4-5 aydir tanışıyoruz. Yani ne oldugumuzu anlamadim. Arkadas gibiyiz diyelim. Beni kahveye, yemege falan davet ediyor. Hesap isteyince de bugune kadar ben ödeyeyim demedim.
Sadece birkac defa ben kahve falan ismarladim. Kendisi doktor benim atamam olmadi. Bir bolum daha okuyorum ve hem babam para yolluyor hemde çalışıyorum. Biraz ayip mi oluyor sizce hesap gelince sessiz kalmam.
Yani benimde kendimce hesabim var. Kira, faturalar, market alisverisi, saglik icin harcamalar (ilac vs) falan derken ancak denklestiriyorum. O da davet edince gitmesem olmuyor gitsem cok dahil olmuyorum hesaba falan. Itici mi gozukuyorumdur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açıkçası öylesine takılıyorsanız bence alman usulü güzel ama birieyler ciddileştiğinde erkek ödeyebilir.
Arada ödemelisin zaten verceğin 200 300 kolay değil biliyorum ama hep onun ödemesine izin vermek garip hissettirir bana.
Hayır kendini kötü hissetmemelisin. Erkek dediğin centilmen olmalı. Hesabı da ödesin bi zahmet.
yok bence normal ben olsam sorun etmezdim sorun ediyor olsam davet etmezdim
İnsan bu kadar süre için de birkaç tane de olsa öder seninde işine geliyo enayi parası yemek aynı benim gibi iyi yapıyon kız ödeme ye parasını ohh
Ben ödiyim de yalandan o zaten hayır der en azından nezaketen söylemiş ol
Yani çalışıyorsan bencede ödemelisin
yapacak sonunda
arada öde
S. kkkmek için