Merhaba; İlişkiye ara vermek genel olarak bilinen yakınlaşma metodur. Fakat bu yanılgı herkesi karamsar bir hale almıştır. Bir ilişkiye ara verilmesi demek bir soğumanın belirtisi ve soğumanın belirtisi olmasa bile verilen ara soğumanın belirtisine en basit bir örnektir. Bence iyi yapmışsınız fakat eğer bir ilişkide sorunlarınızı çözemiyor iseniz, yorulmaya başlamış iseniz bir daha beraber olmayıda hiç düşünmeyin. Çünkü bir ilişki demek karşılıklı görüşlerin temelidir. Eğer bir ilişkideki bireyler karşılıklı olarak anlaşabiliyorsa, uyum sağlayabiliyorsa birbirlerinden bu yüzden zevk alıyorsa o beraberliklerinde de sorumluluklarını yerine getiriyorsa o ilişknin biteceğine inanmıyorum. Velhasıl sizin belirttiğiniz olay zaten bir ilişkinin bitmesindeki etkenler arasında. Olaya karamsar yaklaşmak istemiyorum fakat belirtileride haliyle açık. Hem sizin hemde karşınızdaki bireyin burcunuzu yazarsanız size daha iyi bir yaklaşımda yorum yapabilirim.
İyi günler.04 Yorumla
Soran+1 yılBenim oğlak, onun aslan
- +1 yıl
Ara vermişken, bitirmişde olurdum. Oğlakların ve aslanların anlaşması her zaman zordur ve hiçbir zaman kolay olmamıştır. Anlaşamamazlığınız zaten söylediğiniz şeylerde belirtilidir. Bir oğlak güvenmek ister eğer güvenirse tam güvenir. " Zor güvenidiğinide " atlamadan geçmeyelim. Oğlak romantik değildir fakat çok duygusal birisidir. Titiz ve hırslı bir yapısı vardır vb. Fakat aslanların daha farklı bir yapısı olduğundan dediğim gibi anlaşmalarıda çok zordur. Tavsiyem iyiki bitirmiş olmanızdan yanadır. Eğer bir ilişki yaşamayı düşünürseniz boğa, yengeç, akrep burçları ile bir beraberlik yaşamanız tavsiye ederim.
Soran+1 yılaslında çok iyi anlaşırız ama kavgalarda kişilikler değişiyo sanki
- +1 yıl
Eğer kişilikler değişiyor ise saygı kalmamış demektir. Saygı kalmayan bir ilişki nereye kadar sürebilir ki? Bunu isterseniz bir düşünün. Size bu kadar emin ve net konuşmamdaki tek bir sebeb var. Aşka ve ilişkiye dair tonlarca araştırmamın olması ve tecrübe edinmişliklerim.. Bu yazdığım şeylerin ufacık bir tereddütü olsa size gelipte burada yorum asla yapmam :). Karar sizin, takdir sizin. Bizden sadece yorum yapmak, fikir önermek düşer. İyi düşünün ki daha sonradan yanılgıya düşmeyin.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAşka ara verilmez. Ara verilebiliyorsa o aşk değildir kuru kuru bir birlikteliktir sadece. Çünkü aşka aralar girmeye başlarsa bu her sorunda en ufak bir sıkıntıda tekrarlar kendini. Her ilişki köşeye sıkıştığında ara vermeyi çözüm olarak görürse bu sıkılmalara yol açar. Ara vermek ayrılmaktır bir nevi. Ayrıl barış yani yamalı ilişkiler ciddi ve düzeyli bir ilişkinin sonudur. Çünkü bir kez koptuğu zaman ilişki ne yazık ki dikiş tutmuyor. doğal olarak o terk edip gitmez hiç ayrılmaz dediğimiz kişi veya ayrılık olmayacak bir ilişkinin güveni sıfıra iner. Koparmamaya ara vermeden bir şeyleri çözmeye alıştırmalıyız kendimizi. Elbette insanlar bunalabilir, zamana ihtiyacı olabilir ama en son çarede bu yol kullanılmalı. Saygılarımla
08 Yorumla
Soran+1 yılBu en son çareydi sanırım biraz bunaldık kavgalardan ve sorunları çözememeye başladık kafamızı toplamak için böyle bişey düşündük ilk kez
- +1 yıl
Dikiş tutması bir daha zor gibi görünüyor. Maalesef ilişkilerin en büyük çözümü ve en büyük sorunu bu ayrılıp barışmalar. Çünkü sen onun gözüne o da senin gözüne hiç ayrılmayacakmışsınız gibi bakıyordu. Bu güvendir işte. Ama bir kez araya soğukluk ayrılık girdi. Zor ama yüksek bir kabiliyet ve anlayış gerekiyor şimdi size ki eskiye dönebilsin. Eğer barışırsanız.
