yooo anlatir sana bir cok insan :) ailen soyler arkadasin cevren :) bir cok ipucu verilir :) yani anlatmak bir gorev veya marifet degil :) anlayabilen hayatta basariyi yakaliyor ayrica sadece ask da degil is hayatin sosyal cevren vs hepsinde onemli bu durum
Herkes canım yanıyor diyemez evet her canın yandığında büyüyorsun kendini geliştiriyorsun yaş alıyorsun yüzünün bile ifadesi değişiyor ama canım yanıyor diyebilmek aşık oldum ya da bugün çok mutluyum demeye benzemiyor 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalp atışı değişmez acıan, insanın içi kaynar göğsü yanar.
Kesinlikle ama çarpıntı da yapıyor ritim bozukluğu
Stress vs yoğun olunca tetikliyor.
Aynen
Evet değişti... İnsan acıyı yaşadıkça hayata bakışı, insanlara bakışı değişiyor... Bazen yanlız kalmak terapi...
Doğru tecrübe yükleniyor
Teşekkür ederim 😊
Ne için
Cevap verdiğiniz için
Ne demek 😊
Pozitifsiniz tanışmak isterdim 😊
Olur tanışalım buyrun tanıtın kendinizi 😄
Mesaj atarmısınız?
Ne yazsam tanıyacaksınız ki beni herhangi biri de yazabilir😅
Siz bana yazsanız
Yaz kızım 2 ton çimento 😂
Hemen yazalım 😊
Tamam yazalım
evet değişir mesela ben bazen acı çektiğimde kalbimin yavaşlayıp daha da sert bir şekilde atmaya başladığını hissediyorum
bunu anlamak marifet :)
Anlatmak da cesaret
yooo anlatir sana bir cok insan :) ailen soyler arkadasin cevren :) bir cok ipucu verilir :) yani anlatmak bir gorev veya marifet degil :) anlayabilen hayatta basariyi yakaliyor ayrica sadece ask da degil is hayatin sosyal cevren vs hepsinde onemli bu durum
Herkes canım yanıyor diyemez evet her canın yandığında büyüyorsun kendini geliştiriyorsun yaş alıyorsun yüzünün bile ifadesi değişiyor ama canım yanıyor diyebilmek aşık oldum ya da bugün çok mutluyum demeye benzemiyor 🙂
iste
yanmasın canin :)
melankoli degil hayat
ölen bile 1 gunde gidiyor :)
neyin yasında acısındasin :)
Yok be elhamdülillah ben kendi yaramı sarmayı biliyorum geçti benim yanmalarım acılarım 👍
mutluluklar :)
Herkese hayırlısıyla kolaylıkla
Değişti
Evet