Onunla olan ilişkimi hiç beklemediğim bir anda bitirdim. Yaklaşık 3 hafta önce bana bir ayıcık almıştı. Uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız için, doğal olarak artık fiziksel anlamda tamamen birbirimizin hayatından çıktık. Bu yüzden onunla ilgili bir şeyin bende kalmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Kötü hissettiriyor. Zaten ayrılığımız da çok yeni; henüz sadece bir hafta oldu. Şöyle bir not yazdım, bu uygun mudur sizce?
Bu hediyeyi aldığımda gerçekten mutlu olmuştum. Senin kendi emeğinle bana böyle bir şey alman benim için çok kıymetliydi. Bu yüzden geri gönderirken bunu bir saygısızlık olarak görmeni istemem. Aksine, bu emeğe olan saygımdan dolayı, bende öylece kalmasını doğru bulmadım. Ne sen kötü biriydin, ne de ben kusursuzdum. Ama bazı şeyler, her şeye rağmen yolunda gitmeyebiliyor. Yaşananlar, uzaklık, zamanın getirdiği ağırlıklar... Tüm bunlar bir noktada gerçeklerle yüzleşmemizi gerektirdi. Duygularla değil, biraz da mantıkla karar vermem gerektiğini fark ettim. Geçmişi güzellikle hatırlayabilmek için bugün net bir adım atmak gerektiğine inanıyorum. Bu mektubu da bir cevap bekleyerek yazmıyorum. Sadece içimde yarım kalmasın istedim.
Her şeyin gönlünce olması dileğiyle…Kendine iyi bak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer