2 buçuk senedir başak burcu ile evliyim 4 aydır kavgamız var 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim şimdi ayrıldık geri döner mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 buçuk senedir başak burcu ile evliyim 4 aydır kavgamız var 2 ay önce hamile olduğumu öğrendim şimdi ayrıldık geri döner mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnançlı oluşunj devam ettir ve ara konuş
Başak döner ya
Sadıktır kolay kolay yüzüstü bırakamaz ayrıca mutsuz çiftler çocuk yapmaz
Döner inşallah, dönerse saygı duy onu hiç bırakma tamam mı
Hamileyken ayrıldınız karnında cocuklamı kaldın simdi
Evet her şey biranda oldu
O adamın kafasına sokayım
Bir erkek olarak söyler misin geri döner mi
Cocugunu düşünüyorsa dönmek zorunda
Çocuğu çok istedik sonunda oldu ama bu sefer de ayrılık oldu inşallah döner sende erkeksin çok isterken ayrılık olunca dönersin değil mi
Dönmesini bekleme ara konuş
Biraz önce mesaj attım mesajına göre kaldığım şehri terk edeceğim
Tamamda gerek yok bunlara
Aslında gerek var zaten normalden duygusal birisiyim şu an daha da duygusalim emin ol ayni şehirde olmayı bile kaldiramam çok ağlarım evladimla günah
Üzüldüm şu an bak
Bende çok üzülüyorum umud fakirin ekmeği derler gerçekten öyle Rabbime dua edip umud ediyorum geri dönsün diye şu zamanda evladım babasız kalsın istemiyorum
Neden kavga ettiniz
İş yerimiz var kavga ettiğimiz gece eve vaktinde dönmek için iş yerinden 1 saat erken çıkmış bana söylemedi arkadaşları ile petrolde çay içmiş bende bir kadın olarak yalan söylediğini hissettim işten erken çıkmadım dediği halde kanitladim kavga da buradan çıktı
Siz kadınlar herseyi çok büyütüyonuz
Aslında büyüten o oldu ben birdaha bu tarz bir şey yapma erken dahi çıksan bana söyle dedim ben arkadaşları ile oturmasına karışmam ama yalan söylemesi beni sinir etti doğruyu söylese tamam hayatım der susardım fakat kendisi inkar edip yalan söyledi
Bu işte bi iş var
Bana da öyle geliyor sadece bu olaydan kavgayı bu kadar büyütüp bu dereceye getirmesi mantıksız
Normalde benim zaten bir şey dediği zaman tamam dediğimi biliyor
Hamilelikten sonra seks hayatınızda degişim oldumu baskasına gitme olasılığı
Asla olmadı devam etti o durum
Bilemiyorum ozamn
Aldatma diye düşündün değil mi
Hamileysen belki geri dönebilir
İnşallah döner tek umudum Rabbim başka da kimse bir şey yapamaz zaten
Hamile misin ah ya
Evet 2 aylık bebişim var
Kavgalısın niye ilişkiye giriyorsun hadi girdin neden korunmuyorsun
O zaman kavga falan yoktu ve normalde içime gelme durumu da yoktu fakat tutamadi kendini o günden sonra da olmamıştı olmasada olurmuş o gün olmuş öğrendiğim zaman şok geçirdim ama evladima kıymayı asla düşünmedim
belki..
İnşallah
çocuk iyide, erken olmuş.. senşn için zor bir durum
Evet biranda oldu kendime gelemedim hala daha inşallah geri döner çevrenizde bu tarz durum oldu mu
olmadı.. ama zorluğu tahmin ediyorum. o yüzden bunları düşünerek bir müddet daha korunsaydın keşke.. neyse, ilk fırsatra söyle
Benim hap kullanma durumum olamaz çünkü zaten çocuğumuz olmuyordu dediğim gibi mucize gibi bir şey oldu bebeğim oldu ama bu sefer o gitti
heeee.. sebep oda olabilirmiydiii🤔 şimdi adına sevindim.. söle biran evvel.
Haberi var hamile olduğumdan beraber kalp atışını dahi dinledik
ozaman döner👍
İnşallah döner
Burç diye bir şey yok
Sence geri döner mi her ikimizin de hatası oldu onun daha yoğun hataları oldu fakat asla aldatma tarzı şeyler olmadı
Konuyu bilmiyorum ki kocanı da tanımıyorum nerden bileyim
Tamam teşekkürler
Rica ederim
Belli olmaz