Diğer Sıkıntıdan başım ağrıdı. Ne yapsam geçer ki? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ve ne yapıyorsunuz? Ayıp şeyler yazmayın o niyetle de yazmayın Güncellemeler1 yıl Beni hangi dangoz engelledi bir de yorum yapmış :/ ben kimseyi engellemedim bu ne demek şimdi Güncellemeler1 yıl Kızlar soruyor yazdırmadı. Ayıp şeyler yazdım diye engellemiş Sıkıntıdan başım ağrıdı. Ne yapsam geçer ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 823 cevap paylaştı. Uyusam iyi olur ama saçma sapan bir enerji geldi dışarı çıkıp koşarım o derece şimdilik yatakta döne döne uyuya kalmayı bekliyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hepimizde stres var napcaz böyle Yorumla
Gönül_Eri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Eğer müslümansan telefonu kenara koy ışıkları söndür ve eline bir tesbih al zikir çek, çok sürmez uyur gidersin 😄 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Onu yapcam kardeşim aynen :) Yorumla Gönül_Eri 1 yıl Öyleyse iyi uykular diliyorum 🙂 Yorumla
yorugun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Valla benimde canım sıkılıyor balkonda çay sigara yapıyorum. Stres yapma çok baş ağrıtır 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sigara da ağrıtıyor. Stres de uğraşıyorum ama olmuyor Yorumla yorugun 1 yıl Uyumaya çalış Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Işıklar gitti ml gibi oturuyorum vallaha uyumda yok öyle bekliyorum 1 18 Yorumla Soran 1 yıl Prens ahahah izledim onu. Yorumla egoadamm 1 yıl Beğendin mi beni. Yorumla Soran 1 yıl Ahaha prensi beğendim Yorumla egoadamm 1 yıl Ahh şapşal ben sana onu mi soruyorum beni beğendin mi Yorumla Soran 1 yıl Seni niye beğeneyim neyini gördüm ki Yorumla egoadamm 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben sana kafayı taktım :D Yorumla egoadamm 1 yıl Bak sen fazla takma bence. Aşık olursun Yorumla Soran 1 yıl Profil foton filmin en komik yerlerinden biri :d Yorumla egoadamm 1 yıl Sende kalenin dibine geçmek ister misin Yorumla Soran 1 yıl Yok kalsın Yorumla egoadamm 1 yıl 😂😂😂😂 hani kafayı takmıştın Yorumla Soran 1 yıl Aman beee repliği yazdım :d Yorumla egoadamm 1 yıl Yaaaa şapşal. Yerim seni Yorumla Soran 1 yıl Kdkdkdk çok komik adam ya Yorumla egoadamm 1 yıl Kim ben mi Yorumla Soran 1 yıl Ahahah araya girmee fkdkkd Yorumla egoadamm 1 yıl Peki neyse Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende uyku problemim olduğu için sürekli geceleri sıkılıyorum, genelde oyun falan oynarım bazen kitap okurum bi şekilde oyalanmaya çalışıyorum 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Düzeltmemiz lazım bunuu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesinlikle ama bende uyku ilaçları bile işe yaramıyor Yorumla Soran 1 yıl Gündüz yorulsan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 5 gün boyunca 0 uykuyla kaldığım zamanlar bile oluyor :D Yorumla Soran 1 yıl Bir müddet sonra olmuyor o da sersem gibi gezersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver engelleyenleri, sadece uygulama değil ülke saçma sapan insanlarla dolu Yorumla Soran 1 yıl Hayır yani birini biliyorum o cevapladı bilmeden herhalde. Sebepsiz engelledi :d kötü insan çok iyiler de vardır :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyilere denk gelmek zor bu devirde, bulan değerini iyi bilmelidir Yorumla Soran 1 yıl Yok bilmiyorlar. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte o bilmeyenler saçma sapan insan kategorisine girenler 😄 Yorumla Soran 1 yıl Bir tane mi çıkmaz yok arkadaş da olsa yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaş olabiliriz istersen, iyi birisine benziyorsun Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duş al balkonda çayını kahveni iç iyi gelir birazdan ben de yapacam bunaldım. 1 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Yemek yedim ya cok actim sen napyn 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun yatcam bende Yorumla kanadalıMen 1 yıl İyi geceler ozmaan Yorumla
malikalg57 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Neden sıkıldım derdinmi var 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Dert değilde biraz şok yaşadım bugün. Ama önemli değil artık. Yorumla malikalg57 1 yıl Dinlerim istersen sabahciyim zaten Yorumla Soran 1 yıl Hiç anlatasım yok başını ağrıtmayım konuşmamak en iyisi Yorumla malikalg57 1 yıl Birakta orayı ben dusinim Yorumla Soran 1 yıl Uyumak gerekiyor Yorumla malikalg57 1 yıl Uyu ozaman iyi geceler kib bb Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Uykusuzluktsn olucem çizgi film açtım uyumaya çalışıyorum 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi yapmışsın uyu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelirse inşallah Yorumla Soran 1 yıl Ekran uyku kaçırır Yorumla
Gizemlicocuk344 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Duş aldıktan sonra çıkmadan ayaklarını soğuk suyla yıka baş ağrısını alir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne sıkıntın var hayırdır inşallah 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır olsun ne diyim. Biraz üzüldüm. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlatmak ister misin Umarım hayır olur senin Yorumla Soran 1 yıl Uyumak gerek Yorumla Soran 1 yıl Sağ ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Elini yuzunu yika. Abdezt al. Kuran oku. 1 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Diğer konusunda 359 cevap paylaştı. Kral FM dinliyorum. 1 0 Yorumla
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kahve müzik 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Hemcinsim yazmış :* Yorumla Hortlaklalaa 1 yıl 😘😘 Yorumla Soran 1 yıl Bir tane gül sen çıktın erkekler de çok düşünceli baksana :d Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl fikim izle 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Denedim. Ama bazı insan demeyeceğim yaratıklar yüzünden huzurla oturmakta zorlandım ondan darlandım. Buradakilerden!!Teşekkür ederim Yorumla MusHek-4116 1 yıl merek etrim de neyse gizlsin tamam Yorumla
Lost_Dreams07 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Dizi film iyi gelir.. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Onu da izledim Yorumla Lost_Dreams07 1 yıl Konuşalım mı dmden.. Yorumla Soran 1 yıl Ne için Yorumla
Burakayd_87 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Ülkedeki olaylara Canım çok sıkkın uykum kaçtı 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Haberler :( Yorumla Burakayd_87 1 yıl İzlemez olsaydım lanet olsun be Yorumla Soran 1 yıl Miye Yorumla Burakayd_87 1 yıl Öldürülen kadınlar kafa kesen bir psikopat? Ben normal hayata dönemiyorum Yorumla Soran 1 yıl İzlemeye ara ver bir müddet Yorumla Burakayd_87 1 yıl Kafayı rahatlatmam lazım ama nasil Yorumla Soran 1 yıl Habere ara ver işte tv kapat oku Yorumla Burakayd_87 1 yıl Ben her zaman nasıl rahatlardım neyse buldum yöntemi Yorumla Burakayd_87 1 yıl İyi geceler Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler bul sevindim Yorumla Burakayd_87 1 yıl burada anlatacağım bişey değildi o yüzden açıkça demedim belki kafayı dağıtırım Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 836 cevap paylaştı. Duş al 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu saatte almayım ya yarın alayımm sağ ol Yorumla
Ppolatt Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 922 cevap paylaştı. Başına sıkacak bir şey bağla 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aspirin varsa iyi gelir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sonra yine ağrır tekrar tekrar almak istemiyorum Yorumla Flavendirel 1 yıl Değişik bir mantık... Yorumla Soran 1 yıl Niye ilaç mı alalım sürekli Yorumla Flavendirel 1 yıl sürekli ağrıyorsa zaten doktora gitmen gerekiyor Yorumla Soran 1 yıl Gözlerim ve stres Yorumla
3AfyonLum3 Takip Et Yoda Yaş: 28 1 yıl Stres ettin dimi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen etmedin mi Yorumla 3AfyonLum3 1 yıl Ettim Yorumla Soran 1 yıl Normal Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kitap oku 1 0 Yorumla
OlgunErkek07 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Çok iyisin 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Değilim niye iyiyim Yorumla OlgunErkek07 1 yıl İyisin işte. Ayıp şeylerle işin yoke Yorumla Soran 1 yıl Anlamıyorlar laftan ya sorma Yorumla OlgunErkek07 1 yıl İstiyorlar dimi Yorumla Soran 1 yıl Benim anormal olduğumu söylüyorlar ya Yorumla OlgunErkek07 1 yıl Bence süpersin. Seni tanımak isterdim Yorumla Soran 1 yıl Sende tanırken yaprsın aynı şeyi :( güvenmiyorum artık :( Yorumla OlgunErkek07 1 yıl Dene ve gör öyle olmayacağını Yorumla
NissanJuke35 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl 5 dk da kaç sap yazmiss😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kötü niyetli değiller bence sence. Yorumla NissanJuke35 1 yıl Kesinlikle bencede çok iyi niyetliler sevgi dolu çocuklar 😉 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Uyusam iyi olur ama saçma sapan bir enerji geldi dışarı çıkıp koşarım o derece şimdilik yatakta döne döne uyuya kalmayı bekliyorum
Hepimizde stres var napcaz böyle
Eğer müslümansan telefonu kenara koy ışıkları söndür ve eline bir tesbih al zikir çek, çok sürmez uyur gidersin 😄
Onu yapcam kardeşim aynen :)
Öyleyse iyi uykular diliyorum 🙂
Valla benimde canım sıkılıyor balkonda çay sigara yapıyorum. Stres yapma çok baş ağrıtır
Sigara da ağrıtıyor. Stres de uğraşıyorum ama olmuyor
Uyumaya çalış
Işıklar gitti ml gibi oturuyorum vallaha uyumda yok öyle bekliyorum
Prens ahahah izledim onu.
Beğendin mi beni.
Ahaha prensi beğendim
Ahh şapşal ben sana onu mi soruyorum beni beğendin mi
Seni niye beğeneyim neyini gördüm ki
😂😂😂
Ben sana kafayı taktım :D
Bak sen fazla takma bence. Aşık olursun
Profil foton filmin en komik yerlerinden biri :d
Sende kalenin dibine geçmek ister misin
Yok kalsın
😂😂😂😂 hani kafayı takmıştın
Aman beee repliği yazdım :d
Yaaaa şapşal. Yerim seni
Kdkdkdk çok komik adam ya
Kim ben mi
Ahahah araya girmee fkdkkd
Peki neyse
Bende uyku problemim olduğu için sürekli geceleri sıkılıyorum, genelde oyun falan oynarım bazen kitap okurum bi şekilde oyalanmaya çalışıyorum
Düzeltmemiz lazım bunuu
Kesinlikle ama bende uyku ilaçları bile işe yaramıyor
Gündüz yorulsan
5 gün boyunca 0 uykuyla kaldığım zamanlar bile oluyor :D
Bir müddet sonra olmuyor o da sersem gibi gezersin
Evet
boş ver engelleyenleri, sadece uygulama değil ülke saçma sapan insanlarla dolu
Hayır yani birini biliyorum o cevapladı bilmeden herhalde. Sebepsiz engelledi :d kötü insan çok iyiler de vardır :(
İyilere denk gelmek zor bu devirde, bulan değerini iyi bilmelidir
Yok bilmiyorlar.
İşte o bilmeyenler saçma sapan insan kategorisine girenler 😄
Bir tane mi çıkmaz yok arkadaş da olsa yok
Arkadaş olabiliriz istersen, iyi birisine benziyorsun
Duş al balkonda çayını kahveni iç iyi gelir birazdan ben de yapacam bunaldım.
Yemek yedim ya cok actim sen napyn
Afiyet olsun yatcam bende
İyi geceler ozmaan
Neden sıkıldım derdinmi var
Dert değilde biraz şok yaşadım bugün. Ama önemli değil artık.
Dinlerim istersen sabahciyim zaten
Hiç anlatasım yok başını ağrıtmayım konuşmamak en iyisi
Birakta orayı ben dusinim
Uyumak gerekiyor
Uyu ozaman iyi geceler kib bb
Uykusuzluktsn olucem çizgi film açtım uyumaya çalışıyorum
İyi yapmışsın uyu
Gelirse inşallah
Ekran uyku kaçırır
Duş aldıktan sonra çıkmadan ayaklarını soğuk suyla yıka baş ağrısını alir
Ne sıkıntın var hayırdır inşallah
Hayır olsun ne diyim. Biraz üzüldüm.
Anlatmak ister misin
Umarım hayır olur senin
Uyumak gerek
Sağ ol
İyi geceler
Elini yuzunu yika. Abdezt al. Kuran oku.
Kral FM dinliyorum.
Kahve müzik
Hemcinsim yazmış :*
😘😘
Bir tane gül sen çıktın erkekler de çok düşünceli baksana :d
fikim izle
Denedim. Ama bazı insan demeyeceğim yaratıklar yüzünden huzurla oturmakta zorlandım ondan darlandım. Buradakilerden!!
Teşekkür ederim
merek etrim de neyse gizlsin tamam
Dizi film iyi gelir..
Onu da izledim
Konuşalım mı dmden..
Ne için
Ülkedeki olaylara Canım çok sıkkın uykum kaçtı
Haberler :(
İzlemez olsaydım lanet olsun be
Miye
Öldürülen kadınlar kafa kesen bir psikopat? Ben normal hayata dönemiyorum
İzlemeye ara ver bir müddet