Aşk İlişkileri Aşksız hayat bayat ekmek gibidir. Siz şu an bayat ekmek mi yiyorsunuz yoksa tazecik mi? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Taze Bayat Diyetteyim xd Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşksız hayat bayat ekmek gibidir. Siz şu an bayat ekmek mi yiyorsunuz yoksa tazecik mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bayat ekmekte güzeldir yumurtaya banıp kızartınca tadı efsane 2 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Afiyet olsun xd Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Sağol 😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Karnım acıktı Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Bayat yerdim ama aşk diyetindeyim 1 7 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Fit yapar aşk diyeti insanı diri yapar iyidir AşkıÖldürmek +1 yıl Bakalım nasıl olacak 😅 IAmarPresterAen +1 yıl Tartıya bin ve nasıl olacağını söylesin xd AşkıÖldürmek +1 yıl Benim iştah asla kesilmiyor 😅 IAmarPresterAen +1 yıl Yemekleri döv. Mesela hamura yumruk ata ata yoğur ve tavada fırında onu unut fazla kızarsın yansın yeme bu kadar basit çözüm xd AşkıÖldürmek +1 yıl Ben yerim benim yememe kimse engel. olamaz 😅 çözüm yok IAmarPresterAen +1 yıl Zehirleyin şu kızı xd
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Ben şu an zehir içiyorum direk 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Şurup iç Barışım xd
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tazeydi biranda bayatladı yavaş yavaş atıyor tepemin tası da hadi hayırlısı 2 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Karar sizin
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bayat ekmek kilo aldırmaz az yersin cünkü en iyisi 😄 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Dogru xd Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bayat ekmek diyip geçme.. kıtır olur , galeta unu olur, yumurtalı ekmek olur jsjssj 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Geçen galeta aldım ben hariç herkes yedi xd Yılda bir ramazan aşkı ramazan pidesi çıkar mübarek ilişki yaşamak isteyen ramazan pidesi yer xd Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀😀 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dün alınmış ekmeği bugün yiyorum. tam bayat da değil taze değil işte arası 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Gideri var gibi bir şey bu xd Yorumla babysharkSmom +1 yıl Gidiyor evet🤣 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah yedirsin xd Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bayat ekmekten köfte yapılabilir. ya da tost. 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Denenir xd Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bayat ekmek iyi ki de yiyorum kafam rahat çekemem hiç bir erkeği 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bayat ekmekler yiyorum. İştahım kesiliyor. O yüzden zayıfladım. 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk olan hayat gıda zehirlenmesi demektir bayat ekmeği tost yapar yerim 😆 1 0 Yorumla
vazgeçtimherboktan Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hiç ekmek tuketmedim aşk ne? Nasıl bi tadı var anlatın bana skjsjsj 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Fırından yeni çıkmış sıcak ekmeğin üzerine Nutella sürüyorsunuz ve cayla içiyorsun öyle işte xd Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kimisine göre aşksız hayat cennetliktir herkesin aşk hayatı güzel olacak diye bir şey yok kişiden kişiye değişir 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Benzetemenizde ilginç olmuş güzel beğendim 😊😊 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Cok tesekurler Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bu ekmeklerin hiçbirini yiyemedim henüz 😄 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Et ye et xd Yorumla khaixx +1 yıl Timam😄 Yorumla
Kemal14531040 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Bayat ki ne bayat ama yine bir umutla arıyorum 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Inalalh bulursun hacım Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Para peşindeyim karı kız aşk önemki değil şu an 1 4 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Parasız hayat yoktur hocam katılıyorum önce para xd Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Benim önceliğim hep paraydı o yüzden aşıkta olmadım jdjdıf Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Umursamıyorum para olsun güzel araçlara bineyim karı kız olmasana olur fjfj Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Olmuş bile kanka xd Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Diyetteyim ben ekmek kullanmıyorum 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Akıllıca xd Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben aşık olamıyorum ya 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah rahmet eylesin xd Yorumla Bikız99 +1 yıl Amen😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayatimda kimse yok maalesef yanlizim 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allaha yakinsin o zaman Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ekmek yemiyorum 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Su iç Su hayattır xd Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Su içerim hem ödem atar. Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Ödemsiz ve ödemesiz hayat güzel hayattir Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bayat 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Hayata çevirin Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kepenk kapalı 🤣🤣 1 7 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Fermuar cekili de olabilir hocam xd Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Kilit vurduk kanka tek çözüm djdjdj Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Çilingir gibi kız gelir kilit milit wnlamaz xd Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl O anlamazsa ben anlatırım hocam sorun yok sjdjdj Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Anlat hocam benim uykum geldi ben uyucam xd iyi geceler Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Gecen iyi olsun reis eywallah 😉 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Teskeurler hocam Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ekşi mayalı 😂 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl O yeah xd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Küflenmiş:) 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Bazlama yap xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazlama çıkacağını da sanmiyorum:) Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Poğaça xd Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ekmek yemiyorum 1 4 Yorumla di00ib +1 yıl @YalvarBarışalımk kadınlar diyet yapamaz :D en fazla 1 hafta Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl @di00ib diyet yapmıyorum zaten zayıfım xd Yorumla di00ib +1 yıl zayıf olmak önemli değil ki diyet zaten "beslenme düzeni" demektir. Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl @di00ib tamam yapmıyorum ben, ekmek yemediğim için diyeti nerden çıkardın ki sen Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Bayat 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bayatt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bayat ekmekte güzeldir yumurtaya banıp kızartınca tadı efsane
Afiyet olsun xd
Sağol 😂
Karnım acıktı
Bayat yerdim ama aşk diyetindeyim
Fit yapar aşk diyeti insanı diri yapar iyidir
Bakalım nasıl olacak 😅
Tartıya bin ve nasıl olacağını söylesin xd
Benim iştah asla kesilmiyor 😅
Yemekleri döv. Mesela hamura yumruk ata ata yoğur ve tavada fırında onu unut fazla kızarsın yansın yeme bu kadar basit çözüm xd
Ben yerim benim yememe kimse engel. olamaz 😅 çözüm yok
Zehirleyin şu kızı xd
Ben şu an zehir içiyorum direk
Şurup iç Barışım xd
Tazeydi biranda bayatladı yavaş yavaş atıyor tepemin tası da hadi hayırlısı
Karar sizin
Bayat ekmek kilo aldırmaz az yersin cünkü en iyisi 😄
Dogru xd
Bayat ekmek diyip geçme.. kıtır olur , galeta unu olur, yumurtalı ekmek olur jsjssj
Geçen galeta aldım ben hariç herkes yedi xd
Yılda bir ramazan aşkı ramazan pidesi çıkar mübarek ilişki yaşamak isteyen ramazan pidesi yer xd
😀😀
Dün alınmış ekmeği bugün yiyorum. tam bayat da değil taze değil işte arası
Gideri var gibi bir şey bu xd
Gidiyor evet🤣
Allah yedirsin xd
bayat ekmekten köfte yapılabilir. ya da tost.
Denenir xd
Bayat ekmek iyi ki de yiyorum kafam rahat çekemem hiç bir erkeği
Bayat ekmekler yiyorum. İştahım kesiliyor. O yüzden zayıfladım.
Aşk olan hayat gıda zehirlenmesi demektir bayat ekmeği tost yapar yerim 😆
Hiç ekmek tuketmedim aşk ne? Nasıl bi tadı var anlatın bana skjsjsj
Fırından yeni çıkmış sıcak ekmeğin üzerine Nutella sürüyorsunuz ve cayla içiyorsun öyle işte xd
Kimisine göre aşksız hayat cennetliktir herkesin aşk hayatı güzel olacak diye bir şey yok kişiden kişiye değişir
Benzetemenizde ilginç olmuş güzel beğendim 😊😊
Cok tesekurler
Bu ekmeklerin hiçbirini yiyemedim henüz 😄
Et ye et xd
Timam😄
Bayat ki ne bayat ama yine bir umutla arıyorum
Inalalh bulursun hacım
Para peşindeyim karı kız aşk önemki değil şu an
Parasız hayat yoktur hocam katılıyorum önce para xd
Benim önceliğim hep paraydı o yüzden aşıkta olmadım jdjdıf
Umursamıyorum para olsun güzel araçlara bineyim karı kız olmasana olur fjfj
Olmuş bile kanka xd
Diyetteyim ben ekmek kullanmıyorum
Akıllıca xd
Ben aşık olamıyorum ya
Allah rahmet eylesin xd
Amen😂
Hayatimda kimse yok maalesef yanlizim
Allaha yakinsin o zaman
Ekmek yemiyorum
Su iç Su hayattır xd
Su içerim hem ödem atar.
Ödemsiz ve ödemesiz hayat güzel hayattir
Bayat
Hayata çevirin
Kepenk kapalı 🤣🤣
Fermuar cekili de olabilir hocam xd
Kilit vurduk kanka tek çözüm djdjdj
Çilingir gibi kız gelir kilit milit wnlamaz xd
O anlamazsa ben anlatırım hocam sorun yok sjdjdj
Anlat hocam benim uykum geldi ben uyucam xd iyi geceler
Gecen iyi olsun reis eywallah 😉
Teskeurler hocam
Ekşi mayalı 😂
O yeah xd
Küflenmiş:)
Bazlama yap xd
Bazlama çıkacağını da sanmiyorum:)
Poğaça xd
Ekmek yemiyorum
@YalvarBarışalımk kadınlar diyet yapamaz :D en fazla 1 hafta
@di00ib diyet yapmıyorum zaten zayıfım xd
zayıf olmak önemli değil ki diyet zaten "beslenme düzeni" demektir.
@di00ib tamam yapmıyorum ben, ekmek yemediğim için diyeti nerden çıkardın ki sen
Bayat
Bayatt
Anlamadım ki