Eski sevgilimle aynı şehire taşındım? buluştuk?

eski sevgilimle ayrılalı 3 sene oluyor, 1 senelik ilişkimiz oldu ama ilişkimiz bittiğinde ben onu hala seviyordum ancak bitmesi gerekiyordu. o da beni seviyordu.
uzak mesafe yüzünden birbirimizi kıskanıyorduk, hayatı dar ediyorduk birbirimize, ortada hep bir ulaşılamadığında güvensizlik oluyordu. ben dayanamayıp ayrılmıstım. barışalım diye yazmıştım sonrasında ama o istememisti.

ben fransada yasıyordum o zamanlar, o almanyada, iş buldum onun yaşadığı şehirden 8 aydır buradaydım. bana instagramdan istek attı. kabul ettim. bir süre geçti, bana mesaj attı storyden görüp "oha burada ne işin var" dedi. ben de "burada iş buldum" dedim. "kahve içelim bir ara" dedi. "olur" dedim. Kahve içmek için buluştuk. Arkadaşçaydı.

Biz ayrıldıktan sonra yeni şirkete geçmiş 3 senedir oradaymıs. Uzun ilişkisi olmuş 1 sene sürmüş. Ayrılmışlar. Yabancıymış kız ve "fazla özgür" hareketleri vardı dedi. Senin nasıl gitti dedi. (Benim ondan sonra kimse olmamıştı) Bunu söyledim. Şaşırdı biraz,
"Anlamıyorum bence gayet güzelsin ve hani ilişkimizden de biliyorum güvenilirsin, neden olmadı" dedi. Ben de bilmem "kısmet işi" dedim. Sonra giderken bana "yine görüşür müyüz" dedi. Ben de pek arkadaşım yok dedim. Sıkılırsan ulaş bana dedi. Beni arkadaşlarınla tanıştır dedim. Nedense sertleşti yüzü ama gülmeye çalışıp olabilir dedi

1.5 haftadır görüşmüyorduk. Ama hep storylerime emoji atıyordu. Bugün bir kızla story atmış. Görüştüğü birisi mi bilmiyorum ama kücük bir festivale gitmisler. Çekindiğim için yazamıyorum. Yazmalı mıyım

Eski sevgilimle aynı şehire taşındım? buluştuk?