- Aşk İlişkileri konusunda 267,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgililerin birbirlerine geçmişteki ilişkilerinin detaylarını sorma hakkı vardır, ancak bu soruların nasıl sorulduğu ve bu bilgilere nasıl yaklaşıldığı ilişkinin sağlığı için önemlidir. İlişkilerde açık iletişim önemlidir. Eğer bir partner, geçmiş ilişkileri hakkında konuşmak istiyorsa, bunun rahat bir ortamda ve dürüstçe yapılması sağlıklı bir iletişimin temelidir. Geçmiş ilişkiler kişisel ve özel bir alandır. Bir partner, bu bilgilere erişim talep ederken, kişisel sınırlara saygı göstermelidir. Herkesin geçmişini paylaşmak istemeyebileceği veya geçmişteki ilişkilerle ilgili bazı duygusal zorluklar yaşayabileceği unutulmamalıdır. Geçmiş ilişkileri sorma isteği, genellikle daha iyi bir anlayış ve bağ kurma amacı taşımalıdır. Kıskançlık, güvensizlik veya partneri suçlama amacı taşıyan sorular ilişkiyi zorlayabilir. Partnerinizin geçmişteki ilişkileri hakkında konuşurken, empati göstermek önemlidir. Her iki taraf da geçmişte hatalar yapmış olabilir ve bu hatalardan ders alarak daha sağlam bir ilişki kurmaya çalışıyor olabilirler. Sonuç olarak, sevgililerin birbirlerine geçmiş ilişkileri hakkında sorular sorma hakkı vardır, ancak bu soruların sağlıklı bir iletişim çerçevesinde ve karşılıklı saygıya dayalı olarak sorulması önemlidir. Geçmiş ilişkilerin ayrıntılarına yönelik sorular bazen hassas olabilir, bu nedenle dikkatli bir şekilde ele alınmalıdır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır bence sorulmamalı çünkü iki kişi arasında geçen bir şey. Geçmiş ilişkide yapılan hatalar olsa bile onun için hesap soramaz. İşine gelmiyorsa ayrılsın olsun bitsin ama hesap soramaz. Geçmiş geçmişte kalmalı. Fakat sadece şu nokta çok önemli eğer geçmişte ifşa veya suç olarak (sevgili olması şart değil) utanç verici bir şey varsa söylenmeli.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sonuçta birbirlerinden önceki hayat zamansız ve plansız... herkes nasibinin önceden farkında olsaydı... kısacası o hakka kimse sahip değil olmamalı ki ilişkilerde geçmiş konuşulmamalı çok saçma çok saçma..
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum 👍😊
- +1 yıl
🙏
- +1 yıl
Eig için 🕊️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi bir kaliteyle karşılaşmadığı için ucuz mallara gitmesi normaldi napsın adam sap sap beni bekleyecek hali yoktu 😂
11 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş. cok hoşuma gitti bu yorum 👍😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır elbette yok diye düşünüyorum. Beni şahsen geçmişte yaşadığı ilişkileri ilgilendirmez. Ama eski ilişkilerini sürekli anlatan biri ise bana bu bir müddet sonra bence çekilmez bir hal alır diye düşünüyorum ben. Yani ben asla böyle birini ne hayatıma alırım ne de evlenirim. Anlatmasın sonuçta bitmiş gitmiş bir ilişki diye düşünüyorum.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Hayır yok gerekte yok. Kıskancım sinir olurum geçmişe değil geleceğimize bakalım!
Anlatmak isterse dinlerim, canını yakanlar varsa canlarını yakarım, rahatsız edenler varsa hayatlarına sokarım! 😅28 Yorumla- +1 yıl
Sağolasın abim senin güzelliğin 😅
- +1 yıl
Ooo kaynaşmışsiniz 😂
- +1 yıl
Evvet ilk görüşte kaynaştık ve sevdim abimi 😅
- +1 yıl
😊
- +1 yıl
Yani ilk görüşte derken soruma ilk görüş attığında demek istedim 😅
Normal erkeğim ben 😅
Yanlışlık olmasın lütfen 😅 - +1 yıl
Ondan şüphemiz yok 😊
- +1 yıl
He tamam EyvAllah 😅Mutlu akşamlar diliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDün dünde kaldı bugün yeni bir gün o yüzden oturup geçmişi konuşmanın bir anlamı yok. Ben bir şeyi çöpe attıktan sonra gidip de her gün çöpçü onu almış mı diye gidip bakmam.
