes evleneceğimizi beklerken aldatıldığımı öğrendim. 4 aydır hayatında başka kız varmış. Benden sakladı. Bunu kendim öğrendim. Allah karşıma çıkardı. İkimizi aynı anda idare etmiş. Bana yalanlar söyleyip onunla birlikte olmuş aynı evde yaşamışlar. Dünyam başıma yıkıldı. Kıza aşık olmuş. Bana söyleyememiş. Korkmuş. Beni yarı yolda bıraktı. Toparlanamıyorum çok üzülüyorum ağlıyorum. Travma kaldı. Şimdi hala kızla devam ediyor. Mutlu gözüküyorlar. Canım çok yanıyor. Sizce yaptığı yanına kalır mı? Allah'a havale ettim. Bedelini öder mi? Çok canım yanıyor. Geçen gece kapıma geldi bana yalvardı affetmedim. Tekrar kıza döndü. Toparlanamıyorum çok üzülüyorum ağlıyorum. Travma kaldı. Şimdi hala kızla devam ediyor. Fotoğraflarını görüyorum. Mutlu gözüküyorlar. Canım çok yanıyor. Sizce yaptığı yanına kalır mı? Allah'a havale ettim. Bedelini öder mi? Çok canım yanıyor.

Ben bu haldeyken onlar çok mutlu?