Ss alıp yollamış altına da görün kardeşinizi demiş. Sevgilim de 1 saat sonra çok sevindim senin adına ama ben kız değilim yazmış. Kiz da ya ben sabah heyecanlıydım biraz anlamlara yollarken seni de seçmişim kusura bakma demiş. Sevgilim de atanabiliyor musun bari demiş. Kiz da kontenjana bağlı ama büyük ihtimalle olur demiş. Sevgilim de insallah🙏 hadi bakalim hayırlısı demiş. Kiz teşekkür ederim yazmış Sevgilim de rica ederim deyip basında mavi hale olan gülen surat yollamış. Sizce ne demek bunlar
Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELLLL ERKEKLER SORUYA!!!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kapım sana hala açık gelirsen konuşuruz, yazarsan ben burdayım, hayatımda biri de olsa yazarım demek
Alttaki açıklamayı okudun mu. Yanı çok samimi cevaplar vermemus
Konuşmak istemese atana bilicek misin diye sormaz. Onun hakkında hala detay öğrenmeye çalışıyor bir şeyleri merak ediyor.
Yanlışlıkla attığını söylediğinde; sorun değil. Hakkında hayırlısı olsun deyip konuyu kapata bilirdi konuşma gereksinimine girmeden.
Kızın yaptığı da yoklamak oluyor. Ya sohbet açık yakın zamanda konuşman gerekiyor yanlışlıkla göndermek için ya da kör olup herkese göndermen gerekiyor. Hep herkes bilerek gönderip yanlışlıkla oldu falan demiştir illa
10 ağustosta deprem olmuştu kız sevgilime iyi mısınız demişti Sevgilimde bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz nasılsınız demos kızda korku panik dışında iyiyiz yazmış. Sevgilim evde miydiniz demiş. Kiz da evet maalesef sizinkiler demiş Sevgilimde yok konteynerdalardi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler demiş kızda teşekkür ederim size de geçmiş olsun iyi geceler demiş. O konuşmada emoji falan yok. Bugunkune sevgilim gülen surat atmış.
Ama watsap profiline 17 ağustosta ikimizin fotosunu koydu.
Kızla cinsel muhabbetleri de olmus
Erkek arkadaşınla konuştun mu bu olayı?
Hayatından tamamen çıkartması gerektiğini bu durumdan hoşlanmadığını belirttin mi ya da
Hayır söyleyemem yani kendime yedirmem. Bide ben telefonunu takip ediyorum yani anlaşılır o zaman.
Senin bu konudaki fikrin ne. Masumane bi arkadaslik mu. Bunlar sevgiliyken cinsellikte konuşmuşlar ama yaşamamışlar ben bunu tesadüfen ogrendim
Bide watsap profiline benimle olan fotosunu koymuş yani. Kızla da 29 mayısta ayrılmışlar Kiz istememiş ayrılmayı ama son derece medeni ayrılmışlar.
Nasıl telefonu takip ediyorsun?
Ben kızın hiç masumane olduğunu düşünmüyorum ve yeni ayrılmış sayılırlar unutamamış olabilir
Kuz3bim yazılımcı bi program yükledi öyle oldu
Tamam da senin eski sevgilinle konuşmanı görse ne tepki verirdi bunu da düşün
Sadece kız mi fena sevgilim masum mu sence. Yanı kız arkadaşca soruyor olamaz mi.
Ve sana bu kızın yazdığından hiç bahsetmedi değil mi
Hayır bahsetmedi
Kuzum böyle arkadaşlık mı olur sevgilim olucak, cinsellik konuşucam e ayrılınca da arkadaş kalıp sevgilisi varken de mesaj atıcam Buda ni çeşit güzel kardeşim aşko
Kizin numarası iş telefonunda da ekli normal telefonunda.
Instada takiplesiyorlar ama sevgilim durumları kıza gizlemiş.
Sadece ek profilinde bizim fotomuz var
İşte bu problem senden gizliyor. Bunu düşünmen gerekiyor. En azından yazdı diye bahsedebilirdi
Artık yeni güncellemede profil fotoğrafını da sadece seçtiğin kişilere gizleyebiliyorsun? Etik mi takipleşmeleri senin için? Kaç yaşındasın
Kiz gördü profili ona baktım. Ama herhangi bir hesap sorma, göndermeli paylaşım, acıklı paylaşımlar yapmadı. Bugün konuşurken de öyle absürt bi tavır sergilememiş.
26 buçuk sevgilim, 28 eski sevgilisi, 25 ben
O zaman senin için konuşmasında bir sakınca yok gibi görünüyor galiba
Ben dışardan birinin yorumunu merak ediyorumaslinda. Biseyler hala bitmemiş olabilirmi watsap profilindensen varim
Gerçi kız bor foto paylaşıp altına yine yeni yeniden yazıp emoji koyup paylaşmıştı benimki de ertesi gün bizi profil yapti
Bence çok da takılma
Kafayı yersin sorgulamaktan
Ya bi şeyi de bu kadar abartmayın ama ne konuşmuşlar sanki
Ama 10 ağustosta deprem oluncada kiz yazdı iyi mısınız diye sevgilim de bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz demiş. Kizda korku panik dışında iyiyiz yazmış sevgilim de evde miydiniz demiş kızda evet evdeydik sizinkiler demiş Sevgilimde yok konteynerdalardi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler demis kizda teşekkür ederim sizede geçmiş olsun iyi geceler demiş. O gece hic emoji yok. Bugün ki konuşmalarda emoji var
Ya olabilir sonuçta onunla da yaşanmışlığı vardır kız kendisi yazmış çocukta cevap vermiş napsın deprem konusu hassas bi konu anlarım ama kızda sevgiline yazmak için bahane arıyor sanki
Sevgilimin sucu yok o zaman
Yok sanmıyorum canım bence çok normal konuşmuş boşuna kafanı yorma 💚
Bunlar sevgiliyken cinsellik konusmus hatta sevgukim ayrirken kiza biz yine görüşürüz haberleşiriz demiş. Kiz da sözde daha ayrılmadık görüşmedik iki haftadır ayrıldıktan sonra mi görüşeceğiz demiş Sevgilimde duygusal bisey olmadan konuşmam dersen senin tercihin tabi ki demiş. Ayrildiklari gece napiyorsun merak ettim demiş. 2 haftasonra jiza cinsel mesaj atmis kiz cvp vermemis
E bana anlatmadın bunu al birini vur ötekine bundan sevgili olmaz
Ama yine de senin sevgilin yani az çok tanıyorsundur onu güveniyor musun ona
Ama watsap profilinde ikimizin resmi var kız gördü kıza açık.
Fakat instagram da kendi fotosu var ve syorylerini kiza gizlemis
Olsun yine de ayrıldıktan 2 hafta sonra kıza cinsel mesaj atması çok iğrenç bi şey ama düzelmiş mi bilmiyorum günahını da almak istemiyorum
Seni yedekte tutuyor gibi yani bilemedim
14 hazirandan depremin olduğu güne kadar hickonhsmamizlar
Canım sen çocuğu çok seviyorsun sanki ona toz kondurmak istemiyorsun anlıyorum ama güvenilmez gibi geldi
Watsap profiline bizi koydu kıza göstere göstere daha da ilginci kız buna hesap soran, trulli bi mesaj, gönderme hiçbir şey yapmadı. Bugünde çok doğal konuşmuşlar sanki bir şey yokmuş gibj
İsterse hiç konuşmasın hala onu düşünüyor olabilir
Yanlış anlamazsan ben sana 3 foto gönderebilir miyim 2 si onunla 1 i benimle çekilmiş bi bakmamı istiyorum rica etsem olur mu
Profiline sizin fotonuzu koyması hiç bi şeyi değiştirmez, anlamadım kız ona niye hesap sorsun ki o kim ki sen sevgilisisin. Birde bi şey soracam sen bunların konuşmasını nerden biliyorsun o mu atıyor sana yani
Niye atmak istiyorsun ki
Yok bi program var kuzenim yazilim i o yukledi oyle ogrendim bu son gismeleri
Hani iki ay once ayrildik nasil sevgilu yaptın ya da hayırlı olsun falan dememiş
Fotoğraflardaki bakışları yorumlaması isteyecektim de
Hmm anladım yani sevgilin bilmiyor onun mesajlarını okuduğunu iyiymiş, kızın umrunda değil demek ki sormamış laf atmamışsa
Ya da öyle davranıyor..
Bi kız cinsellik konuştuğu bi erkeği kısa sürede unutamaz bence
Erkekler gibi değiliz sonuçta biz
😅 Canım ben ilişki uzmanı değilim ki şimdi fotolarınıza baksam da anlamayabilirim
Aynen katılıyorum ama sanki kız yüz verse sevgilin hemen ona kayacak gibi bi his verdi bana
Bunlar 14 mayısta sogukmus araları kız sevgilime ayrılmak mı istiyorsun demiş Sevgilimde tereddütlerim var düşünüyorum demiş Kiz sen kararını çoktan vermişsin zaten demiş Sevgilimde vermedim düşünüyorum demiş Kiz seni seviyorum demiş Sevgilimde ben de seni seviyorum değer veriyorum ama bir gelecek olacak ben ilerleyen zamanlarda bir sorun yaşayacağımız çıkmaza göreceğimiz bir durum olmaktansa emin adımlarla ilerlemek en mantıklısı demiş. Kiz kararını verdiğinde yazarsın demiş ara ara görüşmüşler. 29 mayısta sevgilim kıza ayrılmak istiyorum demiş kızda bi şans daha istemiş yeniden başlayalım ben cabalarım demiş. Sevgilimde şu anda notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz demiş.
Sence 14unde seni seviyorum derken mi yalan söylemiş 29unda notrum derken mu
29unda yalan söylemiş bence seni seviyorum diyip de notrum demesi çok saçma
Ama sevse 14 haziranda eakorta yazar gibi pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor öyle yapabilir mi.
Bilmiyorum ki kullanıyor da olabilir onu yani cinsel bi şeyler yaşamış ya da konuşmuşsa o kızı unutması biraz zor sen onunla niye açık sçık konuşmuyorsun ki bu konuyu
5 ay tanışma arkadaslik, 1 ay flört, 6 ayda sevgililik olmuş.
Üstelik kız epilepsi hastasıymış düşünebiliyor musun hasta bide yani. Ve eski sevgilisi de sevgilimin uzak bi akrabası sevgilim bunlara rağmen kabul etmishasta kızı. Kiz kendisi en başta anlatmış bunları ilerde her şey yolunda giderse bana neden bunu söylemedin demeni istemiyorum demiş. Sevgilimde kıza dürüstlüğün için teşekkür ederim ilişkiniz ne kadar sürdü demiş 5 yıl önce 2 ay, 8 yıl önce de 3 ay demiş Sevgilimde biz uzak akrabayiz konuşmuyoruz zaten, ayrıca bir farkındalık bu hastalık değil hem napayım yani bi farkındalığın var diye seni sevmekten vazmigeceyim ben karaktersiz menfaatçi değilim üstelik benimde ameliyatım var çocuğum olmayabilir sen benden vazgeçer mısın ki benim senden vazgeçeceğini düşünüyorsun demiş
Kendime yetiremem hem nasıl diyim telefonunu takip ettim bo kısmını de arkadaşlarına gizliden sordum diye
Valla canım hiç bilmiyorum böyle de yaşanmaz ki her şeyi anlatıp söylesen ikiniz için de iyi olacak ayrılmak isterse de ayrılsın zaten bi hayır geleceğini sanmıyorum ben ondan sende düşün taşın konuş onunla
Valla kızın gözüne sokar gibi fotomuzu koydu. Hani bu anlattıklarını gecin Ce diyodum ki watsapa koymak herkeze benim bi ilişkim var bu kiz benim demek değil mi. Gerçi 3 ay biraz kısa bir süre gibi ama
Bide kız da hasta yani öyle sağlıklı bisey de degil
bilmyiorm ama sevgilinde azda olsa süphe var
Kıza hisleri mi var sence
galiba
2 gücük 3 ay önce ayrılmışlar, birlikteyken cinsellik konuşmaları olmus
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!