Bir süredir alman bi adamla görüşüyorum bana karşı çok ilgili sürekli bi yerlere götürüyor hediye alıyor buluşma ayarlıyor iltifat ediyor vs ama geçen gün biz uyandığımızda çabuk gidersen sevinirim dedi çok aceleciydi endişeli gözüküyordu ayakkabımı giyerken bile bi baskı hissettim. çok sinirlenip çıktım. Sonra beni aradı bi kaç gün üst üste evime geldi ben muhattap olmadım bana ailesi geleceği için öyle davrandığını direkt konuşmanın onların kültüründe ayıp olmadığını söyledi alman arkadaşlarım da onayladı. Ben hadi eyvallah dedim ama daha mesafeliydim. Sonra bu beni akşam yemeğine çıkartmayı teklif etti ben tamam dedim o gün yemeğe iki saat kala beni aradı özür dileyerek çok acil bir işi olduğunu söyledi başka zaman ayarlayalım dedi, işten çağırmışlar. Akşam bende o kadar hazırlandım bari arkadaşlarımla çıkayım dedim sonra beni işim bitti diye aradı bende arkadaşlarımlayım seninle buluşamam dedim. Sabah beni aradı mesaj yazdı buluşalım diye ama halletmem gereken işler var dedim biraz da geç yazdım yedi kere aradı beni. Bugün buluşmadık çok istemesine rağmen. Yarın akşam da uçağım olduğunu şimdi söyledim. Biraz daha kalmam için ısrar ediyor yanıma gelmek istiyor, en azından yarın seninle kahvaltıya gidelim diyor. Ben programımın yoğun olduğunu söyledim bana fikir verir misiniz lütfen? Bana sen Türkiye’ye gidersen seni ziyaret edip yemeği telafi etmek istiyorum dedi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sevgilisine soylesin senleyken rahatsiz etmesin adami
Sevgilisi yok
:))))) evet evet
Evet evet
Ailem dediği anne babası mı karısı falan mı var?
Babası var
Yani hem normal diyip hemde ailem gelmeden git demesi biraz çelişkili geldi açıkçası kendini değersiz ve kullanılmış hissediyorsan muhtemelen öyledir. Ama gerçekten samimi buluyorsan kafanın karışması gereken tereddüt etmen gereken bişey yok demektir. Senin ne hissettiğine bağlı hislerine güven.
Kullanılacak bir pozisyonda olsam öyle diyebilirdim ama o da yok. Babası spontane geleceğini söylemiş o da heyecanlanmış öyle dedi. İyi birisi ama ne bileyim üf kardeşleri falan da beni tanıyor
Yani değer görüyorsan, rahatsan yanındayken bırakma yani. Birde yurtdışına gitme ihtimalin de var yani belki de ufak bir imtihandır bunu geçersen fırsata da dönüşebilir.
Doğru diyorsun peki sence bu adam beni seviyor mudur
Nasıl nerede tanıştınız, genel olsrak tavırları nasıl tamamen alman mı türklük vsr mı bunları bilmem gerekiyor. Eğer sadık, değer verecek ve senin verdiğin değeri alabilecek biriyse, sorumluluk sahibi ise sevecektir genel olarak yorumlarsak
Ortak arkadaş sayesinde tanıştık, ana baba alman Türklük yok. Biraz Türkçe biliyor neukölnde büyümüş Türkleri baya tanıyor bana da Türkçe iltifat öğrenmiş onları ediyor 😂 aramızda dört saat vardı kendisi görüşemediğimiz zamanlarda akşam yanıma geliyor dört saat sürüyor bende kalıyor ya da iş varsa bir şeyler içiyoruz geri gidiyor. Bana etrafı gösteriyor arkadaşlarıyla kardeşleriyle tanıştırdı, Türkçe kitap almış öğrenmek için, bana hediye vs alıyor gittiği yerden. Ben beşte çalıştığım yerden çıkıyorum her gün beşi beş geçe beni arıyor neredesin alayım mı aç mısın diye. Biraz geleceğe yönelikte konuştu. Kafamı karıştıran diğer kısım henüz ilişkiye girmemiş olmamız. Birbirimizden emin olduktan sonra olmalı diyor. Öpüşme ve yüzeysel şeyler oldu ama onda bile defalarca emin misin diye sordu. Ben onunla çok mutluyum ve ondan hoşlanıyorum ama işte bu soruda söylediğim şeyler beni şüpheye düşürmüştü ama sen haklısın sanırım.
Yani okurken çok hoşuma gitti yüzümde bir tebessüm oluştu diyebilirim. evet senden etkilenmiş seviyorda diyebiliriz. Ve bir ilişki yaşamamanız neden kafanı karıştırdı ki daha iyi değil mi? Bişey yaşayıp da birbiriniz için yanlış insanlar olduğunuzu bilip ayrılmanız daha kötü değil mi adam garantici ve her önüne gelenle öyle şeyler yaşayan biri değil demek ki ahlak kavramına ehemmiyet veriyor. Bizim türkleri düşün sazan gibi atlarlar ama yabancı dediğimiz ecnebi dediğimiz insan emin olalım diyor adamda ki şu vizyona bak valla helal olsun harika bir insan yani. Bak bence siz evlenin ve beni evlatlık alın🤣🤣🤣 almanyaya götürün beni
Hahahah yaaa yorumun beni çok mutlu etti bellide şu trip işini bırakıp biraz daha Almanya’da kalmalıyım kaçırmayayım böyle adamı. Ben sanırım abarttım biraz. Mesajına cevap verme vakti geldi sana teşekkür etmeli 😂
Bence de, rahat olmalısın bizim türkler gibi olmadıkları için o misyonla hareket etmene hiç gerek yok. Rica ederim ne demek mutluluklar dilerim. Allah bir yastıkta kocatsın😂😂
😂😂amin
Baskasi var seni seks icin kullaniyor
İmkanı yok. Yapmadık bile
Sevisme yok mu
Hayır birbirimizden emin olalım dedi. Ben de öyle düşünüyorum öpüşme vs oldu ama ilerisi olmadı. Bana onun için bile üç beş kere emin misin diye sordu. Sence ne olabilir? Adam bana muhtaç değil alman sarışın iki metre zengin yani sence başka ne olabilir ben boşuna mu trip atıyorum acaba yoksa hakediyor mu? Aramızda dört saat var o dört saat sürüp gece beni görmeye geldi biraz oturduk sonea gitti
Garip
Dene biraz
Bakire misin
Hayır
Ve icine girmiyor
Birbirimizden emin olalım diyor o da benim gibi önemli bir şey olarak görüyor bunu konuştuk
Ya birak ne emin olacak oyle mi davranir emin olacak insan
Sapla. gec
Ne Çok kötüsün ya
Alakasi yok