Soran+1 yılBizim eskiye dönmemiz zor olmuyo tartışsak bile yine öyle olur inşallah.
- +1 yıl
Daha önce böyle birşey oldumu ayrılık ara verme falan
Soran+1 yılYok olmadı ufak tefek tartışmalar oluyo sadece ama çok birikti
- +1 yıl
Sıkıntı inşallah düzelir. Dediğim gibi ara vermek yani ayrılık kısa süreli uzun süreli fark etmiyor. Hep oluyor bundan sonra birikintiyi bu yolla atamazsın eğer barışırsan ayrılmamaya çalış bir daha küs konunma ama ayrılma.
Soran+1 yılAyrılık olarak görmüyorum zaten mola gibi daha çok
- +1 yıl
Yok öyle bu reklam dizi film falan değil yani ciddiyetli bir ilişki ya komple biter ya devam eder. Benim demem o ki zamanla göreceksin ayrılıp barışmalar olacak. Çevrede hep öyle oluyor mola falan kavramına karşıyım aşkta mola olmaz.
+1 yılAra vermek ne saçma şey. Bakın eğer aranızda bir sıkıntı varsa konuşarak BİRLİKTE halletmelisiniz. Sevgiliyseniz ayrı ayrı nasıl halletmeyi düsünüyorsunuz sorunlarınızı? Ara verilen ilişki çözüm değil. Bir ilişki ya biter ya da devam eder, bunun ortası üzülmenin habercisidir ne yazık ki...
03 Yorumla
Soran+1 yılHalletsek bile bu temelli bir çözüm olmuyodu hep patlak veriyodu her kavga aynı şeylerle bitiyodu bunu önerdi ben de mantıklı buldum
- +1 yıl
Bir daha birleşmeyi düşünüyor musun peki? Yani nereye kadar böyle devam edecek?
Soran+1 yılTabiki düşünüyorum çok seviyorum ve inşallah bu ilk ve son olur
iyi yapmışsın gerginlikler tatsızlıklar daha kötü karar aldırtabilirdi ara vermek en iyisi
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim biraz su serptin içime
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum sanki toparlamak istiyomuş ama zamana ihtiyacı varmış gibi. Ki benim de var yıprandım yoruldum
Soran+1 yılBen iyi yaptığımızı düşünüyorum ayrılık istese zaten ayrılırdı kendi de dedi bunu zaten o yüzden kafaları toplamaya çalışıcaz inşallah
Soran+1 yılBiz barıştık 3 gün sonra hemen ve gayet iyiyiz yeniden teşekkür etmek istedim desteğin için :)
Soran+1 yılÖyle yapıcam akıllandım artık :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
doğru karar vermissiniz
şimdi ara vermeseniz ne olacak sürekli tartışmalar devam edecek sonunda bir ayrılık zaten olacak.
ara verirseniz birbirinize güveniyorsanız bu süre zarfında bir süre kendinizi dinleyeceksiniz, sonra ilişkiniz için neleri yaptığınızı neleri yapmadığınızı gözlemliyeceksiniz, ve en önemlisi birbirinizi özleyeceksiniz tekrar başladığınızda bazı şeyler düzelmeye baslamıssa ne mutlu size, değişen birşey yoksa ayrılık kacınılmaz olacaktır, belliki ikinizde bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsunuz ama aşamadığınız durumlar var umarım çözersiniz..00 YorumlaAra vermek demek kendini uzaklaştırmak işte bir nevi.
Hayatına onsuz devam etmeye yavaş yavaş onsuzluğa kendini alıştırma terapisi gibi.
Gerginlikler rahatsızlıklar hep yok mu? Herkesin hayatında var.
O yüzden kaçmanın en güzel yoludur ara verelim demek.
Başkalarına kapı aralamaktır.
Unutmaya başlamanın ilk evresidir.
