Yaşıt bence yanlış tercih, zira kadinlar biraz kendinden büyük ve olgun erkekleri tercih eder, ya da öyle olmasi gerekir, aynı yaşta olunca mucadele etmesi zor olur, iletişim kurmak zor olur gibime geliyor, hatta mümkünse sen küçüklükten birlikte olacaksin ve beraber buyuyeceksiniz, aynı şartlarda ayni dusunce yasipisyla, her seyini bilmiş olursun, evlendikten sonra sürpriz çıkma ihtimali olmaz, bunları keşke kucuklugumuzden bize anlatsalwrdida ona göre tercihimizi yaosaydik, eşin olacak kisinin gizli karakteri olabilir, mesela narsistlik gibi bunlari bilerek tercih yapmak gerekiyor
@Ajakekeelğğ yaşım doğru olgun 38 ama genç bir kızın bedeninin neler yaşaması gerektiğini biliyorum ben bana yapılanı değil ona yapan olmayı seviyorum çocuk olsam olgun bi kadına kendimi teslim ederdim ben teslim alırım o bedeni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben olgun kadınla sevgili olmak isterdim tabi ki de
ikisinim de kendine özgü çekicilikleri var :) kadın her yaşta güzeldir ❤️
Genç kız çekiciliği, olgun kadın tecrübesi. Karar vermek zor
Ben hangı kategoriye aıdım :))))
Olgun
Resimdeki ise genc olan
Genç kadın 30-40 yaş arası
Otuzlu kırklı olgun kız😄
Her zaman genç tabii
Mümkünse sorum olacak özelden @moongirlll55
duruma göre ikiside.. o durumlar nedir yazmiim.
Olgun olması
Ya genç ya da olgun yaşıtım - 2 +2 istemiyorum
Yaşıt bence yanlış tercih, zira kadinlar biraz kendinden büyük ve olgun erkekleri tercih eder, ya da öyle olmasi gerekir, aynı yaşta olunca mucadele etmesi zor olur, iletişim kurmak zor olur gibime geliyor, hatta mümkünse sen küçüklükten birlikte olacaksin ve beraber buyuyeceksiniz, aynı şartlarda ayni dusunce yasipisyla, her seyini bilmiş olursun, evlendikten sonra sürpriz çıkma ihtimali olmaz, bunları keşke kucuklugumuzden bize anlatsalwrdida ona göre tercihimizi yaosaydik, eşin olacak kisinin gizli karakteri olabilir, mesela narsistlik gibi bunlari bilerek tercih yapmak gerekiyor
İkisi beraber 😂
Olgun kadın
Seks için fark etmiyor
ikiside
Genç kız olsun
Milf candır
Aynen
Kadın sadece kadın
Abazaa
Ne demek istediğimi anlamayan kızçe sana da sevgiler
İkisininde öne çıktığı şeyler var
elbette genç kız
Neden
Yaşlı olduğu için
yazmayı uygun bulmuyorum bazı şeylere bazı nedenlerden dolayı
balgamını çıkardığı yaşlarda yanında kendine bakıcı aradığı için
@Ajakekeelğğ yaşım doğru olgun 38 ama genç bir kızın bedeninin neler yaşaması gerektiğini biliyorum ben bana yapılanı değil ona yapan olmayı seviyorum çocuk olsam olgun bi kadına kendimi teslim ederdim ben teslim alırım o bedeni
30 yaşlı mı aa
Yaşlı demedimki genç demek bana benden küçük demek ve kadını mükemmel özel şahane yapan yaşı kadar fiziğidirde