Biz önceden nişanlıydık her yere beraber gidiyorduk her anımız her saniyemiz beraber geçiyordu içim de gönlümde rahattı sonra o beni bıraktı başkasına gitti 2 ay sonra da geldi her şey rağmen kabul ettim devam ettim ama ailemin haberi olmadan ailem istemiyor onu artık bu davranışından sonra. Ve onunla konuştuğumu bilmiyor. Gizli saklı devam ettirdim önceki rahatlığım yok gelirse 2 dk parka geliyor öyle görüşüyoruz dışarı çıkıp ne kahve içmeye gidebiliyoruz ne zaman geçiriyoruz birileri görecek de aileme söyleyecek diye. Az önce de beni aradı akşam onun arkadaşlarıyla kızlı erkekli kahve içmeye gidecekler onun arkadaşları beni biliyor çok seviyorlar bende onları çok seviyorum ama eş dost tanıdık görür diye çıkamıyorum telefonda ağlayarak eski rahatlığımız yok artık bunları düşünecektin dedim o kadar çok istiyorum ki onlarla gitmeyi zaman geçirmeyi ama onun yaptığı bu şeylerden sonra her adımımı düşünerek atıyorum sırf gelemem dedim diye si***r git deyip yüzüme kapattı telefonu ben onu her şeye rağmen kabul ettim bana yaşattığı onda şeyden sonra gelemem dedim diye bunları söyledi yaşadıklarım çok ağır olmasına rağmen ben onu kabul ettim de gelemem dedim diye bana bunu dedi ya ölsemde unutmam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kabul etmeyecektin. Ve çıkar o insanı hayatından. Bak dünyanın binbir türlü hali var. Yarın öbür gün evlenip etsen de bir sıkıntı yaşasan ailen direk diyecek ki “biz sana demiştik, bak şimdi başının çaresine “ bunu yaşayan çok kadın gördüm ben. Hiç gerek yok inan bana. Ki ailen de haklı. Nasılsa affediyorsun diye daha sonra da bir başkasıyla olmayacağı ne malum? Aman diyeyim
İnsanın zoruna gidiyor ben onu tekrar kabul ettim ailemden gizli sevdim konuştum hep. Sırf arkadaşlarıyla dışarı gitmiyorum diye böyle davranmaya hakkı yok beni şu kadar anlamadı haklısın demedi ben onu her şeye rağmen kabul ettim de o niye gelemiyorum diye bana bunu dedi
Çünkü seni cepte görüyor. “ kimse oltasındaki balığa yem vermez” misali. Ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım gitmiyor ben de ona her türlü lafı söylerim diye düşünüyor. Kaybetmekten korkmuyor. Kendini ezdirme bu kadar. Bak yarın öbür gün bu adam için aileni karşına alman gerekecek. Deymez bu kıymet bilmez adama. Sal gitsin ipini
Çok kötü hissediyorum aslında çok da doğru söylüyorsun bak ailem el bebek gül bebek bakıyor bir dediğim iki olmuyor sevgisini çok güzel verdi ailem bana güzel yetiştirdi o böyle bir aileyi karşıma almaya değer mi? Her şeyi geçtim bana en çok koyan olay ne biliyor musun bunu ne zaman desem gözlerim doluyor bak yine doldu 🥹 bir zamanlar nişanlıyken başım dik çıkıyordum her yere eş dost herkes biliyordu nişanlı olduğumu her yere gidiyordum her şeyi gönül rahatlığıyla yapıyorduk arkadaşlarımızla bile aktivite yapardık şimdi bakıyorum da ne güzel zamanlarmış beni bırakıp başkasına gitmesiyle herkesi düşman etti kendine benim başımı öne eğdirdi ailemin düşüncelerini haklı çıkardı şimdi her şeyi mahvedip öyle geldi gelse ne olcak her şey eskisi gibi mi gizli saklı yaşadık her şeyi zevk alamadan doyamadan 😢 şimdi onun yüzünden o ve arkadaşlarıyla bile bir yere gidemiyoruz elini tutamıyorum rahat dolaşamıyorum gelemiyorum dedim diye hakaret yemeyi hiç hak etmiyorum değil mi
