Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. inanmayıın şöyle hurafelere . hem beni istemeyini ben zorla mı istettircem .
13 Yorumla
Soran+1 yılnolur ne yaparsan yap ama büyük konuşma bende gülüyodummm :(
- +1 yıl
yok canım büyük konuşmak değil bu ama aklı başında bir gencinde uğraşacağı şeyler değil k. bkmada. geniş düşün biraz. hayat ondan ibaret değil.
Soran+1 yılevet tabiki :(((
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah'a inancın var ise bu tür şerefsizlerden uzak dur..
Çünkü Efendimiz onlardan yardım dileyenlere,onların dediklerine inananlara lanet getirmiştir..
Ayrıca falla,medyumla,büyücükle meşgul olanlara cinler musallat olmakta..
Çünkü bu insanları kandırmak onlar için kolay oluyormuş..
Ayrıcana da çıldırtmak..10 Yorumla
Ya dönünce canın daha çok yanarsa? O gidişi senin için hayır ama varlığı hayırsızsa? Neden zorluyorsun bu kadar şansını, hayırlısı demek çok zor değil, o zaman canın yanacağına, şimdi yansın, unutmak için harca o çabayı..Hem günah hem gereksiz..Yapma derim, sen bilirsin..
34 Yorumla- +1 yıl
Ya dönünce canın daha çok yanarsa?
O gidişi senin için hayır ama varlığı
hayırsızsa?
Evet bu kız doğru söylüyor dinle bunu :) - +1 yıl
Teşekkür ederim, mahçup oldum :)
Soran+1 yılsaolun kızlar :::))))
- +1 yıl
Rica ederim :)
Herseye saygı duyarım.
Ama bu tür seylerle ilgilenenlere saygım yok.
Kendince gecerli nedenlerin olabilir ama 'kendince.
Çünkü boyle bir durumda mantık sıfır olmalı.
Yınede senın bileceğin iş, Allah akıl izan versin.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Aslında soru biraz saçma ciddi bir ilişki diye öpüşme el ele tutuşma diye bir şeyin olmaması mümkün değil bence bunlar olmalı ki insan bir birini tanımalı ... Hani kızlar diyor ben onu çok seviyorum namusluyum ama öpüşürsem o beni yanlış anlıyacak öyle bir şey yok arkadaslar aşk sevgi bir bütündür aşk bazen dudakdan kalbe akmak ister eğer sen sınırlarını zorlarsan soğutma gibi durursan bu büyük sorun yaratır ki ilişkiyi çıkmaza sokar .. ve insan karşısındakinden soğmaya başlar ...
01 Yorumla
Soran+1 yılbizim bu gibi durumumuz olmadı gerektiği kadar yakındık
+1 yılEşimin bana karşı çok uzaklaştığını, beni yok saydığını üzülerek fark ediyordum. Neler neler yaptım eşimle eskisi gibi olmak için. ama maalesef hiçbir sonuç alamadım. Ta ki Medyum Hasan abdullah Hocayla tanışana kadar. Medyum Hasan abdullah Hoca bize dualı ağzıyla bir çalışma başlattı. Hocamın yaptığı çalışma yakınlaştırma ve birleştirme duasıydı. Sonuş odaklı bu çalışma beni inanılmaz şaşırttı. Eşimin bu kadar sevecen olduğunu ben de bu çalışma sayesin de öğrenmiş oldum. Yardim almak isteyen kardeslerime numarasini yaziyorum +90 531 924 95 06
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabret muradına erersin..
Seni gerçek anlamda sevdiğine inanıyorsan muhakkak sana döner..
ben sevdiğim kızı ufak bir yanlıştan terkettim 3 yıl sonra kapısını çaldım..
bana merhaba diyeceğini sanmıyordum ama merhaba demişti..
Erkekler sizler gibi gaddar değildir..
sevdiğini muhakkak arar..034 Yorumla
Soran+1 yılerkekler gaddar değil midir,emin ol kızlar gaddarsa bile ben gaddar değilim kaç kez ailevi problemin noldu die aradım açmadı,hep balık tutmak isterdi bi yapamadık aramalarıma cevap vermediği halde mesaj attım balık tutma şansımız var mı die cevap bile atmadı
Cevap sahibi+1 yılNe kadar da güzel..
Balık tutmak gibi bir teklifi etmen gerçekten çok güzel..