10 Yorumla
+1 yılHayır ama ne öğrenmek isterse söylerim saçmalama aşkım sen ilksin diyenlere uyuz oluyorum 😅
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeri dönüşüm kutusuna bakıp geçmişi kurcalayan biriyle ilişki yaşamayınız
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre geçmiş ilişkilerin güven bağı oluşturmakta önemli bir yeri vardır. Ayrıca eski deneyimler kişi hakkında çok şey söyler yani geçmiş hakkında iki tarafın da saydam olmasından tarafım. Tabi bu güveni suistimal edenler de olabiliyor maalesef.
Hepimiz, bu bilgilerle ne yapacağımızdan ve tabiiki kendi geçmişimizden sorumluyuz. Yeterli olgunluğa ve akıl sağlığına sahip kişiler, partnerinin geçmişini sağlıklı bir ilişki kurmak için doğru yöne kanalize etme çabasındadır.
Bu diyaloğun hesap sormak mı yoksa partnerini daha iyi tanımak şeklinde mi gelişeceği kişinin karakterine ve iletişim becerisine kalmış bir durum. Sonuçta ilk olmamayı kaldıramayanlar da, kaliteli bir konuşma yapamayanlar da var.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSoruna +2 puan vermişler maşallah tebrikler :) bence üç günlük dünyada canını sıkmayacak kadar küçük meseleler bunlar o kadar kafasını takıyorsa hiç sevgili olmasalardı, yani hiç anlatılmasa daha iyi bence çünkü başta kıskanılmayan şey sonra kıskanılabiliyor.
15 Yorumla- +1 yıl
İki puan verince ne oluyo ki 😊 bilmediğim için soruyorum..😅
- +1 yıl
Yani soruna cevap yazanlara iki exper puan veriyorlar ki cevap veren kişi sayısı artsın diye :) He exper puan artınca ne oluyor diye sorma, hiçbir şey olmasa da cevap verenlerin sayısı artıyor :)
- +1 yıl
Beğeni atamıyorum.. herkese atmak istiyorum ama takılıyo.. sorun var sanırım. anlayamadım ne olduğunu
- +1 yıl
Aynı sorun bende de var, şu uygulama düzelmedi gitti, üst üste basıyorsun olmuyor, bir kaç defa deniyorum öyle oluyor ancak hatta beğeneceğiz diye uğraşırken eksiliyor da olabiliriz çünkü bir kız üç soru önce niye onu eksilmediğimi sormuştu, bir daha da gelmedi soruma :)
- +1 yıl
😊 kötü olmuş.. o kız bu yorumları umarım okur.
+1 yılSen nasıl olurda benden önce Ayteni öpersin şlakkkk💥
Böyle mi 😅
Benden önce benden habersizken başkalarıyla ne yaşadığı umrumda olmaz sonuçta benden habersizdi, haberi olsa ben dururken onlara gitmezdi zaten benim aşkim😌
41 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılYani bence ilişkiden ilişkiye fark eder. Ama benim için en önemlisi, ilişki yaşayıpta yaşamadım deyip yalan söylemek. Bunu birisi bana yaparsa, güvenim sarsılır.
Ben daha önce ilişki yaşamadım. Preferans olarak da benim gibi birisinden tercihimi kullanmak isterim. Ama nasibimde nasıl birisi var bilmiyorum. Kafaya da takmıyorum açıkcası.
Ânı yaşamak, hayatın keyfini sürmeye çalışıyorum. Bekârlığı da seviyorum açıkcası.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Evet var yok diyen yalan söyler geçmisini bilmedigin biriyle bi gelecek hayal edemezsin. Hersey durustce konusulmali her iki kisi kendini anlatirken ne kadar kötü hissetse de konusulmali gecmisin konusulmasi o kisiyi daha iyi tanimanida saglar ama oyle kafadan bi senaryo yazip sana uydurmasi degil gercekten ne yasadigini soylemesi lazim emin ol söyleyemiyosa gecelim bunlar su an ve gelecegi konusalim diyorsa o kiside problem buyuk problem var demektir.
10 Yorumla
+1 yılBir yalan ortaya çıkarsa o ilişki pisliğe sarar, kadınlar genelde hiç sevgilim olmadı ve hiç sevişmedim ve hiç cinsellik yaşamadım yalanlarını atıyorlar bunun böyle olmadığı ortaya çıkıncada erkek çıldırıyor, yaptığınızın arkasında duracaksınız yalanla bina edilen ilişki en kısa sürede çöker hemde çok yıkıcı şekilde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yoktur..! Geçmiş hiç bir sorunu çözmez, en fazla doğurur. Sorunların çözümleri her zaman gelecektedir! Resmin fevküladenin fevkümde haberin ola😊
15 Yorumla- +1 yıl
Hayatım da.. harikuladenin zirvesinde olaydi keşke..
- +1 yıl
Ne yaşiyosun
- +1 yıl
Ev taşıdım, hayatım değişti, çok yoruldum her yerim ağrıyır ve terimin üzürimdr kuruması sonucu ciğerlerden ağır hasar aldım.
Sen söylemedin? Bence senin hayatını yaşamayı hayal eden kadınların sayısı hiçte az değil. Kendine değer ver, özen göster ama mutlaka bakış açını değiştirip, geçmişin sorunlarına saplanmak yerine çözümünü gelecekte ara. Ben sana inanıyorum ve güveniyorum. Bu zekâ her şeyi çözer.😊🖐️
Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Hayır tabikide fakat şöyle olur. Geçmişino unutamamıştır ve Şu an ki iliskisini etkiliyordur o zaman konuşulmalı. Unutulmamalı ki taraflardan biri gecmisıne lanet ediyor ve nefretle anıyorsa gecmisini unutamamıştır. Çünkü nefret sitem bunlarda bir duygudur der Ksprof
10 Yorumla
+1 yılBunu baştan itiraf ederse sıkıntı yok. Bunu benden gizlemiş ve ben sonradan öğrenirsem işte o zaman hesaba çekerim. Geçmiş ilişkisi olduğu için değil sakladığı için. Bir şeyleri saklayıp gizlemeye alışmış insan yalancıdır, sahtekardır, haindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabını sormak kimsenin haddine değil ama sonuçta geçmişte sürekli kısa ilişkileri olan ilişkilerde dikiş tutturmayan biriyse elbette bunu bilmek bana bir düşünce sağlar. Açıkçası çok çapkın birini istemezdim. Onun dışında elbette herkesin ilişkileri olabilir. O ayrı bir şey.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen geçmişte bir şey yaşamayı istemedim ve hesabını veremeyeceğim hiç bir şey yok. Bu soruyu yöneltirim ve cevabını almak da benim hakkım.
12 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilsin ki hayatın seni karşısina çıkaracağını.. yani cam küre olsa elimizin altında.. bu adamı beklemeliyim derdik hepimiz. doğru kişi olduğunu düşünerek bir ilişkiye başlar çoğu insan.
- +1 yıl
Her şey yeniyken bu soruyu sormak önemli benim için.
+1 yılhesabını sormaya hakları yok ama geçmişini bilip ona göre o insanı tercih etme hakkı var. karşımdaki insan onla bunla düşüp kalkmış, evlenmiş boşanmış biriyse ona hayatımda yer vermeme tercih hakkım var.
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş geçmiştir geçmişe takılıp kalan geleceği iskalar
25 Yorumla- +1 yıl
Sana para verseler gelmisi de geçmişi de geleceği de unutursun 😊
- +1 yıl
Paranın satın alamayacağı şeyler var kardeşim
- +1 yıl
Diğer soruma para versin yeter demiştin ama..
- +1 yıl
Paranın satın alamayacağı şeyler yok mu
- +1 yıl
Geçmişi satın almak olsa varya servetimi gömerim alırım geri
+1 yılYok tabii ki, kimse kimsenin hayatına karışamaz sen yoktun diye ben senin geleceğini nereden bileyim oturup seni bekleyemem ki yani hem sen oturup beklemiş misin ki beni benden de aynısını bekliyosun
10 YorumlaTabiki vardir. sormaz sorgulamazsan kafani kurcalar durur neden bitti acaba diye.
Belki beraber oldugun kisi pskopatin tekiydi.
Gecmis gecmiste kaldi diyemeyiz pskopat gecmistede pskopattir gelecektede.12 Yorumla- +1 yıl
Kendin deneyimlemen gerekir bunu
Eğer anlatırsalar evet anlatmazsalar hayır yoktur, geçmiş insanın kendisini ilgilendirir başkasını değil
20 Yorumla
+1 yılYoktur start verildiği andan sonrasi önemlidir bence oncesini sindiremeemk oncesini açmak sorun kavga huzursizluktan başka bisey çıkartmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence yok geçmişte sen yoktun dolayısıyla bi sorma hakkında yok olsaydın zaten onlar olmazdı geçmişe tkaılmak yerine önüne bakmalısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne yaşadı bilemem ama hayır hakkı yoktur o zamanki duygu ve düşünceleri ile hareket edilmiş.
Anlam aramak bir şey kazandırmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirlerinden sonrası önemli bence zaten ilişki başlarken bunların bi çoğu azda olsa konuşulur vs vs hesap soracak olan erkek Veya kadın insan değildir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sırf bu yüzden sevgili yapmıyorum. Geçmiş olaylarına aşırı takığım.
