Eşime karşı çok doluyum?

Merhaba, ben balık etli biriyim, şeker bağımlısıyım, duygusal yiyorum, ve bunlardan kurtulmak için, uzun süredir yediğime içtiğime dikkat etmiştim, 25 kg vermiştim, tam istediğim sağlıklı bedene kavuşmuştum, ve fikziksel takıntılarım gitmişti. Biriyle tanistim, beni cok kotu etkiledi, onun duzensizligi, yillardir kurtulmak istedigim kilolari tekrar almama sebep oldu. Simdi de evliyiz ama hala onu sucluyorum, bu kilolardan ve bagimliligimdan kurtulmak bir ben ve bir de benim gibi olanlar anlar. Her seferde onu sucluyorum, tekrar ustumdeki yuklerden kurtulmak beni bunaltiyor, zaten bir cok sebepten mutsuzum, kendimi yemege verdigim zaman rahatliyorum. Onun yuzunden tekrar eski halime döndum. Bir de surekli sacma sapan tavsiyelerde bulunuyor, sanki onceden hic denememistim. Yardimci olayim diyor, sagliksiz bir yasamla nasil yardimci olabilir ki. Beni rahatlatacak tek cozum liposuction, ama parasi yok. Bunaldim. “Yaa ne olacak ufak lokmadan” diye diye yine ayni dertlerle ve takintilara döndum. Okuduysaniz tskler, icimi dokmem gerekiyordu.

Eşime karşı çok doluyum?