Geçer
Geçmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Bir insanın hayatında birisi varken gözünün hala sağda solda olması aldatmak peşinde koşması benim gözümde o insanı çapkın değil, karaktersiz sevgi yoksunu bir insan yapar. Bunu sadece erkek ya da sadece kadın olarak değil iki insan içinde söylüyorum, herşeyden önce bugün birisinin canını yakan ahını alan insanlar gerçekten mutlu olacağını mı düşünüyor?
Bu yüzden sevgi ve sadakatin ne olduğunu bilmeyen insanın hayatına da girmem böyle bir insanı hayatıma almayı da tercih etmem.
#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı
Hayır ben geçirmezdim tabi ki de ama genel olarak konuşursam, Her ilişki, o ilişkiyi yaşayan kişilerin kişilikleri, değerleri, ihtiyaçları ve tercihleri ile şekillenir. Çapkın bir partnerle olan ilişki de bu faktörlere bağlı olarak farklı sonuçlar doğurabilir. Her türlü ilişkide iletişim önemlidir. çapkın sevgilisi olan birine benim tavsiyelerim. Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde hislerinizi, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı paylaşmak önemlidir. Bazı çiftler, çapkın bir partnerle bir arada olmaktan mutlu ve tatmin olabilirken, diğerleri için bu durum rahatsız edici ve zorlayıcı olabilir. Çapkın bir partnerin bağlılık eksikliği, güven sorunları ve sürekli dikkat arayışı, ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Partnerinizin çapkınlığı veya bağlılık eksikliği sizin kişisel değerlerinizle çatışıyorsa, bu durumu ciddi şekilde gözden geçirmelisiniz. Kendinizi sevin, sayın ve kendi ihtiyaçlarınıza özen gösterin. Sizi mutlu ve tatmin eden bir ilişki için çaba göstermek önemlidir. Partnerinizin çapkınlığı sizin için kabul edilebilir düzeydeyse, ancak belirli sınırlar koymak istiyorsanız, bu sınırları net bir şekilde ifade edin. çapkın bir sevgiliyle ömür geçirip geçiremeyeceğiniz, sizin ve partnerinizin kişisel özellikleri, ilişkiyi nasıl şekillendireceğiniz ve ihtiyaçlarınızla nasıl başa çıkacağınıza bağlıdır. Kendinizi mutlu ve sağlıklı hissettiğiniz bir ilişki için açık bir şekilde düşünün ve hislerinize güvenin.
sen milletin ne dediğine bakma çapkın mapkın diyede dogmalarla kendini hasta etme. Eğer adam seni mutlu ediyorsa hakettiğin ilgi ve mutluluğu veriyorsa bırak ne yaparsa yapsın fazla kurcalama ve mutlu hissediyorsan eğer yoluna devam et. Seni ihmal ediyor ve mutsuz ediyorsa o zamanda yolunabak yeni sulara yelken aç...
İlişki de yer değiştirene kadar geçer sonra biter :D kendinizi sevmediğinizi özelliğinizi aktardığınızda fark edebilirsiniz. Sonra ayrılık başrol! :D
Cevap
31Cevap
Hayır geçmez. Kanser eder muhtemelen erkenden ölürüm veya katil eder ömrün hapiste geçer :D
Ömür her şekilde geçiyor da buna değer mi asıl soru bu, çapkın birine hayatımdan bir dakika bile veremem
Gelemem ben böyle şeylere. Akıllı uslu otursun evinde. Öyle iş çıkarmasın başıma.
Aynen bende hiç gelemem böyle şeylere. Eğer çapkın biri ise gitsin ayrılsın ne yapmak istiyorsan yapsın. Ben vallahi öyle bir insana birgün bile katlanamam.
Yanlışlıkla geçer'e basmam.. Geçmez arkadaş. Çapkın insanın gözü (cinsiyet farketmeksizin) gözü sürekli dışarda olur. G-tü başı ayrı oynar öylelerin.
Ne uğraşıcam öylesi ile.. ilişki demek huzur demek benin için böyle biri ile huzursuz olurum hiç gerek yok.. benimle değil iken isteği kadar çapkın olsun
Çapkın biri ile sevgili bile olunmaz güvensizlik olur insanın içinde tedirginlik olur ondan ömürü bırak sevgili olunmaz
Her ilişki karşılıklı bir anlaşmaya dönüştüğü sürece her şekilde yürüyebilir
Sevgili olduktan sonra çapkınlık olmaz. Onun adı başka bir şey.
Bi sevgili bulmuşsun hayırlı olsun
Bi dene de ben buldum haberin olsun
Çapkın erkek kemoterapi tedavisine cevap vermeyen kanser türü gibidir... baş edemezsin !!!
Geçmez aksine gezdirip soğutup mındar eder o evliliği.
Her ikisi de çapkınsa neden olmasın falan :)
Ömür değil öylesine saniyemi bile vermem ben
Aynen bende asla işim olmaz öyle gözü dışarıda biri ile. Çünkü öyle birine güven olmaz yani kadın ayağı çok olan biridir öyle biri. Bende çok kıskanç biriyim o yüzden çekemem ben..
Aynen öyle katılıyorum
Ortalama bir kızın vereceği cevap: geçmez ama yine de benimki çapkın olsun.
Çapkın biri bir kere sevgilim olamaz.
Aynen öyle biri benim ne sevgilim olabilir ne de hayatımdaki insan olabilir. Çapkın biri ile bir dakika bile uğraşmaya değmez. Çünkü kadınlarla ilgisi çok olur sürekli aldatır.
Hayır geçmez
Aynen öyle biri ömür geçmez. Sürekli aldatılma korkun olur o yüzden ben öyle biri ile ne sevgili olurum ne de yan yana olurum. Çok kıskanç biriyim asla tahammül edemezdim buna.
Ömür geçirmem zatenn
Geçmez , olmaz öyle şey
Geçmez
Her an ilk fırsatta bitirir.
Aklımı daha kaybetmedim şükür 😂
Öylesiyle değil ömür bi gün geçmez
sen görüş paylaş anca
bunun karşılığı olacak
Karşılığını aldım sanıyordum canım ben
of triplere bak Allah'ım
Benimki göz çapkınlığı sadece sjh
Yazdıysa bozsun aman aman.
Ben onunlamı uğraşacam
oyy birde onumu kontrol eeceğim?
Hayır geçmez insanı yıpratır.
Tabiki.. hayatın zevki burada 😂
Onunla vakit geçirebilene helal olsun
İkinci planda kalırsın tüm ömür
geçmez tabikide
Bıktırır bir süre sonra
Geçmez yol ver gitsin
bunu birde soruyorsunuz
Geçmez çünkü sıkıntı arkadaşa bile yürür
geçmezz
uslandırırım ben onu
uğraşmam
Geçmez.
İlk turda elerim hiç affi yok🫵
Geçmez tabi ki
Geçmez delirim kalsın
Geçmez tabiki aldatır
Geçmez
Geçmez
Nuuu
Geçmez
Geçmez
Uğraşmam.
Gecer
geçmez
Huzursuz mutsuz geçer anca başka türlü geçmez
Geçmez
Geçmez
Gün geçmez ne ömürü
Hayatta geçmez
Aynen öyle biri ile ömür geçmez. Hiçbir kız zaten hayatında öyle birini istemez ya. Çapkın biri çünkü aldatmaya meyilli biridir sürekli kadınlarla ilgisi olan biridir.
Çok zor
Geçmez
Ömür geçmez
Geçmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?