zaten hiç sevmiyorum, onun için 2 kere gittim. O ben hariç kuzenleriyle de gitti.
Bilen bilir kekoların cirit attığı iğrenç bir yer orası, yarın gelicem yine gidelim diyor yok dedim yeter başka yere gidek yok diyor oraya gidek, bende istemiyorum artık iğrenç bir yer olmuş gerçekten.
Benimle küstü şimdi ben anlamadım ki bende günah suç var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen o kırılmasın die gitmişsin sevmediğin halde o hala daha istemediğini bile bile ısrar ediyorsa vardır bir derdi
Ne gibi derdi olabilir
Onu oraya bağlayan bir şey var demekki
Onunla bu konuyu konuşmayı denedin mi
Denedim, neden diyorum neden yani başka yerde eğlenelim benim için mi geliyorsun bar için mi, hâlâ haklı olduğunu düşünüyor
Ben senin gibi barda büyümedim diyor sanki çok bi fark var ya, iyi geceler dedi kapadı yüzüme
Bazen kaybetmekten korkmamak gerekiyor
Belkide o kafasında bitirmiştir sende bunu bı düşün
Şimdi de şey diyor, seninle gitmek istedim doğum günümü kutlucaktım başkasına gelince uyumuyosun falam, bu arada 12 saat güneş altında çalışıyorum ölü gibi oluyorum zor dayanıyorum bide beni bara götürmek istiyor ekstra ölüyorum uyurum orada yani
Sevgilin seni düşünmüyor bence bu sadece bı bahane senin yorgun olduğunu bile biri seni sakinleştirmek için sessiz sakin bı yere gitmek ister bar fazla haraketli
Neymiş okuyormuş gidemiyormuş onun oralarda yokmuş, 1 ayda 5 kere çıktı zaten ben hiç hoşlanmam onun için bende çıktım 2 kere. Ekstra kuzenleriyle çıktı bide bana diyor ki ben bişey demedim neden kızıyorsun böyle konuşuyorsun sevgilinin ben senin arkadaşın değilim falan, bar da bar ne var bu barda
Ben ona dedim ki bara gitmeyelim başka yerlere gidelim sadece bar hanımefendinin derdi
Bana diyoe ki ben seninle gitmek istedim derdim bar değil diyor, ulan benim derdim bar
Ne kdr dur konuşuyorsunuz
11 ay oldu, ben anlamadım ki yılda 6 7 kere görüşüyoruz yurt dışında okuyor, bende vize alıp gideceğim yanına kısmetse. Ama çok geziyor ailesiyle hep bir yerlerde
Ya ne bileyim yanlış bişey söylemek istemiyorum ama sevgilinin biraz anlayışlı olması lazım
Sevgilim ben ona bişey diyince tartışıyorım diye düşünüyor benden uzak duruyo trip atıyor, beni görüyor kendi yaptığını görmüyor
1 aydor burada yaklaşık biz buluştuk barlar sokağına da gittik eğlendik de ben yorgun olduğum için bir saat falan duruyorum böyle bir buçuk saat kuzenleriyle de gitti şimdi yarın bir daha gelecek yani tartıştığımız için gelmeyecek gibi duruyor
Gelmesin hep ilk adımı sen atmak zorunda değilsin ki
Bir iliski icerisindeyseniz eğer iki tarafında hoşgörülü olması gerek tek taraflı bı şey halkedilemez sürekli triple nereye varılabilir ki