Biriyle sevgili oluyoruz yediğimizden giydiğimize kadar karışıyor bunuda sevgiyle bağdaştırıyor bu görseldekiler gibi onlarcası var onlar sevmiyormu yani
Sizin vücudunuz boşuna kıvrımlı, memeli, güzel bacaklı, küçük ayaklı değil. Bu basit mantığı bile anlayamamışsınız. Sevgiliniz varken de cinsel olarak beğenilmek istiyorsunuz. Sizin güzellik diye dayattığınız şey basbayağı cinsel. Bunu kafanıza sokun. Size karışmayan erkeğin ya hayatında 2 numarası yoktur yalnızca önceliği kendisidir. Hayatı yaşayıp en az stresle ölmek ister. Ya da bir eziktir. Derdi kadın topluluğuna yaranmaktır.
Küçücük erkek çocukları sizin vücudunuzu görüp garip hislere kapılıyor. Yazık size. Tek düşündüğünüz beğenilmek.
Bu biraz hayatta neler gördüğünle alakalı. Bir erkek başka bir erkeğin kızlar hakkında "off, poff, bu kız şöyle yapılır, böyle yapılır" diye konuştuğunu duymuş olsa, kendi kız arkadaşı hakkında böyle şeyler söylenmesine sebep olacak durumları ortadan kaldırmaya çalışırdı bence. Siz, başka kadınların erkeğiniz hakkında bu tarz konuşmasından rahatsız olmuyor olabilirsiniz, hatta mutlu oluyor da olabilirsiniz, ama erkekler böyle hissetmiyor. Sanırım bu farklılık erkeğin aktif, kadının ise pasif olmasından kaynaklanıyor.
Hyr bu tamamen sizin zihniyetinizle alakalı hiçbir kızın Of şu erkekle seks yapsam şu bacağa bak dediğini duymadım kişi kendinden bilir işi derler siz erkekler her baktığınız şeyi sexe yorduğunuz için böyle düşünüyorsunuz biz kadınlar sizden daha fazla kıskanırız ama sizi baskılamadan
Tamam işte onu diyorum. Diğer erkekler böyle baktığı için erkek arkadaşın bu durumun oluşmasını önlemeye çalışıyor. Bence de kimse kimseyi baskılamasın, ok. Peki ne yapsın. Sana bunu nasıl ifade etsin? Değer verdiği kişi hakkında diğer erkeklerin böyle şeyler düşündüğünü bilerek sessiz mi kalsın? Bir şey yokmuş gibi mi davransın?
Bu bence sizin erkeğe sizin uzerinizde ne kadar söz hakkı verdiginize bağlı siz bütünü ile ona teslim olursanız oda sizden istediği gbi birini yaratmak ister ama siz ben zaten boyleydim sen beni böyle taniyip böyle kabul ettin derseniz oda ona göre davranır
Hiç öyle bir ilişkim olmadı aksine bir çok ilişkimde kendimi çok özgür hissettim her şeye karışan erkeğin karşısındakine güveni yoktur ya da ataerkil kafa yapısına sahiptir yani cahil olması muhtemeldir
Saf değiller. Iyi niyetli oldukları için kıymetleri bilinmiyor. Bu yüzden daha önce sevgili olduğu kızları terk ettiler. Beğenemediğin tiplerse üzgünüm. Yardım edebileceğim bir durum yok.