Hayır dedim diye ayrılmak istedi hakaret etti bana?

Biz önceden nişanlıydık her yere beraber gidiyorduk her anımız her saniyemiz beraber geçiyordu içim de gönlümde rahattı sonra o beni bıraktı başkasına gitti 2 ay sonra da geldi her şey rağmen kabul ettim devam ettim ama ailemin haberi olmadan ailem istemiyor onu artık bu davranışından sonra. Ve onunla konuştuğumu bilmiyor. Gizli saklı devam ettirdim önceki rahatlığım yok gelirse 2 dk parka geliyor öyle görüşüyoruz dışarı çıkıp ne kahve içmeye gidebiliyoruz ne zaman geçiriyoruz birileri görecek de aileme söyleyecek diye. Az önce de beni aradı akşam onun arkadaşlarıyla kızlı erkekli kahve içmeye gidecekler onun arkadaşları beni biliyor çok seviyorlar bende onları çok seviyorum ama eş dost tanıdık görür diye çıkamıyorum telefonda ağlayarak eski rahatlığımız yok artık bunları düşünecektin dedim o kadar çok istiyorum ki onlarla gitmeyi zaman geçirmeyi ama onun yaptığı bu şeylerden sonra her adımımı düşünerek atıyorum sırf gelemem dedim diye si***r git deyip yüzüme kapattı telefonu  ben onu her şeye rağmen kabul ettim bana yaşattığı onda şeyden sonra gelemem dedim diye bunları söyledi yaşadıklarım çok ağır olmasına rağmen ben onu kabul ettim de gelemem dedim diye bana bunu dedi ya ölsemde unutmam

Hayır dedim diye ayrılmak istedi hakaret etti bana?