Güncellemeler
+1 yıl
Her nolursa olsun arkadaş veya sevgili hep kullanılmış hissi var bende ve genelde öyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim 2 yıllık ilişkiden sonra beni kaç kere aldattını öğrendim üstüne resimlerimi yaymış (ben şu an kapalıyım) ve benle yattığını söylemiş ama beraberken bambaşka çok iyi biriydi bir prenses gibi seviyordu yane güya çok seven biriydi ama beni kullanmış.
Bunları öğrendimden beri kendimi temiz hissedemiyorum duşa girince lifle kendimi sürte sürte vücudumu mahvediyorum nerdeyse namaz’a bile kalkmıyorum desem hep yatasım var hiç bi şey yapasım yok. Bunu acıyın diye değil de içimi dökmek için yazıyorum diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Saçmalama:(( lütfen kendini suçlama hakkını ara
Artık arayasım da yok sesini dahi bile duymak istemiyorum
Olan olmuş karaktersiz rezil biriyle birlikte olmuşsun. Namazını kıl unut olanları
Boşuna demiyoruz evlenmeden tek bir nude resminizi bile atmayın diye ama zamani ergenleri çok saf
Haklısın valla bende pek isteyerek’te olmadı maalesef kaderde ne varsa o
Hiç mi korkmuyorsunuz kınamak asla istemiyorum ama
Ya tabi her haltı yiyin sonra kader... Halbuki Allah akıl fikir vermiş. Neyse zararın neresinden dönersen kardır
@Yorgun_Yurekli İşte tabikide ama önündeki manipülatif olunca insan kaptırıyor mu desen kendisini
pskolojik olarak kötüsün.. life değil duvara sürtünsen o duygun geçmez. unıtırsun fazla düşünme.. eminim bedenin aşırı temizdir, acısını ondan çıkarma😀
İnsanları taniyacan olgunlasacan
İnsanları sevmem iyi olan birşeyi kötüye çevirir
Dimi iyi olunca ya da sevdiğini gösterince seni s*ikerler afedersin
Evet özetledin
Birde cehalet mutluluk çünkü vicdanlı iyi biriysen bunca bildiğin gerçek ağır geliyor ben bu dünyadan kurtulmak isterdim
Bu dünya iyi ve saf insanlara ağır gelir zaten bazen kötü olmak daha iyi geliyor bana
Kötü biri olmayı beceremiyom ama umursamaz olmayı basariyorum sanırım
Ölümü hatırla ahireti düşün cennette sahip olacakların yeter, kalbin neyle meşgulse zikrin o olur yani ugrastigin şeyler senin kalbine yerleşir ve onları zikretmeye başlarsın iyi geceler
Biraz daha kendini suçlayıp ağla
Ben o hissi seviyorum
Niye peki
Seviyorum işte
Şerefsizmiş. Onun kendini pis hissetmesi gerek
İşte tam tersi Allah bilir o kimle konuşuyor kimle yatıyordur şimdi
Ya kendini suçlama ya da utanma olan olmuş. Geçmişi değiştiremeyiz maalesef ama bir şerefsiz yüzünden de geleceğini mahvetme lütfen. Evet biraz zor olur belki çok utanırsın ama Allah'a sığın. Ben ne zaman kendimi böyle hissettsem yatağa yatar tavana bakar ve kendimi kötü hissettiren şeyleri Allah'a söylerim ve emin ol çok iyi geliyor
Allaha sıgin
Yüzüm yok desem inanır mısın
İnanırım. Birine guvenmissin. Güven insanı bir duygudur. karşındaki insan sana kötülük yapmış. Utanma. hatasız kul olmaz
Evet ama ben onun için Allah’a yalvarışımı ağlayışımı daha neler neler
Allah güç ve sabır versin sana
Amin inshallah teşekkür ederim
Saçmalama onun şerefsizliği
Onun şerefsizliği benim bütün hayatımı mahvetti annemle ailemle ilişkimi mahvetti
Ailen öğrendi mi
Hepsi değil ama evet
Yanlış anlama ama çoğu kişi nude atıyor normal bir şey artık tabi insanlar anlamaz
o kadar şrfgdz mi
yaşkaç
Evet
resimleri nsll yaydı
Bilmiyorum ama baya erkekler gelip yazdı falan ailesine arkadaşlarına falan yaymıştır illaki
Instagram san mı yazdı
o erkk lerr
evet aynen öyle bende instadan uzaklaştım şimdilik
o sanaldan muydı
Karışık bi şey
hmm insaranı werebilir msn
eklesene
bir süre sonra geçer
Unut kurtulmuşsunya
Zehra önce benden ayrıl sonra git sevgiline