Oy güzelim benim hiç üzme kendini. Gerçekten değmez böyle adamlara. Emin ol ailen seni sevip, saydığı için, sana yapılanı hazmedemediği şu an istemiyor onu. Sen de hazmetme. Bugun yapan yarın öbür gün de yapar. Bir de düşünsene bu adam için ailenle kötü olacaksın evlenip gideceksin ve o adam gene bir başkasına gidecek. O zaman kime sığınacaksın? Şimdi ailen arkanda. Başın dik. Evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü. Evlendikten sonra yapsa aynısını o zaman kime sığınacaksın? Bir de çoluk çocuk olsa etse daha zor. Ve adam yaptığın fedakarlığın farkında değil. Kıymet bilmiyor. Uzak dur. Gerçekten uzak dur. Bekara karı boşamak kolay derler ama evliyim ve çok da gördüm örneklerini. O yüzden diyorum
Merhaba yeni gelişmeler oldu hemen sizinle paylaşmak istedim 😔 dün gece telefonda isteyen her türlü gelirdi ben anlayacağımı anladım diyerekten beni ınsta face Watsapp normal arama her yerden engelledi sadece gitmedim diye arkadaşlarıyla. En son telefonda konuşurken kalktık başka mekana geçicez dedi nereye dedim sanane kızım dedi başka işim var dedi telefonu kökten kapattı beni şüphe içinde bırakarak ard arda aradım telefonu kapalıydı hep arkadaşını aradım biz dağıldık kanka herkes eve gitti dedi eve gitti ama benim içime şüphe düşürdü bir şey yapmadıysa bile bende yaptı olarak bir izlenim bıraktı insan sevgilisine bunu yapar mı? Arkadaşlarıyla gitmedim diye her yerden engeller mi? Facebook şifresini bile vermişti bana onu bile değiştirmiş çok kırıldım bu muameleyi hak etmedim 😢
Daha fazla neyi görmek istiyorsun? Bırakman lazım bu adamı
Bırakmamam için sebep var mı ? Benim ona hiçbir kötülüğüm dokunmadı aksine faydam oldu hep ona neler yaptı karşısında 😢
Kendini degersizlestirme canım yazık günah sana da seven bir adam sıktır git der mi hiç, bana kalırsa mutlu olmaya bak ve sana saygısı olmayandan uzak dur
Ben onu başkasına gitmesine rağmen kabul ettim devam ettim canımın çok yanmasına rağmen ailemden gizli yürüttüm hep. Bunu hak etmedim
Sen onu sevdiğin icin yaptın bunu ama sana tavsiyem bir daha kabul etme, sana saygısızlık yapanı çok sevsen bilr hayatında tutma
Peki gelemiyorum dedim diye ben mi haksızım ne düşünüyorsun bu konuda canım
Tabii ki haksızlık değil bu olur mu öyle şey sen öyle bir adamı kabul etmişsin dua etmesi lazimken bir de küfür ediyor
Oda beni alıp arkadaşlarıyla beraber zaman geçirmek istiyor onu da anlıyorum ama inan geçmişte çok rahat yapıyorduk bunları şimdi ise ailemden gizli saklı elimden geldiği kadar işte. Çıkıp da birilerinin beni görmesini mi sağlığım sonra ailemin kulağına gelsin beni evlatlıktan reddedeler 😢 ailemden gizli bile kabul ettim gizli gizli sevdim bana bunları yaşattıktan sonra herkes eş dost beni bırakıp başkasına gittiğini bildiği halde nasıl aleme inat eder gibi onunla görüneyim sağ da solda 😢
orada mısın bir şey demedin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!