Yanıt veren arkadaşların hayatlarına bu denli kakitodan insanlar sokup genellemeci ahkam kesmeleri bir tek benim midemi bulandırıyor olamaz değil mi? Bazı hanımefendiler ve bazı beyefendiler dönüp kendisine "ben neden sürekli bu tipleri hayatıma sokuyorum acaba?" diye düşünseler abuk sabuk genellemelerle ahkam kesmeyecekler, hayatları da bir halta benzeyecek. Tepeden tırnağa cehalet fışkırıyor yanıtlarda. Cevaba gelince Türkiye'de internette gazete, dergi, blog okuma süresi 1 dakika 34 saniyeye düşmüş. Magazin, burçlar ve cinsel hikayelerin okunma süresine girip ne rezil bir halde olduğumuzu göstermek istemiyorum. Ayrıca bir çok insan karşısındakinin ne anlatmak istediğini anlamak arzusuyla uzun mesajları okur. Hayatınıza sadece cinsel organınızın peşindeki insanları sokup herkesin maksadı belli diyemezsiniz. Şu ucuzluktan önce kendiniz kurtulun sonra ucuz davranışlardan şikayet edin. Teşekkürler.
Tanışma döneminde, bilhassa cinsellik ve hatta öncesinde sevgililik dönemine gelene dek uzun uzadıya yazılı bolca ayrıntılı mesajlara o hedefe giden yolda erkek özel bir sabır ile katlanıyor, ne kadar ilgi alanı olmasa bile enteresan bir tahammülle o mesajlar kelime kelime emoji emoji okunup dikkatle ve hızla en mukabili cevabi mesajlar en tatlı cümlelerle yazılıyor. Hatta kadına "mesaj okumaya sayende ilgi duyuyorum normalde ne mesaj okurum ne telefonla konuşurum, hepsi senin sayende aşkımmmm" diye iltifatlar yağdırılıyor.