• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgilimi çok özlüyorum ne yapıcam?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
.
Eski sevgilimi çok özlüyorum ne yapıcam?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Neden ayrıldınız? Ve reel iliskimi idi? Uzak mesafe ilişkisimi?

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Uzak mesafe ben onu çok darladım çalışıyordu daha çok vakit geçirelim istedim ve aylarca darladım bunaldı

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Ne kadar sürmüş olan bir ilişki? Yaşlariniz ve meslekleriniz nedir? Reelde hiç gorusme oldumu?

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

ya da reel görüşmesi olabilecek yakinliktaysaniz.. ne sıklıkla görüşme imkanı bulabiliyordunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

1 yıl sürdü ben 20 o 22 yaşında o ticaretle uğraşıyor ben öğrenciyim yazları öyle işlere girip çalışıyorum şu an bir mesleğim yok Ankara’da okuyorum iki kere yanıma geldi iki kerede gelecekti benim sağlık sorunlarım nedeni ile iptal ettik son dakika o şekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İstanbul/Ankara'da yaşıyorum o Trabzon’da yani baya uzağız

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

22 yaşında bir erkekten bu kadar uzak mesafe ilişkisini finale erdirebilecek seviyede.. güç kudret.. kararlılık ve hassasiyet beklemek.. bence onun evliliğe daha hazır olmayan deli ruhuna.. ve özellikle bu kadar uzakta iken çok doğru olmamış gibi.. ve çok seyrek yaşanan reel görüşmeler.. uzak mesafe ilişkilerinde şuna sebeo oluyor. Yakinkastiginiz bulusmalarin hemen sonrasinda.. taraflardan birinin kısa bir süre sonra boşluğa düşmesi.. aynı heyacan ve yakinkigi tekrar hızlıca istemesi.. ama o güzel ve heyecan dolu ortamın olusmasinin çok uzun bir tarih sonra olabileceği gerçeği.. tarafları birbirlerinden uzaklaştırarak.. bu heyecanı karşı cinsi ile kolay ulaşabileceği başka seçeneklere yönelme eğilimi olusturuyor. Bundan dolayı uzak mesafe ilişkileri.. buluşma gerçekleştirip ayrilindiktan sonra oldukça tehlikeli bir döneme girebiliyor. Ve uzak mesafe ilişkisini genelde finale taşımak zordur. Ayrıca.. bu denli seyrek görüşme.. temelleri iyi atilamamis olan evliliklere sebep olabiliyor. Taraflar heyecanla.. birbirlerini yeteri kadar tanımadan evlilik masasina oturmalar söz konusu olabiliyor. Uzak mesafe iliskisi yasanacaksa.. bence özelikle erkegin yaşı biraz daha büyük olmaki. İki tarafinda artık sırada.. okul.. eğitim.. mesleki kariyer değil.. sıra olarak. hayirli bir evlilik yapmaya artık sıra gelmiş olmalı. Uzak mesafe ilişkileri.. genelde.. evlilikten önce tarafların arada.. sırada başka idealleri varsa.. sıra evliliğe gelmeden bitip tûkenebiliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

22 yaşında bir erkek ama emin ol şu an 30 yaşında olan bir çok erkekten daha olgun ve başarılı yaşıtı kimse ile arkadaşlık dahi kuramaz 22 yaşında evlerini ve arabasını almış genç yaşta güzel bir ilişki ile evlilik düşünen çok sosyal hayat karı kız peşinde işi olmayan bir erkek evet biliyorum çoğu insan kendi yaş grubu ile kıyaslanır ama o yaşıtları gibi değil babasının şehir dışında fabrikası var çok durmuyor yanlarında ailesine hem abilik hem babalık yapıyor babasını temsil ediyor bir düğün bir cenaze olduğunda babasını temsil etmek için o ortama giriyor bir bayram olduğu zaman kurbanını vs kendi hallediyor yani aslında tam bir aile çocuğu yaşıtlarından farklı

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Tespitlerinizde haklı olabilirsiniz. Ama size göre o kadar pozitif yönü olan bir erkeğe bir müddet sonra uzak mesafe iliskisi çok anlamlı gelmemiş olabilir. Zaten ona göre yakında bir çok seçenek olabilir. Neden zor bir ilişkiyi sürdürmeyi tercih edeyim duygusu yaşamış olabilir. Ve uzak mesafe ilişkisinde.. karşı tarafa fazla yüklenmek.. aşırı itici gelir genelde. Keşke bu konuda daha hassas olabilseydiniz. Şu anda yapabileceğiniz en iyi şey.. sesiz kalmak.. Eğer ona bu ortamda tekrar ulaşmaya calisrsaniz.. özguveni çok yükselir. Ve biraz bu iş olmayacak endişesi yaşarsa... aynı şeyi tekrar yasarsiniz. Birakin.. dönerse kendi dönsün. Onu döndürmek için hiç bir girişiminiz.. öylesine bir ilk mesaj vb. asla dönmeyin. Bir kaç ay daha bekleyin. Siz onu hiç tesfik etmeden kendi dönerse sağlam döner.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısınız çok teşekkür ederim bu bakış açısı ile bana yaklaştığınız yargılamadığınız için ilişki içerisinde elbette hatalarım oldu bunu kabul ediyorum ama geri dönüşü olmayan uç şeyler değildi bunlar ve ilk ilişkim aynı zamanda hayatıma aldığım ilk erkek (erkek arkadaşım bile yok) bu yüzden erkekleri de aslında onda tanımış oldum bu yüzden kız ve erkeğin arasındaki farkı anlayamadım bir müddet sessiz kalıp tapkisine bakacağım ilk mesaj konusunda da şöyle bir düşüncem var bana dön gibi bir şey yazmam söz konusu olamaz ama eylülde doğum günü var doğum gününü kısa bir mesajla kutlamayı düşündüm

Yorumla
    • mertkayaci31
      mertkayaci31
      1 yıl

Doğum gününü kutlamaniz dahi hata olur. Birakin içinde bu yara olsun. İçine otursun. Eğer içinde biraz duygu kırıntısı varsa.. yolunu bensizmi çizmek istiyor acaba endisesi yaşayarak dönebilir. Dönmezse zaten sizden gitmiştir. Ona (iletişim başlatmak için doğum gunumu bahane ediyor) duygusunu yasatmayim. Rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısınız tekrar teşekkür ederim doğum gününü de kutlamayacağım

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Laviva_melissa
    Laviva_melissa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

ne zaman ayrıldınız

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

12 gün falan oldu

Yorumla
    • Laviva_melissa
      Laviva_melissa
      1 yıl

aşkına sahip çık sonra pişman olursun aman diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O istemiyor ben çok seviyorum

Yorumla
    • Laviva_melissa
      Laviva_melissa
      1 yıl

nasıl yani sorun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Uzak mesafe ben onu çok darladım çalışıyordu daha çok vakit geçirelim istedim ve aylarca darladım bunaldı

Yorumla
    • Laviva_melissa
      Laviva_melissa
      1 yıl

sende haklısın ona biraz zaman ver bi düşünsün taşınsın eğer sensiz olamıyorsa sana geri gelecektir zaten çocukla ne kadar süredir birliktesiniz hiç buluştunuz mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

1 senedir birlikteyiz Ankara’da okuyorum ben iki kere yanıma geldi buluştuk bir kaç kere daha gelecekti ondan önce ben yemekten falan zehirlendim geleceği gün gelme çok kusuyorum otobüse vs binebilecek halde değilim demiştim bir kere daha gelecekti sivilce ilacı kullanıyordum cildimi yaktı güneşe çıkmam tehlikeliydi gelme dedim yine o yüzden 2 kere buluşabildik

Yorumla
    • Laviva_melissa
      Laviva_melissa
      1 yıl

yaa anladım bilemiyorum ama lütfen sahip çıkın ilişkinize sen buradaki insanların gazına gelme
      yok çok gençsin daha iyilerini bulursun vs.
      boş ver unut yeni sevgili yap
      aşkım sakın bunları dinleme bir anlık gaza gelme sonra insan deli gibi pişman oluyor bide ilk sevgilinmiş acısı fena kötü oluyor ve hiçbir zaman unutamıyorsun onu kolay kolay
      o sebeple ona biraz zaman ver kendi haline bırak olur mu?
      sensiz olamadığını anlayınca geri sana gelecek merak etme ciddi bir ayrılık yok ortada kendini düzelteceğini düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne kadar tatlısın çok teşekkür ederimmmm inşallah eskisi gibi oluruz barışırız ben onun hep arkasında destekçisiyim o bilmese bile onu çok seviyorum umarım o da kafasını dinler ve döner tatlı yorumların için tekrar teşekkür ederim

Yorumla
    • Laviva_melissa
      Laviva_melissa
      1 yıl

yaa ne demekk o senin tatlılığın inşallah her şey çok güzel olur hakkınızda ufak tefek şeyler için yazık etmeyin ilişkinize aşk sevgi bunlar zor bulunuyor öpüyorum seni çok sıkma canını bir gelişme olursa haber ver bana olur mu? ya da bir çıkmaza düşersin kafan karışır bana yazabilirsin kendine iyi bak iyi geceler💜

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ay tabiki haber veririm çok teşekkür ederim beni desteklediğin için açıkçası arkadaşlarımın vermediği desteği gördüm burada

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canım ya, ne zor bir durum 😔 Eskiyi özlemek çok doğal ama önüne bakmak için biraz zaman ve sabır gerekli. Belki biraz kendine zaman ayırmak, hobilerine dönmek iyi gelir. Arkadaşlarınla bol bol takıl, yeni şeyler dene. Unutma, hayat devam ediyor ve seni bekleyen yeni güzellikler var 💖 Kendine iyi bak, her şeyin yoluna gireceğine inan!✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

5

Cevap

• bfbfatih
    bfbfatih Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Geçmişe dönük yaşama asla seni sevmeyeni özlemek aptallıktır hayatına yeni bir sayfa aç

0
    0 Yorumla
  • sebosunuarayanteo
    sebosunuarayanteo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Sana karşı ciddi olmayan bir iliskideki bir adamı neden ozlersin ki

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ciddiydik evlenecektik okulum bitince hazırdı her şey

Yorumla
    • sebosunuarayanteo
      sebosunuarayanteo
      1 yıl

Adam istiyor muydu evliligi neden bitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet benden çok o istiyordu tam bir evlilik erkeğiydi beyfendi bir çocuktu yani çalışıyordu çok toplantıları falan geç saatlerde bitiyordu extra mesai yapıyordu bende yeterince vakit getiremediğimizi benden soğuduğunu düşündüm ve çok bunalttım eskisi gibi değiliz falan bir sürü mesaj attım ve uzun mesajları sevmediğini derdimi kısa anlatmamı öyle cevap vereceğini söylemesine rağmen çok daralttım o da artık olmuyor sanırım dedi ama hala sosyal medyadan takip ediyor beni stolkluyor

Yorumla
    • sebosunuarayanteo
      sebosunuarayanteo
      1 yıl

Bunu ben de yapıyorum insan sevdiğinden ilgi bekliyor, vakit gecirmek istiyor. Sayet sevdiğim kadın uzun uzun anlatsa derdini benim hosuma gider. Düzeltmek icin çabalarım anlamaya çalışırım noldugunu. Uzak mesafe iki iliskimde de uzun mesajlar atan bendim. Yeterince sevmiyorlarmis onu anladim. Seninki de yeterince sevmiyor zannedersem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende böyle derdimi anlatan bıcır bıcır bir kızım birazda nazlıyımdır ama öyle ay tırnağım kırıldı gibi değil işte şakasına triplenirim iki saniye sonra aşkım cicim konuşurum ama o bunaldı sanırım onun tarzı farklı demek ki

Yorumla
    • sebosunuarayanteo
      sebosunuarayanteo
      1 yıl

Ya ne güzel işte tatli bıcır bicir bi kız. Hayat zaten yeterince stresli, onun neşe kaynağı olacakken boyle davranmasi ayri bir tuhaf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İkimizde çocukluğumuzu yaşayamadık ama bu durum onu fazla olgun beni ise aksi yönde fazla çocuksu yaptı ben onun bu durumundan rahatsızlık duyduğum için bebek muamelesi de yapıyordum hasta olduğunda Trabzon’a gelip sana bakarım ben bebeğimsin miniciksin zaten falan diyordum bilmiyorum

Yorumla
  • Hipnotix
    Hipnotix Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Başka sevgili yap o mümkün degilse

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Açıkçası çok ilişki insanı değilim ilk sevgilimdi 20 yaşındayım bu arada ve yeni birbirleri ile tanışmak vs zaten çok ortamı olan bir insan da değilim evde işte okulda geçiriyorum vaktimi sevgili de düşünmüyorum o olmazsa hiç olmasın kafasındayım

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      1 yıl

Daha hayatının başındasın o olmazsa olmasın demek çok yanlış.. irini seversin olmaz başkasına yelken acarsın zamanı gelince ama biraz zamana ihtiyacın var.. şimdi kendi ayaklarının üzerinde duracak adımlar atmalısın iş anlamında okul anlamında bunlara odaklan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle zaten üniversite okuyorum ve aynı zamanda çalışıyorum

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      1 yıl

Bu çok iyi kafayı bu şekilde dağıtırsın sonra zamanı gelince de zaten karşına sevebileceğim biri çıkar.. neden ayrıldınız özel degilse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bizim evlilik yolunda bir ilişkimiz vardı ama çocuk kendi işini yapıyordu patron olduğu içinde ekstra mesai toplantı vs çok vakit harcıyordu emek veriyordu işine işkolik bir yapısı var bende biraz daha vakit geçirmek istediğim için 3-4 aydır çok kavga ettim onunla ondan önce tartışmamışızdır bile yinede kavga ederken hiç saygısını bozmadı iyi bir çocuk yani ben bence kıymetini bilemedim onun aynı şekilde o da biraz daha işinden fedakarlık yapamadı doğru kişiydik ama yanlış zamandaydık

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      1 yıl

Belki tekrar deneyebilirsiniz kötü ayrılmamışsınız belkide onunda aklında hala sen varsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şöyle oldu ayrıldık biz snapten tanışmıştık bu arada ama snape giren bir tip değil öyle ben sevgiliyken snap atardım 3 ayda bir girip bakardı attıklarıma artık hergün bakıyor attığım şeylere TikTok instagram takip ediyor Storylerime attıklarıma bakıyor kendisi atıyor ben snap atmadığımda gittiği yerleri çekip atıyor böyle ayrıldıktan sonra da karı kız takip etmedi hala aynı kişiler var takipçi sayısı düştü bile eskiye oranla

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      1 yıl

Demekki hala seni istiyor seni seviyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle mi dersin? Ama maalesef egolu bir tip bir tık gurur yapıyor her konuda geri dönmez diye düşünüyorum gururundan ötürü

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      1 yıl

Aşkta gurur olmaz seviyorsa bir yerde yola gelir ciddiyse iliskide

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki sence ona snap atmayı kesmeli miyim arkadaşlarım diyor ki atma ona göndermeli bir şeyler falan da paylaşma o yokmuş gibi davran unuttuğunu hissederse döner korkar çünkü diyorlar sen bir erkek olarak ne düşünüyorsun bu konuda birden ortadan kaybolursam dikkatini çeker mi bu durum nerede bu kız der mi

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      1 yıl

Arkadaşların haklı biraz kendini geri çekmelisin tamamen yokmuş gibi biraz meraklandın arasın sorsun başka türlü sadece paylaşımlarla yaşar senin aşk acısı çektiğini görmesi onda seni geri dönebileceğini istediği zaman ikna edebileceğini düşündürüyor olabilir kendini geri çek o yazana kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yapacağım kesinlikle çok teşekkür ederim

Yorumla
    • Hipnotix
      Hipnotix
      1 yıl

Rica ederimbana sonucları yazarsın istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim yazarım haber veririm inşallah

Yorumla
  • sananeqwe
    sananeqwe Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Sosyalleşmek ve hobi edinmek çok iyi geliyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • seçimkurbanı
    seçimkurbanı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yenisine bakıcan

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İstemiyorum kimseyi ciddi bir ilişki bitti çeyizimi almaya bile başlamıştım

Yorumla
    • seçimkurbanı
      seçimkurbanı
      1 yıl

Heee o zaman işin zor biraz toparlayamazsın senn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ay soru sorabilir miyim size

Yorumla
    • seçimkurbanı
      seçimkurbanı
      1 yıl

Tabiki sor

Yorumla
    • seçimkurbanı
      seçimkurbanı
      1 yıl

Ama siz deme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben bu çocuğu bunalttım biraz çalışıyordu toplantılar falan yoğundu hayatı biz ben daralttığım için ayrıldık yani o istedi olmuyor sanırım artık falan dedi ama bitirmesine rağmen instagramdan falan takip ediyor Storylerime falan bakıyor çok fazla beni stolkluyor sizce bir müddet ortadan kaybolsam bana döner mi

Yorumla
    • seçimkurbanı
      seçimkurbanı
      1 yıl

Faydası olabilir hiçbir şey yapma sadece bekle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah olur teşekkür ederim

Yorumla
  • minator34
    minator34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Yaz ona

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne yazayım

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimi çok özlüyorum ne yapıcam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilimi çok özlüyorum ne yapacağım? 8 cevap verildi
Eski sevgilimi özlüyorum ne yapıcam? 13 cevap verildi
Eski sevgilimi özlüyorum ne yapicam? 8 cevap verildi
Eski sevgilimi çok özlüyorum ne yapmalıyım? 10 cevap verildi
Eski sevgilimi çok özlüyorum ne yapmalıyım? 10 cevap verildi
Eski sevgilimi çok özlüyorum ne yapmalıyım? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