Sorudan anlayacağınız üzere 1 ay önce kız arkadaşımla ayrıldım. Son konuşma dün gece oldu ama her seferinde saçma egoist ve küstah tutumlarda bulunuyo garip davranıyor. İlk ayrıldığımızda sürekli kıskandırmaya çalışıyodu. Üzerine basa basa hala beklentidesin diyodu. Yazdığında şunu şunu açıklamanı istiyorum yoksa yazmam zaten falan diyodu. Ayrılma ve soğuma sebebi de ilgisizliğim ve kıyafetine karışmam. Size sorum böyle bir durumdan döndüren var mı? Veya döndürebilir miyim? Bu arada benden sonra eski flörtüyle biraz konuşup sevgili olmak istemiş ama olmamışlar. Konuşmuyolarmış. Yorumlarınız benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadınlar sevdiği zaman takıntı derecede severler, vazgectiğinde soğuduğunda imkanı yok geri döndüremezsin
ama severken cidden takıntılı gibiydi. ve ayrılmadan önce onun hatasından dolayı ben yanından kalktım gittim o da bana çok özledim artık barışalım diye mesaj vs attı. 1 hafta olmadan ayrıldık. ama sorun cidden bendeydi. ben biraz kötü ve ilgisiz davrandım barışınca
Kanka ben de takıntılı seviyorum o yüzden biliyorum ama soğuyunca isterse benim için dağları delsin kılımı kıpırdatmam
İlgisiz falan bırakmak bahane olabilir ilgi bulacağı başka yer bulmuştur muhtemelen eğer senden soğuduysa.
Hala seviyosa ilgisizliğini hatalarını falan görmezden gelir. gözüne batmaz soğuduğundaki gibi. yani tamamen sana karşı duygularıyla alakalı
ama ondan çok uğraştı ilgisizliğimden dolayı o zamanlar bazı hatalarımdan dolayı ben soğumuştum. Ondan ilgi vermiyodum. O da en sonunda çok yoruldu. son anda soğuma veya nefret geldi ona. soğusa sakin ama umursamaz konuşur diye düşünüyorum. ama ben özür dilediğim zaman baya nefret ediyo gibi konuşuyodu sonradan tekrar yazdığımda biraz sakindi
şu an şaşkınım aynı şeyi yaşadım desem? exim misin anlamadım shshdd
dfghkjadfhafh adın rabia tutmadı asafh. umarım ben barışırım ya çok özledim
Barışırsın:)
nasıl o kadar emin yazabildin ldfhadfh. sana bir soru atsam ordaki soruyu ve yorumlarını okuyarak yorum yapabilir misin olur mu olmaz mı diye
Tamam bakayım
atıyorum bir dk
Nefret ediyorum diyen kız? ↗ bu soruyu yorumlarıyla birlikte okur musun?
Ya normalde çok sevdiğim biri atsa okumam çok uzun çünkü 😁ama iyi niyetli birisin çok sevdiğini hissediyorum çaresiz gibi geldin bana yardımcı olmak isterim:) öncelikle sen bu kızı unut. Gereğinden fazla naz kapris ego yapıyor seven insan bu tür seyleri bu kadar abartmaz huyuna gider dediğim gibi senin onda hoşuna gitmeyen huylarından en azından birini kabullenir fedakarlık eder taviz verir. Ben misall açık giyerim hiç kimsenin sözünü dinlemem taviz vermem asla demiştim ama exim için kapalı giymeye başladığım bunun için konuştuğum zamanlar oldu ya da ilgisizliğine katlandıgım bı çok zaman sırf ilişki bitmesin diye. Ben de gururluyum, bu arada. ama bundaki egosunu tatmin etmek gibi bişey sen yazarsan küçük düşersin bana gore. Kendi kendine vazgeçilmezim triplerne girecek falan. Flört mü ne bişe dedin geri dönmüş orayı tam anlamadım sevse başkasıyla konuşmaz diyim bu kadar da net söylüyorum bunu. Sen belliki çok seviyosun ama senin yararına olacak tek şey yoluna bakmak
valla abla çok haklısın aslında ama işte bu bana bu kızla olan nerdeyse her ayrılıkta oldu. en başta aşırı egoist yaklaşır sonra düzelirdi. ama bu sefer ayrı bir egosu var resmen beni kullanarak egosunu tatmin ediyordu. ama ilgisizliğimde de haklı çünkü çok çabaladı ilgi göstermem için çok dayandı en sonunda patladı. ben de dur demedim son gidişinde gururmdan dolayı. çünkü geri döneceğini düşündüm ama olmadı işte. eski flört mevzusunda da baya yürüyodu çocuğa sevgili olmak istemiş. ama ben de o çocukla konuşmuştum ve konuşmalarımı kızın kuzenine gösterdim laf arasında. orada çocuk argo kullanıyodu kız hakkında. bunlar vs ona gitmiş. o da bana çocuğu resmen kullanmışsın işte dedi. ben de aldatıldığımı düşündüm kullanmadım sadece sordum asıl o seni kullanacaktı vs dedim. ardından bana baya garip konuştu. bazı mesajları açıklamamı istedi ben de açıkladım. başkasının telefonundan takipçilerine baktığımı öğrendi random falan attı bu kadar olmaz dedi. yani baya egoist ve kibirli davranıyor. Son olarak çocuktan konuşmaları vs ss istemiş ama çocuk hepsini atmamış bu da benden istedi ne var ilk mesajlarda dedi. ben de konuşmaların isteklerin ve senin hakkındaki yorumları var dedim. sonra bi de hala istiyo musun dedim o da görüldü atmış. Bu arada çocuğu da engellemiş wpden privden çıkarmış ama normal hesabında duruyomuş umarım aralardında daha bir şey olmaz çünkü çok koyar bana
bu arada okuyup yorum yaptığın için teşekkürler abla
Kardeşim iyiliğin için diyorum kendini bilmez dengesiz ergen birisi için bu kdr çabalamana dusunmene değmez yukarda soylediklerimin hala arkasındayım Yasin falan da küçük daha önünde ne ilişkilerin olacak adını bile hatırlatmayacak:D sen yoluna bak unut gitsin
abla haklısın biliyorum ama maalesef yapamıyorum yoluma bakmak zor geliyo. yaşanmayan anılar çok koyuyor bana o kadar severken benim hatamdan dolayı nefret etmesi çok koyuyor
Emin ol onun senden çok hatası var kendinde suç bulma sevdiğin için şu an zor geliyor vazgeçtiğinde pişman olacaksın bu kadr sevdiğine. hassas kırılgan biri gibisin kendine mental ya da fiziksel olarak acı çektirme çık gez dolaş hayatına bak. Çivi çiviyi söker unutursun birini bulunca şu an böyle dusunebilirsin ama her şeyi akışına bırak diyim benlik bu kadar🥰👋
anladım abla teşekkürler. peki bir de sence bu ayrılır ayrılmaz gezme tozma mutluyum deme konserlerde foto video vs atma olaylarında duygularını bastırma durumu söz konusu olabilir mi? Yani duygular 2-3 belki 4 ay sonra tekrar patlak verdiğinde geri dönmesi söz konusu olur mu?
Geri döndürme gibi bir çaban mı var erkeklik gururun olsun biraz hadi ordan et engelle geç ilk boşlukta tekrar ulaşır zaten sana.
nerden biliyosunuz ulaşacağını
Tecrübe.. sadece umursamaz ol yazma etme kıskanma iletişime geçme saçma bahanelerle.
peki ne zaman dçner sence