Merak etme sana dönecektir..
Bak uzun zaman olmuş olabilir ama böyleleri insanı kolay kolay unutamazlar..
Soran+1 yılsizi sevdim;abisini abisini bile aradım anlattım haak verdi bana,ben 3 yıl boyunca hep destek oldum ona tabi sevgi ilgi bekledim buna duyarsızlıkları zaten kavga sebebimizdi bunlar onu soğuttu haklı olrak ama bende haklıydım,eğer gelirse herşey çok farklı olcak buna eminim,ama gelirse,kolay kolay bitiremezdi zaten ne o nede ben fakat hazır 3 aydır görüşmüyoruz dönmez die çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılöyle deme yahu ben de sevdiğim kızı bırakıp gittim ama aradan yıllar geçti yine ona koştum..
bak senin ki o kadar da sürmeyecek..
Neden ?
Çünkü bu adama yanlışın,hatan olmamış..
Soran+1 yılhep çok iyisin çok sadıksın,senin yanında çok mutluyum derdimi unutturuyorsun diyordu enim neyimim seviyorsun iyiki varsın derdi inanırmısın bilmem bazen bize geldiğinde ben otururken hemncik eğilip ayağımın altını öperdi ben utanırdım yalvarırdım mahçup oluyorum die ama sen ayağının altı öpülecek insansın dedi ona karşı tek hatam hep konuşarak düzeltmek isteyip konuşmanın tartışmayla bitmesiydi
Cevap sahibi+1 yılSenin yerinde olsaydım çok ama çok büyük bir ümitle onu beklerdim..
Ve böyle biri hakikatten seni çok sevmiştir..
Çünkü ayağının dibini öpmüş baksana..
Bu büyük bir sevgi,saygının göstergesi..
Vallahi de billahi de böyle birinin seni unutması imkansız..
Böyle biri elbet kapını çalacaktır..
Senin gibisini hayatta bulamaz..
İlk defa iyi geçinen bi kızın sorusuyla karşılaştım bu sitede :)
Çünkü diğer kızlar hep cır cır cır konuştukları için normal olarak problem çıkıyor :)
Soran+1 yılbak sevgili arkadaşım bende cır cır cır konuşanlardanım ama ben normalde böyle biri değilim ama kızdığım şeyleri karşımdaki ısrarla yaparsa kötü oluyor sonuç malesef,ama cidden korkuyorum o benim evlenmek için ilk görüştüğüm kişi ilginç olcak ama bende onun için ilkim ama kavgadan çok tırsıyor 3 aydır bir kez bile aramadı
Cevap sahibi+1 yıl:):) fena yakalandım desene...
Mesela neler yapıyor ağır abimiz?Onun neyine tahammül edemiyorsun?
Soran+1 yılyoooo lütfen yakalnamadın estağfurullah:))yaa mesela gün için 1-2 kez arar aşkım neden hiç aramadın dediğimde aklıma gelmedi der.hasta olurum aradığında söylerim aradan 9 saat sonra tekrar ara nasıl oldun der ölmedim daha derim kızarım merada mı etmedin die o da yoo etmedim aşkım der...ve daha bunu gibi pek çok
Cevap sahibi+1 yılyaw sen neden bunları önceden demedin? :):):)
benim güzel dostum..
Adam sana resmen gıcık olsun diye böyle yapmış..
Erkekler tarafından çok sık kullanılan en güzel,klasik taktik..
Klasik mlasik ama işe yarıyor hala :)
Sen de hemen triplere binmişsin çocuğa bundan dolayı kızmışsın,bağırıp çağırmışsın o da sinir olmuştur sana geri planda kalmayı tercih etmiştir..
ama bir süreliğine..
Soran+1 yılyyaaa gerçekten sevdim senii,ne demek bir süreliğineee.ya yapı olarak şuan beni düşündüğüne eminim ama aramicam diyosa aramaz çatlar patlar zorlar kendinin bütün gün uyur uyanmaz beni düşünmemek için eminim beni hatırlatan şarkı bile dinlemiyodur
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler dostum :)
sen de öyle kolay biri değilsin ha..
Ama o iş öyle kolay değil..
Vallahi de billahi de her gün seni düşünüyor..
Hatta çıldırmak üzeredir desem yalan olmaz..
Sen ona bir-iki hafta mesaj çekme..
Allah aşkına sabret..Sık dişini 1-2 hafta..
Veya ondan bi mesaj gelene kadar sık dişini..
Bak nasıl da kapıda buluyorsun onu...
Ama unutma bi mesajın onun 2 haftalık inat yakıtını karşılar..
benim öyleydi wallah :))
pisliğizdir böyle davranıyorsak ama sevdik mi tam seviyorz
Soran+1 yılbeni ekler misin ? lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Cevap sahibi+1 yıldostum gizlisin görünmüyorsun..
ben gizlilikten çıkayım..bana istek gönder sen..
haydutlara önlem olarak ;))- +1 yıl
İstanbul'da medyum oğuz kemal hoca sevdiğim kişiyi bana geri getirdi. Benim hatam daha fazlaydı, biraz zor oldu.
- +1 yıl
Sevgili dostlar bende esimden ayrilmistim ve asla donmeyecegini biliyordum cok caresiz bir animda instegramda medyum görkem hocam denk geldi o kadar ilgiliki anlatamam size ustelik cok durust ve paraci degil islem yapip kargoladi gelmeyen esim 38. ci gunde geri dondu ve tekrar nikah yaptik paylasmak istedim watsaptanda cevap veriyor bilginize
- +1 yıl
4 Yil evliliğimizden sonra eşimde cok değişmeler basladı evi terketti cocuklarıda almadan gitti 2 cocgumuz var ailesi hep kanına giriordu bizim durumumuz cok iyi değildi ama ailesi varlıklıydı karımı kopardılar hem benden hem cocuklarımızdan Mehmet hocam yetişti imdadıma saolsun varolsun karımı bana cok kısa sürede getirdi cocuklarımızın basına Mehmet hocamın geri getirme işlemini eğer sıkıntınız varsa muhakkak denemenizi öneririm ankaradan metin Mehmet hoca teL; 0532 608 64 84
- +1 yıl
Vanda görev yapan pretisyen bir dkorum bir askere asık oldum rütbeli bir asker kendisi evliydi ama tabi herkes gibi baslarda bende bilmiyordum bu tuzaga bende düştüm ama gönlümü kaptirmiştim bir kere sevgim icin ne gerekiorsa yapicaktım acı cekmek bana göre bişi değildi medyum Mehmet hocamla iletişime gectim karısı sürekli büyü yaptiriormus adamda kimseye baglanamiormus. Büyüyü bozduk
ayrıma işlemi asla istemedim ama zaten büyü bozuldukdan sonra adamım kendine geldi şimdi gayet mutluyuz kendileri mahkeme actılar anlasmalı bosaniorlar medyum Mehmet hocam ellerin dert görmesin insallah herkese önericem seni Mehmet hocanın iletişim nosu 0532 608 64 84 - +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin
derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84 - +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin
derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84 - +1 yıl
Selamlar bende almanyada yasayan gurbetciyim ama herkes biliyorki avrupa ülkelerinde iyi bir medyum hoca bulmak cok zor bende bu acıdan türkiyede aradim dermanımı sizede önermek icin yaziyorum medyum esat hocaya kesinlikle güvenebilirsiniz 2 işlem yaptirdim 2 işllemimde cok iyi sonuclandı geri getirme işleminde kesinlike medyum esat hoca diyenlerdenim tüm gurbetci arkadaslarıma simdiden gecmiş olsun almanyadan nesrin. Esat hocanın telefonu 0532 478 64 57
- +1 yıl
Herkese selamlar olsun adım gülcan bende yorum yazmak icin girmiş bulunuyorum buraya zaten yine yorumlardan bakarak derdime derman olmustu bu siteler herkse teşekkür ederim öncelikle. Bende buraya yorum yaziyorumki belki derdine derman bulur birileri die yorumumu Mehmet hocam icin yazicam ellerinden öpüyorum buradan konum özel oldugu icin anlatamicam ama gercekten cok yardımcı oldu işlemimin basından sonuna kadar hep iletişimde kaldık ve gercekten cok yardım sever birisi hic uzatmadan mutlaka calısmanızı öneririm teşekkürler Mehmet hocam ellerin ve ilmin dert görmesin ALLAHa emanet ( Gülcan ) Mehmet hocamın iletişim numarasi 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84 - +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532 608 64 84
- +1 yıl
Vanda görev yapan pretisyen bir dkorum bir askere asık oldum rütbeli bir asker kendisi evliydi ama tabi herkes gibi baslarda bende bilmiyordum bu tuzaga bende düştüm ama gönlümü kaptirmiştim bir kere sevgim icin ne gerekiorsa yapicaktım acı cekmek bana göre bişi değildi medyum Mehmet hocamla iletişime gectim karısı sürekli büyü yaptiriormus adamda kimseye baglanamiormus. Büyüyü bozduk ayrıma işlemi asla istemedim ama zaten büyü bozuldukdan sonra adamım kendine geldi şimdi gayet mutluyuz kendileri mahkeme actılar anlasmalı bosaniorlar medyum Mehmet hocam ellerin dert görmesin insallah herkese önericem seni Mehmet hocanın iletişim nosu 0532 608 64 84
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 532
608 64 84 - +1 yıl
Merhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
- +1 yıl
Merhabalar kizlar gördüm yazmadan gecmiyim dedim, belki bir faydam dokunur dua alırım eğer bir işlem yaptirmak istiyorsaniz medyum mehmet hocayi önerebilirim size 2 kez işlem yaptirmiş ikisindede cok iyi sonuc almıs biri olarak yaziyorum zaten internettete araştirirsaniz cıkar kendisi cok ünlü ve işinde cok ehil birisi şimdiden başarili iyi sonuclar diliyorum hepinize öpüldünüz teşekkürlerinizi şimdiden duyar gibiyim bağlama işinde birer bir hocadır.. iletişimi 532 608 64 84
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba Büyü bozacak veya yapicak iyi bir hoca ariyorsanız arkadaslar medyum mehmet hocadan şaşmayınız derim. 2 Görümcem ve ben işlem yaptirdik hepimiz cok iyi sonuclar elde ettik cok kısa sürede Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatliği ile calisabileceğiniz bir hocadır gercek bir hoca hesap numarası felan kendine ait bakımlarından anlarsınız zaten nasıl bir hoca oldugunu şimdiden herkesin derdinin bir an önce gecmesi dileği ile hoscakalın numarasını bırakiyorum medyum mehmet hoca 5.3.2
6.0.8 .6.4. 8.4 - +1 yıl
Başkasını da sevdin mi ayda birlikte oldunmu peki o kızdan sonra yani geri donmeden önce? Lütfen benim için önemli
iyi ve kötü büyünün yasaklandığı Kur an da açıkça belirtilmiştir. Medyum dediğin kişiler büyü yada cinleri kullanır. Bunların her türlüsü ileride sana musallat olabilir, değer mi?
10 Yorumla
+1 yıl14 yıllık kız ardasmmdan ayrdıldım eger işe yararsa medyum bana da adresnı ve numaransı ver cevabı gızlı yazmıorum kı ıse yararsa bana ulasabılesın dıye
00 Yorumla
+1 yılmedyumja gitmeye gerek yok,daha reelasitik bir çözüm bulmalısn örnegin bir erkekle analaşım,kıskaçlık yöntemiyle bir şleyler elde edebilirsin.Eğer bir kimseye bulamıyorsan sana seve seve yardımcı oluruz.Nede olsa komşu komuşunun külüne muhtaçtır
06 Yorumla
Soran+1 yılsaol kardeş :DDDDD
- +1 yıl
Sende sagol,umarım sende bana yardımcı olursun..
Soran+1 yıln gibi
- +1 yıl
Benim çok fazla ortamım yok ,Arakdaş çevrem geniş değil..
Soran+1 yılaman ne güzel bende öyleyim
Soran+1 yılbende
Uzun sure gecmis ama sorunu yeni goruyorum bende sevgilimi geri getirmek icin medyuma gitmeyi dusunuyorum sen gittin mi bu sure icinde naptin lutfen bana cevap ver veya ekle mesaj at bisekilde konusalim yardimina ihtiyacim var
01 Yorumla- +1 yıl
Kardes yorumunu okudum sana instegramda medyum gorkemi onerebilirim on numara isini yapiyor
Istersen git, ama boş ve gereksiz işlerden başka bişey değil...Büyü, cin, medyum, fal mal hepsi boş işler...Hiç birinin kimseye ne yararı olur ne zararı olur...Bence aklı başında biri ol da böyle saçma sapan şeylerle uğraşma...
