Özellikle erkekler cevaplasın yanlış mi yapıyorum?

Bir süredir alman bi adamla görüşüyorum bana karşı çok ilgili sürekli bi yerlere götürüyor hediye alıyor buluşma ayarlıyor iltifat ediyor vs ama geçen gün biz uyandığımızda çabuk gidersen sevinirim dedi çok aceleciydi endişeli gözüküyordu ayakkabımı giyerken bile bi baskı hissettim. çok sinirlenip çıktım. Sonra beni aradı bi kaç gün üst üste evime geldi ben muhattap olmadım bana ailesi geleceği için öyle davrandığını direkt konuşmanın onların kültüründe ayıp olmadığını söyledi alman arkadaşlarım da onayladı. Ben hadi eyvallah dedim ama daha mesafeliydim. Sonra bu beni akşam yemeğine çıkartmayı teklif etti ben tamam dedim o gün yemeğe iki saat kala beni aradı özür dileyerek çok acil bir işi olduğunu söyledi başka zaman ayarlayalım dedi, işten çağırmışlar. Akşam bende o kadar hazırlandım bari arkadaşlarımla çıkayım dedim sonra beni işim bitti diye aradı bende arkadaşlarımlayım seninle buluşamam dedim. Sabah beni aradı mesaj yazdı buluşalım diye ama halletmem gereken işler var dedim biraz da geç yazdım yedi kere aradı beni. Bugün buluşmadık çok istemesine rağmen. Yarın akşam da uçağım olduğunu şimdi söyledim. Biraz daha kalmam için ısrar ediyor yanıma gelmek istiyor, en azından yarın seninle kahvaltıya gidelim diyor. Ben programımın yoğun olduğunu söyledim bana fikir verir misiniz lütfen? Bana sen Türkiye’ye gidersen seni ziyaret edip yemeği telafi etmek istiyorum dedi.

Özellikle erkekler cevaplasın yanlış mi yapıyorum?