Yaklaştığında başım ağrıyor olmaz dedim ama bana küstü ne yapmam gerekiyor?

Yaklaştığında başım ağrıyor olmaz dedim ama bana küstü ne yapmam gerekiyor?

Ben cinsel obje değilim, benim bir gururum var duygularım var sen her istediğinde olmaz o iş de…
İşte şimdi tam küstü!! gidip hediye alıp tatile çıkarıp şımartıp 10 yıl trip çekmeye hazırsın 😒
O sıkmamış dua et yat kalk şükür namazı kıl 😂😂
Başkan dişin ağrıyorsa çektirereksin başın ağrıyorsa... neyse sustummmm 🤣🤣
Başkan hayellerinin peşinden koş 😂 ve hedef belirle. Ben arkandayım korkma ben sana güveniyorum 😂 seni arkandan destekliycem merak etme 😂
Aynen sen işini bilirsin başkan neyi nerde yapacağını konuşacağını oyuzden ben sana güveniyorum
Herzaman başkan 👍👍👍
🙋🙋🙋🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap
4Cevap
Öncelikle o profil değişecek shshaja sonra ilaç iç ve kendini affettir 😅
Nasıl bir yiğit 😃
shshsj 😅😅
Başımın ağrısı geçti gel üstüme atla de 😂
Migrenim tutarsa başım ağrır :D
Konuşmayı dene onunla
reglin yaklaşıyor olabilir ne var bunda küsecek : )
Eline tv komandasını al tv izle..😂
Bende insanınm de senin ağrın ca sorun deyil benim ağrıncamı sorun gatarın kızı de
Ters düşün. O sana başım ağrıyor dediğinde, sen ondan ne yapmasını bekliyorsun? Onu yap
Rahmetli Kemal Sunal’ın fotoğrafını kaldır o leş profilinden! Senin gibi ucuz igrenc sapkın bi insanın profilbe ağır o fotoğraf. Kaldırmazsan oğlu ile iletişim kuracağım en yakın zamanda sana manevi tazminat acacaktır
Terbiyesizlik yapma şuanda o yazdığın adam sen ve senin gibi basit insanların hiç bir zaman seviyesine inmedi inmez konu eğer novelse daha ona fırsat vermeden ben senin haddini bildirim terbiyesizliğin lüzumu yok hersey bitti uğraşacağiniz novel mi kaldı ama unutma yanlış duvara isiyorsun kimin itisin bilmiyorum ama haddini bileceksin
Kes sesini sen kimsin de gelip bana it dersin deyyuz had bilmesi gereken biri varsa o sensin ! Bu adam yıllardır burada asırı cinsel içerik soru cevaplar veriyor ölmüş bir adama saygısı olsa fotoğrafını kullanarak bunları yapmaz! Saygısız Novelin yan çarı oldugunu bu kadar belli etme
boş yapmış, sal kendi haline.
Gönlünü alcan yapcak bir şey yok
Reels komikmiş
Opte barışın başkanım
Anlayşsz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?