Seven insan bir bunalır, iki bunaltır, üçüncü sefer sadece bir sarılışı bile yeter.
Önemli olan onu geride bırakmamaktır.
Bırakmayı düşünmek, konusunu açmak bile bir son için atılan bir adımdır.00 YorumlaGerçekten bağlı olsanız konuşmaz veya belli kararlar alır ama yine de birlikte olurdunuz. Biriyle "o olmadan" da, bir "ara" bile olsa, yapabiliyorsan bence bir sıkıntı vardır. Tabi ara verip ya özledim diyip dönmekte var ama bu sorunu çözmüş olmayacak sadece özlemden ötürü dönmüş olacaksınız. Gerçekten seviyor ve devam etmek istiyorsanız, kavgaların sebebine yönelik kararlar alın, ilişkiye ara vermek yerine bir süre "sessiz kalıp" düşünün. İlişkiye ara vermek, "dur bakayım hayat onsuz nasıl oluyor, iyi oluyorsa devam ederim yemezse özledim der dönerim" gibi geliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara vermek her zaman söylerim çevremde çok çift gördüm 50 -60 çift rahat görmüşümdür. Ara verme kavramının aslında bu kavgalardan uzak durmak değil de. Sıkıntının belirtisi olarak görüyorum. Yeni heyecanlar , yeni tadlar , yeni hevesler. Hepsi ihtirasla aşklarına başlayıp ara verdiler. Bizim için en iyi bu dediler. 1 -2 hafta sonra ara veren erkeğin hayatına başka bir kadın girdi. Kız üzüntülü bekliyordu. Diğerinde kız yeni heyecan aradı erkek bekledi ondan haber. Yani İlişki de ara verilmez araya girenler olur. Bunu unutmayın. Hayırlısı diyorum ve noktalıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası olursa üzülcceğim tek nokta karaktersiz birine 1 yılımı vermek olur ama hiç sanmıyorum bunu
- +1 yıl
arkadaş çevresi de önemli. Böyle düşünen grup varsa çevresinde. Sana olan güvenini zedeler. Eskisi gibi olmayabilir herşey.
Soran+1 yılÇevresi ilişkimizi hep destekliyo
+1 yılevlilikte de bunlar yaşanır halk arasında ilk 5 yıl diye geçer. biraz ara vermeniz iyi o ateş bir sönsün ama bu konular yine gün yüzüne çıkacak anlaşmadan kurtulamayacaksınız en iyisi çözüm yolu bulmak yapamıyosanız yani ikinize de ciddi derecede problem oluyosa bir yerde kabullenmeyi deneyeceksiniz ilerde daha da sorun olmayacaksa tabi ya da üzülerek söylemeliyim ki vazgeçmek zorunda kalacaksınız ayrılmayı kabullenmeyip bu problemlerinizi çözmeden devam ederseniz gün gelir brbirinizi kötü anarsınız nerden tanıdım seni gibisinden o yüzden severek ayrıldık daha mantıklı olur bence siz bunu en son ihtimal olarak düşünün çünkü bu yolu ikinizinde olumlu karşılaması büyük erdemliktir büyük aşktır.
10 YorumlaBence aşklar kavgasiz olmaz çünkü çiftlerin kavgalar sayesinde birbirini tanıdığını hatalarını gördüklerine inanıyorum ben ve ara verme konusuna gelirsek bence ara vermek kişiyi yeterince tanıyıp kendine biraz uyup uymadığını düşünmek için ilişkiye verdiği küçük bir moladır ve cok sağlıklı kararlar alınacağını düşünüyorum bu kısa molada :)
31 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :)
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek anlayışsız bir erkek ya da kadına dur demenin diğer adıdır. Kavgalar üst üste tartışmalar hiç bitmez bıkmışlık başlar bu da sanırım başka kafalardan meydana geliyor ara verdiğiniz yerden başlasa yine başlıyor sıkıntılar ayrı görüşler umarım çözersiniz ara vermek sakıncalı bir durum kendine olmadık özgürlük ödülü verebilir kişiler
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel anlattın
- +1 yıl
rica ederim :)
bir sure ayri kalalim ikimizde birisini bulmazsak birbirimize doneriz demek bence ara verdikten sonra hic bisey eskisi gibi olmaz cok zor guveni kaybedersin o arada eskisi kadar samimi olmazsin ve eskisi gibi (olunmaz gerçi) olmaya çalıştığinda yine kaybetme korkusuyla mesafeli yaklaşırsin yine ya hep ya hic benim felsefem ortasi yok
10 Yorumlaayrılığın ayak sesleri olabilir. dizi ya da film mi çekiyosunuz da ara veriyosunuz. reklamlara girmek gibi birşey bu. en basitinden tv de bir dizi izlerken reklam verince zaman geçsin diye başka kanallarda başka şeylere bakarsınız. bakıp giderken unutursunuz ilk izlediğiniz şeyi. bu da böyle bir şey bana göre. ilişkimize ara verelim ben senden daha iyisini bulursam seni zaten unuturum; bulamazsam yine sana dönerim demek bu resmen
10 Yorumla
+1 yılAra verme olayı genelde şu oluyor ; biriyle çıkarken başka birinden etkileniyorsun... Eldeki bulgurdan olmamak için onunla ara verme bahanesiyle uzak kalıp diğerini götürüyorsun.(yani ayranı) Sonra baktın ayran içmekle karın doymuyor yani yürümüyor bulgur yemeye devam ediyorsun.
