Sevgilimle ne zaman buluşmak istesek paralı bi yere gitmek istiyor. Bi yere oturalım vakit geçirelim diyorum sıkılıyor gezmek istiyor sürekli. Benimde imkanım yok fazla ve kazandığım paranın hepsini zorla aileme vermek zorundayım. Borç para da istiyor şu an verecek durumum olmadığını söyleyince de trip atıyor küsüp gidiyor. İlerde birlikte olmak istiyoruz. Onun fikirleri yanında benjm fikirlerim çok darmış vizyonsuzmus. Gerçekten bıktım yani etrafımda hep anlayışsız insanlar var bu gidişle gerçekten canıma kıyıp yok olmak istiyorum. Napmam gerek benim gerçekten yardım edin. Ailene para verme veya az ver dersiniz büyük ihtimal ama maalesef hepsini istiyorlar çok çok az harclik verirseler veriyorlar. Buna göre yorum yapın lütfen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Size zorluk çıkaran insanlarla zaman kaybetmeyin. Bizim insanlarımız çok seviyor özellikle erkekler kendilerine maddi ve manevi yük olan tipleri.
Çok seviyorum bu yüzden ayrılmaktan da korkuyorum öncelerden çok iyiydi ilişkimiz. Böyle şeylere hiç takılmazdu şimdi ise çok takılıyor ve depresyon hastası kendisi. Ayrilirsak kendisine zarar vericegini düşünüyorum bunun vebalinden de kalkmak istemiyorum ama gervekten çok da yoruluyorum. Ailesiyle de tanıştım çok iyi insanlar
Ailesi iyi olabilir ama sizde psikolojik olarak şu an iyi değil gibisiniz. Sevgilinizinde az da olsa anlayışlı olmali bu konuda.
Genelde o hasta olduğu için tamamen onun sorunlarıyla ilgileniyorum. Kendi sorunlarimdan hiç bahsetmedim bahsetsem de ilgilenecek biri değil. Bu hastalığının geçmesini istiyorum ama geçmiyor aldığı ilaç takviyesi olmasa kendini öldürucek dereceye geliyor. Bırakmasi için de doğru zaman değil. Gittiği psikiyatri de işe yaramıyor. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum
Siz insan değil misiniz kendinizi ne diye aksatiyorsunuz. Sizinde psikolojiniz var. Yarın bir gün Mental sağlığınız elinizden gidince sevgiliniz kurtaracak mi sizi. Biraz realist düşününce anlarsınız ne dediğimi
Kendimi öldürmeyi düşünüyorum zaten. Başka bi yolu olmadığını da anladım iyice. Başka çaresi olmadığını anlıyorum artık. Ne aile ne kız arkadaş nede çevre. Hiçbirinden fayda yok her şey den uzaklaşıp gitmek en iyisi.
Mental sağlığım hiç iyi değil
Yaşın kaç daha da ölümü düşünüyorsun lütfen yapmayın. Cidden pişman olursun sonra. Sana zarar veren insanları azalt. Psikiyatri ye gidebilirsin. Psikolojik kitaplar okuyabilirsiniz. Ailenin dediklerini fazla kafana takma. Cidden 4-5 yıl sonra bunlar için mi ölmek istedim diyeceksin.
Psikiyatrinin bile iyi gelmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü derdimi kimseye anlatamıyorum. Çünkü anlayacak kimsem yok etrafımda. Daha önceden de denedim intihar yolları ama başaramadım hiçbirini. Bundan sonra da birseylerin düzeleceğini görmek bana saçma geliyor artık. Herşeyden bir kaç haftalığına uzaklaşıp bi yerde tek başıma kalmak istiyorum. Bunu da yapamıyorum. İlçe değiştim diye azarlayan bi ailem var. Yaşım 18 ama halen küçük şeyler için bile izin alıyorum. Bıktım yani hepsinden şimdi kız arkadaşıma durumumu anlattım ve verdiği cevap acitasyon yap sen oldu. Kendime başka nasıl bi yol bulayım öldürmekten başka yani başka bi yolu varsa söyleyin bana nolursun
Öncelikle dediğim gibi aileniz hariç sizi anlamayan insanlarla bağınızı koparmayı deneyin. Sevgiliniz bencil biri büyük ihtimalle. Siz kendinize odaklı yaşayın. Sonucta sevgilinizin böyle olmasını siz istemediniz ve yapmadınız. Hayata yeni bir sayfa açıp psikolojik olarak iyi gelecek seyleri yapin. Kendinize psikolojik olarak iyileşeceginize inandirin. Bende sen gibi bı ara ölümü çok düşünüyordum böyle parkta giderken ayakları tutmayan bir çocuğu gördüm en fazla 6 yaşında falandı. O çocuk bile hayata benden daha iyi tutunuyordu o zaman ölmeyi istediğim için kendimden utandım. Dedigim seyler belki samimi gelmeyecek ama cidden bende o zor durumdan geçtim şu an düşününce cidden iyi ki olmeyip bu hayatta yaşamaya devam etmişim. Dedigim gibi yeniden psikolojik olarak yardım alabilirsiniz
Böyle biriyle hayat sürmez. Yol yakınken sal gitsin
Yol ver gitsin.
ayrıl.