12 Yorumla- +1 yıl
En doğrusunu yapiyosun.. hiç bulaşma o işlere
Cevap sahibi+1 yılbir kere kabul edemem ben kimsenin geçmişini yediremem yani kendime. Öpüşmesi bile soğumama yetiyor. Kendim 28 yaşındayım. Daha bir kız eli tutmamışım. Kendim gibi olmayacaksa gerek yok diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişlerini değiştiremeyeceklerine göre bunun üzerinde durulması, gerginlik yaşanması, sorguya çekilmesi anlamsız.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaması lazım
Ama ben her şekilde dürüst olurum ki ondan da bunu beklerim bu benim için yeterli10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, yok. Gereksiz bir durum bunu sorgulamak. Birbirinin hayatına girdikten sonrası ilgilendirir sadece.
10 Yorumla
+1 yılHesap sormaya kimsenin hakkı yok.
Ama bilmeye hakkı var.
Kabul eder etmez herkesin bir geçmişi var.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. Geçmişini unutamamışsa hala güzel anılarla yaşıyordur. Kimsenin de geçmişinden kalan yarayı benimle kapatmasına asla müsade etmem. Yarasına merhem olduklarım da var tuz bastıklarım da. Hak edene hak ettiği şekilde.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bence ama geçmişi kirli biriside ne bileyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHesap sormaya hakları yok çünkü eskide yaşanmış bir şey. Beğenmiyorsan ayrıl yani.
10 Yorumla Var tabi. Sevgilisini kesmediği ne malum ulan?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes seçimlerinin sonuçlarını yaşar, sorumluluk almayı öğrenmek gerek, bu sebeple yoktur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Elbette yok. Herkes edindiği tecrübeyi cebinde tutsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gerek yok. Ama çok olduğu izlenimine kapılırsa soğuyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Belirli seviyeye kadar yok, ayrıca aynı haltları yemişlerse ona da hakkı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Geçmiş kimseyi ilgilendirmez, mutlu da etmez zaten şuana odaklanmalı bence herkes.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmis gecmişte kalmiş kurcalayinca anca paranoyak olursun
10 Yorumla
+1 yılYok tabi ki. Herkes geçmiş defterleri kapatıp ilişkiye başlamalı
10 Yorumla
+1 yılBilemedim, karşılıklı anlaşma konuşmaya bağlı
Sen sorar mısın geçmişi? Bn sormam
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş bir çöplük çöplüğü de köpekler eşeler sadece diye bir söz var
10 Yorumla
+1 yılHakkı yok elbette ki. Bu çok adaletsizce ve anlayışsızca bir hareket olur. O hayatımda yokken hayatıma giren hiç kimse hakkında beni yargılama hükmüne sahip değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok sıkıntılı bir durum çoğu kaldıramayacağı şeyleri duymayı göze alamaz sorar sonrada bir sürü sıkıntı geçmiş gitmiş
00 YorumlaÖnüne gelenle çıkmışsa ve yanlışlar varsa sorulabilir. Çünkü ilerideki oluşacak yanlışları önler.
00 YorumlaNeden zamanda yolculuk mu yapacaksınız?
Olmuş bitmiş neyin kafası öğrenmesi yetmiyor birde hesap soracakmış
00 YorumlaBence mümkünse konusu dahi açılmamalı, ben bilmek istemem, bilince soğuma geliyor hiç kafaya takacağım bir şey olmamış olsa bile
00 YorumlaŞöyle geçmişi bilmek bir şey kazandırmaz ama geçmişi karanlık biriyle de sevgili olmak ne kadar doğru olur sana göre?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ama ben kıskanırım o yüzden çok detay bilmek istemem ama merak da ederim yani iki ucu …
10 Yorumla
+1 yılYa hesa sormak değil ama seven insan onunla yasadiklrini dusndukce uzulenilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır yok.
Olduğu gibi kabul eder ya da etmezsin
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş ilişkileri sormamalı ve anlatmamalı, böylelikle hiç bir hak idda edemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hesap sormaya değil ama bilmeye hakkı vardır. Gizlemek yalan söylemek ile eşdeğerdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır soracaksa o zaman ne b. K yemeye yeni bir ilşkiye başlıyor
00 Yorumla Abi çok saçma geçmişte olan geçmişte kaşmıştır yeniden eski defterli açmaya hiç gerek yok ki bak önüne
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYokkk sadece yaşayın anı geçmiş geride kalır.. ama geçmişini bildiginiz biriyle evlenmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbosanmis birine neden bosandin mi dicem.. sorulack en dandik sacma sorulardan tebriks.. sen buldun
00 YorumlaSorma hakkı olunduğu gibi karşı tarafın anlatmama hakkı da var. Ama hiç bir şekilde ısrar hakkı yok
10 YorumlaSen de geçmişten biriysen belki hani senden sonra birine gidip geri sana döndüyse gibi
10 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne