İnstagram'da gezerken böyle bir reelsa denk geldim.😄 Çok güldüm gerçekten.
Böyle bir pişmanlık yaşadınız mı?
İnstagram'da gezerken böyle bir reelsa denk geldim.😄 Çok güldüm gerçekten.
Böyle bir pişmanlık yaşadınız mı?
Merhaba,
Evet olmuştu! 😅
@Cansel3535 vakitsiz denk gelmiştik, dört sene beklemesi gerekiyordu beni ve ben alışık değildim uzun süre bir kızla konuşmaya! 😅
Toydum cahildim! 😅
Kaç bana evlenelim dedim bir süre ailemle yaşarız sonra ayrı eve çıkarız kabul etmedi. Bende mutluklar diledim ve hayatından çıkmıştım! 😅
Çok pişmanım, hayatımda tanıdığım en güzel insandı! 🥰
Ondan daha iyi bir kadın tanımadım! 🥰
Melek gibi bir insandı! 🥰
Merhaba
Cansele buradan selamlarımı ve tebriklerimi iletiyorum. Kaçmak gibi kötü bir fikri kabul etmeme zekiliğini gösterdiği için mutlu oldum. Evlenme kararı hemen ve aniden alınmamalı. Ayrıca ailelerimiz arkamızda önemsizce bırakabileceğimiz kimseler değil. Bir kadına bu teklifle gitmeden evvel kendi kızınızın da aynı şeyi bir erkek için yaptığıni düşünürseniz ne kadar kırıcı olduğunu anlarsınız. Yani sevindim kabul etmemesine. Zeki kızmış. Koca tekrar bulunabilir ama aile asla...🙂
Merhaba,
Bende tebrik ediyorum oku çok güzel insandı.
Kaçmak kötü fikir değil.
Kalıplarım yok. Bunun zekilik ile alakası yok. Abim de kaçırdı, kuzenlerim de kaçırdı. Abimin 7 çocuğu var her biri maviş. Ailesi düğüne gelmişti yengemin iki otobüs ve araçlar ile.
Kaçmak öcü kaka değildir.
Evlenme kararı hemen aniden alınmalı. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersiniz boku çıkar ve genel olarak çıkıyor
Birini tanımak için zaman önemsizdir
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeter tanımak için
Bazen bir soruya cevap tüm sorulara cevap olur
Aileyi arkada bırakmak değildir kaçmak
Bunun önem önemsizlik ile alakası yok
Kendi kızım yapsa arkasında dururum
Kız evladın her zaman arkasında dururum
Erkek önemsiz
Çünkü erkek başının çaresine bakar ama kız evlat öyle değil hassas narin naif olur
Kırıcı mı evet ama neden yaptığına bağlı olarak değişir farklılık gösterir
Ameller niyetlere göredir
Ben sevinmedim şu an evli mutlu çocuklu olabilirdik
Koca demek saçma ve mantıksız
Sevdiğim sevgilim de ailem sayılır karı olarak görmüyorum 😅
Yorumlamam bu kadar teşekkür etsem, hıh djdjdj
Asla hicbir cümlene katılmıyorum😅 neyse aynı fikirde olmak zorunda değiliz.
Rica ederimm
Katılmazsan katılma keyfin bilir 😅
Evet öyleyiz yani 😅
Mutlu günler dilerim o zaman Hoşçakal 🌸
👍
Cevap
14Cevap
Hiç ilişkim olmadı olsa da pişmanlık duymam bir şeyi bitirdiysem öyle olması gerekiyormuş
Hep karısının bitirmesini beklerim ki ben değil o pişman olup dönsün xnbcbcbf
Süper fikir😅
Evet evet evet , düzgün gerçekten beni seven kız bulmuştum ergence triplerim yüzünden ayrılmıştım , aybige idi ismi
Pişmanlık duyacağım ilişkiyi bitirmem ben bitirmişsem öyle olması gerekiyordur...
maliyet hesabı yaparım ben ya nedense bilmyiorum :D
Bitirdiğim bile bir ilişkim olmadığı için pişmanlık duymadım
En güzeli kafa rahat tabi😅
Kafa rahat rahat olmasına da Allah bitireceğim bir ilişkinin içine sıkmasın zaten
Amin çok doğru.
Günümüzde zor ama umarım doğru kişi olur hayatımızda
Bence zor değil zorlaştıran bizleriz. İnşAllah en güzelini ve iyisini bulursunuz.🌺
Çok doğru ama kolay olan bir şey den insan çabuk sıkılır
Zor olan ise kıymetli kıymetli olanla da karşılaşmak benim için zor sanırım
Nasıl bir şey istiyorsunuz çok merak ettim😄 kıymetliden kastınız nedir?
Benim istediğim kişi beni desteklediği kadar eleştirecek de biri olması lazım çoğu erkek kendine karisilmasini sevmez ama ben bana karışan beni yanlış bir şey yapıyorsam o yoldan döndüren birisi olsun istiyorum
Çok mantıklı bir istek. Ve kadınların çoğunda olan bir özellik. Yani bana zor gelmedi. Tabi senin karakterine bağlı biraz da..
Mesela ben şu an arkadaşlarla çıkıp geziyorum vs ama 10-11 gibi evime donmek istiyorum onlarda sen bekarsin neden dert ediyorsun diyor bekarım ama ben de beni bekleyen biri olsun istiyorum arasın çağırsin neden geç kaldın desin. Ayrıca bu aslında benim gözümde seni irdelemek de değil. Seni kontrol etmekte değil. İnsan ne kadar rahat bırakılırsa o kadar birbirinden uzaklaşır zorunlu haller dışında evliliğin rutinine uymak şart
Bu istekler çok normal, herkes ister. Özellikle evlilik çağına gelenler. Ne diyeyim bulursun umarim isteklerine uygun birini. Ben kadınların yüzde 80 inin böyle yapacağına eminim. Sen de biraz sahiplenilmek, değerli hissetmek istiyorsun. Anlayabiliyorum.
Aynen öyle tabi bu anlattıklarım biraz kendim için gibi oldu aslında olacak kişinin nasıl değerli olduğunu anlatmam gerekiyordu ama zaten o vereceğim değeri ben biliyorum yazsamda yazmasam da onun değeri her zman yanimda olacak onun için bir önemi yok
Desenize çok şanslı olacak. Bulursanız unutmayın da yazın buraya 😀
Zor muhtemelen bu kadar yıl bulamadık birbirimizi bu saatten sonra da zor belki site bile kalmayabilir o zamana
😅olursa diyorum artık.
Olursa bir sorunun altına yazarım teşekkür ederim gece gece o kadar ilgilendigin için
Estağfurullah iştirak için ben teşekkür ederim. 🌺
Hayırlı geceler
Size de hayırlı geceler.
hayır çünkü o bana dünyanın en kötü şeyini yaptı
Evet pişman olmuştum
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Bitirenler rahatlamıştır
Tabikide keşke onu göründüğü gibi tanımasaydım
Boşamakta bile pişman olmadım
Şu an yasiyorum
Bence gidin açıkça pişman olduğunuzu söyleyin. Gurur hiç bir şey kazandırmaz.
Söyledim ama aldığım cevap senden sonra guzellestigimi hissediyorum seni sevdiğimi sanmışım vsvs
Fazla dürüstçe olmuş ama olsun en azından kafanda acabalar kalmaz. İleride keşkelerin olmadığı için için rahat olur.
Ben cok gurur yapmam gider konuşurum hayatta istediğimi yaparım ama bu biraz üzdü şimdi onun acısını yasiyorum
Her ilişki biraz acı verir. Umarım çabuk atlatırsın.🌺
Atlatırım illaki çünkü hak ettim
Belki ilk ayrilik asamasinda
Hic..
Hayır
Hayır
Evet
Evet
Asla duymadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?