00 YorumlaBiraz sabretmek medyuma gitmekten daha kolaydır herhalde. Bırak giden gitsin belki geri döner ? Dönmese de belkide hayatının erkeğiyle karşılaşıcaksındır olayları akışına bırak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiden kişinin hayırlı olmadığını düşünerek hayatına devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılyanlızken aklıma geliyo,çok kötü oluyorum malesef
duhan suresini oku 3 kere içinden gelerek dileğini dile...geri gelir zaten..
17 Yorumla
Soran+1 yılsana yemin ederim ki neler okudum neler ama malesef,üzülüyorum artık
- +1 yıl
ben bu duayla çok geri getirdim..ama yürekden istemen gerek..eğer gelmiyorsa mutlaka senin aklında soru işarteleri vardr..içinden istemiyorsundur.
- +1 yıl
canim onu cuma gecesi mi yapmak gerek peki?
Soran+1 yılbaşka deneyen var mııı
- +1 yıl
duaların gücüne inanırım..cuma değil herhangi bir gün iki rekat nafile namaz kıl bu duayı 3 kere oku.
Soran+1 yılbende inanıyorum o kadar çok şey yaptım o kadar dua okudum ve olmadı endişeliyiöm
- +1 yıl
Merhba hoca buldunuzmu
Harbiden çarpılırsın ha
aklını başına topla
Zorla güzellik olmaz00 Yorumlaya boş işler bunlar bu durumda kendin geri getiremiyorsan sevdiğini başkasından bir hayır çıkmazz..arada maddi manevi çok zarara ugrarsın
00 YorumlaOraya gitmene gerek yok ki; zaten sevgilin başkasını bulamazsa geri döner.
01 Yorumla
Soran+1 yılinsan duymak istediğinin dikkate alırmış ya bunca yazıdan en çok tebessüme sebep veren senin fikrin de peki bunu neye dayanarak söylüyorsun :))) teşekkürler
bu sekılde gerı doner ama bı sure sonra yıne gıder o zamn daha fazla uzulursun
00 YorumlaInstegramda görkem guven tek kelimeyle herkese tavsiye ederim milyarlarca para vermeyin cok durust ve cüzi rakama is yapiyor watsaptanda cevapliyo
14 Yorumla- +1 yıl
Pardon yalnis yazdim medyum görkem olarak geciyor hesabi instegramda
- +1 yıl
Instagramda tam profili ne
- +1 yıl
İşlem yaptırdınız mı acaba
- +1 yıl
@göçmenn34 hayir canim ya nerde bulamiyoruzki adam akilli hepsi dolandirici
budistler iyimş bu konuda bakk
alllahım kafayımı yediniz yaaa ypma volkan yapmaa00 Yorumla
+1 yılpara kaptırma boş işler bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Ahirette yanmayı goze aldıysan okey ? git
00 YorumlaEn fazla büyü tılsım yapılır.
05 Yorumla
Soran+1 yılyani.
- +1 yıl
Geri dönder . Ama olan sana olur .
Soran+1 yıl:( anladım
- +1 yıl
ilk çağda değiliz yapmayım ne büyüsü ne tılsımı
- +1 yıl
Olum büyünün tılsımın ilk cağı son cağı olmaz .
Günahını kabulleniyorsan git tabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhavvasa başvur, medyum falan yalan ve günah
03 Yorumla
Soran+1 yılhavvass?
- +1 yıl
havasa başvurmak istiyorum bende ancak bunun için yeterli bilgiye sahip değilim eger biliyorsan yardım edebilirmisin?
- +1 yıl
@gizli_biri yardımcı olurmusnuz buldunuz<mu bırını
+1 yılcidden işe yarıyor bende duydum
02 Yorumla- +1 yıl
var mı tanıdığın biri
Gizli Üye(36-45)+1 yılgiden gitmiştir boşver bence :)
00 YorumlaSaçmalama derim
01 Yorumla- +1 yıl
Benim bildiğim en iyi falcı ve hoca olarak medyum hülyadır işinde cok ehil biri işlem yaptirmiş ve sonuc almıs biri olarak yaziyorum size cok kısa sürede cok iyi sonuclar elde ettim benden sonrada arkadasım işlem yaptirdi geri getirme işlemi oda cok iyi sonuc aldı o yüzden gönül rahatliği ile medyum hülya hocamızı tavsiye ediyorum sizlere telefonu 0553 851 04 51
+1 yılPalavra bunlar:)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne