Tesettürlüydüm ve açılma kararı aldım soru bu değil günahı sevabı bana ona yorum yapmayın lütfen. Erkek arkadaşımla paylaştığımda kapalıyken dahi çok kıskandıgını ama açılırsam delirecegini söyledi. zaten çok fazla kısıtlayan birisiydi makyajda vs. Sorum şu. Bu kadar kısıtlayan erkek dışarıda başka kızlara kolay mı tahrik oluyor da bu kadar takıyor anlamadım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka kızlara tahrik olmasına gerek yok. Erkeklerin kadınlara hangi gözle baktığına şahit olması yeterli. Değil mi?
Ama bazı erkekler bu olayı çok abartıyor ve abartmasının sebebi sevgi mi yoksa gerçekten kendileri kolay mı tahrik oluyor ondan mı?
Başkalarının kolay tahrik olduğunu görmek yetmez mi diyorum?
Hayır zihniyeti sapıkça ve tüm erkekleri kendi gibi sanıyor kuzucu
Ortada tehlikeli veya sıkıntılı bir durum olması için "tüm" erkeklerin mi sapık olması gerekir. Eğer "tüm" erkekler sapık değilse, örneğin erkeklerin sadece 100 de 5'i sapıksa sorun yok mudur?
@Lindorinand yüzde 5lik kısım var diye paranoyaya bağlayıp hayatı zehir mi etmesi gerek?
@safozki Yüzde 5 kısmını yok sayın. O, "tüm" ifadesine karşı rastgele verilmiş bir sayıydı.
Bir erkek, diğer erkeklerin kadınlar hakkındaki cinsel içerikli ifadelerine hayatı boyunca yüzlerce defa şahit oluyor. Bu söylemlerin kadın ne şekilde giyindiğinde ve nasıl davrandığında "arttığını" da görüyor. Hiç bir erkek, değer verdiği birisinin hakkında cinsel kurgular yapılmasını istemez. This is nature. Siz kendi kafanızda "modernlik", "otokontrol", "kendini bilme" gibi tanımlar oluşturuyorsunuz ve erkeklerin çoğunluğunu da bu tanımlara uyuyor sanıyorsunuz ama cinselliğin oldukça özgür yaşandığı "modern" bir ülkede çekilmiş bir reklam filmini izlemek size bu konuda bir fikir verebilir. Tabii ki reklamdaki hareketler abartılı ama anlattığı bir şey var.
https://www.youtube.com/watch?v=RusSL-vhJmw
Ha siz diyorsanız ki "beni arzulasınlar, fanteziler kursunlar ama erkek arkadaşım ses çıkarmasın" işte bu her erkeğe uymaz. Tabi bu sizi kısıtlayabilir demek değil. Bence kısıtlamaya çalışmak yerine, güzellikle söylemeli, olmuyorsa ayrılmalı.
@Lindorinand bu kadar uzun okuyabilir miyim bilmiyorum ya
ay reklam ne iğrenç. Kral erkekler kıskansın kıskanmasın demiyorum. Kıskanmasa problem. Kişinin özgürlüğünü kısıtlıyorsa kıskançlık değildir o
Sizin iğrenç diyerek kafanızda reddedip yokmuş gibi davranabildiğiniz şey gerçeklik.
Peki şunu mu diyorsunuz. Kıskansın ama sesini çıkarmasın? Rahatsız olsun ama sussun.
Gidip insanların zihinlerinden düşünceleri temizleyemeyeceğine göre elbette bu düşünceleri tetikleyen kıyafet ve davranışlardan çözmeye çalışıyor olayı.
Tekrar diyorum kısıtlamasın. Ama ne yapsın? Ayrılsın o zaman.
@Lindorinand uzun mevzular yarın anlatırım etrafım despot erkek familyasıyla dolu🤌
@safozki Yarın anlatın. Beklerim. İyi geceler.
Evet evet evet. Onun ayrılmasını bekleme sen koy tekmeyi kıçına. Zihni pis onun
Gerçekten mi diyorsunuz ya :(( zaten ayrıldım ama ben ona çok güveniyordum
Benim de vardı bu modelden. Ondan sonraki sevgilim onun gibi değildi mesela başta şaşırdım hatta bu g*vat mı diye bile düşünüyordum ben ne yalan söyleyeyim. Meğer olması gereken buymuş. Zihniyetinin pisliğini geç İnsanın psikolojisini de bozuyor bu tipler normal olan anormal geliyor
Oranı kapat buranı sakla diyenlerin hepsi de sakla dediği yerlerini açan kadınlarla aldatıyor hiç şaşmaz.
Çok üzgünüm bunlarla aydınlanmak üzücü ama teşekkür ederim ❤️
Klasik müslüman kendisi her boku yiyordur emin ol 😀
Aynen öyle hemen ayrıl başını derde sokma rahatla
Özgüveni düşük sıska biri büyük ihtimalle