ilişkimiz bitti ilk aylar başka kızlarla görüştüm ama olmadı yani olmuyor asla.
hiçbir kız onun gibi değil. çok güzeldi. bembeyaz teni vardı.
çok sözümü dinlerdi. instagram kullanmayı sevmiyordum, onun Instagram kullanması da huzursuz ediyordu, beraber kapatalım mı dedim kapattık beraber, biz ayrıldıktan sonra bile açmad.
görüşme dediğim erkeklerle genellikle görüşmezdi, gözüm hiç arkada kalmıyordu.
sevdiğini biliyordum... kimle görüşme desem görüşmezdi, ben de bokunu çıkarıyordum bazen ama hosuma gidiyordu.
ilk fiziksel beraberliğini de benimle yaşamıştı. masumdu. üstümü örterdi.
sevgi göstermek isterdi.
onun gibisini bulabilir miyim bilmiyorum artık delircem... kız barışmak istedi, kızı engelledim yazma bir daha bana dedim hiç yazmadı sonra 8 ay oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende böyle düzgün bi kızım ama neden kimse benden hoşlanmadı
değer bilmeyen adamlarız cünkü aklımız basımıza sonra geliyor
Sonradan da bana dönen olmadı öyle yazıyı okuyunca üzüldüm yazmak istedim
gururdan dönmüyoruz bir de hani bir kere bitmis olması çok etkiliyor bizi ya.. bak ben bu kızı çok seviyorum ama bir kere biten bir daha biter yine aynı acıları yaşarım diye düsünüyorum.. asıl zarar veren çok bağlanmak cok sevmek...
pek de sevmediğin kıza dönersin ama yine gitse bir gün dha kötü oalcak daha da bağlanıcam dönemem
Sana da rahatlık batmış la hakettigini yasa kahrol düşman
Niye ayrıldınız sen mi ayrıldın
kötü tesadüfler yanlıs anlasılmalar.. o ayrıldı
Vay be.. anlatılan kızı kendim sandım biran
aklımız yok çünkü aklımız olsa.. değer bilmemiz için zaman geçmesi gerekiyor... onla bunla takılıcaz bok gibi muamele görücez.. o zaman anlıyoruz sevenin kıskananın üzülenin değerini
Son birkez konuşmayı denedin mi
hayır işte... denesem mi diye düşünüyorum ama 8 ay oldu, en son ona karşı çok katı ve sert davrandım
Denemekten zarar gelmez. Gerçekten pişman olduğunu ve aynı hatalari yapmayacağını hissettir ona
insanlar exten next olmaz bu sefer daha kötü biter diyor.. sence bir şans olur mu? bu sefer her şey daha farklı olabilir mi?
Eğer aynı hatalar tekrarlanmazsa olabilir
Umarım sanırım deneyeceğim ya. Çok sağ olun. Umarım bir gün sizin karşınıza da sizin değerinizi anlayacak adamlar çıkar.
Dene ve yaz buradan bana son durumu merak ettim. Duan beni duygulandırdı bu arada teşekkürler 🙏🏻🌺
Sanırım akşam yazacağım haberdar ederim buradan
Tamamdir bekliyorum
yazdım. konuştuk.. işte merhaba nasılsın yazdım, iyiyim sen nasılsın dedi. önce günlük şeyler konuştuk. sonra onu merak ettiğimi ve en azından arada konuşmak istediğimi söyledim. o da bana olmaz dedi. nedenini sorduğumda hala beni sevdiğini söyledi eğer böyle yaparsak hani hiç aşamam dedi.
ben de seni unutamadım dedim. inanmadı pek. başka kızlarla oldun ama sen dedi. dedim işte seni unutmak içindi, aşırı kızdı bana sonra böyle mi unutuyorsun falan, o kızlara yazık değil mi dedi, şimdi de baskasını unutamaayıp bana mı döndün nereden bileceğim falan yaptı, aşırı sinirlendi.
düşünmem gerekiyor dedi, sana güvenim çok sarsıldı, hislerinden ve söylediklerinden emin olamıyorum, beni kullanmanı istemiyorum dedi, iyice düşün taşın falan yaptı. tamam dedim.
İlişkiniz neden bitti?
o bitirmek istedi.. açıkcası neden bilmiyorum. sorduğumda "beni çok üzüyorsun" dedi.. üzüyordum da, yani birikmislik çok oldu ilişkimizde kötü şeyler çok üst üste yaşandı, birbirleri ile alakalı ama alakasız şeylerdi. bana güvenini yitirdi.
arkadaşın doğum gününe gittim, sevgilimi çağırdım gelmedi, çok tanışmıyorum falan diye, bir de geç çıkmasına aile izin vermiyordu ama bir eski sevgilimi çağırmışlar partiye haberim yoktu. işte fotolar paylaşıldı eski sevgilim benim yanımda duruyormus birkaç fotoda bunu bile fark etmedim. kızın da sevgilisi var yani.
aynı kızın fotoğraflarını silmediğimi gördü, ama aslında tamamen laptopta kalmıs albüm içinde, kim hani laptopu açar da fotolara bakar, bir ara aktarmısım kalmıs.. orada öyle bir albüm olduğunu bile unutmusum..
eski bir mesajımı gördü, bayağı 1 sene önceki, sevgilimle sevgililiğimizin ilk haftasıydı.. işte demişim "Ayşeyi unutmak cok zor benim için.. yeni kız çok güzel çok tatlı.. harbi umutluyum melek gibi birisi ama sanki içimde bir yerde Ayşeye duyduğum özlem var, denicem şansımı ama zor unuturum" yazmışım.
sanki her şey bizi ayırmak istemis gibi son aylar ortaya çıktı ya da kızın gözüne çarptı ya da algıda seçicilik ama gerçekten sevgilim bana herkesi unutturmustu, aklımda sadece o vardı
Peki ona şuanda ulaşmak gibi bi durumun var mı? Yani engelli falan değilsin dimi
Ya şimdi şöyle oldu, ben aradım bunu ayrıldıktan 2-3 gün sonra. Çok sinirliydi konusmak istemedi. Güvenemiyorum artık sana falan dedi. Benimle oynuyorsun dedi. Açıklamaya çalıştım ama konusmadı. Güvenmemis olması, tek kelimeme bile inanmıyor olması delirtti beni.
Bir daha yazmazdım, onu sinirlendirmek için ilk aydan başkaları ile görüşmeye başladım. Sonra o yazdı "ya ben seni hala seviyorum 1 ay oldu nasıl baskalarıyla olursun falan hiç mi değerli değildim gibi şeyler" cevap vermedim.
Sonra barışmak için yazdı "seni hala seviyorum gel düzeltelim falan" dedi. Ben de gurur yaptım, kız bana güvenmemis abi moduna girdim. Ben bir daha yazma diyip kızı engelledim. Kıza tek bir şey yazmadım.
Ama her gün düşündüm ya.. Hani gerçekten çok sinirliyim, bana güvenmediği için. Gerçekten bizim öyle basit bir ilişkimiz yoktu. Çok bağlanmıştık çok düşkündük. Birbirimiz için neler yaptık. Dönmek istiyorum, bir yandan güvenim kırık. Bir yandan 8 aydır konusmuyoruz eskisi gibi seviyor mu ister mi bilmiyorum. O kadar delirmek üzereyim ki Ebrar..
Seni çok iyi anlıyorum. Maalesef ikinizde hatalar yapmışsınız ve birbirinizi kırmışsınız. Bu iyi olmamış çünkü böyle bi durumda yeniden beraberlik çok zor. Çünkü barışsanız bile aklınıza gelecek o çirkinlikler. Ama sana yinede denemeni öneririm çünkü eğer yapmazsan bu hayat boyunca içinde kalır. Belki uzun süre ayrı kaldığınız için birbirinize daha çok değer vermeyi öğrenirsiniz. Ona yaz yeniden denemek istediğini söyle ve bu ilişkide bir gelecek gördüğünü söyle (tabi gerçekten öyleyse). Bakarsın bi mucize olur ve onuda seni çok özlediğini öğrenirsin. Ama eğer buna hayır derse çirkinleşmeden kendini geriye çek derim.
Aslında beni unutamadığını biliyorum.. Bana playlist yapmıştı spotifydan, onu silmedi, ve açıklaması "seni çok özlüyorum". Dönsem kabul eder diye düsünüyorum.
Ama çok seviyorum Ebrar ve onu sevmek beni paranoyaklaştırıyor. Çok fazla kıskanıyorum, onu çok kısıtlıyorum. En küçük şeyde öfkeleniyorum, kızıyorum ona.
Ayrılması bana kafayı yedirtti. Eğer barışırsak geçen 8 ayda ne yaptığını düşünüp durmadan korkuyorum. Başkası oldu mu.. Ya da bana sevgisi azaldı mı? Ya da yine ayrılacak mıyız? Güvenebilir miyim? O güvenecek mi? Düzgün olacak mı her şey? Hani bunları düsünmek şimdiden bunları düsünmek beni mahvediyor.
Herkes exten next olmaz diyor. Ama gerçekten artık herkes her şeyi çok hızlı tüketiyor. Kime güveneceksin de kimi sevebileceksin. 8 ay takıldım bir sürü kızla takıldım. Hoşlandıklarım aşık olur gibi olduklarım oldu. Ama bir noktada biliyordum, hiçbiri için özel değildim
Onu sevdiğinden emin misin? Birazda sanki takıntı haline getirmişsin gibi geliyor. Ya başkasınla olduysa diyorsun ama sen kendinde başkalarınla olmuşsun. Bence sen iyice bi düşün bi adım atmadan önce gerçekten sevdin mi diye. Cevabını bulunca da ona adım atabilirsin yani en fazla yine hayır diyebilir sende ondan sonra bu defteri sonsuza kadar kapatırsın.