Güncellemeler
+1 yıl
2 yıldır sevgilim kendisi. 6 7 yıldır tanışıyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç sevgilim olmamıştı. İlk defa sevgilim oldu ve bunlar belki normal bilmiyorum ama dudağımdan öpüyor bazen gögüsüme dokunuyor gögüsüme dokunmasını öpmesini istemiyorum. Dün karnımdan öptü. Kendimi çok iğrenç hissediyorum. Sanki kirlenmiş gibi. Bunlar daha öncesinde sevgilim olmadığı için mi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle saf biri iken neden kendini kullandiriyosun ki. Karşındaki seni cidden sevse zaten sınırını bilirdi ve seni sabırla bekler severdi. Yazik
6 7 yıl bekledi
Bekledi de ne oldu sana nikah kıyıp kocan mi oldu :)
Ne yapmalıyım. Yani gerçekten kirlenmiş hissediyorum. Nasıl temizleyeceğim ki kendimi. Dün elini çek demiştim gögüsümden, çekmedi. Zorla tutturdu orada
Işte senin istememene ragmen yaptığı şeyleri dile getir. Yani rahatsız olduğunu
Dile getiririm ama bendeki temizlik gittikten sonra ne fayda
Hayirlisi
Demek ki sevmiyorsun sevgilini yoksa hissetmezdin böyle bilincaltın o kisiyi bacın olarak görüyor belki
Doğru ama alışmaya çalışıyorum. Çok sevdiğini düşünüyorum ve kaçırmak istemiyorum
Genelde öyle düşünülür ve erkek bırakır
Sizce ne yapmalıyım
Seni etkilemek istemem ama bacın olarak görüyorsun bildiğin sevmediğin biriyle olma alışamazsın cünkü ask böyle bir şey değil yol yakınken bırak yoksa bir yerden sonra her şey ilerliyor sonra cepte olduğunu farkediyorsun ve sen uğrasırken cocuk bırakıp baskasını buluyor
Etkilemek değil de aslında üzüldüğüm tek nokta ben çoğu kişinin gözünde o kız kimseyle çıkmaz ulaşılmaz diye bakılan biriyken şimdi gögüsümü tutması
Sanki herkesin gördüğü senle asıl sen aynı kisisin keske alemin ne diyeceğine bu kadar takılacağına kendi duygularına takılsaydın
Ne güzel yazıyorsunuz ne biliyim, peki bir şey daha soracağım. Sevdiğim birisi olsaydı bu hareketler normal mi. Mesela karnımdan öptü ilk defa ya da ilk kez gögüsüme dokunması öpüşmek falan
Bir süre sonra normal. Yani insan ilk arkadaş olmalı sonra sevgili olmalı sevgili olunca da aranıyor gibi pat pat göğüs karın diye değil yavas yavas olacak seyler bunlar aşk böyle bir şey değil kullandırmayın kendinizi
Dediğim gibi 6 yıldır tanıyoruz birbirimizi. 2 yıldır da çıkıyoruz 6 yıldır arkadaştık zaten
Demek ki senin için hala arkadaş bence aç ona bunu de arkadas olarak görüyorum seni yapamıyorum diye zaten aşık olsan 6 sene içinde olurdun bence
Gerçekten mi yaa yani normal mi
Ney
Kanka karşılıklı istemekten cok cocuk seni istekleri icin kullanıyor
Buna izin vermem bir kere oldu zaten
Eğer kocan olmazsa ilerde umarım pişman olmazsın
Bence dusunmelisin bu kişiyle olanları
Ne kadar ileri gittin tam
Cinsellik falan yok sadece dün elini gögüsüme attı çek dedim tutum ama çekmedi
Sutyen den içeri mi yoksa dışından mı
İçine attı
Hımmm
Ayrıl o heriften. Senle zevk almak için takılıyor