Sevgili olacağınız insana neyin garantisini verebilirsiniz?
Onu hep seveceğimin
Ona karşı hep sadık kalacağımın
Ona ihanet etmeyeceğimin
Ona ne olursa olsun hep dürüst olacağımın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgili olacağınız insana neyin garantisini verebilirsiniz?
Onu gerçekten seveceğime ve beni sevdiği sürece onu üzmeyeceğime terk etmeyeceğime ve sonsuza kadar yanında olacağıma. ama beni sevmiyorsa ya da aldattıysa hayatımdan çıkartırım
Aslında her şeyin garantisini verebilirim kendimi bildikten sonra onun için ve onun ugruna yapmayacagım şey olmaz ama onunla bir ömür planladıysam ilk günkü kadar aşık 50 yıl geçimiş kadr olgun yeri geldiginde çocuk yeri geldiginde sahiplenecek ve onu daima severek kollayacak biri olacagımı sorunlarını tek başına çözmemesi gerektigini iyi veya kötü şeyleri paylaşabilerek beraber bir hayat sürebilecgimin garantisini verebilirim
Cevap
11Cevap
Hiçbir şeyin garantisini veremem. Duygular değişebilir durumlar değişebilir
Ben hiçbir şeyin garantisini veremem maalesef
her şey affedilir ama ihanet asla..
bir gün aşkımız bitse bile ona yalan söylemeyeceğimin ve dürüst olacağımın garantisini veririm.
Aynen öyle. Her ne olursa olsun hep dürüst olsun isterim bana karşı. Hiç yalan söylemesin bir hata işlese bile. Bende hayatımın sonuna kadar dürüst olabilirim ona.
Her konuda dürüst olacağımın garantisini verebilirim.
Aynen öyle bende aynı şekilde. Her konuda ona karşı hep dürüst biri olurum her ne olursa olsun asla ona yalan söylemem ben. Bunların garantisini verebilirim.
7 yıl parça değişimi, ömür boyu servis garantisi veririm.
Ne bu ya beyaz eşya ya da bilgisayar mı? :D :D :D
Bu şıkların hepsi aynı yalnız sadık kalmak=ihanet etmemek=dürüst olmak hepsi aynı kapıya çıkıyor biraz fazla kitap okuyalım
senden başkası ile ilgilenmeyeceğim herkes karşında olsa ben yanında elini tutacağım sana sadık kalıp hep sana ait kalacağım 😌
Allahın izniyel nefes aldım sürce onun olcam onu sevcem
Ömür mü birgün mü allahın biçti kadar
Onun içinden bir canavar çıkmazsa duygularım aynı kalır.
Hayır benim için yeterli derece iyi değilse vazgeçerim
Nerelisin
Sadece sadık kalacagmın
Aynen bende aynı şekilde. Bir kere bile ona ihanet etmem her ne olursa olsun ona yalan söylemem ona karşı hep dürüst olurum ne olursa olsun..
Aklım karışsa bıle aldatmam karakteeıme ters ve dedıgın gıbı dürüst olmak gerekır ayrılık olsa bıle ucunda.
Güvenin sadakatin ve dürustlugun
Aynen öyle katılıyorum. Bende ona bir ömür boyu sadık kalabilirim. Birini sevince gözüm ondan başkasını hiç kimseyi görmez o yüzden ona bir ömür sadık kalabilirim..
Aynen öyle bende öyleyumdir
Sevdigimde guzel sevmesinide bilirim
Hatta cokta mutlu ede bilirim
Onu kiricakta olsa iliskide yalan olmuyacagi garantisini verebilirim.
Yukarıdaki hepsi
Ona ne olursa olsun hep dürüst olacağımın
Garanti veremeyiz
Ciddi ilişki fantezileri
Ona ihanet etmeyecegimi
Sadık bence ama sadık erkek yok
Aynen katılıyorum. Bende inanmıyorum bu devirde gerçekten ssvdigi insana karşı sadık kalabilen biri. Erkekler çünkü genelde biraz çapkın oluyor.
Sadakatimin
Tutamayacagim sozleri vermem garantide vermem
onu hep seveceğime
Severim hep
Sadakat 🤔
Aşk❤️
Sadakat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?