10 Yorumla
+1 yılİnşallah düzelir ama bir kere ara verme seviyesine geldiniz mi, hele de tartışmalar sebebiyle bir daha toparlar mısınız bilemem. Büyük ihtimal ikinizde inatçısınız ve bu yüzden tartışmalar oluyor. Birbirinizi alttan almadıkça o tartışmalar asla kesilmez. Ara vermek sadece biraz soğutur durumu ama başladığınızda aynı sorunlar yeniden tekrar eder.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet inatçılık da etkili oluyo
- +1 yıl
benzer bir durumda biriyle karşılaşmıştım. İkisinde de inat ve gurur olduğu için anlaşamadıklarını söylemişti. Sonra çocuk ayrılmak istemiş, bu da ara verelim istersen demiş. Çocuk bundan ayrılır ayrılmaz başkasının peşinden koşmuş. Bu da yıkıntıya uğramıştı ve 2,5 yıl atlatamamıştı. Bunu seni korkutmak için söylemiyorum ama dikkatli ol bence.
Soran+1 yılÖyle bişey olmaz ona eminim teşekkür ederim yine de
+1 yılAllah bir şeyi senin için yazdı ise,
Bütün insanlık o şeyin olmaması için mücadele etse, o şey olur.
Ve fakat Allah senin için bir şeyi yazmadı ise,
Bütün insanlık o şeyin olması için mücadele etse, o şey olmaz.
"Böyle inandık, böyle yaşar, böyle huzur buluruz."00 Yorumla
+1 yılIliskiye ara vermek bitkisel hayata girmek gibi bisey. Sonrasinda ne olacagi belirsiz ve belirsizlik olabilecek en kotu sonucun ta kendisi. Demm su ki ya bitir bir kere uzul ya da yillarini heba et 10 yillik iliski 1 sene ara verelim dedi bizimki verdik arayi hala 2 yildr o arayi kapatamadik 2 gun iyi 8gun kötüyüz sonuc ne olacak hala belirsiz...
00 Yorumla
+1 yılSacma buluyorum. Derdiniz neyse oturun cozun siz cozemiyorsaniz bir suru iliski uzmani bir suru psikolog var gidin. Ayip degil ya. Ara vermek ne demek ki iliskinin arasi falan olmaz. Farzet ki evlisin ayni sorunlari yine yasiyorsun evlilige mi ara vereceksin. Olur mu oyle sey.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Aslında çatışmaların en büyük sebebi bazı şeylerin eskimiş olmasıdır.
Buna ilişki ve içinde ki sizde dahil. Ama ''ara verelim'' iki yüzlüdür... Ben başkasını bulmazsam sana dönerim gibi.. Veya şu an ki sizin yaşadığınız durum tarzında. İyi tarafı düşünceler ve duygular tazelenir, kötü tarafı düşünce ve duygular değişir. Tabi ki siz aralıklı olarak konuşursanız sonuç daha olumlu olur... Her ilişki kavgalarla doludur önemli olan nokta bu kavgalarla birlikte ilişkiyi taşıyabilmektir...00 Yorumla
+1 yılara=bitti ama yalnız kalmaktan da korkuyorum.. birlikteyseniz birbirinizden kopma korkunuz olmalıydı siz vazgeçebilmişsiniz bunda kurtaracak birşey kalmaz görüşüm bu benim. sevgilimden bir gün boyunca haber alamayacağım ya da keyfi bir durumdan dolayı onunla konuşmayacağım bu ne demek oluyor vazgeçiyorsun ondan onsuzluktan korkmuyorsun aşk bir bakıma bitmiş oluyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. hayatımda duyduğum en saçma kelime ayrılık için resmen bahaneden başka birşey değil... bir sevgilimde öyle demişti ara verelm biraz bende bitsin gitsin böyle saçma şeylere gelemem demiştim bitmişti o yüzden saçma bence ara vermek falan... yorulduysanız yıprandıysanz biter hiçbirşy böyle çözülmez
00 Yorumla
+1 yılbence iyi bir fikir benim de sevigilim var 15. ay oldu bide böyle bir ara vermiştik ve hersey düzeldi birbirimizi özledik daha ok görmek istedik yani aramızdaki bag gülendi sizin ilişkinizin de öyle olacagını tahmin ediyorum tabi ortada gercek sevgi varsa :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bir umut oldun teşekkür ederim :) bizim de 14. ay zaten
- +1 yıl
sevindimmmmm :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa konuyla baya alakasiz Ama senin ikizini buldun galiba, insan birine bukadarmi Benzer Ya www.instagram.com/busra.u58 yoksa bu senmisin? Bukadar benzeyemezsiniz Ya 😳😳
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahah evet biraz benziyo sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ara vermekle ya batacaksınız ya çıkacaksınız.. Yani ya yükseleceksiniz ya da bitecek tamamen orası sizin sevginize zamana biraz da kadere bağlı. Söylenenlere moralin bozulmasın yaşamışlar görmüşler demekki sizin bitecek diye bir kaide yok. Oluruna bırak sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim moral oldun biraz :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılmantıklıdır. karşılıklı kırılmaların önüne geçer ve nefes almayı sağlar.
mutlaka denenmelidir. sıkıştığınız dönemlerde hemkaçmak için hem düşünmek için hem özlemek için hemde kırıcı olmamak için önemlidir.
Sık sık yaptığım yöntem olup, mantıklı düşündükten sonra o molayı hiç bitirmediğim ilişkilerim çok olmuştur.
mola sonunda özlediğimi hissedersem. dönüşüm çok daha farklı olur. sevgiyle kalınız.01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ikinci olurr bakalım
+1 yılAra vermek ikinizide biraz rahatlatır ama eskisi gibi olmayacağının bir garantisi yok bence birbirinizi kırmadan karşılıklı oturun dertlerinizi sıkıntılarınuzı konuşun daha mantıklı karar verirsiniz belki sıkıntılarınızı bile atlatabilirsiniz birbirinizi anlamaya çalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz hep eskisi gibi oluruz
- +1 yıl
Arada engeller olur o engelleri aşabilmek önemli olan birbirinizi sevdiğiniz sürece aşarsınız sıkıntılarınızı ama bir noktada tıkanıyosa ilişkiniz çok yıpranırsınız zamana bırakın hayırlıysa hersey güzel olur
Bizim icin moladir lakin erkeklere gore ayrilik gibi geliyor sanirim. Aslinda her iliskide bir kac gun mola vermek lazim yine birliktesiniz baska insanlar girmeden hayatina sadece bir sureligine konusmuyor ve gorusmuyorsunuz bu kadar
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum
+1 yılAra vermenin iki mantığı var;
1- Ayrılmak istiyorum demek, kırmadan en kolay yoldan kaçma şeklidir bu.
2- Biraz sıkıldım ara verelim ben o arada birini bulamazsam sana geri dönerim.
Ve unutma dönenler daha iyisini bulamadığından değil daha aptalını bulamadığındandır.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer uzun süreli ve tamamen bir kopukluk olacaksa ilişki adına riskli bulurum... bunun yerine ara ara sakince görüşmek en iyisi diye düşünüyorum.. ayrıca problemler ertelendikçe çözüme kesinlikle ulaşmayacaktır aksine çözümsüzlüğü destekleyecektir... neyse hakkınızda hayırlısı olsun..
00 YorumlaAbartmayin arkadaslar ille baska birisi mi girecek araya kendi iliskinizle karistirmayin yani umarim oyle birsey olmaz. Ara vermek bana da mantikli geliyor şu an iliskimden pek memnun degilim ben de dusundum ara vermeyi ama karar veremedim hala.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğin için
+1 yılKararı ikiniz birden verdiyseniz ve güveniniz tamsa bence hicbir sıkıtı olmaz. Tek taraflı bir kararsa belki biraz sıkıntı. Karar seninse kaybete korkusu verirsin o iyi. Onun kararıysa kendini hazırla:/
03 Yorumla
Soran+1 yılKarar onun ama bana da mantıklı geldi yani çünkü benim de toparlanmaya ihtiyacım vardı özellikle ayrılmak istesem söylerdim ama çok gerildim araya ihtiyacım var dedi
- +1 yıl
Gayet mantıklı o halde insallah dilediğin gibi olur
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılsorunların gerçekte çözülebileğine inanıyorsanız ara vermek olmalı ikinizden neyi nerde yaptığını terazilemesi lazım ama bu uzun olmamalı uzun aralar sonucu soğukluklar başlar ve bir süre o heyecanı kaybedersiniz saygılarımla...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
rica ederim..
Diğer erkekleri bilmem ama bende en yakın erkek arkadaşlarım da şu ara verelim lafına uyuz oluyoruz. Hiç kasmadan kangren olan yeri kesme taraftarıyız. Ara vermek biraz soğusun öyle yol veririm gibi bişi benim için o yüzden ara vermek ayrılığa giden ilk adımlardan biridir tabi ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yıluzun yolda yolculuk yapıyormus gibi konusuyorsunuz. bir kız eger ilişkisine mola veriyorsa erkegi baska yollara sapmasını saglıyor demektir. siz molaya ihtiyac duyuyorsanız. erkekde bazı seyler re ihtiyac duyacaktır bulamadıgı ilgiyi bskasında bulmaya calısacaktır.
00 Yorumla
+1 yılilişkiye ara vermek , ayrılış öncesi alışmadır bence. bir kere ara verirseniz en azından biriniz ilk kavga da ayrılalım diyecektir. cünkü daha önce sensiz kaldı ve bunun nasıl bişey olduğunu biliyor. bence yani. bu yüzden seviyorsan git ara verme bence.
00 Yorumla
+1 yılbence ayrılıga alısma süresi bu senin için büyük bir sınav ayrılık zamnında onu ne kadar isteyip istemediğini ögrenirsin eger daha rahat oldugunu düşünüyosan ayrıldıgında o ilişki bitmiş demektir tabii karsı tarafındas sana karsı duygu ve düşüncelri cok önemli yokllugunu fırsat bilip basklarıyla helede yeni kişiiler etyrafında geziyosa sendeonun için bitmişsin demektir
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır ikimizde de böyle bir durum söz konusu değil ve ben iki tarafın da sevdiğini düşünüyorum
- +1 yıl
neden ara verdin ozamn?
Soran+1 yılKafayı toplamak için ara vermiştik ki zaten 3 gün sonra barıştık eskisinden daha iyiyiz
- +1 yıl
SENİN ADINA SEVİNDİM AMA GENELDE BU BÖYLE OLMAZZ BİLİOSUNDUR
Soran+1 yılEvet biz şanslı olan çiftlerdeniz
- +1 yıl
SERT YORUMLAR VARR VALLA AMA TAKMA SEN İYİSEN GERİSİ BOŞŞŞ
Soran+1 yılEvet baya moralim çok bozulmuştu ama allaha şükür bitti o zor günler
Normalde ara verelim ben başka kızlarda şansımı deneyim olmazsa tekrar birleşiriz demektir. Ama sizin durum farklı anacım. Belki en hayırlısıdır. Zaman gösterir orasını belki daha iyi olacak ilişkiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yok başka kızlarla alakalı olmadığına eminim bizimki farklı zaman göstericek bakalım
ara vermek yerine empati yapın derim, sevgilinden niye uzaklaşıyorsun ki, niye mesafe koyuyorsun aranıza, soğutma. sorununuz varsa oturun çözün. Siz iyi gün ve kötü gün diye başlamadınız mı ilişkiye. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle başladık :)
- +1 yıl
o zaman arayı soğutmamakta fayda, mesafe koymuyorsa insana bir ilişkide onun yokluğu da koymaz. anlıyor musun demek istediğimi. Bak sözlüyüm, 2,5 yıldır beraberiz. şu an asker buna rağmen en uzun konuşmama süremiz 3 gün. Ayrılığımız ise sadece 4 gün sürdü ve 4 günün 4nde de beni aradı. Ne kavgalar ettik bir dönem. az daha evi yakıyorduk sinirden yine de ilişkiye ara falan koymadık biz, o bırakmadı en azından. Sonra oturduk konuştuk her bişi, ve çözdük problemleri. İnanır mısın bilmiyorum ama 8 aydır en ufağından bir tartışmamız bile olmadı konuşma sonrası. Bak en ufak diyorum. :)
Ara vermeye sen karar verdiysen ne istedigini biliyosundur, karsi taraf karar verdiyse yan bastın, yok ortaklasa bir kararsa ve kavga esnasinda aldiysaniz bu karari barisirsiniz :D detayli cevap icin lutfen arayi kimin verdigini somut bir sekilde aciklayiniz, basarilar :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKavga esnasında o teklif etti ama bana mantıklı gelmese kabul etmezdim yani ortak karar denebilir
Aslinda bir cok anlami ola bilir de sıkılmış ola bilir yani ara iyidir özlersiniz bir az ama işte eger istemedeydi ayrılalım derdi direk bence demek şans vermek devam etmek istemiş kafanı yorma maden öyle zamana burak
03 Yorumla
Soran+1 yılevet direkt bitirmek istemiyorum ama çok gerildim dedi o yüzden mantıklı geldi bana da
Soran+1 yılevet katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle dayanabiliyosaniz iyi yapmissiniz da benim icin b*k gibi bir sey ara vermek cunku hicbi sey eskisi gibi olmaz diye dusunuyorum ben. dun sevgilim universite hazirligi bitene kadar ara istedi yapamam dedim ve isi tatliya bagladik cok az goruscez ama ara yokk
00 YorumlaBence kendinizi yıpratmaktan iyidir zaten gerçek aşk ise özlem duygusu artar ve tekrar birlikte olduğunuzda herşeyin daha düzenli olduğunu anlarsınız. Ama eğer ki gerçek değilse soğumaya başlarsınız
10 Yorumlaİlişkiye ara verdiniz o konuda bir sorun yok, peki tekrar biraraya nasıl geliyorsunuz?
Birbirinizi Hiç arayıp sormuyor musunuz?
Beraberlik için ilk adımı kim atıyor?01 Yorumla
Soran+1 yılO belli değil doğaçlama ama ben yine de çok uzamasına müsaade etmem tabi
En nefret ettiğim şeydir. "ara vermek" yerine direkt ayrılmak daha mantıklı. ara vermek nedir ya? film mi de bu reklam arası verir gibi bölüyosunuz? Akıl mantık lütfen. Olmayacaksa ayrılın, ara vermek nedir?
00 Yorumla
+1 yılSaçma gerçekten aşık olan bir insan sevdiği insandan bırak ayrılmayı ara vermek kelimesini kullanmaya cesaret bile edemez.
Hadi biraz birbirmizi özleyelim fazla konuşup görüşmeyelim dese anlarım da böylesi çok saçma.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara vermek die bir kavrammı var Ya!..
Ya bitirirsin ya da devam edersin. İlişkiye ara verirsen o arada boşlukları bir başkası doldurur.
Senin için öyle olmasada sevgilin için olabilir yani...00 Yorumla
+1 yılsaçmalık olarak buluyorum madem yoruldun sıkıldın güle güle demeyi de bilmek gerek. ayrılmaktan korkup yinede onsuz ne olacak diye bakmak isteyenlerin işi bence
10 Yorumla
+1 yılbak kardes kavga edıyorsun barısıyorsun sonra kavga ılerlıyor sonra ara verelım dıyorsun ara vermekle yol alınmaz sen bugun kavga edıyorsan yarında edersın bu boyle devam eder hadı allah sana kolaylık versın
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim samimi yorumun için
+1 yılAnlasılan bırbırınızden sıkılmıssınız askta mola olmaz tam gaz devam eder tum ıhtıraslarıyla. Mola demek bosluk demek bu boslukta ahmet , mehmet, ayse, fatma dır;)
00 YorumlaBir soz vardir klise ama
Cay bir gerçeği daha öğretti bizlere;bekleyen herşey acır, soğur ve bayatlar
Ben de böyle bakıyorum. Ara verdik deyip bor haftada ozleyip dökerseniz ne ala
Bu ara 1 ay falansa sonu cok ta iyi değil00 Yorumla"ara verelim" demek = "senden sıkıldım biraz başkalarını düdükleyeyim" demek. üzgünüm canısı. ara vermek de ayrılmak da aynı şey. dönüşü olmamalı yoksa mutsuz eder.
00 Yorumlakardeşim bende şu anda ara verdim ve başkalarıyla ilgilenmeye başladım rahatsız edici bir durum. birde aksi gibi sanki ara verdiğimi herkes anladı gelen gelene. bu tabi ara vermek isteyen kişi için geçerli. bu şu demek; senden sıkıldım beni boğuyorsun yeni heyecanlar istiyorum, bir deneyeyim senden iyisinin olmadığınnı görürsem senden asla ayrılmayacağım, ama eğer varsa ara en kısa zamanda ayrılığa dönüşecektir.
00 Yorumlaya ayrılırsın ya da katlanıp sonuna kadar gidersin ara vermek ne ya sanki otobüse binmişsin 5 dk ihtiyaç molası istiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 saatlik yola mola vermeden durabilir misin böyle düşünüyorum ben mantıklı buldum bunu
- +1 yıl
otobüs açısından düşünüldüğünde duramazsın ama benim demek istediğim otobüsmü bu mola verir gibi ara veriliyor yani herkesin düşüncesi farklı ilişkisi farklı sorunları farklı belki bazıları için iyi olabilir ama ben kesinlikle karşıyım kendi ilişkimde olsun istemem benm için ya biter ya da sonuna kadar devam eder ortalar gelgitler olmaz
+1 yılBebeğim ben genellikle ilişkiye ara vermeye ''ayrılığa hazırlık'' gözüyle bakıyorum senin için belki iyidir ama maalesef sonu hep ayrılık olur o yüzden arayı fazla soğutma
00 Yorumlaokulmu donduruyorsunuz askerlık nedenı ıle.. bıtmış sızın ılışkınız haberınız yok.. yarın bırgun bır baskasıda olacaktır ıllakı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Ben az öteye git kafamı dinleyeyim olarak görüyorum 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle ikimiz için de kafa dinleme molası
ara vermek araya başkalarının girmesine izin vermekten ve birbirinizden daha fazla kopmaktan başka bir şey değil bence
10 YorumlaBen bir etrafi kolacan edeyim kimseyi bulamazsam geri donecegim bir kürkçü dukkanim olsundur baska aciklamasi olamaz
10 Yorumla
+1 yılbence yanlıs yapmıssınız ılıskıde ara vermek sogukluga neden olur aksıne daha cok kavgalara neden olur kısının kendı ıcınde mesela onun aksam nerde napıyo mesela dıye dusunmek bıle ınsanı cıleden cıkarmaya yeter
00 YorumlaAra vermek genellikle yaşadığımız bir durum olsa da, korktuğum bir şeydir. Özlüyor mu? Unutuyor mu? bilemezsin derler ya tam da böyle.. Çok uzatmayın yine de :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltavsiye için teşekkürler :)
Kendi yaşadığım olayımı anlatacağım. Kötü yapmışsınız.
Bende sevgilimle yani " eski sevgilimle " bu ara verme zımbırtısını yasadık.
Ne mi oldu?
Sorunlar çözülmedi, soğudu ve yıprandık.
Sonuc= ayrılık.
Bu sürec seni ayrılığa alıştırır.01 Yorumla
Soran+1 yılBeni alıştırmaz ama sonucu görücez bakalım
emin ol ara verip bir süre ondan uzaklaşınca otomatikmen yokluğuna alışmış oluyorsun. bundan sonrada hiç birşey bir daha eskiki gbi olmuyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sahsen iliskiye ara verme gibi bir sacmaliga inanmam yani bnim gozumde yaa iliski devam eder ya da biter.. ara veriyim dinlenelim vs gibi sacma dusunceler bana ters yaa umarim sizin icn iii olur
00 Yorumla
+1 yıl'Su aralar yazildigim biri var olucak bir ise benziyo ama olmayada bilir olmazsa sana donerim' cumlesinin kibar versiyonu
00 Yorumla- Devamını Gör (246)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat